Şimdi sağlık ocağından geldik aşılarımızı olduk. Bu durumu sordum rahatlatıcı jeller var kullanabilirsiniz dedi ama marka söylemedi. Bu arada kan damlası için de damaklara değdirmemek gerek diyen arkadaşlar vardı. Onu da sordum bize de verdi. Dedi ki silmeye ya da öyle paniklemeye gerek yok. Sadece asitli şeylerle mesela meyve suyu gibi karıştırıp vermemek lazım yoksa dişlerde kararma yapar dedi. Buna şahit oldum yoksa bi sıkıntı olmaz. Kaşıkla 4 damla ver dediAynen bizimki de surekli eller ağzında. Elini çekersek de kıyamet kopuyo. Rahatlatıcı bisey verirse yazarım tabiki canım
:)) olur inşallah Allah yardımcın olsunvalla bende çok inadımdır bakalım bugün 3. gün gece emdi bayağı gündüzleride çözsem rahatlayacağım :))
Bu normal bi durum degil destek almasi gerek kv ninCanım benimki de oöyle ustune bi de annenin sütü yetmiyormu acmi birakiyo filan diyodu uyuz ooluyodum kıskançlıktan bunlar ccanım hastanede tuvalete götürüp kendi memesino vermiş onu sevsin diye
Maşallah eş yönünden şanslısın inşallah Bebişin de düzelir. Benim eşim sabah odadan kaçtı başım ağrıo gün boyu uykumu alamayınca dieAynen bnmde eşim cok yardımcı ağlayınca hemen alır gezdirir saatlerce mesela bugun Bebek 6 da Uyandi emzirdim eşim ver bana sen git yat dedi 2 saat daha uyudum ama o da ise gidiyor ona da üzülüyorum o da amabnde sürekli ağlayan bi çocukla napacagimi sasırdım insss geçici bi süreçtir hic geçmeyecek diye korkuyorum
Bizde birazdan gidiceZ bakalım Dr a neler diyecek. Boyu kilosu nasıl çok merak ediyorum dis icin ne diyecek bide rota virüsü aşısını konuscam o da onay verirse yaptircazŞimdi sağlık ocağından geldik aşılarımızı olduk. Bu durumu sordum rahatlatıcı jeller var kullanabilirsiniz dedi ama marka söylemedi. Bu arada kan damlası için de damaklara değdirmemek gerek diyen arkadaşlar vardı. Onu da sordum bize de verdi. Dedi ki silmeye ya da öyle paniklemeye gerek yok. Sadece asitli şeylerle mesela meyve suyu gibi karıştırıp vermemek lazım yoksa dişlerde kararma yapar dedi. Buna şahit oldum yoksa bi sıkıntı olmaz. Kaşıkla 4 damla ver dedi
Benim eşimde ilgilenir elinden geldiğince Allah razı olsun bezini değiştirir banyosunu yaptırır oyun halısında oynarlar birlikte :) bu arada bende bugun ikidir süpürge sesiyle uyutuyorum :)) hayatta ayakta sallatmazdi koyar koymaz ağlardi. Yine sallarken ağlamaya başladı süpürge sesini actım anında sustu ve iki dk da uyudu :)) 40 çıkana kadar dinletiyodum arada ise yariyodu ama baya zaman olmustu özlemiş demekki :)Bizimkide gündüz cok guzel bakar ama gece aglasin dönüp bakmaz sabah zaten oglum durmadi bezini degistirdim emzirdim ne guzel uyudu yatagina koyar koymaz bir güzel doldurdu bezini mecbur değiştirdim uykusu iyice acildi pispis yap yok salla yok uykusi var dalamiyor neyse actik youtubeden fon makinesi sesini hemen uyudu az once yine fon sesiyle uyuttumcok hosuma gtti bu fon makinesi acar acmaz susuyor gozleri kayıyor sallamaya pispis yapmaya gerek yok kızlar bebeginiz cok aglarsa deneyin
Maşallah canım bu sesler cok işe yarıyormus ya bundan sonra direk yatağa koyup acicam sesi bizimki kolay uyuyor gerci ama pispis yaparken kolum agriyor o dalana kadar biraksam mizirdaniyor hemen ama bunu sevdim sesi duyar duymaaz sakinlesiyorBenim eşimde ilgilenir elinden geldiğince Allah razı olsun bezini değiştirir banyosunu yaptırır oyun halısında oynarlar birlikte :) bu arada bende bugun ikidir süpürge sesiyle uyutuyorum :)) hayatta ayakta sallatmazdi koyar koymaz ağlardi. Yine sallarken ağlamaya başladı süpürge sesini actım anında sustu ve iki dk da uyudu :)) 40 çıkana kadar dinletiyodum arada ise yariyodu ama baya zaman olmustu özlemiş demekki :)
Oyy seninkine de masallah canım benimMaşallah canım bu sesler cok işe yarıyormus ya bundan sonra direk yatağa koyup acicam sesi bizimki kolay uyuyor gerci ama pispis yaparken kolum agriyor o dalana kadar biraksam mizirdaniyor hemen ama bunu sevdim sesi duyar duymaaz sakinlesiyor
Benimkide zor emiyor canim yaOyy seninkine de masallah canım benimBende bi dahaki sefere sallamadan süpürge sesiyle uyutmaya caliscam bakalım :) gerçi son günlerde cok huysuz eller surekli damak kasimakla mesgul o yüzden sık emzirmeye calisiyorum memede oyalansın kaşıntı biraz geçsin diye o da çoğunlukla memede uyuyo
Hep mi zor emiyordu canım üzüldümBenimkide zor emiyor canim ya
Maşallah eş yönünden şanslısın inşallah Bebişin de düzelir. Benim eşim sabah odadan kaçtı başım ağrıo gün boyu uykumu alamayınca die
Bekliyoruz haberlerini :) rotayı yaptırdık biz doktorumuz yaptırmanda fayda var dediBizde birazdan gidiceZ bakalım Dr a neler diyecek. Boyu kilosu nasıl çok merak ediyorum dis icin ne diyecek bide rota virüsü aşısını konuscam o da onay verirse yaptircaz
Bizimki sıcaktan olduğunu sanmıyorum alta ve üste ikişer kat penye kıyafet bi de üstüne penye yelek giydiriyorum o kadar sadece evde degil dışarıya çıksak da acık havada gezsek de böyle bizimki evde üstelik ne şapka takarım ne eldiven sadece gaz olmasın diye çorapları 2 kattır ama ev havasız geliyor olabilir soguk oluyor diye açmıyoruz pek pencereleri bi de üstünü biraz daha inceltip deneyeyim olmazsa banyoyu da muhakkak 2 günde 1 yaptırıyoruz bilmiyorum sütüm mu yetmiyor mama alıp deneyeceğim artık son çare yada bebegimin huyu mu bu hayata geldiğine bin pişman gibi hic mi bişeyden Mutlu olmaz bi Bebek dün kayınvalidelere gittik orada bi akrabaları vardı kadın acıdı bana bu cocuk hep böyle mi dedi ben de evet böyle dedim
Bizimki sıcaktan olduğunu sanmıyorum alta ve üste ikişer kat penye kıyafet bi de üstüne penye yelek giydiriyorum o kadar sadece evde degil dışarıya çıksak da acık havada gezsek de böyle bizimki evde üstelik ne şapka takarım ne eldiven sadece gaz olmasın diye çorapları 2 kattır ama ev havasız geliyor olabilir soguk oluyor diye açmıyoruz pek pencereleri bi de üstünü biraz daha inceltip deneyeyim olmazsa banyoyu da muhakkak 2 günde 1 yaptırıyoruz bilmiyorum sütüm mu yetmiyor mama alıp deneyeceğim artık son çare yada bebegimin huyu mu bu hayata geldiğine bin pişman gibi hic mi bişeyden Mutlu olmaz bi Bebek dün kayınvalidelere gittik orada bi akrabaları vardı kadın acıdı bana bu cocuk hep böyle mi dedi ben de evet böyle dedim
valla oldu banada süpriz oldu hiç sorun çıkarmadan dört kez emdi yaşaşın o çok yaşasın.Canım oğlum tüm psikolojimi düzeltti şimdi onu ödüllendirme zamanı dışarı çıkartim de biraz sevinsin :)):)) olur inşallah Allah yardımcın olsun
öyleler malesefBana da bir iki kişi bebek oldu mu diye sordu, yok hala karnımda diyesim geldiTamam bebekten kilo kalmış olabilir ama o kadar da değil yahu, hiç mi dokuz aylık hamile görmediniz, ne tuhaf insanlar var
Yok canım anne sütü sadece hep memeden emiyor biberon almiyor agzina zaten çok şükür ama 400 gr almış bu ay hemşire emzir dedi sürekli ama emmiyor oyle cani isteyince emiyorHep mi zor emiyordu canım üzüldümsağıp mi veriyosun
Peki kilo Alimi nasıldı bebeğinin bizim Bebek cok kilolu degil ayda ortalama 800-900 gr alıyor doktor hic sütun yetmiyor falan demedi ama mama aldım deneyeceğim bugun insss aylardır çocuğuma eziyet etmiyorumdur ama işin kotu tarafı bnm kız biberon almiyorBen de ısrarla mama vermemistim. Benimki surekli emmek istiyordu. En son deneme amaçlı bir verdim cocugum uyuyakaldi. O kucucuk bebek haliyle biberonu gorunce gülücük atıyordu. Boşuna cocuga eziyet etmişim.Meger sutum yetmiyormus. Oysaki ilk dogdugundan beri herkez soylemisti de ben itibar etmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?