ortalama 3-3.5 saatte bi iciyo.gece de 5 saat icmiyo en uzun. Günlük 1100-1200 iciyo.4 ay 7 günlük. Senin bebis nekadarlikCanim bn de senin gibi gunde bi ogun (60-70cc) mama veriyorum ve bunu bi turlu birakamadigim icin Tomris'e danismistim. Gunde 800-850cc iciyo dedigimde miktari cok fazla buldu ve biberonla ne kadar verirsen o kadar icer dedi.. Cok icmesi saglikli olacagi ve iyi buyuyecegi anlamina gelmez dedi. Kac saatte bi veriyosun? 160cc biraz fazla geldi bana..
Keşke imkânımız olsa ucretsz izne Ayrılsak bizccalisan anneler.canım unutmaz tabiki seni eve döndüğünde hasret giderirsnz üzme kendini;((Kızlar cnm cok sıkkın ben öğretmenim ve 2. Donem okula başlayacağım yanı 1 ay kaldı kizim sabahları uyandıktan sonra emer 1-1,5 saat sonra bnm göğsümde uyuyakalır en az 2 saat ben hic kıpırdamam onu göğsümde uyuturum yerine bile yatırmam çünkü hemen uyanır ben okula başlayınca kim uyutur ki göğsünde bebegimi hem anne göğüsü gibi olabilir mi beni unutmasından korkuyorum bebegimin
Canim cok tesekkur ederimm, iyi geldi soylediklerin :) aynen ben de kendimi o sekilde motive etmeye calisiyorum ama arada modum cok dusuyor. Sonucta yavrucum icin hersey. 2 az degil mi? Ben 3 kere sagarim diye dusundum.Bugunun de iyi gecmistir umarim.
Aslında cok sukur bizim imkanımız var maddi durumumuz benim çalışmamı gerektirecek kadar kotu degil ama esim cok ısrar ediyor çalışmam konusunda sana az ders ayarlayacağız 15 saat dersin olacak günde 3-4 saat gider gelirsin diye ama Bn bırakmak istemiyorum kızımı kimseyeKeşke imkânımız olsa ucretsz izne Ayrılsak bizccalisan anneler.canım unutmaz tabiki seni eve döndüğünde hasret giderirsnz üzme kendini;((
Sizin Bebek kız mı erkek mi bnm Bebek sizinkilere gore küçük kalıyor maşallah bebeginizeDün 3 aylık olduk :) Rota virüsü aşısı olduk. Kilomuz 7.400 geldi 7.200 yazıldı bir badi bir bez 200 gram eder mi ya :) neyse geçen ayda silinmiş hâliyle 6.200 yazmışlardı. Tam 1 kilo almis oldu çok sevindim bu ay az almış gibi gelmişti. Boyumuz 64.5 cm olmus. Gayet sağlıklıyız çok şükür .
Kucagina alicaksin benim bebegime babaannesi mi vurmus yoksa oy oy diceksin canm izinde vermiceksin bunun alinmacasi guvenmecesi yokKızlar bisey danışacağım size bnm kayınvalidem bebeği sürekli kim kızmış sana anne kızmış mı anne dovmus mu diye seviyor bnm de canim cok sikiliyor bu duruma şaka yollu ben kiZima kizarmiyim el Bebek Gül Bebek büyütüyorum cok seviyorum Bn kızımı diyorum anlamıyor yine aynı şekilde sevmeye devam ediyor Nasıl uyarsam sizce kırmayayım diyorum ama kızımı o şekilde sevmesi hoşuma gitmiyor
Masallah canim bizim hemsirede oyle kafadan 200-300 siliyorDün 3 aylık olduk :) Rota virüsü aşısı olduk. Kilomuz 7.400 geldi 7.200 yazıldı bir badi bir bez 200 gram eder mi ya :) neyse geçen ayda silinmiş hâliyle 6.200 yazmışlardı. Tam 1 kilo almis oldu çok sevindim bu ay az almış gibi gelmişti. Boyumuz 64.5 cm olmus. Gayet sağlıklıyız çok şükür .
Kızlar bisey danışacağım size bnm kayınvalidem bebeği sürekli kim kızmış sana anne kızmış mı anne dovmus mu diye seviyor bnm de canim cok sikiliyor bu duruma şaka yollu ben kiZima kizarmiyim el Bebek Gül Bebek büyütüyorum cok seviyorum Bn kızımı diyorum anlamıyor yine aynı şekilde sevmeye devam ediyor Nasıl uyarsam sizce kırmayayım diyorum ama kızımı o şekilde sevmesi hoşuma gitmiyor
Sizin Bebek kız mı erkek mi bnm Bebek sizinkilere gore küçük kalıyor maşallah bebeginize
Masallah canim bizim hemsirede oyle kafadan 200-300 siliyorçıkartıcam tartıcam su kiyafetleri bir gun
Bi blogda okumustum 4. Ayda bebeklerin zekalari hizli gelistigi icin uzun sure uyanik kalma ihtiyaci duyuyorlarmis. O yuzdende sık sık uyanirlarmis.Kesinlikle uyandırma Can'ım, benim kız 3,5 aylıkken gece uyanmadan 6 saat kadar uyurdu, ama şimdi 5 bitmek üzre hemen hemen 1 aydır 3-4 kez kalkıyorne oldu anlamıyorum
Cnm benimde sutumu fazla fazla arttiran tek sey dut kurusu. 1 ay denedim icmedim gogsum bombos kaldi dut kirisi icmeye basladigim gun ki hemen etkisini gosterdi goguslerim tas gibi oluyor 1 memeden 10 dk olmadan 110 cc sut sagiyorun. Normalde 30 cc ancak cikiyor. Bi dene onuda istersenBen ondan çok yiyom valla rezene iciyomus bide öğün atlamiyomus bende onu görünce yesemde olmuyo yemesemde dedim az az yiyom sık yiyom sanki daha dolu yutuyo oğlum bide yeşil soğana başladım hayırlısı iki hafta sonra elma suyu keçi boynu zu pekmezine baslayacam bu ay kilo aldımi çok merak ediyom
Nasil yapiyorsn canm kac kere iciyorsn ben okdar denedim tik yok bulgurdan benimde sert oluyor ama çok degil azCnm benimde sutumu fazla fazla arttiran tek sey dut kurusu. 1 ay denedim icmedim gogsum bombos kaldi dut kirisi icmeye basladigim gun ki hemen etkisini gosterdi goguslerim tas gibi oluyor 1 memeden 10 dk olmadan 110 cc sut sagiyorun. Normalde 30 cc ancak cikiyor. Bi dene onuda istersen
Ayy yok artık ne insanlar var. Sevmesi için öyle şey mi yapılır tövbe tövbe. Allah sabır versin valla sizlereCanım benimki de oöyle ustune bi de annenin sütü yetmiyormu acmi birakiyo filan diyodu uyuz ooluyodum kıskançlıktan bunlar ccanım hastanede tuvalete götürüp kendi memesino vermiş onu sevsin diye
Yuh seninki de abartmış ama nasi verir memesini ya şimdi aranız nasıl ben olsam cildirirdim galibaCanım benimki de oöyle ustune bi de annenin sütü yetmiyormu acmi birakiyo filan diyodu uyuz ooluyodum kıskançlıktan bunlar ccanım hastanede tuvalete götürüp kendi memesino vermiş onu sevsin diye
Bak bu iyi fıkirmis bnde öyle yapayım da ne hissettiğimi anlasinKucagina alicaksin benim bebegime babaannesi mi vurmus yoksa oy oy diceksin canm izinde vermiceksin bunun alinmacasi guvenmecesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?