Senle baya baya aynı hıkayelerımız 2013 eylul dogumlu ve 2015 eylul dogumlu ıkı kız annesıyım bende haklısın gecıyo ama işte ilk zamanlar zor ben ıkısıyle ugrasırken malesef hıc bişeye zaman ayıramıyorum inş bıraz kendını oyalamaya baslasa rahtlıycambuarada benımde ılk bebiş tup ıkıncı doğal geldı cok şükür yasadıklarına uzuldum gecmiş olsun Rabbım kuzularına uzun guzel omurler versınAnneler merhababen sizlerden biraz daha deneyimli bir anneyim ilk oğlum 15 eylül 2013 ikinci oğlum 12 eylül 2015 doğumlu..ilk oğlumu 3 yıldan 3. Denemeden sonra tüp bebekle sahip olabildik. Rabbimin takdiri 2. Doğlum doğal yollarla nasip oldu doğumum çok zordu 1 ay erken geldi kuzucuk kanamam durdurulamadığı için rahmim alındı. Ama bu bızdıklar her şeye değiyor. Şimdi sizleri anlıyorum ilk oğlumda bend e sizin gibiydim tek başımaydım ilk çocuk hiç bişey bilmiyosun. Ağlıxak diye çok korkardım hadi susturamazsam diye. İnanın hepsi geçiyo. Hele hele kuzularımı 6 aylık oldu mu tamamdır. Şu an 2 çocuğa birden koşturup ev işi yemek her şeyi yapabiliyorum. Kendinize zaman berin bunalrın hepsi geçici. Bebekle birbirinizi anlamaya başladıkça sorunlarınız azalacak inanın. Biraz sabır. Ha bir de bebeklerinizin ağlamasından korkmayın tabiki ağlayacaklar ağlamadan büyümüyorlar. Zaten büyüdükçe ağlamaları artıyo bu sıpaların nedensebiraz uzun oldu kusura bakmayın. Sağlıcakla kalın..
Masallah canım :) benim oglus da 22:45 de uyudu. Onun çamaşırları vardı onları yıkadım astım bi makine yıkanmış çamaşır vardı onları da astım mutfağı topladım bulaşık makinesini boşalttım yeniden doldurdum topladığım çamaşırları katladım ve benim sipa 00:00 da uyandıMutfağı topla makinayi bosalt camasirlari as dort gündür askidaki camasirlari yeni topla ütü yap valla pilim bitti hızlı Gonzalez oldum oglumun sayesinde böyle böyle hamarat oluyor demekki ev hanimlari
Biz bugun çıkardık heyet raporu canım kayınvalidem icin. Ozel Akgün TEM hastanesi. Ben orda calisiyorum ayrıca. 50 lira fiyatıİstanbul da heyet raporu veren özel hastane var mı ya acil almam gerek
Benimki :) ama oturtturmuyorum bir tek kucagimizda oturtturuyorum.merhabalar:) melegim 3 ay 20 gunluk. uzanmaktan sıkılıyor ve kalkmak istiyor. aranizda destekle oturtan var mii? bi de kanguruda ben ergobaby kullaniyorum bulmasi biraz zor ama kullanisli ve bebis de sevdi sukur
evet mama vermiycem diye inat etmenjnde anlami yok ben sezeruanr olnuyvam dedim dedim 10 saarten fazla sanci cektim 10 cm acikljk oldu o zor muayneler cabasi gene sezeryan oldu mama vermek istemiyorum diyorum diyorum ak sana sonuc icmemek icin direten bebek hayırlısı diyip akisina birakmak lazkm ama insanoğlu uste tabiyatini degistremiyor ; )Oku canim memeye aldiginda agliyorya hemen besmele cek oku ufle bizimkide oyle cok ağlıyor mama vermek istemiyorum iki ay kaldi ek gidaya ama on gün sonra yine az almış olursa vericem mama inat etmenin manasi yok
olabilir sertleşme var galiba acemi anneyiz ya eminde olamıyorum :)Hepimizinkine masallah canım sagolSeninki de dis çıkarıyo olabilir mi canım iştahsızlık yapıyomus dis çıkarken
Canım sana msj attım bakarsan çok çoook sevinirimBiz bugun çıkardık heyet raporu canım kayınvalidem icin. Ozel Akgün TEM hastanesi. Ben orda calisiyorum ayrıca. 50 lira fiyatı
Aynen canım cildirdim içim içimi yedi ama bişe demedim şimdi vicdan azabı çekiyorum bu kıÖnce burnunu açmaya çalış cnm yrn da dr a gitmelisin herşeyden önce bnm fikrim.geçmiş olsun. Hastayken yaklaştırma yanına söyle yani. Şimdi görümcen gitmiştir sen ve bebeğin çekersiniz sıkıntıyı. Gücenirse de gücensin en azından bi daha dikkat eder umarım
50 lira mi kac gun alınabiliyor acaba 30 gun aldım burdan sonra İstanbul dan alabilir miyim valla alinirsa ne guzel olur 6 aya kadar alınabiliyor heyet raporu iki ay daba alsam bebis emekler o zamanaBiz bugun çıkardık heyet raporu canım kayınvalidem icin. Ozel Akgün TEM hastanesi. Ben orda calisiyorum ayrıca. 50 lira fiyatı
bende bu geceki sutumuzu sagdim ortaligi topladim lavobayimCamasirlari katladim yerlestirdim utu yaptim camasir yikadim astim yeniden makineyi doldurdum yarin aksama hazir olsun diye mutfagi da topladim bu aksam herkes cok hamarat yahu
Canım ben ilac icin heyet raporu sandim. Hastalık raporu icin yarın bi sorcam bilgi veririm50 lira mi kac gun alınabiliyor acaba 30 gun aldım burdan sonra İstanbul dan alabilir miyim valla alinirsa ne guzel olur 6 aya kadar alınabiliyor heyet raporu iki ay daba alsam bebis emekler o zamana
cok iyi okir canm sagol bende yatim bari benimki yarim saate kalkacakCanım ben ilac icin heyet raporu sandim. Hastalık raporu icin yarın bi sorcam bilgi veririm
Bende sadece emziriyorum adet olmadım canım hala. Bide surekli bi ter gına geldi. Bi is yapsam kan ter icinde kalıyorum gece uyurken sirilsiklam oluyorum. Bi gram gittiği de yok ustune iki kilo almışim hattaKizlar bu arada ben sadece emziriyorum geç mi adet olurum :-/ bu sislik beni deli ediyor.
Ben iki gunde kitap bitirdigimi bilirdim ey gidibende bu geceki sutumuzu sagdim ortaligi topladim lavobayimeskiden karikatür dergileri okurdum hey gidii heyyy
Aminn cnm cümlemizeAhh canım eltimiyiz dicektim aynı benimki kız ama evli oğlu yok benimkiden başkaAllah sabir versin bizr
Tartilmadim ben son bir kilo vermistim sozde. 66kiloyum bi 7-8 kilom var hala. Adet olsak baya rahatlariz da iste...Bende sadece emziriyorum adet olmadım canım hala. Bide surekli bi ter gına geldi. Bi is yapsam kan ter icinde kalıyorum gece uyurken sirilsiklam oluyorum. Bi gram gittiği de yok ustune iki kilo almışim hatta
Huzurlu derin uykular olsun canım sana ve kuzucugunacok iyi okir canm sagol bende yatim bari benimki yarim saate kalkacaktatli ruyalar olsun minnoslarimzla bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?