Bizimki içiyordu sonra biberona alıştı tabi git gide arttı biberon olayı memeyi kesti iki hafta hiç almadı bende dedim deniyecem işte iki gün sonra tamamen emmeye başladı.Şİmdi ağlamıyor ama eskisi gibi sütüm gelmiyor ama artıcak diye düşünüyorum.Bayağı azalmıştı sütüm canım.Dün çok ağladı emmedi bir ara ama sonra kendi tuttu emdi sonra işte sorun yaşamadık.İlk gün emmiyordu oyüzden kaşıkla verdim dün onuda bıraktım.Bugün çok şükür halloldu.Şimdi artsın sütüm diye çabalıyorum.İlk zamanlar ki gibi gelse yeter ozaman doyuyordu bizimkiCanim nasil basardin. Benim gogus ucum yok hep sagarak verdim sutum azaldi sadece mama yiyor. Gogsum yumusak ama sikinca sut damliyo bende ceksinki sutum cogalsin diyorum. Yeni silikon gogus ucuda aldim ama bugun yarim saat ugrasti delirdi resmen aglamaktan gozlerinden yaslar akti. Eskiden silikon ucla tutuyodu. Tutsa artik o ada raziyim. Dayanamadim cok aglamasina mamasini verdim simdi uyudu. Napcam boyle ya herkes emzir sutun artar diyo ama emiyo iste
Ben de bunu merak ediyordum kanguru kullanışlı mı die. Ya babamızı beklersek dışarı çıkmak için sadece pazarları evde. Bazen çok ağlıo dışarı çıkarsam arabayı taşımak dert. Hangi kanguruyu kullanıosun alsam mı karar veremedim ben. 4 aylık da olduk geç mi kaldık bilmiyorumYok canm kanguru ile cikiyoruz ama bugün kucakta ciktik zor oldu kanguruya devam
Bizimki içiyordu sonra biberona alıştı tabi git gide arttı biberon olayı memeyi kesti iki hafta hiç almadı bende dedim deniyecem işte iki gün sonra tamamen emmeye başladı.Şİmdi ağlamıyor ama eskisi gibi sütüm gelmiyor ama artıcak diye düşünüyorum.Bayağı azalmıştı sütüm canım.Dün çok ağladı emmedi bir ara ama sonra kendi tuttu emdi sonra işte sorun yaşamadık.İlk gün emmiyordu oyüzden kaşıkla verdim dün onuda bıraktım.Bugün çok şükür halloldu.Şimdi artsın sütüm diye çabalıyorum.İlk zamanlar ki gibi gelse yeter ozaman doyuyordu bizimki
Bide hava güzel diye çıktık bizimkini kanguruda dışarıya dönük bağladım tanıdık birileri sevmeye çalışınca hemen mırıldanmaya başladı önünü kapatıyor diye sanırım :)) bankada hiç durmadı zaten kapalı alana girmek istemeyince işlerim yarım kaldı öylece geldik kıyafetlerini çıkarınca bir gülme bir gülme anlatamam.Demek bu geziden çok hoşlandı yeni yeni keşifler heyecan verdi bizimkine :))bugün hava çok güzeldi biz de yeni dışardan geldik :) bizim kız dışarda çok bakınır her yere, arabalara özellikle çocuklara aağzını açarak bakıyor11de biri aramış bugün sana glcez diye ben de kabul etmedim onun yerine aldım kocamı kızımı dışarı gittik gelmeden 2 saat önce haber mi verilir yahu, ne yapim ben size o saatten sonra, bişey vermeyince de laf ederler arkandan.bitmedi şu misafir trafiği
Şimdi sık sık emziriyorum.Az önce babası zayıfladı bu dedi iki günde zayıflarmı ya .İnşallah canım sende sık sık tut çok ağlarsa bırakırsın ben çok ısrar etmedim hiç stresde yapmadım kaşıkla verdim.Stresi hemen hissediyor sen çaresi hisettirirsen kendini basar çığlığı valla bi ara ben vaz geçip biberon vericem dedim içimden ama beş dakika sonra sakinleştim öptüm kokladım şarkı söyledim sonra biraz tuttum almadı tabi bıraktım nini söyledim uyudu uyandığında tuttu.Ozamandan beri tuttu.Insallah benim kizimda tutar bugun cok kotu oldum cunku cok agladi. Bebegin emdikce articaktir sutun
Canım inan ağlayınca elin kolun tutuluyo panik oluyo insan ben o ara bi panikledim ama hemen sakinleştirdim kendimi sonra onu derken geçti zamanInsallah benim kizimda tutar bugun cok kotu oldum cunku cok agladi. Bebegin emdikce articaktir sutun
slm kizlar.hafta sonu bebisle basbasaydik hersey cok guzldi taki dun aksam saat 19.00 a kadar 2 ye kadr yatmadi sut icmedi huyeuzlandi agladi oynamak istedi faranjitim tuttu konuşmuyorum halim yok babasi bakti bn baktim sabah 6 da uyandi 7 de 7.30 da 8 de gene az biwi sut icti sabahtan beri nir saat uyudu toplam 100 cc icti oda uykuluykn biberondan uyanikken bir cekio birakio simdi uyudu. yaa zatrn 200 gr almis iki haftada benim sütümumu istemio anlamadım 6 sinda kontrol var yine 150 200 alirsa mamaya mi baslasam napsam ac birakiom 10 saat iki kasik icio tamak sanki dersin ac degil napcam ben yaa
Canım zaten kötüyüm kötü biliyorlar konusmuyordum da bişe demedim ama içim içimi yediNiye birsey diyemiyorsun canım ben open gordummu alıyorum hemen kucagindan opmeyin diyorum zaten azcik yaklassalar uyariyorum hemen
Bugün ikinci gunum canim
Maşallah canım erken de çıkacak her halde diş.Motor becerilerine de maşallahh diyelim nazar değmesin.3. Ay kontrolumuzu olduk cok sukur (30 eylul dogumluyuz) tam 1 kilo almış OĞLUŞUM masallahanne sutu aliyo su bile vermene gerek yok dedi. Rota virüsünü önerdi ve hatta kendisi yaptı. Damaklar cok şişmiş dis patlamak üzere dedi. Jel geçici bi çözüm olur yutarsa da ishal yapar ben önermem dişlik alın dedi. Motor becerileri de cok iyiymis masallah bir ay onden gidiyomus kuzum.
:))) Ay çok hoşş ya bizimki sürekli ayakları yere bassın istiyor kaldırıyorum inmek bilmiyor tabi bende kollar pert anlayan kimillede ayağa kalkacak bugünde hoplamaya başladı.ne yapacağım bilmiyorum hoppala da zararlı diye almak istemiyorum.Hep kendimi teselli ediyorum oğlum 6-7 aylık olunca kendi kendine de takılır ya da oyuncaklarıyla oynar eder diye caba kendi kendimi boşuna mı ümitlendiriyorm ??? Bu tatlı bebeğin keyfine varamıyorm bazen günü geçirmeye bakıyorum sonra da kendime kızıyorum ama yorgunluk halsizlik düzensizlik ve uykusuzluktan gelgitlerim oluyo arada aniden karamsar oluyorm. Oğlumu tabiki çok çok seviyorm tartışılmaz yani Allah eksikliğini göstermesin sağlık versin ama çok yoruyo. Bir bebeğin eli ayağı hiç durmaz mı sakin sakin nefes alıp vermez mi bnmki maşallah sanki koşmuş koşmuş gelmiş gibi nefes alıyo
Maşallah canım bebişine3. Ay kontrolumuzu olduk cok sukur (30 eylul dogumluyuz) tam 1 kilo almış OĞLUŞUM masallahanne sutu aliyo su bile vermene gerek yok dedi. Rota virüsünü önerdi ve hatta kendisi yaptı. Damaklar cok şişmiş dis patlamak üzere dedi. Jel geçici bi çözüm olur yutarsa da ishal yapar ben önermem dişlik alın dedi. Motor becerileri de cok iyiymis masallah bir ay onden gidiyomus kuzum.
Momfortbaby canim ek aparati var içinde o olmasa kullanmak cok zor kullanamayiz cunku bel kismi cok geniş ayaklari diger kraft chicco daki gibi sallanmiyor küçük oldugu icin bir türlü geçiremedikBen de bunu merak ediyordum kanguru kullanışlı mı die. Ya babamızı beklersek dışarı çıkmak için sadece pazarları evde. Bazen çok ağlıo dışarı çıkarsam arabayı taşımak dert. Hangi kanguruyu kullanıosun alsam mı karar veremedim ben. 4 aylık da olduk geç mi kaldık bilmiyorum
Yok canim onu demedim :) bebeğiniz ne kadarlikken regli oldunuz :))
:))) Ay çok hoşş ya bizimki sürekli ayakları yere bassın istiyor kaldırıyorum inmek bilmiyor tabi bende kollar pert anlayan kimillede ayağa kalkacak bugünde hoplamaya başladı.ne yapacağım bilmiyorum hoppala da zararlı diye almak istemiyorum.
Maşallah bebeğineİngiltere kraliçesi ve ordinaryüs uzman çocuk doktoru KV sağlık ocağına gidene kadar bu çocuk zayıfladı haftaya çorba icircem filanlar .... Ebemizde sordu ek gıda vermedin diye bende yok ama haftaya baslatcaklar dedim saydı saydı ebe benimkiden ses çıkmıyor 400 gram aldı 20 günde ön dış yerlerinde şişlik var dedi çıkabilir dışı evolviya ve sma önerdi uyuman lazım ondan sütun azdır dedi ama nerde bu arada 6 kiloyu bugün gördük şükürler olsun
oy kuzum yaa çok masumlar çok :) biz nerdeyse her gün çıkarıyoruz canım ne zaman çıksak gece uykusu daha erken saatte oluor yoruluyor demek ki :) şimdi de kar yağmasını bekliyoruz karla ilk tanışması olacak kızımın babasıyla ben ondan daha heyecanlıyızBide hava güzel diye çıktık bizimkini kanguruda dışarıya dönük bağladım tanıdık birileri sevmeye çalışınca hemen mırıldanmaya başladı önünü kapatıyor diye sanırım :)) bankada hiç durmadı zaten kapalı alana girmek istemeyince işlerim yarım kaldı öylece geldik kıyafetlerini çıkarınca bir gülme bir gülme anlatamam.Demek bu geziden çok hoşlandı yeni yeni keşifler heyecan verdi bizimkine :))
Ya ben bu kanguru konusunda çok kararsız kaldım. Napsam bilemiyorum. Dışarı çıkmak istiyorum ama sever mi sevmez mi sağlıklı mı hangisi iyi derken kalıyorum öyle. Ben düşünene kadar kızım büyücek galibaMomfortbaby canim ek aparati var içinde o olmasa kullanmak cok zor kullanamayiz cunku bel kismi cok geniş ayaklari diger kraft chicco daki gibi sallanmiyor küçük oldugu icin bir türlü geçiremedik[/QUOTE
Canim bn hangi dra sorduysam iki aydan sonra kullanabilirsiniz dedimaşallah cnm Bnmki de öyle kucağımda yürüyo. Bn de arada koltukaltından tutup yürütüyorum. la konusunda bi fikrim yok ama kanguru zararlı, hoppala zararlı, örümcek zararlı diyolar bn de bilemedim ne yapacağımı. Kangurumuz var zararlı diye daha kullanmıyım diyorum ama kullanıcm. Herhalde çok uzun süre durmadıktan sonra hiçbirinin zararı olmazz. Ona bakarsan devamlı yatarsa da kafasına zararlı o yüzden yön değiştiriyoruZ. Muhtemelen zamanı gelince örümcek de alırım da zamanını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?