- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
ayy onu benim annem de yapıyordu. sonra bak bak emiyor acıkmış bu diyordu. çocukta emme refleksi var burnuna burnuna sokarsan tabiki emecek napacak.sinir ederdi beni.ayy benim annem de kvden beter yeminle.Benimki de yanağına ağzını yaklaştırıyodu oğlum da emmeye çalışıyodu. Kahkaha atıyo ayy bak bak nasıl emiyo diye. Öyle yapma dedim 2. gördüğümde. Yaaa yapmıyım mı annesi tamam dedi.... Seninki gibi yapsa demediğimi bırakmazdım. Çok sabırlısın herhalde cnm maşallah
ben ben ben:) gecen yıl da doğru düzgün tatil yapamadık karın burunda olunca :) bu sene serin sulara bırakcam kendimi kızımla :)Benim gibi yazı iple ceken varmi kizlar oğlumla doya doya gezmek istiyorum buyumusde olucak cok sabirsizlaniyorum yaaaa
Ayyy bnde oyle tatile gitmedik esimle bu sne uzun bir tatil yspicaz inşallah oglum ve kocisle zaman çabuk geçsin yaaben ben ben:) gecen yıl da doğru düzgün tatil yapamadık karın burunda olunca :) bu sene serin sulara bırakcam kendimi kızımla :)
Hic MR cektirdin mi canım? Benim bel fıtığı da aynı sikayetlerle başladı dogrulamiyordum korse sabit tutuyor çok işe yarıyor. Geçmiş olsun tekrardan
ben de :) tayinciyiz galiba ama 30 gun yıllık izin kullanicaz ins minnos yurumese tutulabilir herhalde yürür ler mi acaba ??Benim gibi yazı iple ceken varmi kizlar oğlumla doya doya gezmek istiyorum buyumusde olucak cok sabirsizlaniyorum yaaaa
Canim dokuzuncu ayda yurumeye basliyorlarmis inşallah yürürler :)ben de :) tayinciyiz galiba ama 30 gun yıllık izin kullanicaz ins minnos yurumese tutulabilir herhalde yürür ler mi acaba ??
Fotoğrafını yükleyip koyacaktım da fırsat bulamadım. Geçenlerde buraya yazdıktan sonra bi denedim, yatırdım bebeği, kalça-bel kısmı çok aşağıda gömük kaldı ana kucağının içinde. Altına yükseltecek bir şey koydum yumuşak pamuklu kumaş, o da pek rahat olmadı, içim rahat olmadı benim de. Tekrar yerine kaldırdım ana kucağını. Bir de bir süre oyalandı içinde, sonra ağladı kucağıma alayım diye. Biraz daha mı büyüse sonra tekrar mı denesem dedim.
günaydın herkese biz erken kalktık ama sonra aç aç yattı oğlum tam bende uykuya dalarken ağladı aldım emzirdim.Daha önceden biberona alışmıştı emmiyodu bende iki gündür biberon vermiyorum kaşıkla verdim bıraz meme almakta direndi ilk gün ama şimdi tekrar emmeye başladı.Bilseydim böyle olacak daha erken yapardım ama neticede artık emiyor.Şimdi doydu tekrar yatma pozisyonunda işte şimdi huzurluyum ... umarım böyle gider
Günaydın kızlar.aranzda regl olan var mi. Benim dün lekelenmem oldu yanı hanı regl başlar ya öyle. Çok sevndm.ama dünden beri sokulmedi.anlayamadım birşey. Acaba doğum sonrası farkli mi olack durum??
@tatlilavinyafiliz_ank M merllin cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar (=
@tatlilavinya Demek sol memenin de kapasitesi artabilir diyorsun, inanılmaz sevindim
Allah korusun inşallah yoktur biseyAy içime sşüphe düştüiinşallah fıtık değildir hiç aklıma gelmedi mr cektirmedim
teşekkür ederim canım biraz zaman alacak zorluyor beni ama emdi bugün şimdi yine inatlaştı bakalım nekadar dayanabilirsem artıkGozun aydin canim
Benim kızım da hep bi ağlama peşinde. Oyun halısına bırakıyorum dönmek istio dönemeyince ağlıo. Ana kucağında biraz duruo sıkılıo ağlıo. Yorgan seriyorum yere üzerinde döndürüyorum hoşuna gidio ama sonra yine ağlıo. Tek mutlu olduğu an kucakta gezmeler. Öncesinde böyle değildi aslında 1 haftadır böyle. Eli hep ağzında dişlik veriyorum onunla da ağlıo. Bitiyorum akşama kadarYa birtek bnm kizim mi böyle biriniz yazıyorsunuz kendi kendine uyur biriniz yazıyorsunuz hic ağlamaz valla kendimi Boğaz köprüsünden atacağım az kaldı bugun bütün gun agladi bu kız ya sabah sadece 1.5 saat uyudu su saat oldu hala mizirdaniyor gözlerinden yas falan da gelmiyor sadece bağırıyor yalancı ağladığı o kadar belli ki ne istiyor anlamiyorum
Biz doğduğunda 12 gün inatlaştık. Bi saat memeye bakıp ağladığını bilirim içim kıyıldı ama kazanan benim inadım oldu. Çok şükür alıştı sonra. Bırakma bence devam et :)teşekkür ederim canım biraz zaman alacak zorluyor beni ama emdi bugün şimdi yine inatlaştı bakalım nekadar dayanabilirsem artık
Ya birtek bnm kizim mi böyle biriniz yazıyorsunuz kendi kendine uyur biriniz yazıyorsunuz hic ağlamaz valla kendimi Boğaz köprüsünden atacağım az kaldı bugun bütün gun agladi bu kız ya sabah sadece 1.5 saat uyudu su saat oldu hala mizirdaniyor gözlerinden yas falan da gelmiyor sadece bağırıyor yalancı ağladığı o kadar belli ki ne istiyor anlamiyorum
Canim merhaba aranza yeni kaltildm.ayni durumdam muzdaribim.kesnlkle uyumuo gozundn uyku akio aglio yinr uyumuo sabah 8de kalkti ve 1 saat once memede uyudu. Sni cok ii anlayabliorum. Iki gun once bzde 4.ayimza grdik hala duzensizlk hergun yeni huylar. Kendilgnden asla uyumaz esim asker ailelermzdn uzaktayz hemsireym geleck ay ise baslicm delrmek uzeryiz dyeblrm..yalnz drgilsnYa birtek bnm kizim mi böyle biriniz yazıyorsunuz kendi kendine uyur biriniz yazıyorsunuz hic ağlamaz valla kendimi Boğaz köprüsünden atacağım az kaldı bugun bütün gun agladi bu kız ya sabah sadece 1.5 saat uyudu su saat oldu hala mizirdaniyor gözlerinden yas falan da gelmiyor sadece bağırıyor yalancı ağladığı o kadar belli ki ne istiyor anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?