Canım benimki de oöyle ustune bi de annenin sütü yetmiyormu acmi birakiyo filan diyodu uyuz ooluyodum kıskançlıktan bunlar ccanım hastanede tuvalete götürüp kendi memesino vermiş onu sevsin diye
Bir de kimsem yok. Tüm gün evdeyim. Eve gelince bir iki muhabbet efelim diyorum hic yoktsn sinirleniyor. Bur seyler yiyip uzaniyor telefonu ile mesgul oluyor. Koltukta siziyor. Sabah da kalkip ise gidiyor. Ben haxirlamazsam kahvalti da yapmıyor.
Gitgide soğuyorum eşimden.
Canim senin is saatlerin ve oglen eve gelebilmen cok iyiymis,uzun sure syri kalmiyorsunuz oglusunla.
Sut izni dolayisiyla mi 3.30 cikiyorsun?
Canm ben hic sallamadm hatta besigimiz sallanmalida degil oglumun yanina yatiyorum poposuna vuruyorum uyuyor hatta artik vurmamayada başladım bikackere yuzume dokunuyor saga sola dönüyor ben gozumu hic acmiyorum sonra uyuyor :)
Evet canim süt iznimi bir kez onuda erken çıkış için kullanıyorum
Sende mi :) hala unutmuyorum ya kafami duvarlara vurasim geliyodu. Dogurdum geçti :-/
Ben yanina yatip sariliyorum uyuyoruz :) esim sariliyor boncuk boncuk bakiyor ille ben olacam yaninda :)
Ben haftada bir gun seklinde kullanacagim sut iznimi, mantikli mi bilemedim
4 aylik canım memede uyuyor yatarak uyuyor kucaktayken bi bakmisın uyuymus :))
Esimi parcalayasim geliyodu gecti mi dedikceBende öyle canım doğum sancısı gibi gelmişti hiç öyle ağrı cekmemistim. 1 dk muhteşem bir ağrı sonrasında 2 dk dinlenme 5 dk müthiş ağrı sonra 1 dk dinlenme yaptı resmen doğum sancısı gibiydi ya
Canım birden çok uzun saat yanlız kalmak bana iyi bir fikir gibi gelmiyor. Memeden sogumasindan çok korkuyordum ama çok özlüyor şimdilik öyle birşey yok bakalım zaten 2 gün çalıştım haftasonu girdi araya. Bence hergün erken çık ki unutmasın
Yanindan kalktim gecen gozler kapali eliyle yokluyor yattim yüzüme dokundu hafif acti gözünü uyudu :) benimki yuzume dokunarak uyuyor :) meme olayimiz farkli bizde muhabbet ediyordu gecen :)))Ana kuzuları işte kıyamam hiç :) benimkide eli mutlaka ya yakandan tutuyor ya da memeleri elliyor çok düşkün
Simdi hadi neyse de agirlasinca zor sallamakMaşallah bebeklerinizebenimki resmen debeleniyo yatakta. Hızlı hızlı nefes alıyo yüzünü elliyo eli ayağı hiç durmuyo. Sallarken bile öyle. ağlıyo bi süre emziğini atıp istiyo devamlı. En sonunda tutuyo. Sonra uzuuuun süreden sonra uyuyo. Sallamadan nasıl yaparız bilemiyorum :/
Kundak sevmedi kucagimda salladim ilk zaman dikkati dagildi uykusu kacti bende yatirdim yanima dedim benim uykum var bence sende uyu ben uyudum bi baktim o da uyumusBenim de uyutmam bir olay. Sansliysam meme emerken uyuyor. Ya da omzuma aliyorum sarki soyleyerek evi turluyorum. Bir diger secenek de kundak yapip emzik verip kucagimda pispisliyorum.
sallanmak fln hic tarzimiz degil, pek sevmiyor.
Hamak beşik aldık cnm onda sallıyoruz da oğlum emmiyo sütüm 2 çay kaşığı geliyo onu da emmiyo zaten artk memeyi ağzına almıyoSimdi hadi neyse de agirlasinca zor sallamakhic mi uyumuyor emerken falan
Allah kolayik versin tatlim bari uyuyunca uzun uyuyor mu?Hamak beşik aldık cnm onda sallıyoruz da oğlum emmiyo sütüm 2 çay kaşığı geliyo onu da emmiyo zaten artk memeyi ağzına almıyo
cnm bnm bebis erkk.seninki de iyiymis maşallah boyu kilosu .bnmki doymuyo agliyo aslında fazla yiyo ana iştahlı baya.bu yaştaki bebege diyet de yaptirmam ki;(( doymuyo agliyo biberon u alincaki sevincini gormelisin.nasıl dayanayim vermeyeyim;((Canım iyi günler benim bebeğim de ilk doğduğunda çok kilo alıyordu en korktuğum şeydi obez olması doğduğunda 4300 gr di zaten hiç kilo kaybı olmadı mama yüzünden ilk ay 1800 gr aldı ve 6100 gr oldu ben o ay mama yi bırakmaya karar verdim sağlık ocağında da obez olur bu gidişle dedi hemşire 2. Ay günde bir kez 90 cc verdim bebeğim o ay 1 kilo aldı ve 7100 gr oldu 3. Ay hiç vermedim mama 7800 gr oldu şükür biraz dengeledik yanakları dolgun bebeğimin obez olursa çok üzülürüm gece hiç uyandirmiyorum 7-8 saat uyuduğu da oluyor çok uykusuz ise. Bebeğimin boyu 67 cm bakalım 8 ocakta 4. Ay kontrol var kaç almış bebeğimin cinsiyeti kız
yok cnm 15 günde 1 kg aldi.şuan 8300Şuan 7.30 kilosu canim bir ayda 800gr almışsa normal canim sıkıntı yapma kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?