2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canm ben hic sallamadm hatta besigimiz sallanmalida degil oglumun yanina yatiyorum poposuna vuruyorum uyuyor hatta artik vurmamayada başladım bikackere yuzume dokunuyor saga sola dönüyor ben gozumu hic acmiyorum sonra uyuyor :)
Bn de sallamalı almadım ama sonra kucakta sallamaya başladı eline alan.. Mecburen gidip sallanan beşik aldk çünkü kucakta sallamaktan belim kütürdemeye başladı.. Seninki çok iyiymiş en iyisi gözlerini kapatman :))

Biz uyardik canm sallamayin dedik zaten benden baska kimsenin uyutmasina izin vermiyorum oglum kucagizdayken bi bakiyoruz uyumus
Ikk yanima yatirdim uyuyana kadar pispisladim baya agladi filan sonra uyudu boyle böyle alıştı canm gozumu hiç acmiyorum bi zaman snra uyuyor

Parolveya minoset iciyorsan sorun degil diye biliyorum ben disini cektirdikten sinrasi icin dedim sag gogus meselesini. İnan dogum sancisinda bir damla yas gelmedi gozumden de hungur hungur agladim dis agrisindan hamileyken

Parolveya minoset iciyorsan sorun degil diye biliyorum ben disini cektirdikten sinrasi icin dedim sag gogus meselesini. İnan dogum sancisinda bir damla yas gelmedi gozumden de hungur hungur agladim dis agrisindan hamileyken
Aynen canım beter bi agri bu dis agrisi bende parol iciyorum. Yine başladı ama içmedim ilac. Sirkeyle çalkaladim ağzımı. Karar verdim yarın sabah çektirmeye gidicem. Allah kimseye vermesin bu ağrıyı.

Aynen canım kesinlikle sana katılıyorum. Erkekler cok düz bakıyorlar olaylara incelik ve anlayış yok malesef cogunda. Bu yüzden illa ki konusmak gerek. Mağduriyetin anlaşılması sağlanmalı. Tabiki medenice göze batmadan anladığı dilden konuşarak. Gercekten cok zor dönemden geçiyoruz. Yaşadığımız icin birbirimizi iyi anlıyoruz. Yakınlarımıza da anlatmalı ve hissettirmeliyiz. Tek basına üstesinden gelinecek gibi degil bu zamanlar

Umarım ben de alıştırabilirm cnm :/

Aynen canım beter bi agri bu dis agrisi bende parol iciyorum. Yine başladı ama içmedim ilac. Sirkeyle çalkaladim ağzımı. Karar verdim yarın sabah çektirmeye gidicem. Allah kimseye vermesin bu ağrıyı.
Canim cok agrin varsa çektir tabi ama bence ek gıdaya gecene kadar sabret cunku cektirdikten sonra sisiyor agzin yüzün dogru duzgun birsey yemek cok zor benimde agriyor yirmilik disim idare ediyorum şuan seni cok iyi anlıyorum benimde ceneme başıma vuruyor

Umarım ben de alıştırabilirm cnm :/
Isigi kapat canim biz gece lambasini yakiyoruz yanına yat ustunu ort gözlerinide kapat pispis yap poposuna sadece vurmakla uyumazsa ee ee ee de yada piss piss piss biraz dene inşallah alisir canim alistiktan snra tık diye uyuyor canim

Canm ben hic sallamadm hatta besigimiz sallanmalida degil oglumun yanina yatiyorum poposuna vuruyorum uyuyor hatta artik vurmamayada başladım bikackere yuzume dokunuyor saga sola dönüyor ben gozumu hic acmiyorum sonra uyuyor :)

Canım ne kadarlık oğluş ? Benimki memede yada pış pış yapınca uyuyor 3 aylık olduk dün

Ben ben ben doğumdan bir kaç gün önce felaket diş ağrım oldu hüngür hüngür agladim doğumda 1 damla yaş akitmadim diş cidden çok kötü. Doğumdan 2 ay sonra çektirdim rahat ettim.

Once bende sabredeyim dedim canım ama agri kesici içmeden duramıyorum. Bir kac günde bir iciyodumsimdi iki günde bir iciyorum. Surekli agri kesici içmekte istemiyorum içmesem yüzüm gozum perisan mutsuz bi anne oluyorum oğlumla ilgileniyorum Bu yüzden çektirip kurtulayım dedim. Sana da gecmis olsun canım yirmilik dis daha da zor

Isigi kapat canim biz gece lambasini yakiyoruz yanına yat ustunu ort gözlerinide kapat pispis yap poposuna sadece vurmakla uyumazsa ee ee ee de yada piss piss piss biraz dene inşallah alisir canim alistiktan snra tık diye uyuyor canim
peki gündüz de aynı şekilde mi uyutuyorsun canım.ben de bu şekilde uyumaya alıştırmak istiyorum ama ikinci dönem ben işe başlayın ca annem bakacak kızıma. o bununla uğraşmaz anca ayağında sallar.keşke imkan olsa da sadece kendimiz bakabilsek bebişlerimize

senin anne de benimki gibi kv aratmayan cinsten desene. benimki de çok dominanttır hep kendi kuralları uygulansın ister öyle ki kızıma kendi çocuğuymuş muamelesi yapıyor allahtan şimdi evine gitti ama ikinci dönem işe başlıcam mecbur yine gelecek hiç istemesem de mecburum benimki eşimden kıskanıyor çocuğu. eşim eline alıyor sevmek için söyle tut böyle tut öyle yapma düşer bilmem ne. ya bu adam çocuk yapmayı bilmiş ya bakmayı mı bilemeyecek dedim bir gün kafamın tası atıvermiş. bir ley de söylenmez hemen darılır çeker kendini bi köşeye.

Amin canim cektir de kurtul bari sütün varsa sagip atsaydin keske ara ara dolaba. Sarmisak karbonat tuzlu gargara sirke ne bulsam denemistim bende

Canım benimki de oöyle ustune bi de annenin sütü yetmiyormu acmi birakiyo filan diyodu uyuz ooluyodum kıskançlıktan bunlar ccanım hastanede tuvalete götürüp kendi memesino vermiş onu sevsin diye
daha neler. nasıl sinir oldum şimdi kv bak. emzirdiğini kendisi mi söyledi bir de utanmadan.

Ben ben ben doğumdan bir kaç gün önce felaket diş ağrım oldu hüngür hüngür agladim doğumda 1 damla yaş akitmadim diş cidden çok kötü. Doğumdan 2 ay sonra çektirdim rahat ettim.
Sende mi :) hala unutmuyorum ya kafami duvarlara vurasim geliyodu. Dogurdum geçti :-/

Canim senin is saatlerin ve oglen eve gelebilmen cok iyiymis,uzun sure syri kalmiyorsunuz oglusunla.
Sut izni dolayisiyla mi 3.30 cikiyorsun?

Keşke imkânımız olsa ucretsz izne Ayrılsak bizccalisan anneler.canım unutmaz tabiki seni eve döndüğünde hasret giderirsnz üzme kendini;((

Keske yaaa oyle bir imkanim olsaydi bir dk dusunmezdim
bayan34 canim ben de ondan korkuyorum, herkese actim bu korkumu, anneyi unutmaz asla diyorlar.
Ama Bir arkadasim 2 aylikken calismaya baslamisti, kizi resmen trip atiyormus, goz kontagi kurmuyormus, babanesine bakiyormus ama, zor emiyormus. 1 ay dayandi sonra isi birakti.bana bunu anlatti gecenlerde. Tabii o biraz abartiydi ama onun disinda herkes unutmaz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…