2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Mutfağı topla makinayi bosalt camasirlari as dort gündür askidaki camasirlari yeni topla ütü yap valla pilim bitti hızlı Gonzalez oldum oglumun sayesinde böyle böyle hamarat oluyor demekki ev hanimlari

Senle baya baya aynı hıkayelerımız 2013 eylul dogumlu ve 2015 eylul dogumlu ıkı kız annesıyım bende haklısın gecıyo ama işte ilk zamanlar zor ben ıkısıyle ugrasırken malesef hıc bişeye zaman ayıramıyorum inş bıraz kendını oyalamaya baslasa rahtlıycambuarada benımde ılk bebiş tup ıkıncı doğal geldı cok şükür yasadıklarına uzuldum gecmiş olsun Rabbım kuzularına uzun guzel omurler versın

Mutfağı topla makinayi bosalt camasirlari as dort gündür askidaki camasirlari yeni topla ütü yap valla pilim bitti hızlı Gonzalez oldum oglumun sayesinde böyle böyle hamarat oluyor demekki ev hanimlari
Masallah canım :) benim oglus da 22:45 de uyudu. Onun çamaşırları vardı onları yıkadım astım bi makine yıkanmış çamaşır vardı onları da astım mutfağı topladım bulaşık makinesini boşalttım yeniden doldurdum topladığım çamaşırları katladım ve benim sipa 00:00 da uyandı emzirip yeniden uyuttum simdi acik bi cayı hakettim :))

Kizlar bu arada ben sadece emziriyorum geç mi adet olurum :-/ bu sislik beni deli ediyor.

Oku canim memeye aldiginda agliyorya hemen besmele cek oku ufle bizimkide oyle cok ağlıyor mama vermek istemiyorum iki ay kaldi ek gidaya ama on gün sonra yine az almış olursa vericem mama inat etmenin manasi yok
evet mama vermiycem diye inat etmenjnde anlami yok ben sezeruanr olnuyvam dedim dedim 10 saarten fazla sanci cektim 10 cm acikljk oldu o zor muayneler cabasi gene sezeryan oldu mama vermek istemiyorum diyorum diyorum ak sana sonuc icmemek icin direten bebek hayırlısı diyip akisina birakmak lazkm ama insanoğlu uste tabiyatini degistremiyor ; )

A
Aynen canım cildirdim içim içimi yedi ama bişe demedim şimdi vicdan azabı çekiyorum bu kı

Biz bugun çıkardık heyet raporu canım kayınvalidem icin. Ozel Akgün TEM hastanesi. Ben orda calisiyorum ayrıca. 50 lira fiyatı
50 lira mi kac gun alınabiliyor acaba 30 gun aldım burdan sonra İstanbul dan alabilir miyim valla alinirsa ne guzel olur 6 aya kadar alınabiliyor heyet raporu iki ay daba alsam bebis emekler o zamana

Camasirlari katladim yerlestirdim utu yaptim camasir yikadim astim yeniden makineyi doldurdum yarin aksama hazir olsun diye mutfagi da topladim bu aksam herkes cok hamarat yahu
bende bu geceki sutumuzu sagdim ortaligi topladim lavobayim eskiden karikatür dergileri okurdum hey gidii heyyy

50 lira mi kac gun alınabiliyor acaba 30 gun aldım burdan sonra İstanbul dan alabilir miyim valla alinirsa ne guzel olur 6 aya kadar alınabiliyor heyet raporu iki ay daba alsam bebis emekler o zamana
Canım ben ilac icin heyet raporu sandim. Hastalık raporu icin yarın bi sorcam bilgi veririm

Kizlar bu arada ben sadece emziriyorum geç mi adet olurum :-/ bu sislik beni deli ediyor.
Bende sadece emziriyorum adet olmadım canım hala. Bide surekli bi ter gına geldi. Bi is yapsam kan ter icinde kalıyorum gece uyurken sirilsiklam oluyorum. Bi gram gittiği de yok ustune iki kilo almışim hatta

Bende sadece emziriyorum adet olmadım canım hala. Bide surekli bi ter gına geldi. Bi is yapsam kan ter icinde kalıyorum gece uyurken sirilsiklam oluyorum. Bi gram gittiği de yok ustune iki kilo almışim hatta
Tartilmadim ben son bir kilo vermistim sozde. 66kiloyum bi 7-8 kilom var hala. Adet olsak baya rahatlariz da iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…