2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynen bizimki de surekli eller ağzında. Elini çekersek de kıyamet kopuyo. Rahatlatıcı bisey verirse yazarım tabiki canım
Şimdi sağlık ocağından geldik aşılarımızı olduk. Bu durumu sordum rahatlatıcı jeller var kullanabilirsiniz dedi ama marka söylemedi. Bu arada kan damlası için de damaklara değdirmemek gerek diyen arkadaşlar vardı. Onu da sordum bize de verdi. Dedi ki silmeye ya da öyle paniklemeye gerek yok. Sadece asitli şeylerle mesela meyve suyu gibi karıştırıp vermemek lazım yoksa dişlerde kararma yapar dedi. Buna şahit oldum yoksa bi sıkıntı olmaz. Kaşıkla 4 damla ver dedi

Maşallah eş yönünden şanslısın inşallah Bebişin de düzelir. Benim eşim sabah odadan kaçtı başım ağrıo gün boyu uykumu alamayınca die

Bizimkide gündüz cok guzel bakar ama gece aglasin dönüp bakmaz sabah zaten oglum durmadi bezini degistirdim emzirdim ne guzel uyudu yatagina koyar koymaz bir güzel doldurdu bezini mecbur değiştirdim uykusu iyice acildi pispis yap yok salla yok uykusi var dalamiyor neyse actik youtubeden fon makinesi sesini hemen uyudu az once yine fon sesiyle uyuttum cok hosuma gtti bu fon makinesi acar acmaz susuyor gozleri kayıyor sallamaya pispis yapmaya gerek yok kızlar bebeginiz cok aglarsa deneyin

Bizde birazdan gidiceZ bakalım Dr a neler diyecek. Boyu kilosu nasıl çok merak ediyorum dis icin ne diyecek bide rota virüsü aşısını konuscam o da onay verirse yaptircaz

Benim eşimde ilgilenir elinden geldiğince Allah razı olsun bezini değiştirir banyosunu yaptırır oyun halısında oynarlar birlikte :) bu arada bende bugun ikidir süpürge sesiyle uyutuyorum :)) hayatta ayakta sallatmazdi koyar koymaz ağlardi. Yine sallarken ağlamaya başladı süpürge sesini actım anında sustu ve iki dk da uyudu :)) 40 çıkana kadar dinletiyodum arada ise yariyodu ama baya zaman olmustu özlemiş demekki :)

Maşallah canım bu sesler cok işe yarıyormus ya bundan sonra direk yatağa koyup acicam sesi bizimki kolay uyuyor gerci ama pispis yaparken kolum agriyor o dalana kadar biraksam mizirdaniyor hemen ama bunu sevdim sesi duyar duymaaz sakinlesiyor

Oyy seninkine de masallah canım benim Bende bi dahaki sefere sallamadan süpürge sesiyle uyutmaya caliscam bakalım :) gerçi son günlerde cok huysuz eller surekli damak kasimakla mesgul o yüzden sık emzirmeye calisiyorum memede oyalansın kaşıntı biraz geçsin diye o da çoğunlukla memede uyuyo

Benimkide zor emiyor canim ya

Bn daha yeni 2 lokma yiyorum cnm kahvaltı bile yapamıyorum. Aynı şekilde serilecek ve yıkanacak çamaşırlar var. Ütülenecek çıkacak. Yatak dağınık bulaşık makinesi yerleşecek bulaşıklar yıkanacak. koltuklar düzeltilecek. Banyo yapmam lazım akşam eşim gelince mecburen ama yorgunluktan giresim gelmiyoo. Oğlum çok kusuyo o yüzden kusuk kokuyorum devamlı.. Ama inşllh geçecek. Kendimi teselli ediş şeklim : daha çok küçük baharda büyümüş olacak kendisi oyuncaklarıyla oynayacak rahatça dışarı çıkarız üşücek korkusu olmadan. Böyle düşün umarım da böyle olur çünkü bn de korkuyorum böyle devam ederse diye ama inşllh düzelirler bizler de mormal hayatımıza döneriz

slm kizlar.hafta sonu bebisle basbasaydik hersey cok guzldi taki dun aksam saat 19.00 a kadar 2 ye kadr yatmadi sut icmedi huyeuzlandi agladi oynamak istedi faranjitim tuttu konuşmuyorum halim yok babasi bakti bn baktim sabah 6 da uyandi 7 de 7.30 da 8 de gene az biwi sut icti sabahtan beri nir saat uyudu toplam 100 cc icti oda uykuluykn biberondan uyanikken bir cekio birakio simdi uyudu. yaa zatrn 200 gr almis iki haftada benim sütümumu istemio anlamadım 6 sinda kontrol var yine 150 200 alirsa mamaya mi baslasam napsam ac birakiom 10 saat iki kasik icio tamak sanki dersin ac degil napcam ben yaa

Bizde birazdan gidiceZ bakalım Dr a neler diyecek. Boyu kilosu nasıl çok merak ediyorum dis icin ne diyecek bide rota virüsü aşısını konuscam o da onay verirse yaptircaz
Bekliyoruz haberlerini :) rotayı yaptırdık biz doktorumuz yaptırmanda fayda var dedi

Ben de ısrarla mama vermemistim. Benimki surekli emmek istiyordu. En son deneme amaçlı bir verdim cocugum uyuyakaldi. O kucucuk bebek haliyle biberonu gorunce gülücük atıyordu. Boşuna cocuga eziyet etmişim.Meger sutum yetmiyormus. Oysaki ilk dogdugundan beri herkez soylemisti de ben itibar etmemistim

Hep mi zor emiyordu canım üzüldüm sağıp mi veriyosun
Yok canım anne sütü sadece hep memeden emiyor biberon almiyor agzina zaten çok şükür ama 400 gr almış bu ay hemşire emzir dedi sürekli ama emmiyor oyle cani isteyince emiyor

Peki kilo Alimi nasıldı bebeğinin bizim Bebek cok kilolu degil ayda ortalama 800-900 gr alıyor doktor hic sütun yetmiyor falan demedi ama mama aldım deneyeceğim bugun insss aylardır çocuğuma eziyet etmiyorumdur ama işin kotu tarafı bnm kız biberon almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…