2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

cnm bnm bebis kendi kendine uyuyo esimin memkeketine gitmistk 2 ay once orda sallamaya alismisti.huyu degismsti.hic kucagmdan inmiyodu saatlerce uyutamiyodum vs.bu durum bikacgun surdu.bu boyle devam etmez dedim.cnku hicbisey yapamiyodum.uykusu duzelmeli dedim icimden.doyuruyodum oynuyodum biraz.uykusu gelince besigine koyuyodum,emzigini verydum,donenceyi acip cikiyodum.ilk gunler uyumadi mizmilandi agladi.hemn gitmedim cunku cok siddetli bi aglama vs degildi.sadece ee ee diye mzmizlaniyodu.biraz bekleyip gidiyodum oksuyodum elimi yanagina koyuyidum ama besikten almiyodum.oyle oyle baktim artik hic mizmizlanmadan uyuyo.muthis rahatlik.gecen misafir geldi doyurdum besige koyup geldim.kadin sordu uyudumu bu diye? Bnde o uyur kndisi dedim.kadin sok oldu.sanrm uykudan herkes cok cekiyo.ama bnce alistirabilirsen ck rahat edeceksn emin ol

Allah kolayik versin tatlim bari uyuyunca uzun uyuyor mu?
Amin cnm uyutması zaten yarım saat sürüyo. 30/45 dk uyuyo sonra mutlaka uyanıyo ağlıyo. Bi daha yaklaşık yarım saat sallayarak yine bi 30/45 dk uyuyo. Sonra mama saati geliyo zaten. Gece de uyutmamız aynı 45 dk sonra uyanınca bi daha sallıyorum sonra uyuyo Allahtan 6:30 a kadar. Ama 12-1 civarı yatıyo. Önceden 3ü buluyodu yatması buna şükür diyorum

Çok iyiymiş seninki maşallah Bn de öyle olsun istiyorum da uzun zamndır sallanıyo. Bırakması daha zor olur herhalde. Bn deniyorumsallamadan uyutmayı ama emziği atıp ağlıyo tekrar geri istiyo veriyorum 10 dk fln bunu yapıyoruz o arada da sallıyorum tabiki. Emziği vermeyince çok ağlıyo..o yüzden yalnız bırakamıyorum. İnşllh başarabiliriz biz de.

Elektrikli sallanan besiklikmis seninki tam. Insallah daha da uzar uykusu geceleri. Cunku gündüz uykusu insanin cok isine yaramiyor. Hamileligim uykusuz gecti benim ondan biliyorum

Canım mesela oglumun aaltini alıncaya kadar yoruluyom dogrulamiyom bu hep vardıben ssezaryenle doğum yapmama bagliyodum ama sabahki ağrı yurutmuyodu 2 saat korse takım ggeçticçok şükür seninde çabuk geçer iinşallah çokzor yaaa
Malesef benim devam ediyor korseyle dolaşıyorum fizik tedavi için sıra bekliyorum bulunduğumuz ilçede özel bi yer yok.tabi buna şükür yinede kötü boyutta değil. Senin bel agrin devam mi ?

Aynen canım yyanlız bırakma sakin napicaklari belli olmuyo sanki biz bebeğin dusmani

Canim alisirsa boyle daha kolay uyutmasi anneler bu konuda bilinçsiz kv diyordu sallanan alin uyumaz nasil uyutucaksiniz diye dedim sallamicaz biz nasil alisirsa oyle uyur dedim konustuda konuştu smdide boburlene boburlene anlatiyor hic sallanmiyor kendi kendine uyuyor diye

Senin cok uslu,sakin bir bebegin var maasallah
Evet canım cok sukur sinirli inatci degil ay bak boyle soyleyince bile uzuldum kuzum ya masum bu bebisler

Canim bizimki uyandgnda ses etmiyorki bakiniyor az önce uyandim yanimda zaten hemen besigi uyanmis bide ayaklarini tepikleye tepikleye battaniyesini açmış bem ortuyorum o aciyor ama cit yok altini temizledm emzirdm uyudu şimdi

Canim ben elini tutuyorum uyumazsa sanra uyuyor hareket edemeyince bugun yattik yataga pispis yaptm yoruldum daha yapamadm smra baktm eli kolu cok oynuyor yorganin altina aldim tavana baka baka uyudu

Aynı çocuktan bahsediyoruz sanırım valla o kadar benzer benimkide maşallah uyanınca aglamasi yok kendi kendine bakınıyor gülüyor . Benimde beşiği baş ucumda duruyor kıpırdanmalarına kalkıyorum gece hiç ağlamaz maşallahı var. Gündüz de haliyle yatak odasın da olmadigimdan ne zaman uyandigini anlayamıyorum anca isim yoksa kulağım ondaysa kıpırdandığını duyuyorum telsiz şart gündüz için

Yanindan kalktim gecen gozler kapali eliyle yokluyor yattim yüzüme dokundu hafif acti gözünü uyudu :) benimki yuzume dokunarak uyuyor :) meme olayimiz farkli bizde muhabbet ediyordu gecen :)))

Çok tatlılar ya insanın içi eriyor :) şimdi yine emerken uyudu ama eliyle sımsıkı tutuyor minik kuzum

Canım o zaman haklısın ben hem yakın hemde küçük şehir avantajina sahibim. Hayırlısıyla başla ise hersey su gibi akıp yolunu buluyor. Eğer memeye çok düşkünse korkma ben çok korkmustum ama gelir gelmez memeye gömülüyor . İnşallah da böyle devam eder bebeklerimiz.

Esimi parcalayasim geliyodu gecti mi dedikce tam geciyor dedigin gibi oh be diyorum bir daha... bu sefer denemedigim farkli bi yontem. Bu ise yaradi gecti oh be... sonra bir daha.

Adamlar da ne yapsa suç dimi benimkide o zaman 4 e kadar uyumamisti benimle aslında bak iyilik yapıyo bana ama konusturuyo diye sinir olmuştum ay bize yaranilmaz

Tracy hogg yöntemi :) benimki memede uyuyor nasıl uyandırayım içi geçiyor bile . Ne yapayım Patron o

Aslında en güzeli ya ama ortam sıcaklığı iyidir o yüzden
ins cnm.tum anneler rahat etsin valla

Günaydın kızlar.aranzda regl olan var mi. Benim dün lekelenmem oldu yanı hanı regl başlar ya öyle. Çok sevndm.ama dünden beri sokulmedi.anlayamadım birşey. Acaba doğum sonrası farkli mi olack durum??

Masallah canim kuzulara oyy yerim yaaa cok seviom boyle icime sokasim geliuor
Günaydın kızlar.aranzda regl olan var mi. Benim dün lekelenmem oldu yanı hanı regl başlar ya öyle. Çok sevndm.ama dünden beri sokulmedi.anlayamadım birşey. Acaba doğum sonrası farkli mi olack durum??
Ben ben ben :) dun gece oldum canim lekelenme olmuştu dun gece adet oldum cok şükür :)

Adamlar da ne yapsa suç dimi benimkide o zaman 4 e kadar uyumamisti benimle aslında bak iyilik yapıyo bana ama konusturuyo diye sinir olmuştum ay bize yaranilmaz
dogum sancim basladi nstye bagladilar sayilardan anliyo artik sancinin doruga ulasacagini askim diyo sanci geliyooo bendee bi cirlama geciyo. Sanci geliyoo bende yine bi cirlama. Artik sinir basti. Askim sanci geliyo mümkünse sana girsin dedim o sanci artik dalga mi geciyon benle dedim tamam ya diyo

Masallah canim kuzulara oyy yerim yaaa cok seviom boyle icime sokasim geliuor

Ben ben ben :) dun gece oldum canim lekelenme olmuştu dun gece adet oldum cok şükür :)

Nasıl csnim ağrılı mi oluyor . Benim hamilelik öncesi çok ağrılı olurdu ilaç içmeden olmazdı mümkün değil hele çalışırken iptal ederdi beni. Şimdi regl olcam diye ödüm kopuyor . Herkes doğumdan sonra değişir diyor bilmiyorum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…