2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

evt cnm emzirince bnmki de memede uyuyo.gunde iki kez emziryrm ben.gunduzleri emmiyo

Sadece emiyor benim ki biberon kabul etmiyor perşembe cuma ise gittim haftasonu girdi araya azcık öğrenmişti yine unuttu herkesin derdi türlü türlü işte

Çok guldum valla DDDD doğumda yanında miydi esin ne kadar güzel :) ben devlette doğum yaptım yanlizdim

Masallah canim kuzulara oyy yerim yaaa cok seviom boyle icime sokasim geliuor

Ben ben ben :) dun gece oldum canim lekelenme olmuştu dun gece adet oldum cok şükür :)
lekelwlenmeden nekadar sonra oldun.benim dun leke oldu bugun birseyyok hala

Çok guldum valla DDDD doğumda yanında miydi esin ne kadar güzel :) ben devlette doğum yaptım yanlizdim
Buranin devleti biraz pis ve umursamaz olduğundan oneren olmadi pek. Ozele gittik bi dogumhaneye yalniz girdim hep esim yanimdaydi. Doğum sonrasi da doktora basladim. Dikisim bayaaa coktu. Bitmedi mi yok. Botmedi mi yok. Dedim doktor bey ip bitti artik aaa diyo ip biter mi hem bu bizim icin zevk. Dedim böyle zevk mi olur gidin kisir gunu yapin cay icin birsey yapin ama dedim bi birakin beni ya. Kac dikisim var sormadim doktor da sayamamistir zaten :))

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim bebeğim de doydugunu hiç bilmezdi hala da bilmiyor memeden ben çekmez isem hiç bırakmıyor ne kadar verirsen o kadar yiyordum 2. Ay bebegime kötülük yapıyorum gibi hissettim çok kilo alıyordu çünkü hastalık olusmasindan korktum mamayi kademeli olarak kestim bende

Kundak sevmedi kucagimda salladim ilk zaman dikkati dagildi uykusu kacti bende yatirdim yanima dedim benim uykum var bence sende uyu ben uyudum bi baktim o da uyumus

Maasallah canim benimki anca yuzumu eller sikar ama aslaaa uyumaz

Maasallah canim benimki anca yuzumu eller sikar ama aslaaa uyumaz
Uykusu esime benzesin diye sok dua ettiydim şükür kabul oldu boyle gider insallah. Ama uyuma sekli ben toto ayri yerde bas ayri yerde. Kafa biraz geriye dogru. O konuda annesinin oglu :)

Canim benimde oyleydi nasil agrim olurdu aglar dururdum şimdi tik yok cok şükür adetmiyim anlamadim

lekelwlenmeden nekadar sonra oldun.benim dun leke oldu bugun birseyyok hala
Canim iki gün sürdü gecede herseyi tamamladım yaticam eşimle oglum uyumustu bi baktim bişey gitti hemen anladım güzel geçiyor ama yogun kan yok eskiden sırıl sırıl akardi

cnm aslında sorun benim bebis doğru durust emmedi hiç.1 aydır emiyo o da sadece gece ve sabah ilk uyanmasına.biberonla veryrm sağipbazı günler süt az oluyo mama sayısı artiyo mecbur.bnde alistm biberonla vermeye .emince hep AC sanym .bunaldim artık bu çelişkili durumlardan; (( sanki biturlu dengeleyemiyorm

Guvenle kullanabilirsin
Fotoğrafını yükleyip koyacaktım da fırsat bulamadım. Geçenlerde buraya yazdıktan sonra bi denedim, yatırdım bebeği, kalça-bel kısmı çok aşağıda gömük kaldı ana kucağının içinde. Altına yükseltecek bir şey koydum yumuşak pamuklu kumaş, o da pek rahat olmadı, içim rahat olmadı benim de. Tekrar yerine kaldırdım ana kucağını. Bir de bir süre oyalandı içinde, sonra ağladı kucağıma alayım diye. Biraz daha mı büyüse sonra tekrar mı denesem dedim.

Bizimkilerde neye darılmışlarsa artık bebek yogun bakimdaydiya daha çıkmadan gittiler dondüler memlekete. Anca Mart'ta geliriz bi daha diyolar. Canıma minnet en azından yavrum 6 aylık olur da ek gıdaya gecmis oluruz bari :))

aman yaa anne baba dediğin böyle günlerde lazım.bu zamanda olmayacaksa varsın olmasın. ayrıca darılmaksa biz daha fazla darılmalıyız daha 3 günlük bebeğim ben sezeryanlıyım haliyle sütüm yok ayy benimki şırıl şırıl akardı demesin mi oturup ağladım sinirimden. allahtan sonra sütüm geldi de akmasa da doyurabildim yavrucumu o da bana yetti.darılacak çok şey var aslında da anneliğinin hatrına biz susuyoruz.

Haklisin canım. En ihtiyacım olduğu zamanda yoklardi. Ben yavrum diye ağlarken gittiler. Ayrıca varlıkları da yokluklarından dert. Allah'tan esim cok yardımcı oldu da kolay atlattım o zamanları

günaydın herkese biz erken kalktık ama sonra aç aç yattı oğlum tam bende uykuya dalarken ağladı aldım emzirdim.Daha önceden biberona alışmıştı emmiyodu bende iki gündür biberon vermiyorum kaşıkla verdim bıraz meme almakta direndi ilk gün ama şimdi tekrar emmeye başladı.Bilseydim böyle olacak daha erken yapardım ama neticede artık emiyor.Şimdi doydu tekrar yatma pozisyonunda işte şimdi huzurluyum ... umarım böyle gider

Hic MR cektirdin mi canım? Benim bel fıtığı da aynı sikayetlerle başladı dogrulamiyordum korse sabit tutuyor çok işe yarıyor. Geçmiş olsun tekrardan

Bakalım yarın sallamadan denicm inşllh başarılı oluruz. Söylenilenleri denicm

Evet canım gururla anlatıyordu bide
Benimki de yanağına ağzını yaklaştırıyodu oğlum da emmeye çalışıyodu. Kahkaha atıyo ayy bak bak nasıl emiyo diye. Öyle yapma dedim 2. gördüğümde. Yaaa yapmıyım mı annesi tamam dedi.... Seninki gibi yapsa demediğimi bırakmazdım. Çok sabırlısın herhalde cnm maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…