2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gözünaydın :) çok sevindim. Îyi gezmeler size

Canim cok ciddi bi durum bu konussana boule olmaz diye bu insanlar nasil bu kadar duyarsiz olabiliyor anlamiyorum

Canim nasil basardin. Benim gogus ucum yok hep sagarak verdim sutum azaldi sadece mama yiyor. Gogsum yumusak ama sikinca sut damliyo bende ceksinki sutum cogalsin diyorum. Yeni silikon gogus ucuda aldim ama bugun yarim saat ugrasti delirdi resmen aglamaktan gozlerinden yaslar akti. Eskiden silikon ucla tutuyodu. Tutsa artik o ada raziyim. Dayanamadim cok aglamasina mamasini verdim simdi uyudu. Napcam boyle ya herkes emzir sutun artar diyo ama emiyo iste

Bizde disari çıktık oğlan dışarı ciktimi küt diye uyuyor etrafa filan bakmıyor hiç

Cnm sakın biberonla verme. Kaşıkla ver bnmki biberondan emmeyi bıraktı memeyi ağzına almıyor o yüzden sütüm de azaldı zaten yemek yiyememekten ve stresten azalmıştı şimdi iki damla geliyor sağınca mecbur sadece mamayla besleniyor benden sana tavsiye

bugün hava çok güzeldi biz de yeni dışardan geldik :) bizim kız dışarda çok bakınır her yere, arabalara özellikle çocuklara aağzını açarak bakıyor 11de biri aramış bugün sana glcez diye ben de kabul etmedim onun yerine aldım kocamı kızımı dışarı gittik gelmeden 2 saat önce haber mi verilir yahu, ne yapim ben size o saatten sonra, bişey vermeyince de laf ederler arkandan.bitmedi şu misafir trafiği

Bizimki de uyuyo hemen dışarda. Bebek arabasıyla mı çıkarıosun.
Yok canm kanguru ile cikiyoruz ama bugün kucakta ciktik zor oldu kanguruya devam

Iyi yapmissin canim bizde Çıktik bizimki uyudu hep smdide evde babasıyla geziyor

3. Ay kontrolumuzu olduk cok sukur (30 eylul dogumluyuz) tam 1 kilo almış OĞLUŞUM masallah anne sutu aliyo su bile vermene gerek yok dedi. Rota virüsünü önerdi ve hatta kendisi yaptı. Damaklar cok şişmiş dis patlamak üzere dedi. Jel geçici bi çözüm olur yutarsa da ishal yapar ben önermem dişlik alın dedi. Motor becerileri de cok iyiymis masallah bir ay onden gidiyomus kuzum.

Maşallah kuzuya

msasllah subhanallahh benimkide banyo yapti mayusti memeyi verdim hortladi resmen on defa denedim yok yaa cadi ne emio memeyi biborunu da zor la napcaz baklm

Hep kendimi teselli ediyorum oğlum 6-7 aylık olunca kendi kendine de takılır ya da oyuncaklarıyla oynar eder diye caba kendi kendimi boşuna mı ümitlendiriyorm ??? Bu tatlı bebeğin keyfine varamıyorm bazen günü geçirmeye bakıyorum sonra da kendime kızıyorum ama yorgunluk halsizlik düzensizlik ve uykusuzluktan gelgitlerim oluyo arada aniden karamsar oluyorm. Oğlumu tabiki çok çok seviyorm tartışılmaz yani Allah eksikliğini göstermesin sağlık versin ama çok yoruyo. Bir bebeğin eli ayağı hiç durmaz mı sakin sakin nefes alıp vermez mi bnmki maşallah sanki koşmuş koşmuş gelmiş gibi nefes alıyo

Uyy yerim ben o yaramazi nefes nefese ha maşallah :)

msasllah subhanallahh benimkide banyo yapti mayusti memeyi verdim hortladi resmen on defa denedim yok yaa cadi ne emio memeyi biborunu da zor la napcaz baklm

Canim benim kizda emmiyo bal bile surdum yok sanku bi yerini koparmissin gibi ciglik atiyo. Eskiden silikon ucla emiyodu yeni silikon uc aldim yok feryat figan icinde agladi. Daha once konusmustuk benimki mama aliyo suan sadece. Biberon seviyo 5 biberonumuz var hepsini deniyoruz. Dr brown var onu daha ii tutuyo onun disindaki biberonlarda sadece agliyo. Napcaz bilmiyorum

Arkadaşlar benim oğlum grip oluyor sanırım burnu tıkalı öksürüyor da ara ara burnunu açtırmamada izin vermiyor napim sizce ne yapmam gerekiyor gorumcem hastaydi öptü çocuğu cildirdim ama bişe diyemedim çok üzülüyorum oğlum dün uyuyamadi burnu tıkalı diye napsam sizce

Önce burnunu açmaya çalış cnm yrn da dr a gitmelisin herşeyden önce bnm fikrim.geçmiş olsun. Hastayken yaklaştırma yanına söyle yani. Şimdi görümcen gitmiştir sen ve bebeğin çekersiniz sıkıntıyı. Gücenirse de gücensin en azından bi daha dikkat eder umarım

Niye birsey diyemiyorsun canım ben open gordummu alıyorum hemen kucagindan opmeyin diyorum zaten azcik yaklassalar uyariyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…