2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ortalama 3-3.5 saatte bi iciyo.gece de 5 saat icmiyo en uzun. Günlük 1100-1200 iciyo.4 ay 7 günlük. Senin bebis nekadarlik

Keşke imkânımız olsa ucretsz izne Ayrılsak bizccalisan anneler.canım unutmaz tabiki seni eve döndüğünde hasret giderirsnz üzme kendini;((

Canım 8 de iş başı yapıyorum 6-6.30 gibi uyanıyor beni emiyor tok bırakıyorum 9.30 - 10 gibi sagiyorum 12 de eve gidiyorum emiyor 1 de ise dönüyorum 2.30-3 gibi tekrar sagiyorum 3.30 da çıkıyorum öğleden sonra vakit nasıl geçiyor anlamıyorum 3. Sağmaya ihtiyaç duymadım şuana kadar

Keşke imkânımız olsa ucretsz izne Ayrılsak bizccalisan anneler.canım unutmaz tabiki seni eve döndüğünde hasret giderirsnz üzme kendini;((
Aslında cok sukur bizim imkanımız var maddi durumumuz benim çalışmamı gerektirecek kadar kotu degil ama esim cok ısrar ediyor çalışmam konusunda sana az ders ayarlayacağız 15 saat dersin olacak günde 3-4 saat gider gelirsin diye ama Bn bırakmak istemiyorum kızımı kimseye

Dün 3 aylık olduk :) Rota virüsü aşısı olduk. Kilomuz 7.400 geldi 7.200 yazıldı bir badi bir bez 200 gram eder mi ya :) neyse geçen ayda silinmiş hâliyle 6.200 yazmışlardı. Tam 1 kilo almis oldu çok sevindim bu ay az almış gibi gelmişti. Boyumuz 64.5 cm olmus. Gayet sağlıklıyız çok şükür .

Kızlar bisey danışacağım size bnm kayınvalidem bebeği sürekli kim kızmış sana anne kızmış mı anne dovmus mu diye seviyor bnm de canim cok sikiliyor bu duruma şaka yollu ben kiZima kizarmiyim el Bebek Gül Bebek büyütüyorum cok seviyorum Bn kızımı diyorum anlamıyor yine aynı şekilde sevmeye devam ediyor Nasıl uyarsam sizce kırmayayım diyorum ama kızımı o şekilde sevmesi hoşuma gitmiyor

Sizin Bebek kız mı erkek mi bnm Bebek sizinkilere gore küçük kalıyor maşallah bebeginize

Kucagina alicaksin benim bebegime babaannesi mi vurmus yoksa oy oy diceksin canm izinde vermiceksin bunun alinmacasi guvenmecesi yok

Kizlar dr kan ilacini vermeyin dedi bir ay sonra verin eger yine huzursuz olursa kullanamayacaksiniz dedi icim rahatladi dün hiç susmadi huuu huu yapiyor agliyor uyuyana kadar boyleydi dr a sordum gece hemen saolsun cevap atmış

Masallah canim bizim hemsirede oyle kafadan 200-300 siliyor çıkartıcam tartıcam su kiyafetleri bir gun

Canım benimki de oöyle ustune bi de annenin sütü yetmiyormu acmi birakiyo filan diyodu uyuz ooluyodum kıskançlıktan bunlar ccanım hastanede tuvalete götürüp kendi memesino vermiş onu sevsin diye

Masallah canim bizim hemsirede oyle kafadan 200-300 siliyor çıkartıcam tartıcam su kiyafetleri bir gun

Valla aynı bende altını çıkarttım bu ay tek üstü kaldı üşür kiyamiyorum varsın silsin

Kesinlikle uyandırma Can'ım, benim kız 3,5 aylıkken gece uyanmadan 6 saat kadar uyurdu, ama şimdi 5 bitmek üzre hemen hemen 1 aydır 3-4 kez kalkıyor ne oldu anlamıyorum
Bi blogda okumustum 4. Ayda bebeklerin zekalari hizli gelistigi icin uzun sure uyanik kalma ihtiyaci duyuyorlarmis. O yuzdende sık sık uyanirlarmis.

Cnm benimde sutumu fazla fazla arttiran tek sey dut kurusu. 1 ay denedim icmedim gogsum bombos kaldi dut kirisi icmeye basladigim gun ki hemen etkisini gosterdi goguslerim tas gibi oluyor 1 memeden 10 dk olmadan 110 cc sut sagiyorun. Normalde 30 cc ancak cikiyor. Bi dene onuda istersen

Nasil yapiyorsn canm kac kere iciyorsn ben okdar denedim tik yok bulgurdan benimde sert oluyor ama çok degil az

Canım benimki de oöyle ustune bi de annenin sütü yetmiyormu acmi birakiyo filan diyodu uyuz ooluyodum kıskançlıktan bunlar ccanım hastanede tuvalete götürüp kendi memesino vermiş onu sevsin diye
Ayy yok artık ne insanlar var. Sevmesi için öyle şey mi yapılır tövbe tövbe. Allah sabır versin valla sizlere

Yuh seninki de abartmış ama nasi verir memesini ya şimdi aranız nasıl ben olsam cildirirdim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…