Bnm kizda uykusunda aglar ve cogu zaman sicrar dua oku umarm ii gelir. kolu ayagi surkli sallanyida. Tutuncada mirin kirin edp uyanio. Skintiya gelemioruz hic. Bi insan eli kolu sallayrk nasi uyur anlamam :)Ya kızlar kızım bugün her uyandığında korkup ağlayarak uyandı hemen kucağıma alıyorum başka ne yapabilirim
Ben 2 aydır oluyorum canım. Geçen ay çok fazla oldu ve 10 gün sürdü. Bu ay daha normal oluyor 5 gündür devam ediyor hala
Canim hasta olduktan sonra kilo verdin mi
Bnm kizda uykusunda aglar ve cogu zaman sicrar dua oku umarm ii gelir. kolu ayagi surkli sallanyida. Tutuncada mirin kirin edp uyanio. Skintiya gelemioruz hic. Bi insan eli kolu sallayrk nasi uyur anlamam :)
canm bzmkısı ılk ıkı ay böyledı smdı duzeldı kac aylık senınkı ınsallah duzelır canm ben oglumla tekken yemek yapıyorum evı topluyorum ama yınede yoruluyorum allah kolaylık versınYa birtek bnm kizim mi böyle biriniz yazıyorsunuz kendi kendine uyur biriniz yazıyorsunuz hic ağlamaz valla kendimi Boğaz köprüsünden atacağım az kaldı bugun bütün gun agladi bu kız ya sabah sadece 1.5 saat uyudu su saat oldu hala mizirdaniyor gözlerinden yas falan da gelmiyor sadece bağırıyor yalancı ağladığı o kadar belli ki ne istiyor anlamiyorum
canm regliyken ezberden okuyabilirsn :)Şu sıra adetliyim okuyamıyorum ama onun dışında okurum sürekli. Kollarını sardırmıyor uyuyunca sarıyorum gece bi bakmışım açmış:)
canm regliyken ezberden okuyabilirsn :)
Canım bir haftadır brnim oglan da oyle. Yumrukları ağzında surekli cok huysuz iyice kasiyamiyoda sanırım sinirleniyo ağliyo yavrum. Disligi de tutamıyo. Yarın kontrolü var bi sorcam bakalım Dr a belki rahatlatıcı jel falan verirBenim kızım da hep bi ağlama peşinde. Oyun halısına bırakıyorum dönmek istio dönemeyince ağlıo. Ana kucağında biraz duruo sıkılıo ağlıo. Yorgan seriyorum yere üzerinde döndürüyorum hoşuna gidio ama sonra yine ağlıo. Tek mutlu olduğu an kucakta gezmeler. Öncesinde böyle değildi aslında 1 haftadır böyle. Eli hep ağzında dişlik veriyorum onunla da ağlıo. Bitiyorum akşama kadar
Yok cnm bnm oğlumda yarm saat sallayınca uyuyobi yarım saat sallarken bile ağlıyo. Uyanınca ağlıyo. Oyun halısında 15 dk duruyo yemek yedikten sonra şükrediyorum oturabiliyorum o arada. Hep kucak istiyo. Kucakta ve ayakta olacaksın... Bırakınca ağlıyo 4. ayın içindeyiz. Sadece 2 kere makarna yaptım doğumdan beri.eşim yardımcı oluyo akşamları hatta baya ilgileniyo allah razı olsun ama o da işten geliyo yorgun diye üzülüyorum. Bıraksam bir dert bırakmasam ayrı dert... O yüzden yalnız değilsin umarım atlatıcaz hepimiz bu günleri. Allah yardımcımız olsunYa birtek bnm kizim mi böyle biriniz yazıyorsunuz kendi kendine uyur biriniz yazıyorsunuz hic ağlamaz valla kendimi Boğaz köprüsünden atacağım az kaldı bugun bütün gun agladi bu kız ya sabah sadece 1.5 saat uyudu su saat oldu hala mizirdaniyor gözlerinden yas falan da gelmiyor sadece bağırıyor yalancı ağladığı o kadar belli ki ne istiyor anlamiyorum
Canım doktora bi git saç girmiş olmasın ağzına Allah korusunkızlar benim kız iki gündür öğürür gibi ses çıkartıyo dilini de çıkararak bağırıyor oyun mu yapıyor yoksa bi sorun mu var bilemedim. sizce ne olabilir. sanki bişey yutmuş da çıkarmak istiiyor gibi.
Ya birtek bnm kizim mi böyle biriniz yazıyorsunuz kendi kendine uyur biriniz yazıyorsunuz hic ağlamaz valla kendimi Boğaz köprüsünden atacağım az kaldı bugun bütün gun agladi bu kız ya sabah sadece 1.5 saat uyudu su saat oldu hala mizirdaniyor gözlerinden yas falan da gelmiyor sadece bağırıyor yalancı ağladığı o kadar belli ki ne istiyor anlamiyorum
Evet 2 kilo verdim ve vücudum rahatladı içim şiş gibiydi
Ben sordum kontrolde olabilir artık elini ağzına sokmasına engellemene gerek yok dedi tabi tam olarak bi parmağını kavrarsa müdahele et alışmasın dedi. Sonra kontrol etti sanki dişler yakında gelecek gibi süprizlere açık ol dedi ama çok zor ya. Sanki kurulmuş yaylı oyuncak gibi. Elini bıraktığım an ağzında elleri. Bişey de demedi bana jel gibi çok huysuz bi çocuk oldu bi haftadır resmen. Söylerse bi jel ismi bana da yazar mısın canımCanım bir haftadır brnim oglan da oyle. Yumrukları ağzında surekli cok huysuz iyice kasiyamiyoda sanırım sinirleniyo ağliyo yavrum. Disligi de tutamıyo. Yarın kontrolü var bi sorcam bakalım Dr a belki rahatlatıcı jel falan verir
Ben vermemekle beraber 3 kilo aldım bu ay.. Deli olucam kendime küstüm resmen. İmdat die bağırasım gelio aynalara bakıncaNe kadar yediklerime dikkat etsem de kilo veremiyorum da herkes hasta olmadigim icin diyolar4 ayi bi doldurayim direk pilatese baslicam
Ben vermemekle beraber 3 kilo aldım bu ay.. Deli olucam kendime küstüm resmen. İmdat die bağırasım gelio aynalara bakınca
Aynen ya aynaya falan bakamiyorum.. Hayir gece kalkip yemek yemem gunduz yediklerime cok dikkat ederim, surekli su iciyorum.. Hala neden veremiyorum anlamadimhani emzirmek kilo verdiriyodu
Adam yanima yaklasmiyo iyice sinirim geliyobn degil o girdi depresyona anacim.. Neymis dogumdan sonra erkeklerin cogunda oluyomus bu isteksizlik
Hahaha :)) aynı biz. Göbeğimle dalga geçio bi de. Sen doğur da göreyim diorum ama kafaya da takıyorum. Aynen bizimki de alışma evrem var bu hayata dio benden çok depresyonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?