Bn de sallamalı almadım ama sonra kucakta sallamaya başladı eline alan.. Mecburen gidip sallanan beşik aldk çünkü kucakta sallamaktan belim kütürdemeye başladı.. Seninki çok iyiymiş en iyisi gözlerini kapatman :))Canm ben hic sallamadm hatta besigimiz sallanmalida degil oglumun yanina yatiyorum poposuna vuruyorum uyuyor hatta artik vurmamayada başladım bikackere yuzume dokunuyor saga sola dönüyor ben gozumu hic acmiyorum sonra uyuyor :)
Biz uyardik canm sallamayin dedik zaten benden baska kimsenin uyutmasina izin vermiyorum oglum kucagizdayken bi bakiyoruz uyumusBn de sallamalı almadım ama sonra kucakta sallamaya başladı eline alan.. Mecburen gidip sallanan beşik aldk çünkü kucakta sallamaktan belim kütürdemeye başladı.. Seninki çok iyiymiş en iyisi gözlerini kapatman :))
Parolveya minoset iciyorsan sorun degil diye biliyorum ben disini cektirdikten sinrasi icin dedim sag gogus meselesini. İnan dogum sancisinda bir damla yas gelmedi gozumden de hungur hungur agladim dis agrisindan hamileykenSurekli agri kesici içmiyorum canım iki günde bir iciyorum ama son zamanlardagece dayanılmaz ağrımaya başladı öğleye kadar sabrettim öğlen ictim artık.ilac alındığında sag göğsün emzirildigini bilmiyorum canım bi araştırayım
Aynen canım beter bi agri bu dis agrisiParolveya minoset iciyorsan sorun degil diye biliyorum ben disini cektirdikten sinrasi icin dedim sag gogus meselesini. İnan dogum sancisinda bir damla yas gelmedi gozumden de hungur hungur agladim dis agrisindan hamileyken
Aynen canım kesinlikle sana katılıyorum. Erkekler cok düz bakıyorlar olaylara incelik ve anlayış yok malesef cogunda. Bu yüzden illa ki konusmak gerek. Mağduriyetin anlaşılması sağlanmalı. Tabiki medenice göze batmadan anladığı dilden konuşarak. Gercekten cok zor dönemden geçiyoruz. Yaşadığımız icin birbirimizi iyi anlıyoruz. Yakınlarımıza da anlatmalı ve hissettirmeliyiz. Tek basına üstesinden gelinecek gibi degil bu zamanlarAl karşına açık açık konuş. Ama üstten üstten değil, yumuşak yumuşak. Çektiğin sıkıntıları anlat, böyle yaparak hem senin yıpranmanı arttırdığını hem de ilişkinizin zarar gördüğünü filan.. Bazı erkekler mevzu gözüne sokulmayınca göremez anlayamaz ya da daha da beteri nasılsa bi şekilde ilerliyo herşey diye rahatını bozmamayı tercih eder. Birden bire değişmesini bekleyip kendini yıpratma ama. Ufak ufak sorumluluklar ver. Sen kadınsın, ne yapacağını bilirsin
Umarım ben de alıştırabilirm cnm :/Biz uyardik canm sallamayin dedik zaten benden baska kimsenin uyutmasina izin vermiyorum oglum kucagizdayken bi bakiyoruz uyumus
Ikk yanima yatirdim uyuyana kadar pispisladim baya agladi filan sonra uyudu boyle böyle alıştı canm gozumu hiç acmiyorum bi zaman snra uyuyor
Canim cok agrin varsa çektir tabi ama bence ek gıdaya gecene kadar sabret cunku cektirdikten sonra sisiyor agzin yüzün dogru duzgun birsey yemek cok zor benimde agriyor yirmilik disim idare ediyorum şuan seni cok iyi anlıyorum benimde ceneme başıma vuruyorAynen canım beter bi agri bu dis agrisibende parol iciyorum. Yine başladı ama içmedim ilac. Sirkeyle çalkaladim ağzımı. Karar verdim yarın sabah çektirmeye gidicem. Allah kimseye vermesin bu ağrıyı.
Isigi kapat canim biz gece lambasini yakiyoruz yanına yat ustunu ort gözlerinide kapat pispis yap poposuna sadece vurmakla uyumazsa ee ee ee de yada piss piss piss biraz dene inşallah alisir canim alistiktan snra tık diye uyuyor canimUmarım ben de alıştırabilirm cnm :/
Canm ben hic sallamadm hatta besigimiz sallanmalida degil oglumun yanina yatiyorum poposuna vuruyorum uyuyor hatta artik vurmamayada başladım bikackere yuzume dokunuyor saga sola dönüyor ben gozumu hic acmiyorum sonra uyuyor :)
Parolveya minoset iciyorsan sorun degil diye biliyorum ben disini cektirdikten sinrasi icin dedim sag gogus meselesini. İnan dogum sancisinda bir damla yas gelmedi gozumden de hungur hungur agladim dis agrisindan hamileyken
Once bende sabredeyim dedim canım ama agri kesici içmeden duramıyorum. Bir kac günde bir iciyodumsimdi iki günde bir iciyorum. Surekli agri kesici içmekte istemiyorum içmesem yüzüm gozum perisan mutsuz bi anne oluyorum oğlumla ilgileniyorumCanim cok agrin varsa çektir tabi ama bence ek gıdaya gecene kadar sabret cunku cektirdikten sonra sisiyor agzin yüzün dogru duzgun birsey yemek cok zor benimde agriyor yirmilik disim idare ediyorum şuan seni cok iyi anlıyorum benimde ceneme başıma vuruyor
4 aylik canım memede uyuyor yatarak uyuyor kucaktayken bi bakmisın uyuymus :))Canım ne kadarlık oğluş ? Benimki memede yada pış pış yapınca uyuyor 3 aylık olduk dün
peki gündüz de aynı şekilde mi uyutuyorsun canım.ben de bu şekilde uyumaya alıştırmak istiyorum ama ikinci dönem ben işe başlayın ca annem bakacak kızıma. o bununla uğraşmaz anca ayağında sallar.keşke imkan olsa da sadece kendimiz bakabilsek bebişlerimizeIsigi kapat canim biz gece lambasini yakiyoruz yanına yat ustunu ort gözlerinide kapat pispis yap poposuna sadece vurmakla uyumazsa ee ee ee de yada piss piss piss biraz dene inşallah alisir canim alistiktan snra tık diye uyuyor canim
senin anne de benimki gibi kv aratmayan cinsten desene. benimki de çok dominanttır hep kendi kuralları uygulansın ister öyle ki kızıma kendi çocuğuymuş muamelesi yapıyor allahtan şimdi evine gitti ama ikinci dönem işe başlıcam mecbur yine gelecek hiç istemesem de mecburumKayınvalidem değil ama aynı annemin kafadan desene. Ilk oğluma daha hastanede anne sütü bile almadan kutu kayısı suyu vermis duyunca delirdim. Gelinimizin bebeğini de emzirmeye kalkmış bi kac sefer. Cok sert ve dominant bi karakterdir kendileri sagolsun kızcağız da bisey diyememiş korkudan. Bi daha yaparsa kız, verme cocuğu kucağına dedim bende. Herkes yerini ve haddini bilsin kendi annem bile olsa müsade etmem. Allah'tan memlekete taşındılar simdi burda olsa oglusuma ne çorbalar ne fasulye suları içirmeye kalkardi Allah bilir
Amin canim cektir de kurtul bari sütün varsa sagip atsaydin keske ara ara dolaba. Sarmisak karbonat tuzlu gargara sirke ne bulsam denemistim bendeAynen canım beter bi agri bu dis agrisibende parol iciyorum. Yine başladı ama içmedim ilac. Sirkeyle çalkaladim ağzımı. Karar verdim yarın sabah çektirmeye gidicem. Allah kimseye vermesin bu ağrıyı.
Ben yanina yatip sariliyorum uyuyoruz :) esim sariliyor boncuk boncuk bakiyor ille ben olacam yaninda :)Canım ne kadarlık oğluş ? Benimki memede yada pış pış yapınca uyuyor 3 aylık olduk dün
daha neler. nasıl sinir oldum şimdi kv bak. emzirdiğini kendisi mi söyledi bir de utanmadan.Canım benimki de oöyle ustune bi de annenin sütü yetmiyormu acmi birakiyo filan diyodu uyuz ooluyodum kıskançlıktan bunlar ccanım hastanede tuvalete götürüp kendi memesino vermiş onu sevsin diye
Sende mi :) hala unutmuyorum ya kafami duvarlara vurasim geliyodu. Dogurdum geçti :-/Ben ben bendoğumdan bir kaç gün önce felaket diş ağrım oldu hüngür hüngür agladim doğumda 1 damla yaş akitmadim diş cidden çok kötü. Doğumdan 2 ay sonra çektirdim rahat ettim.
Canım 8 de iş başı yapıyorum 6-6.30 gibi uyanıyor beni emiyor tok bırakıyorum 9.30 - 10 gibi sagiyorum 12 de eve gidiyorum emiyor 1 de ise dönüyorum 2.30-3 gibi tekrar sagiyorum 3.30 da çıkıyorum öğleden sonra vakit nasıl geçiyor anlamıyorum 3. Sağmaya ihtiyaç duymadım şuana kadar
Keşke imkânımız olsa ucretsz izne Ayrılsak bizccalisan anneler.canım unutmaz tabiki seni eve döndüğünde hasret giderirsnz üzme kendini;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?