2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ayy onu benim annem de yapıyordu. sonra bak bak emiyor acıkmış bu diyordu. çocukta emme refleksi var burnuna burnuna sokarsan tabiki emecek napacak.sinir ederdi beni.ayy benim annem de kvden beter yeminle.

ben ben ben:) gecen yıl da doğru düzgün tatil yapamadık karın burunda olunca :) bu sene serin sulara bırakcam kendimi kızımla :)
Ayyy bnde oyle tatile gitmedik esimle bu sne uzun bir tatil yspicaz inşallah oglum ve kocisle zaman çabuk geçsin yaa

Ay içime sşüphe düştüiinşallah fıtık değildir hiç aklıma gelmedi mr cektirmedim
Hic MR cektirdin mi canım? Benim bel fıtığı da aynı sikayetlerle başladı dogrulamiyordum korse sabit tutuyor çok işe yarıyor. Geçmiş olsun tekrardan

Benim gibi yazı iple ceken varmi kizlar oğlumla doya doya gezmek istiyorum buyumusde olucak cok sabirsizlaniyorum yaaaa
ben de :) tayinciyiz galiba ama 30 gun yıllık izin kullanicaz ins minnos yurumese tutulabilir herhalde yürür ler mi acaba ??

Bence sana oyle geliyor, biraksan icinde uyur bile, o kadar rahat ediyorlar.biz de ilk basta tedirgindik annem ozellikle muhakkak o derin kisma bir seyler koyardi rahat olsun beli incinmesin diye ama doktor da sasirmisti, bunlar tum dunyada kullaniliyor ama turkler hep bu sekilde yapiyor dedi
Simdi katmanin tekini cikardim sigmiyordu artik, daha da derin oldu.

Gozun aydin canim

Günaydın kızlar.aranzda regl olan var mi. Benim dün lekelenmem oldu yanı hanı regl başlar ya öyle. Çok sevndm.ama dünden beri sokulmedi.anlayamadım birşey. Acaba doğum sonrası farkli mi olack durum??

Ben 2 aydır oluyorum canım. Geçen ay çok fazla oldu ve 10 gün sürdü. Bu ay daha normal oluyor 5 gündür devam ediyor hala

Ya birtek bnm kizim mi böyle biriniz yazıyorsunuz kendi kendine uyur biriniz yazıyorsunuz hic ağlamaz valla kendimi Boğaz köprüsünden atacağım az kaldı bugun bütün gun agladi bu kız ya sabah sadece 1.5 saat uyudu su saat oldu hala mizirdaniyor gözlerinden yas falan da gelmiyor sadece bağırıyor yalancı ağladığı o kadar belli ki ne istiyor anlamiyorum

bayan34 canim benimkide huysuz ve nazlidir ornegin az once kucagimdan biraktom bi feryat bi feryat babasida kizdi biyerine bisey yaptin diye halbuki ben biliyom huyunu aldim kucaga hi hii yapip duruyo
Ve kendi basina uyumayi gectim uyaninca ben yoksam mahallwyi ayaga kaldirir ne kadar uykusu olursa olsun o meme ya agzinda ya elinde olacak birde dogdugundan itibaren ayagimda sallayarak iyutmaya calisiyom halada pes etmedim ama yok

Benim kızım da hep bi ağlama peşinde. Oyun halısına bırakıyorum dönmek istio dönemeyince ağlıo. Ana kucağında biraz duruo sıkılıo ağlıo. Yorgan seriyorum yere üzerinde döndürüyorum hoşuna gidio ama sonra yine ağlıo. Tek mutlu olduğu an kucakta gezmeler. Öncesinde böyle değildi aslında 1 haftadır böyle. Eli hep ağzında dişlik veriyorum onunla da ağlıo. Bitiyorum akşama kadar

teşekkür ederim canım biraz zaman alacak zorluyor beni ama emdi bugün şimdi yine inatlaştı bakalım nekadar dayanabilirsem artık
Biz doğduğunda 12 gün inatlaştık. Bi saat memeye bakıp ağladığını bilirim içim kıyıldı ama kazanan benim inadım oldu. Çok şükür alıştı sonra. Bırakma bence devam et :)

Benim kız da bazen böyle ağlıyor sadece kesik kesik bağırıyor sebebini de bilmiyorum

Canim merhaba aranza yeni kaltildm.ayni durumdam muzdaribim.kesnlkle uyumuo gozundn uyku akio aglio yinr uyumuo sabah 8de kalkti ve 1 saat once memede uyudu. Sni cok ii anlayabliorum. Iki gun once bzde 4.ayimza grdik hala duzensizlk hergun yeni huylar. Kendilgnden asla uyumaz esim asker ailelermzdn uzaktayz hemsireym geleck ay ise baslicm delrmek uzeryiz dyeblrm..yalnz drgilsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…