cnm bnm bebis kendi kendine uyuyoKızlar 2 gündür sadece okuyabildim yazdıklarınızı.. Annem geldi dün akşam bugün de gitti. O varken ütü süpürge duş alma toz alma vs. derken yoruldum çok
Bişey sorcam sizlere. Ben oğlumu beşikte sallayarak uyutuyorum. Yakın zamanda bebek büyütenler ve bilinçli olduğunu düşündüğüm kişiler artık sallamayı bırakmalısın diyo nasıl alıştırabilirim ya da bebeğini vazgeçirebilen var mı acaba?? Sallamanın zararlı olduğunu bilsem de mecbur kalmıştım.. Uykusu gelince ağlamaya başlıyo sallarken bile zor susuyo ve uyuyo ama alışmamız lazım. 4 aydan sonra daha zor olacağını okumuştum.. Nasıl uyutabilirim ?
Amin cnm uyutması zaten yarım saat sürüyo. 30/45 dk uyuyo sonra mutlaka uyanıyo ağlıyo. Bi daha yaklaşık yarım saat sallayarak yine bi 30/45 dk uyuyo. Sonra mama saati geliyo zaten. Gece de uyutmamız aynı 45 dk sonra uyanınca bi daha sallıyorum sonra uyuyo Allahtan 6:30 a kadar. Ama 12-1 civarı yatıyo. Önceden 3ü buluyodu yatması buna şükür diyorumAllah kolayik versin tatlim bari uyuyunca uzun uyuyor mu?
Çok iyiymiş seninki maşallahcnm bnm bebis kendi kendine uyuyoesimin memkeketine gitmistk 2 ay once orda sallamaya alismisti.huyu degismsti.hic kucagmdan inmiyodu saatlerce uyutamiyodum vs.bu durum bikacgun surdu.bu boyle devam etmez dedim.cnku hicbisey yapamiyodum.uykusu duzelmeli dedim icimden.doyuruyodum oynuyodum biraz.uykusu gelince besigine koyuyodum,emzigini verydum,donenceyi acip cikiyodum.ilk gunler uyumadi mizmilandi agladi.hemn gitmedim cunku cok siddetli bi aglama vs degildi.sadece ee ee diye mzmizlaniyodu.biraz bekleyip gidiyodum oksuyodum elimi yanagina koyuyidum ama besikten almiyodum.oyle oyle baktim artik hic mizmizlanmadan uyuyo.muthis rahatlik.gecen misafir geldi doyurdum besige koyup geldim.kadin sordu uyudumu bu diye? Bnde o uyur kndisi dedim.kadin sok oldu.sanrm uykudan herkes cok cekiyo.ama bnce alistirabilirsen ck rahat edeceksn emin ol
Elektrikli sallanan besiklikmis seninki tam. Insallah daha da uzar uykusu geceleri. Cunku gündüz uykusu insanin cok isine yaramiyor. Hamileligim uykusuz gecti benim ondan biliyorumAmin cnm uyutması zaten yarım saat sürüyo. 30/45 dk uyuyo sonra mutlaka uyanıyo ağlıyo. Bi daha yaklaşık yarım saat sallayarak yine bi 30/45 dk uyuyo. Sonra mama saati geliyo zaten. Gece de uyutmamız aynı 45 dk sonra uyanınca bi daha sallıyorum sonra uyuyo Allahtan 6:30 a kadar. Ama 12-1 civarı yatıyo. Önceden 3ü buluyodu yatması buna şükür diyorum
Malesef benim devam ediyor korseyle dolaşıyorum fizik tedavi için sıra bekliyorum bulunduğumuz ilçede özel bi yer yok.tabi buna şükür yinede kötü boyutta değil. Senin bel agrin devam mi ?
Can
Canım benimkide üst katta oturuyor bende yalnız birakmamaya çalışıyorum 4aylik oğlum geçen gün mandalinanin suyunu sıkıp birkaç kaşık ver dedi daha küçük kesinlikle olmaz dedik eşimle dünde mutfakta işim vardı geldim baktım mandalina yiyor kızlarıyla yarım saat sonra falan çok az kustu baktım turuncu siz buna mandalinami verdiniz dedim yokk dedi yalan halbuki vermişler çok sinirlendim ya iyi bişe yaptıklarını sanıyorlar herseyden biraz biraz tattirsan diyo hayır diyorum 4aylik demekki bundan sonra daha dikkatli olmam gerekiyor
daha neler. nasıl sinir oldum şimdi kv bak. emzirdiğini kendisi mi söyledi bir de utanmadan.
Canim alisirsa boyle daha kolay uyutmasi anneler bu konuda bilinçsiz kv diyordu sallanan alin uyumaz nasil uyutucaksiniz diye dedim sallamicaz biz nasil alisirsa oyle uyur dedim konustuda konuştu smdide boburlene boburlene anlatiyor hic sallanmiyor kendi kendine uyuyor diyepeki gündüz de aynı şekilde mi uyutuyorsun canım.ben de bu şekilde uyumaya alıştırmak istiyorum ama ikinci dönem ben işe başlayın ca annem bakacak kızıma. o bununla uğraşmaz anca ayağında sallar.keşke imkan olsa da sadece kendimiz bakabilsek bebişlerimize
Evet canım cok sukur sinirli inatci degil ay bak boyle soyleyince bile uzuldum kuzum ya masum bu bebislerSenin cok uslu,sakin bir bebegin var maasallah
Canim bizimki uyandgnda ses etmiyorki bakiniyor az önce uyandim yanimda zaten hemen besigi uyanmis bide ayaklarini tepikleye tepikleye battaniyesini açmış bem ortuyorum o aciyor ama cit yokAynen canim hele 1 hafta 10 gündür saat 7.30 8 oldu mu uyut beni sinyallerini veriyor hemen uyuyoruz. Bizim beşikte sadece gece yatma özelliğimiz vardı gündüz hayatta uyumuyordu yatırdığım gibi uyanıyordu ama artık oda geçti maşallah çok iyiyiz. Telsiz alacağım o uyurken duymazsam korkusuna çocuğu milyon kere kontrole gidiyorum en iyisi telsiz almak diye düşündüm
Canim ben elini tutuyorum uyumazsa sanra uyuyor hareket edemeyince bugun yattik yataga pispis yaptm yoruldum daha yapamadm smra baktm eli kolu cok oynuyor yorganin altina aldim tavana baka baka uyuduMaşallah bebeklerinizebenimki resmen debeleniyo yatakta. Hızlı hızlı nefes alıyo yüzünü elliyo eli ayağı hiç durmuyo. Sallarken bile öyle. ağlıyo bi süre emziğini atıp istiyo devamlı. En sonunda tutuyo. Sonra uzuuuun süreden sonra uyuyo. Sallamadan nasıl yaparız bilemiyorum :/
Canim alisirsa boyle daha kolay uyutmasi anneler bu konuda bilinçsiz kv diyordu sallanan alin uyumaz nasil uyutucaksiniz diye dedim sallamicaz biz nasil alisirsa oyle uyur dedim konustuda konuştu smdide boburlene boburlene anlatiyor hic sallanmiyor kendi kendine uyuyor diye
Evet canım cok sukur sinirli inatci degil ay bak boyle soyleyince bile uzuldum kuzum ya masum bu bebisler
Canim bizimki uyandgnda ses etmiyorki bakiniyor az önce uyandim yanimda zaten hemen besigi uyanmis bide ayaklarini tepikleye tepikleye battaniyesini açmış bem ortuyorum o aciyor ama cit yokaltini temizledm emzirdm uyudu şimdi
Canim ben elini tutuyorum uyumazsa sanra uyuyor hareket edemeyince bugun yattik yataga pispis yaptm yoruldum daha yapamadm smra baktm eli kolu cok oynuyor yorganin altina aldim tavana baka baka uyudu
Yanindan kalktim gecen gozler kapali eliyle yokluyor yattim yüzüme dokundu hafif acti gözünü uyudu :) benimki yuzume dokunarak uyuyor :) meme olayimiz farkli bizde muhabbet ediyordu gecen :)))
Is yerinin oyle bir politikasi varmis, zorlasam her gun cikarim ama o 1.5 saat trafik sartlari sebebiyle 1 saat erken gelmeye doner. Zaten is yerim seninki gibi yakin degil, arac gerekiyor, 5de cikarsam servisi de kullanir yolda uyur dinlenirim.
Dolu dolu 1 gun de fena gelmedi. Cogunlukla Haftada bir gun de evden caliscam, eger ay sonuna denk gelmezse o hafta.bakalim nasil olcak, merakla bekliyorum.
Eger oglum beni ozlemez, unutursa evi satip krediyi kapatiriz, ya da arabayi falan satari diye dusunuyorum, esim kabul etmezse de onu bosarim artik. o derece cildirmis durumdayim
Esimi parcalayasim geliyodu gecti mi dedikcetam geciyor dedigin gibi oh be diyorum bir daha... bu sefer denemedigim farkli bi yontem. Bu ise yaradi gecti oh be... sonra bir daha.
cnm bnm bebis kendi kendine uyuyoesimin memkeketine gitmistk 2 ay once orda sallamaya alismisti.huyu degismsti.hic kucagmdan inmiyodu saatlerce uyutamiyodum vs.bu durum bikacgun surdu.bu boyle devam etmez dedim.cnku hicbisey yapamiyodum.uykusu duzelmeli dedim icimden.doyuruyodum oynuyodum biraz.uykusu gelince besigine koyuyodum,emzigini verydum,donenceyi acip cikiyodum.ilk gunler uyumadi mizmilandi agladi.hemn gitmedim cunku cok siddetli bi aglama vs degildi.sadece ee ee diye mzmizlaniyodu.biraz bekleyip gidiyodum oksuyodum elimi yanagina koyuyidum ama besikten almiyodum.oyle oyle baktim artik hic mizmizlanmadan uyuyo.muthis rahatlik.gecen misafir geldi doyurdum besige koyup geldim.kadin sordu uyudumu bu diye? Bnde o uyur kndisi dedim.kadin sok oldu.sanrm uykudan herkes cok cekiyo.ama bnce alistirabilirsen ck rahat edeceksn emin ol
Aslında en güzeli ya ama ortam sıcaklığı iyidir o yüzden
ins cnm.tum anneler rahat etsin vallaÇok iyiymiş seninki maşallahBn de öyle olsun istiyorum da uzun zamndır sallanıyo. Bırakması daha zor olur herhalde. Bn deniyorumsallamadan uyutmayı ama emziği atıp ağlıyo tekrar geri istiyo veriyorum 10 dk fln bunu yapıyoruz o arada da sallıyorum tabiki. Emziği vermeyince çok ağlıyo..o yüzden yalnız bırakamıyorum. İnşllh başarabiliriz biz de.
evt cnm emzirince bnmki de memede uyuyo.gunde iki kez emziryrm ben.gunduzleri emmiyoTracy hogg yöntemi :) benimki memede uyuyor nasıl uyandırayım içi geçiyor bile . Ne yapayım Patron o
Masallah canim kuzulara oyy yerim yaaa cok seviom boyle icime sokasim geliuorAynı çocuktan bahsediyoruz sanırım valla o kadar benzerbenimkide maşallah uyanınca aglamasi yok kendi kendine bakınıyor gülüyor . Benimde beşiği baş ucumda duruyor kıpırdanmalarına kalkıyorum gece hiç ağlamaz maşallahı var. Gündüz de haliyle yatak odasın da olmadigimdan ne zaman uyandigini anlayamıyorum anca isim yoksa kulağım ondaysa kıpırdandığını duyuyorum telsiz şart gündüz için
Ben ben ben :) dun gece oldum canim lekelenme olmuştu dun gece adet oldum cok şükür :)Günaydın kızlar.aranzda regl olan var mi. Benim dün lekelenmem oldu yanı hanı regl başlar ya öyle. Çok sevndm.ama dünden beri sokulmedi.anlayamadım birşey. Acaba doğum sonrası farkli mi olack durum??
Benimki de uyandi simdi gece uyusaydin ben uyurken der gibi bakıyor. Evet ven kasindimÇok tatlılar ya insanın içi eriyor :) şimdi yine emerken uyudu ama eliyle sımsıkı tutuyor minik kuzum
dogum sancim basladi nstye bagladilar sayilardan anliyo artik sancinin doruga ulasacagini askim diyo sanci geliyooo bendee bi cirlama geciyo. Sanci geliyoo bende yine bi cirlama. Artik sinir basti. Askim sanci geliyo mümkünse sana girsin dedim o sanci artik dalga mi geciyon benle dedim tamam ya diyoAdamlar da ne yapsa suç dimibenimkide o zaman 4 e kadar uyumamisti benimle aslında bak iyilik yapıyo bana ama konusturuyo diye sinir olmuştum ay bize yaranilmaz
Masallah canim kuzulara oyy yerim yaaa cok seviom boyle icime sokasim geliuor
Ben ben ben :) dun gece oldum canim lekelenme olmuştu dun gece adet oldum cok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?