Gözünaydın :) çok sevindim. Îyi gezmeler sizevalla oldu banada süpriz oldu hiç sorun çıkarmadan dört kez emdi yaşaşın o çok yaşasın.Canım oğlum tüm psikolojimi düzeltti şimdi onu ödüllendirme zamanı dışarı çıkartim de biraz sevinsin :))
Canim cok ciddi bi durum bu konussana boule olmaz diye bu insanlar nasil bu kadar duyarsiz olabiliyor anlamiyorumBir de kimsem yok. Tüm gün evdeyim. Eve gelince bir iki muhabbet efelim diyorum hic yoktsn sinirleniyor. Bur seyler yiyip uzaniyor telefonu ile mesgul oluyor. Koltukta siziyor. Sabah da kalkip ise gidiyor. Ben haxirlamazsam kahvalti da yapmıyor.
Gitgide soğuyorum eşimden.
valla oldu banada süpriz oldu hiç sorun çıkarmadan dört kez emdi yaşaşın o çok yaşasın.Canım oğlum tüm psikolojimi düzeltti şimdi onu ödüllendirme zamanı dışarı çıkartim de biraz sevinsin :))
sma aldım ilk doğduğunda da onu kullanmıştım seviyordu bizim bebisbayan34 hangi mamayi aldin canm
Cnm sakın biberonla verme. Kaşıkla ver bnmki biberondan emmeyi bıraktı memeyi ağzına almıyor o yüzden sütüm de azaldı zaten yemek yiyememekten ve stresten azalmıştı şimdi iki damla geliyor sağınca mecbur sadece mamayla besleniyor benden sana tavsiyePeki kilo Alimi nasıldı bebeğinin bizim Bebek cok kilolu degil ayda ortalama 800-900 gr alıyor doktor hic sütun yetmiyor falan demedi ama mama aldım deneyeceğim bugun insss aylardır çocuğuma eziyet etmiyorumdur ama işin kotu tarafı bnm kız biberon almiyor
Bizimki de uyuyo hemen dışarda. Bebek arabasıyla mı çıkarıosun.Bizde disari çıktık oğlan dışarı ciktimi küt diye uyuyor etrafa filan bakmıyor hiç
Yok canm kanguru ile cikiyoruz ama bugün kucakta ciktik zor oldu kanguruya devamBizimki de uyuyo hemen dışarda. Bebek arabasıyla mı çıkarıosun.
Iyi yapmissin canim bizde Çıktik bizimki uyudu hep smdide evde babasıyla geziyorbugün hava çok güzeldi biz de yeni dışardan geldik :) bizim kız dışarda çok bakınır her yere, arabalara özellikle çocuklara aağzını açarak bakıyor11de biri aramış bugün sana glcez diye ben de kabul etmedim onun yerine aldım kocamı kızımı dışarı gittik gelmeden 2 saat önce haber mi verilir yahu, ne yapim ben size o saatten sonra, bişey vermeyince de laf ederler arkandan.bitmedi şu misafir trafiği
Maşallah kuzuya3. Ay kontrolumuzu olduk cok sukur (30 eylul dogumluyuz) tam 1 kilo almış OĞLUŞUM masallahanne sutu aliyo su bile vermene gerek yok dedi. Rota virüsünü önerdi ve hatta kendisi yaptı. Damaklar cok şişmiş dis patlamak üzere dedi. Jel geçici bi çözüm olur yutarsa da ishal yapar ben önermem dişlik alın dedi. Motor becerileri de cok iyiymis masallah bir ay onden gidiyomus kuzum.
msasllah subhanallahh3. Ay kontrolumuzu olduk cok sukur (30 eylul dogumluyuz) tam 1 kilo almış OĞLUŞUM masallahanne sutu aliyo su bile vermene gerek yok dedi. Rota virüsünü önerdi ve hatta kendisi yaptı. Damaklar cok şişmiş dis patlamak üzere dedi. Jel geçici bi çözüm olur yutarsa da ishal yapar ben önermem dişlik alın dedi. Motor becerileri de cok iyiymis masallah bir ay onden gidiyomus kuzum.
Uyy yerim ben o yaramazi nefes nefese ha maşallah :)Hep kendimi teselli ediyorum oğlum 6-7 aylık olunca kendi kendine de takılır ya da oyuncaklarıyla oynar eder diye caba kendi kendimi boşuna mı ümitlendiriyorm ??? Bu tatlı bebeğin keyfine varamıyorm bazen günü geçirmeye bakıyorum sonra da kendime kızıyorum ama yorgunluk halsizlik düzensizlik ve uykusuzluktan gelgitlerim oluyo arada aniden karamsar oluyorm. Oğlumu tabiki çok çok seviyorm tartışılmaz yani Allah eksikliğini göstermesin sağlık versin ama çok yoruyo. Bir bebeğin eli ayağı hiç durmaz mı sakin sakin nefes alıp vermez mi bnmki maşallah sanki koşmuş koşmuş gelmiş gibi nefes alıyo
Öyle cnm ya valla bnm enerjimi de kendine aldı sanki ölmüşüm ağlayanım yok :/Uyy yerim ben o yaramazi nefes nefese ha maşallah :)
msasllah subhanallahhbenimkide banyo yapti mayusti memeyi verdim hortladi resmen on defa denedim yok yaa cadi ne emio memeyi biborunu da zor la nap caz baklm
Önce burnunu açmaya çalış cnm yrn da dr a gitmelisin herşeyden önce bnm fikrim.geçmiş olsun. Hastayken yaklaştırma yanına söyle yani. Şimdi görümcen gitmiştir sen ve bebeğin çekersiniz sıkıntıyı. Gücenirse de gücensin en azından bi daha dikkat eder umarımArkadaşlar benim oğlum grip oluyor sanırım burnu tıkalı öksürüyor da ara ara burnunu açtırmamada izin vermiyor napim sizce ne yapmam gerekiyor gorumcem hastaydi öptü çocuğu cildirdim ama bişe diyemedim çok üzülüyorum oğlum dün uyuyamadi burnu tıkalı diye napsam sizce
Niye birsey diyemiyorsun canım ben open gordummu alıyorum hemen kucagindan opmeyin diyorum zaten azcik yaklassalar uyariyorum hemenArkadaşlar benim oğlum grip oluyor sanırım burnu tıkalı öksürüyor da ara ara burnunu açtırmamada izin vermiyor napim sizce ne yapmam gerekiyor gorumcem hastaydi öptü çocuğu cildirdim ama bişe diyemedim çok üzülüyorum oğlum dün uyuyamadi burnu tıkalı diye napsam sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?