2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ya kızlar kızım bugün her uyandığında korkup ağlayarak uyandı hemen kucağıma alıyorum başka ne yapabilirim

Ya kızlar kızım bugün her uyandığında korkup ağlayarak uyandı hemen kucağıma alıyorum başka ne yapabilirim
Bnm kizda uykusunda aglar ve cogu zaman sicrar dua oku umarm ii gelir. kolu ayagi surkli sallanyida. Tutuncada mirin kirin edp uyanio. Skintiya gelemioruz hic. Bi insan eli kolu sallayrk nasi uyur anlamam :)

Bnm kizda uykusunda aglar ve cogu zaman sicrar dua oku umarm ii gelir. kolu ayagi surkli sallanyida. Tutuncada mirin kirin edp uyanio. Skintiya gelemioruz hic. Bi insan eli kolu sallayrk nasi uyur anlamam :)

Şu sıra adetliyim okuyamıyorum ama onun dışında okurum sürekli. Kollarını sardırmıyor uyuyunca sarıyorum gece bi bakmışım açmış:)

canm bzmkısı ılk ıkı ay böyledı smdı duzeldı kac aylık senınkı ınsallah duzelır canm ben oglumla tekken yemek yapıyorum evı topluyorum ama yınede yoruluyorum allah kolaylık versın

kızlar benim kız iki gündür öğürür gibi ses çıkartıyo dilini de çıkararak bağırıyor oyun mu yapıyor yoksa bi sorun mu var bilemedim. sizce ne olabilir. sanki bişey yutmuş da çıkarmak istiiyor gibi.

Canım bir haftadır brnim oglan da oyle. Yumrukları ağzında surekli cok huysuz iyice kasiyamiyoda sanırım sinirleniyo ağliyo yavrum. Disligi de tutamıyo. Yarın kontrolü var bi sorcam bakalım Dr a belki rahatlatıcı jel falan verir

Yok cnm bnm oğlumda yarm saat sallayınca uyuyobi yarım saat sallarken bile ağlıyo. Uyanınca ağlıyo. Oyun halısında 15 dk duruyo yemek yedikten sonra şükrediyorum oturabiliyorum o arada. Hep kucak istiyo. Kucakta ve ayakta olacaksın... Bırakınca ağlıyo 4. ayın içindeyiz. Sadece 2 kere makarna yaptım doğumdan beri.eşim yardımcı oluyo akşamları hatta baya ilgileniyo allah razı olsun ama o da işten geliyo yorgun diye üzülüyorum. Bıraksam bir dert bırakmasam ayrı dert... O yüzden yalnız değilsin umarım atlatıcaz hepimiz bu günleri. Allah yardımcımız olsun

Canım doktora bi git saç girmiş olmasın ağzına Allah korusun

Ayy inan ki icimdekileri yazmissin.. Ben mi beceremiyorum diye dusunmeye baslamistim artik.. Illa kucakta gezdirceksin. Oturdugun an basiyo cigligi. Memede iyice sersemletip ayagimda sallarsam uyuyo, yere koydugum an uyaniyo.. Bu ara memeyi de istemiyo zaten hic uyutamiyorum, uyuyamayimca da bas bas bagiriyo kocamin beli koptu sabahtan beri kucaginda. Pert oldu yatiyo adam

Ben sordum kontrolde olabilir artık elini ağzına sokmasına engellemene gerek yok dedi tabi tam olarak bi parmağını kavrarsa müdahele et alışmasın dedi. Sonra kontrol etti sanki dişler yakında gelecek gibi süprizlere açık ol dedi ama çok zor ya. Sanki kurulmuş yaylı oyuncak gibi. Elini bıraktığım an ağzında elleri. Bişey de demedi bana jel gibi çok huysuz bi çocuk oldu bi haftadır resmen. Söylerse bi jel ismi bana da yazar mısın canım

Ne kadar yediklerime dikkat etsem de kilo veremiyorum da herkes hasta olmadigim icin diyolar 4 ayi bi doldurayim direk pilatese baslicam
Ben vermemekle beraber 3 kilo aldım bu ay.. Deli olucam kendime küstüm resmen. İmdat die bağırasım gelio aynalara bakınca

Ben vermemekle beraber 3 kilo aldım bu ay.. Deli olucam kendime küstüm resmen. İmdat die bağırasım gelio aynalara bakınca

Aynen ya aynaya falan bakamiyorum.. Hayir gece kalkip yemek yemem gunduz yediklerime cok dikkat ederim, surekli su iciyorum.. Hala neden veremiyorum anlamadim hani emzirmek kilo verdiriyodu

Adam yanima yaklasmiyo iyice sinirim geliyo bn degil o girdi depresyona anacim.. Neymis dogumdan sonra erkeklerin cogunda oluyomus bu isteksizlik

Hahaha :)) aynı biz. Göbeğimle dalga geçio bi de. Sen doğur da göreyim diorum ama kafaya da takıyorum. Aynen bizimki de alışma evrem var bu hayata dio benden çok depresyonda

Hahaha :)) aynı biz. Göbeğimle dalga geçio bi de. Sen doğur da göreyim diorum ama kafaya da takıyorum. Aynen bizimki de alışma evrem var bu hayata dio benden çok depresyonda

Biz hemen nasil alistik acaba? Butun hayatimizin icine etti bu bebe diyo.. Diet yapsam ona kiziyo emziriyosun diyo, yapmasan sn de hic dikkat etmiosun diyo.. Sasirdim walla ne yapicami..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…