2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ahh canım eltimiyiz dicektim aynı benimki kız ama evli oğlu yok benimkiden başka Allah sabir versin bizr

Bizimki ne zaman ciksak uyuyor canim ama uyandiginda itiyor kendini sevmiyor pek bugun kozmonotla cktik evde giydirdigimizde gülmeye başladı dışarda da genelde hep uyudu ama cok sicak oldu kozmonot avmde kollarını cikardik iki kat giydirmistim onuda cikardik sırtındaki bezide çıkardım ancak rahat etti paşa

İşte sevmeme durumları da var off.. Kucakta çok zor oluo ancak eşimle çıkınca olur. Bu bebişler yürümeye mi başlasa hemen :) yaz gelse dolaşsak ne güzel olur :)

Israrla anne sutune devam etmiştim kuzucum neredeyse hic kilo alamamışti. Mamayı verince ertesi ay toparladi. Şimdi normale döndük. Artik sadece anne sutu veriyorum. Gecen ay 1 kilo almışti. 3.5 aylik benim kızım...

bizimki sanki zehir var sutte icmiyor çıldırtacak beni bu aksamda huysuz danki başkasını n bebegi bakasim gelmiyor allah affetsin baskasinin olsada bakar m halbuki agliyor agliyor yemiyor 4 saattr ac koca gun 8 de kalkti 200 cc içti . cok üzülüyorum yaa haline ac ac. sonrada yemiyor diye kızıyorum ama o ne anlar ufacik . ; ( gecen arkadsn esini gordum hemen yanaklarını sevdinkirli elleriyle bizimki 7.5 aylik 10 kg gördük ama ii ii sizinkide iiyi olsun olsun zayif ama olsun dio . bizimki koydugun yerde durur uyur diyor mal gibi tv onune koyarsan durur tabi aksama kadr uyuz yaa . allah bagislasin evladini ama gicik etti beni zaten pek sevmem esinide. ne zaman yiyecek bu bebism yaa ek gıdada böyle istahsiz olur mu ? allah beterinden korusun zayif olsun huysuz olsun gönül ister olmasinda saglikli olsun melek gibi kuzum nasil degisik huylar edindi böyle . dikislerimde de az bi kanama olmus gibi depresyona girdim resmen yaa esim bakio yardimci oluyor iki uc haftadr gunduz bakici var ama sabaha kadr 5 6 defa kalk sut sag sonra İçmesi n dökülsun gel de delirme. ahh ahh buyuseler keske hemen yada eglenceli buyuseler bizi yormadan tadina varsakk

Canim annelik cok zor allah yardimcin olsun yaptnmi bilmiyorum ama ben memeyi tutmadigi zaman besmele cekiyorum ve ihlas suresini okumaya basliyorum okuyup ufluyorum memeyi verip salliyorum sallayinca daha cabuk tutuyor ve devamli dua okuyup ustune ufluyorum dua ediyorum bebegim tutsun yarabbim sütümü icsin diye inşallah tutar canim ama vazgecme bizimkide bir haftadir cok ugrastiriyor beni

Az once aynada kendimi gördüm ,oturup ağladım. Kendimi tanıyamadim. Aynadaki kisi ben olamazdım. Ne kadar çirkin ne kadar bakımsız ne kadar yorgun görünüyordum. Sinirlerim cok bozuldu.
Kocam çocuğum bana baktığında bu surati bu vucudu bu kollari görüyordu.

Esra Erol da sinirlerimi bozuyor. Kadın resmen bugun gobek atıyordu.

Evin icine tikilip kaldım. Kimsem yok. Tek başıma bebisi buyutuyorum. Dogumdan sonra 10 kilodan fazla aldim. Kaslar biyiklar orman oldu. Diger bolgeleri siz düşünün. Aynada kendime bakamiyorum her yerim löpür löpür.

Her yerim ağrıyor. Yürüyüşüm bile değişti. Ev darmadagin her yer her yerde. Ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. Cocuk dogdugundan beri rahat bir yemek yemedim. Hep bir tikinma hali jet hiziyla löp löp indiriyorum ne yedigimi de bilmiyorum. Annemler kv ler gelir hicbir is yapmazlar yiyip içip giderler. Kocamla muhabbette bitti.

Allah canimi alsa da kurtulsam bile diyemiyorum bebis var.

Çok mutsuzum...

Bi evi temizleyebilsem
Bi alisverise gidebilsem biraz ust bas alsam
Kuaföre gitsem sacimi boyatsam rahatlicam.

Kendime gelicem de bizim bebis yarim saat bile müsade etmiyor ki... babasi da teselli edemiyor. Hep kucagimda emme halinde, kucagimda uyuyor. Biraktigim an uyaniyor. Bi de emzige alistiramadim habire beni kullaniyor emzik olarak kullaniyor.hep gezmek istiyor benim gücüm yok.

Çok yorgunum...

Canim inanki cogumuz tamda anlattigin gibiyiz bizimki biraz ana kucaginda duruyorda biseyler yapiyorum bugum yarım saat cikmadim dustan hatta dans ettim dusta dedim cikmicam esim baksn snra ciktim kremlendim makyaj yaptim giyindim bu arada oglan agliyor esim bi oyani bi buyani geziyor ama gecicek canim annelik cok zormus bazen oyle anim geliyorki cok bunaliyorum ama guzel gunleride konusucaz bu forumda

Allah yardimcin olsun canim insallah bir duzene gireriz hepimiz cok zor valla ne diyim ki hep ayni şeyler yaşıyoruz gececek ins. ayhkdry canim okuyorum ama pek sik degil devam edeyim bol bol valla dedesi muftu adam dogmadan hatip indrdi minnosa hu okunmuş hali

Oku canim memeye aldiginda agliyorya hemen besmele cek oku ufle bizimkide oyle cok ağlıyor mama vermek istemiyorum iki ay kaldi ek gidaya ama on gün sonra yine az almış olursa vericem mama inat etmenin manasi yok

msasllah subhanallahh benimkide banyo yapti mayusti memeyi verdim hortladi resmen on defa denedim yok yaa cadi ne emio memeyi biborunu da zor la napcaz baklm
Hepimizinkine masallah canım sagol Seninki de dis çıkarıyo olabilir mi canım iştahsızlık yapıyomus dis çıkarken

merhabalar:) melegim 3 ay 20 gunluk. uzanmaktan sıkılıyor ve kalkmak istiyor. aranizda destekle oturtan var mii? bi de kanguruda ben ergobaby kullaniyorum bulmasi biraz zor ama kullanisli ve bebis de sevdi sukur

Kiyamam canım yaa nolur boyle düşünme cogumuz uc aşağı bes yukarı senden farksiziz. Hepsi geçecek keske birileri olsaydı yardım edebilecek. Biliyorum yarım saat bile birisi bebeği oyalasa buyuk bi yük kalkiyo sanki omuzlardan. Inan o kadar cok yardım etmek geldi ki içimden sana anlatamam. Keske yakın olsak ben bebislere baksam sen söylediğin seyleri yapabilsen diye geçirdim içimden. Seni cok iyi anlıyorum

Nasil yapiyorsn canm kac kere iciyorsn ben okdar denedim tik yok bulgurdan benimde sert oluyor ama çok degil az
Cnm 7 8 yemek kasigi dut kurusu 1 bucuk su bardagi su koyup kaynatiyorum sicakken iciyorum. Gunde en az 2 en fazla 3 kere iciyorum cnm. 2 gundur icmiyorum sutum baya azaldi yarin tekrar baslayacagim biraktigim zaman hemen azaliyor

Anneler merhababen sizlerden biraz daha deneyimli bir anneyim ilk oğlum 15 eylül 2013 ikinci oğlum 12 eylül 2015 doğumlu..ilk oğlumu 3 yıldan 3. Denemeden sonra tüp bebekle sahip olabildik. Rabbimin takdiri 2. Doğlum doğal yollarla nasip oldu doğumum çok zordu 1 ay erken geldi kuzucuk kanamam durdurulamadığı için rahmim alındı. Ama bu bızdıklar her şeye değiyor. Şimdi sizleri anlıyorum ilk oğlumda bend e sizin gibiydim tek başımaydım ilk çocuk hiç bişey bilmiyosun. Ağlıxak diye çok korkardım hadi susturamazsam diye. İnanın hepsi geçiyo. Hele hele kuzularımı 6 aylık oldu mu tamamdır. Şu an 2 çocuğa birden koşturup ev işi yemek her şeyi yapabiliyorum. Kendinize zaman berin bunalrın hepsi geçici. Bebekle birbirinizi anlamaya başladıkça sorunlarınız azalacak inanın. Biraz sabır. Ha bir de bebeklerinizin ağlamasından korkmayın tabiki ağlayacaklar ağlamadan büyümüyorlar. Zaten büyüdükçe ağlamaları artıyo bu sıpaların nedensebiraz uzun oldu kusura bakmayın. Sağlıcakla kalın..

Allah yardımcın olsun canım.. Söylediğin çoğu şeyi yaşıyorum bende. Yalnızım ve eşim çok geç gelio. Gelse de bi faydası yok. Geçen haftasonu şehir dışına çıktı 2 gün yoktu hiç eksikliğini hissetmedim açıkçası. Kendi kendimize idare ediyoruz kızımla. Aynalara bende bakmaya korkuyorum. Son bi iki haftadır 3 kilo aldım. Ama kızım bi gülüo ya herşeyi unutuyorum. Elbet geçecek bu günler. Sağlığımız yerinde olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…