2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım benimki de oöyle ustune bi de annenin sütü yetmiyormu acmi birakiyo filan diyodu uyuz ooluyodum kıskançlıktan bunlar ccanım hastanede tuvalete götürüp kendi memesino vermiş onu sevsin diye

Yalniz senin kayinvaliden saka gibi, guler misin aglar misin. Cidden saka gibi yaa

Bir de bu halde kahvalti mi hazirliyorsun canim? Tebrik ederim. Kendin zor yiyorsun.
Belki o da bu yeni duzene alismaya calisiyordur diye iyiniyetle yaklasayim oncelikle. Bence oturup sakince konusmalisin, bu sekilde cok zor olur cok yipranirsin.zaten tum gun iste bebegini ozlemesi aksam vakit gecirmesi lazim, telefonu napacak.
Umarim duzelir kisa surede

Canm ben hic sallamadm hatta besigimiz sallanmalida degil oglumun yanina yatiyorum poposuna vuruyorum uyuyor hatta artik vurmamayada başladım bikackere yuzume dokunuyor saga sola dönüyor ben gozumu hic acmiyorum sonra uyuyor :)

Senin cok uslu,sakin bir bebegin var maasallah

Sende mi :) hala unutmuyorum ya kafami duvarlara vurasim geliyodu. Dogurdum geçti :-/

Bende öyle canım doğum sancısı gibi gelmişti hiç öyle ağrı cekmemistim. 1 dk muhteşem bir ağrı sonrasında 2 dk dinlenme 5 dk müthiş ağrı sonra 1 dk dinlenme yaptı resmen doğum sancısı gibiydi ya

Ben yanina yatip sariliyorum uyuyoruz :) esim sariliyor boncuk boncuk bakiyor ille ben olacam yaninda :)

Ana kuzuları işte kıyamam hiç :) benimkide eli mutlaka ya yakandan tutuyor ya da memeleri elliyor çok düşkün

Ben haftada bir gun seklinde kullanacagim sut iznimi, mantikli mi bilemedim

Canım birden çok uzun saat yanlız kalmak bana iyi bir fikir gibi gelmiyor. Memeden sogumasindan çok korkuyordum ama çok özlüyor şimdilik öyle birşey yok bakalım zaten 2 gün çalıştım haftasonu girdi araya. Bence hergün erken çık ki unutmasın

4 aylik canım memede uyuyor yatarak uyuyor kucaktayken bi bakmisın uyuymus :))

Aynen canim hele 1 hafta 10 gündür saat 7.30 8 oldu mu uyut beni sinyallerini veriyor hemen uyuyoruz. Bizim beşikte sadece gece yatma özelliğimiz vardı gündüz hayatta uyumuyordu yatırdığım gibi uyanıyordu ama artık oda geçti maşallah çok iyiyiz. Telsiz alacağım o uyurken duymazsam korkusuna çocuğu milyon kere kontrole gidiyorum en iyisi telsiz almak diye düşündüm

Esimi parcalayasim geliyodu gecti mi dedikce tam geciyor dedigin gibi oh be diyorum bir daha... bu sefer denemedigim farkli bi yontem. Bu ise yaradi gecti oh be... sonra bir daha.

Is yerinin oyle bir politikasi varmis, zorlasam her gun cikarim ama o 1.5 saat trafik sartlari sebebiyle 1 saat erken gelmeye doner. Zaten is yerim seninki gibi yakin degil, arac gerekiyor, 5de cikarsam servisi de kullanir yolda uyur dinlenirim.
Dolu dolu 1 gun de fena gelmedi. Cogunlukla Haftada bir gun de evden caliscam, eger ay sonuna denk gelmezse o hafta.bakalim nasil olcak, merakla bekliyorum.
Eger oglum beni ozlemez, unutursa evi satip krediyi kapatiriz, ya da arabayi falan satari diye dusunuyorum, esim kabul etmezse de onu bosarim artik. o derece cildirmis durumdayim

Maşallah bebeklerinize benimki resmen debeleniyo yatakta. Hızlı hızlı nefes alıyo yüzünü elliyo eli ayağı hiç durmuyo. Sallarken bile öyle. ağlıyo bi süre emziğini atıp istiyo devamlı. En sonunda tutuyo. Sonra uzuuuun süreden sonra uyuyo. Sallamadan nasıl yaparız bilemiyorum :/

Ana kuzuları işte kıyamam hiç :) benimkide eli mutlaka ya yakandan tutuyor ya da memeleri elliyor çok düşkün
Yanindan kalktim gecen gozler kapali eliyle yokluyor yattim yüzüme dokundu hafif acti gözünü uyudu :) benimki yuzume dokunarak uyuyor :) meme olayimiz farkli bizde muhabbet ediyordu gecen :)))

Benim de uyutmam bir olay. Sansliysam meme emerken uyuyor. Ya da omzuma aliyorum sarki soyleyerek evi turluyorum. Bir diger secenek de kundak yapip emzik verip kucagimda pispisliyorum.
sallanmak fln hic tarzimiz degil, pek sevmiyor.

Simdi hadi neyse de agirlasinca zor sallamak hic mi uyumuyor emerken falan

Benim de uyutmam bir olay. Sansliysam meme emerken uyuyor. Ya da omzuma aliyorum sarki soyleyerek evi turluyorum. Bir diger secenek de kundak yapip emzik verip kucagimda pispisliyorum.
sallanmak fln hic tarzimiz degil, pek sevmiyor.
Kundak sevmedi kucagimda salladim ilk zaman dikkati dagildi uykusu kacti bende yatirdim yanima dedim benim uykum var bence sende uyu ben uyudum bi baktim o da uyumus

cnm bnm bebis erkk.seninki de iyiymis maşallah boyu kilosu .bnmki doymuyo agliyo aslında fazla yiyo ana iştahlı baya.bu yaştaki bebege diyet de yaptirmam ki;(( doymuyo agliyo biberon u alincaki sevincini gormelisin.nasıl dayanayim vermeyeyim;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…