2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizimki içiyordu sonra biberona alıştı tabi git gide arttı biberon olayı memeyi kesti iki hafta hiç almadı bende dedim deniyecem işte iki gün sonra tamamen emmeye başladı.Şİmdi ağlamıyor ama eskisi gibi sütüm gelmiyor ama artıcak diye düşünüyorum.Bayağı azalmıştı sütüm canım.Dün çok ağladı emmedi bir ara ama sonra kendi tuttu emdi sonra işte sorun yaşamadık.İlk gün emmiyordu oyüzden kaşıkla verdim dün onuda bıraktım.Bugün çok şükür halloldu.Şimdi artsın sütüm diye çabalıyorum.İlk zamanlar ki gibi gelse yeter ozaman doyuyordu bizimki

Yok canm kanguru ile cikiyoruz ama bugün kucakta ciktik zor oldu kanguruya devam
Ben de bunu merak ediyordum kanguru kullanışlı mı die. Ya babamızı beklersek dışarı çıkmak için sadece pazarları evde. Bazen çok ağlıo dışarı çıkarsam arabayı taşımak dert. Hangi kanguruyu kullanıosun alsam mı karar veremedim ben. 4 aylık da olduk geç mi kaldık bilmiyorum

Insallah benim kizimda tutar bugun cok kotu oldum cunku cok agladi. Bebegin emdikce articaktir sutun

Bide hava güzel diye çıktık bizimkini kanguruda dışarıya dönük bağladım tanıdık birileri sevmeye çalışınca hemen mırıldanmaya başladı önünü kapatıyor diye sanırım :)) bankada hiç durmadı zaten kapalı alana girmek istemeyince işlerim yarım kaldı öylece geldik kıyafetlerini çıkarınca bir gülme bir gülme anlatamam.Demek bu geziden çok hoşlandı yeni yeni keşifler heyecan verdi bizimkine :))

Insallah benim kizimda tutar bugun cok kotu oldum cunku cok agladi. Bebegin emdikce articaktir sutun
Şimdi sık sık emziriyorum.Az önce babası zayıfladı bu dedi iki günde zayıflarmı ya .İnşallah canım sende sık sık tut çok ağlarsa bırakırsın ben çok ısrar etmedim hiç stresde yapmadım kaşıkla verdim.Stresi hemen hissediyor sen çaresi hisettirirsen kendini basar çığlığı valla bi ara ben vaz geçip biberon vericem dedim içimden ama beş dakika sonra sakinleştim öptüm kokladım şarkı söyledim sonra biraz tuttum almadı tabi bıraktım nini söyledim uyudu uyandığında tuttu.Ozamandan beri tuttu.

Selam canim biz 10unda 4 ayi doldurmus olcaz. Ve dr bu ay icin 400 500 gr almali dedi. Acikcasi bu ay o kadar alir mi bu istahla bilmiyorum. 400 alirsa anne sutune devam etcem.Ben olsam mamayi dusunmezdim. Benimki de saatlerce ac kalma kapasitesine sahip, en cok bu durum uzuyor, yoksa aglamasi huysuzlugu artik sorun degil, yeter ki emsin. Bence 15 gunde 200 gr normal.

Maşallah canım erken de çıkacak her halde diş.Motor becerilerine de maşallahh diyelim nazar değmesin.

:))) Ay çok hoşş ya bizimki sürekli ayakları yere bassın istiyor kaldırıyorum inmek bilmiyor tabi bende kollar pert anlayan kimillede ayağa kalkacak bugünde hoplamaya başladı.ne yapacağım bilmiyorum hoppala da zararlı diye almak istemiyorum.

3 37januse37 hangi sehirdesiniz bebeğimiz üzerini sürekli aciyomu uyurken bi penye alt bi zzıbın bi penye t-shirt cokmu ev zemin katta ve ankara gündüz bile eskilerde hava siz belki çok sıcağa maruz bırakmış olabilirsiniz bebeginizi

Maşallah canım bebişine jel düşünmeyeyim ben de o zaman

Momfortbaby canim ek aparati var içinde o olmasa kullanmak cok zor kullanamayiz cunku bel kismi cok geniş ayaklari diger kraft chicco daki gibi sallanmiyor küçük oldugu icin bir türlü geçiremedik
Yok canim onu demedim :) bebeğiniz ne kadarlikken regli oldunuz :))
4 aylik canim 22 sinde doldu 4. Ayimiz

İngiltere kraliçesi ve ordinaryüs uzman çocuk doktoru KV sağlık ocağına gidene kadar bu çocuk zayıfladı haftaya çorba icircem filanlar .... Ebemizde sordu ek gıda vermedin diye bende yok ama haftaya baslatcaklar dedim saydı saydı ebe benimkiden ses çıkmıyor 400 gram aldı 20 günde ön dış yerlerinde şişlik var dedi çıkabilir dışı evolviya ve sma önerdi uyuman lazım ondan sütun azdır dedi ama nerde bu arada 6 kiloyu bugün gördük şükürler olsun

maşallah cnm Bnmki de öyle kucağımda yürüyo. Bn de arada koltukaltından tutup yürütüyorum. la konusunda bi fikrim yok ama kanguru zararlı, hoppala zararlı, örümcek zararlı diyolar bn de bilemedim ne yapacağımı. Kangurumuz var zararlı diye daha kullanmıyım diyorum ama kullanıcm. Herhalde çok uzun süre durmadıktan sonra hiçbirinin zararı olmazz. Ona bakarsan devamlı yatarsa da kafasına zararlı o yüzden yön değiştiriyoruZ. Muhtemelen zamanı gelince örümcek de alırım da zamanını bilmiyorum

Maşallah bebeğine Ay bu kv ler delirtecek yani. Bnmki de herşeye itirazz bal zararlı diyorum oooo biz bal da verdik reçelde verdik erkenden diyo. Uyurken oğlum önce direniyo ama huyu o sorunlu yani uykusuzluktan saçlarını yoluyo neysee uyucak diyorum bütün gün uyumaz büyüdü artk diyo sanki bütün gün uyuyo gibi oğlum. Herşeye bi itiraz. Bi de arkamdan konuşuyo duydum. Ben diyorum ki hiçbir iş yapamıyorum oğlum durmuyo ihtiyacım var insana. Arkamdan dediği şu: bi çocuğa bakamıyolar . Bnm çocuğum vardı hamileydim bi de hizmet ediyodum diye... O hizmet ederken hizmet ettiği kişiler zaten çocuğa bakıyodur. Kv siyle yaşıyomuş o zmnlar. Hamileyken de bn zaten hiç yatmadım işime gücüme baktım son 2 hafta doğum temizliği, şişe domatesi herşey yaptım. Doğum yaptım 1 gece hastanede yattım eve geldim dikişlerimin üstüne 10 gün oturamadım ama gelenden gidenden sağolsunlar hiç yatamadım herşeyin canlı şahidi. Bi de her muhabbette niye kıyaslıyosa artık bıktırdı. Çocuk uyumuyo durmuyo muhabbeti olunca ben 6 ay yatak yüzü görmedim diye 100 defa söyledi. Daha neler neler. Bi de aynı yerde oturuyoruz. Yarım saat ebek sevmeye geliyo. Yaparsa yemek veriyo. Kendinden nefret ettirdi iyice Allah hepimize sabır versin. Bn de kv olucam Allahın izniyle de umarım böyle olmucam

oy kuzum yaa çok masumlar çok :) biz nerdeyse her gün çıkarıyoruz canım ne zaman çıksak gece uykusu daha erken saatte oluor yoruluyor demek ki :) şimdi de kar yağmasını bekliyoruz karla ilk tanışması olacak kızımın babasıyla ben ondan daha heyecanlıyız

Momfortbaby canim ek aparati var içinde o olmasa kullanmak cok zor kullanamayiz cunku bel kismi cok geniş ayaklari diger kraft chicco daki gibi sallanmiyor küçük oldugu icin bir türlü geçiremedik[/QUOTE
Ya ben bu kanguru konusunda çok kararsız kaldım. Napsam bilemiyorum. Dışarı çıkmak istiyorum ama sever mi sevmez mi sağlıklı mı hangisi iyi derken kalıyorum öyle. Ben düşünene kadar kızım büyücek galiba

Canim bn hangi dra sorduysam iki aydan sonra kullanabilirsiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…