Ayy bizimki de akşam gelio çok yorgunum az çocuğu tut yemek yapayım diorum binbir naz. Kollarım ağrıdı falan. Ben akşama kadar taşıyorum diorum hemen laf değiştirio. Ben başlayayım diorum diyete ama düzgün beslenmeye vakit bile yok. Nasıl yiyorum bilmiyorum akşama kadar uyumuo kızım. Eski halime dönmek istiyorum en acilinden...Biz hemen nasil alistik acaba? Butun hayatimizin icine etti bu bebe diyo.. Diet yapsam ona kiziyo emziriyosun diyo, yapmasan sn de hic dikkat etmiosun diyo.. Sasirdim walla ne yapicami..
Ne kadar yediklerime dikkat etsem de kilo veremiyorum da herkes hasta olmadigim icin diyo4 ayi bi doldurayim direk pilatese baslicam
al benden de o kadar canım. benimki de ağlamıyor ama bağırıp duruyor evin içindeYa birtek bnm kizim mi böyle biriniz yazıyorsunuz kendi kendine uyur biriniz yazıyorsunuz hic ağlamaz valla kendimi Boğaz köprüsünden atacağım az kaldı bugun bütün gun agladi bu kız ya sabah sadece 1.5 saat uyudu su saat oldu hala mizirdaniyor gözlerinden yas falan da gelmiyor sadece bağırıyor yalancı ağladığı o kadar belli ki ne istiyor anlamiyorum
benim de aklıma o geldi ama su veriyorum ben suyla temizlenmiştir bişey olsa bile diye düşündüm. ağzına boğazına falan hep baktım ağzı sürekli açık zaten görünüyor ne var ne yoksa :) devam ederse götürücem bakalım.Canım doktora bi git saç girmiş olmasın ağzına Allah korusun
Aynen bizimki de surekli eller ağzında. Elini çekersek de kıyamet kopuyo. Rahatlatıcı bisey verirse yazarım tabiki canımBen sordum kontrolde olabilir artık elini ağzına sokmasına engellemene gerek yok dedi tabi tam olarak bi parmağını kavrarsa müdahele et alışmasın dedi. Sonra kontrol etti sanki dişler yakında gelecek gibi süprizlere açık ol dedi ama çok zor ya. Sanki kurulmuş yaylı oyuncak gibi. Elini bıraktığım an ağzında elleri. Bişey de demedi bana jel gibi çok huysuz bi çocuk oldu bi haftadır resmen. Söylerse bi jel ismi bana da yazar mısın canım
valla bende çok inadımdır bakalım bugün 3. gün gece emdi bayağı gündüzleride çözsem rahatlayacağım :))Biz doğduğunda 12 gün inatlaştık. Bi saat memeye bakıp ağladığını bilirim içim kıyıldı ama kazanan benim inadım oldu. Çok şükür alıştı sonra. Bırakma bence devam et :)
al benden de o kadar dışarı çıkmak istemiyorum. Herkes ikinci mi geliyor diyor.Çok yiyen biride değilim ekmek şeker hiç tüketmem buna rağmen ne kilo verebildim ne şişlik gitti. Adet de oldum üstüne üç kilo aldım. Bi doktora gidiceğim.Hiç bu kadar kilolu değildim ne ben alıştım ne vücudum bel ağrısı çekmeye başladım.Ne kadar yediklerime dikkat etsem de kilo veremiyorum da herkes hasta olmadigim icin diyo4 ayi bi doldurayim direk pilatese baslicam
Canim benimde oyleydi nasil agrim olurdu aglar dururdum şimdi tik yok cok şükür adetmiyim anlamadim
Canim iki gün sürdü gecede herseyi tamamladım yaticam eşimle oglum uyumustu bi baktim bişey gitti hemen anladım güzel geçiyor ama yogun kan yok eskiden sırıl sırıl akardi
Bana da bir iki kişi bebek oldu mu diye sordu, yok hala karnımda diyesim geldial benden de o kadar dışarı çıkmak istemiyorum. Herkes ikinci mi geliyor diyor.Çok yiyen biride değilim ekmek şeker hiç tüketmem buna rağmen ne kilo verebildim ne şişlik gitti. Adet de oldum üstüne üç kilo aldım. Bi doktora gidiceğim.Hiç bu kadar kilolu değildim ne ben alıştım ne vücudum bel ağrısı çekmeye başladım.
Ya birtek bnm kizim mi böyle biriniz yazıyorsunuz kendi kendine uyur biriniz yazıyorsunuz hic ağlamaz valla kendimi Boğaz köprüsünden atacağım az kaldı bugun bütün gun agladi bu kız ya sabah sadece 1.5 saat uyudu su saat oldu hala mizirdaniyor gözlerinden yas falan da gelmiyor sadece bağırıyor yalancı ağladığı o kadar belli ki ne istiyor anlamiyorum
Bugün ikinci gunum caniminşallah benimde ağrısız olur belim ağrıyo bazen aha oldum galba diyorum yok. bebişim 3 aylık siz ne zaman oldunuz?
Bizimki sıcaktan olduğunu sanmıyorum alta ve üste ikişer kat penye kıyafet bi de üstüne penye yelek giydiriyorum o kadar sadece evde degil dışarıya çıksak da acık havada gezsek de böyle bizimki evde üstelik ne şapka takarım ne eldiven sadece gaz olmasın diye çorapları 2 kattır ama ev havasız geliyor olabilir soguk oluyor diye açmıyoruz pek pencereleri bi de üstünü biraz daha inceltip deneyeyim olmazsa banyoyu da muhakkak 2 günde 1 yaptırıyoruz bilmiyorum sütüm mu yetmiyor mama alıp deneyeceğim artık son çare yada bebegimin huyu mu bu hayata geldiğine bin pişman gibi hic mi bişeyden Mutlu olmaz bi Bebek dün kayınvalidelere gittik orada bi akrabaları vardı kadın acıdı bana bu cocuk hep böyle mi dedi ben de evet böyle dedimAcaba oda cok sıcak ve havasız geliyor olabilir mi... ya da çok giydiriyor olabilirmisin... etrafimda bazı bebekler var anneleri kat kat giydiriyor bi de üstüne battaniye. Burada bi arkadas da petegin yanında uyutuyorum bebeği demiş. Böyle sıcak ve havasız ortamda ben bebek olsam 24 saat ağlardım. Geçenlerde bir bayanın bebişi sürekli ağlıyordu ortam çok sıcaktı. Ben bizim bebişin eldivenlerini sapkasını patiğini falan hemen çıkardım ferahlattım. Sonra havadar bir yere geçtim. Arkadaşa da dedim çıkarsans o başlığı patiği. Hıc oralı olmadı. Bebis surekli mızıldadi. Sıcaktan olduguna eminim. Bebegi gordukce ben fenalik geçirdim. Arkadaslarla yatılı kalırdık herkez sarılıp sarmalanıp uyurdu ben sıcaktan ve bunalmaktan hasta olurdum. Hiç sevmem sıcağı havasız odaları...
Bi de bazı arkadaşlar haftada bir banyo yatırıyormuş. Bence bebekler hergün banyo yapmalı. Zaten banyodan sonra o kadar rahatlıyorlar ki görmemek hissetmemek imkansız
Bi de bebeklere yünlü kıyafetler giydiriyorlar. Yine ne giymek yünlü şeylere dokunamam bile...Çocuğuma da giydirmem.
Aklıma bunlar geldi... bence sorunu buluncaya kadar deneme yanılma yöntemi kullan. Mutlaka bişey rahatsız ediyordur. Dilleri yok ki anlatsınlar kuzucuklar...
Aynen bnmde eşim cok yardımcı ağlayınca hemen alır gezdirir saatlerce mesela bugun Bebek 6 da Uyandi emzirdim eşim ver bana sen git yat dedi 2 saat daha uyudum ama o da ise gidiyor ona da üzülüyorum o da amabnde sürekli ağlayan bi çocukla napacagimi sasırdım insss geçici bi süreçtir hic geçmeyecek diye korkuyorumYok cnm bnm oğlumda yarm saat sallayınca uyuyobi yarım saat sallarken bile ağlıyo. Uyanınca ağlıyo. Oyun halısında 15 dk duruyo yemek yedikten sonra şükrediyorum oturabiliyorum o arada. Hep kucak istiyo. Kucakta ve ayakta olacaksın... Bırakınca ağlıyo 4. ayın içindeyiz. Sadece 2 kere makarna yaptım doğumdan beri.eşim yardımcı oluyo akşamları hatta baya ilgileniyo allah razı olsun ama o da işten geliyo yorgun diye üzülüyorum. Bıraksam bir dert bırakmasam ayrı dert... O yüzden yalnız değilsin umarım atlatıcaz hepimiz bu günleri. Allah yardımcımız olsun
Bnmki 3ay 1 haftalık yanı artık düzelmesi gerekiyordubnm su an kahvaltı masası duruyor çamaşır yıkayacağım onlar duruyor yatak odası kendinden gecmiş yatak bozuk üstümü alelacele giyinmekten kıyafetleri çıkarıp çıkarıp atmışım her tarafa ve bnm kız benim üzerimde hala beni emzik niyetine kullaniyorcanm bzmkısı ılk ıkı ay böyledı smdı duzeldı kac aylık senınkı ınsallah duzelır canm ben oglumla tekken yemek yapıyorum evı topluyorum ama yınede yoruluyorum allah kolaylık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?