Yalnız değilsin cnm aynı şeyleri yaşıyorum tamamıyla. Hep dua ediyorum. Bigün kendimi toparlıyorum moral olarak ertesi gün yine çöküş. İnşllh geçecek hepsi. Allah yardımcımız olsun hepimizinAz once aynada kendimi gördüm ,oturup ağladım. Kendimi tanıyamadim. Aynadaki kisi ben olamazdım. Ne kadar çirkin ne kadar bakımsız ne kadar yorgun görünüyordum. Sinirlerim cok bozuldu.
Kocam çocuğum bana baktığında bu surati bu vucudu bu kollari görüyordu.
Esra Erol da sinirlerimi bozuyor. Kadın resmen bugun gobek atıyordu.
Evin icine tikilip kaldım. Kimsem yok. Tek başıma bebisi buyutuyorum. Dogumdan sonra 10 kilodan fazla aldim. Kaslar biyiklar orman oldu. Diger bolgeleri siz düşünün. Aynada kendime bakamiyorum her yerim löpür löpür.
Her yerim ağrıyor. Yürüyüşüm bile değişti. Ev darmadagin her yer her yerde. Ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. Cocuk dogdugundan beri rahat bir yemek yemedim. Hep bir tikinma hali jet hiziyla löp löp indiriyorum ne yedigimi de bilmiyorum. Annemler kv ler gelir hicbir is yapmazlar yiyip içip giderler. Kocamla muhabbette bitti.
Allah canimi alsa da kurtulsam bile diyemiyorum bebis var.
Çok mutsuzum...
Bi evi temizleyebilsem
Bi alisverise gidebilsem biraz ust bas alsam
Kuaföre gitsem sacimi boyatsam rahatlicam.
Kendime gelicem de bizim bebis yarim saat bile müsade etmiyor ki... babasi da teselli edemiyor. Hep kucagimda emme halinde, kucagimda uyuyor. Biraktigim an uyaniyor. Bi de emzige alistiramadim habire beni kullaniyor emzik olarak kullaniyor.hep gezmek istiyor benim gücüm yok.
Çok yorgunum...
Valla zor gerçekten çok iyi anlıyorum sizi Allah yardımcımız olsun dua edelim bol bolYalnız değilsin cnm aynı şeyleri yaşıyorum tamamıyla. Hep dua ediyorum. Bigün kendimi toparlıyorum moral olarak ertesi gün yine çöküş. İnşllh geçecek hepsi. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Aynen çatlaklarım, gözaltı morluklarım, iğrenç boyası akmış bakımsız topuz saçım, koca göbeğim, orman gibi ve sararıp solmuş yorgun yüzüm, düşük omuzlarım, kararan bazı bölgelerim, hayattan bezmiş ruhsuz ben;yorgun ve benim bozuk psikolojimden etkilenen eşim; ve sağlıklı ( Allaha şükür) ,uyku problemli, yerinde durmak istemeyen, devamlı ağlayan, anne babasını doğduklarına 3 ayda pişman eden vs... oğlum hep beraber evimizde yaşıyoruz kapı dışına pek çıkmadan Allaha şükür... Şikayet değil gerçekler ve ruh hali...Kizlar bende gozlerime yumruk yemis gibiyim cokukler. Bazen evde bile cok guzel giyiniyorum bazen disari cikarken bile özenemiyorum hos haftada bir gun ancak cikabiliyorum. Bazen vucudumdaki catlak haritasindan kendime yer begenip gitmek istiyorum ogluma donup hep senin yuzunden esek sipasi diyorum o da guluyor bana biraz olsun rahatliyorum. Tamam yorucu ama onsuz olmayi da dusunemiyorum yahu. Sadece yaza kadar sabir...
GeçecekAynen çatlaklarım, gözaltı morluklarım, iğrenç boyası akmış bakımsız topuz saçım, koca göbeğim, orman gibi ve sararıp solmuş yorgun yüzüm, düşük omuzlarım, kararan bazı bölgelerim, hayattan bezmiş ruhsuz ben;yorgun ve benim bozuk psikolojimden etkilenen eşim; ve sağlıklı ( Allaha şükür) ,uyku problemli, yerinde durmak istemeyen, devamlı ağlayan, anne babasını doğduklarına 3 ayda pişman eden vs... oğlum hep beraber evimizde yaşıyoruz kapı dışına pek çıkmadan Allaha şükür... Şikayet değil gerçekler ve ruh hali...
Bu göbekler ve bakımsız bedenler hepimizin ortak çilesi kızlar. Ama en kutsal mesleği; anneliği icra ediyoruz hamileliğiydi dogumuydu lohusaligiydi ağlayan uyumayan emmeyen huysuz bebeklerdi derken yıprandık.Aynen çatlaklarım, gözaltı morluklarım, iğrenç boyası akmış bakımsız topuz saçım, koca göbeğim, orman gibi ve sararıp solmuş yorgun yüzüm, düşük omuzlarım, kararan bazı bölgelerim, hayattan bezmiş ruhsuz ben;yorgun ve benim bozuk psikolojimden etkilenen eşim; ve sağlıklı ( Allaha şükür) ,uyku problemli, yerinde durmak istemeyen, devamlı ağlayan, anne babasını doğduklarına 3 ayda pişman eden vs... oğlum hep beraber evimizde yaşıyoruz kapı dışına pek çıkmadan Allaha şükür... Şikayet değil gerçekler ve ruh hali...
Canm bende sadece emziriyorum adet oldum 4 ayligiz 3. GunumdeyimKizlar bu arada ben sadece emziriyorum geç mi adet olurum :-/ bu sislik beni deli ediyor.
Canm ayni sorun bende de var cok terliyorum hala yatak gece hep nemleniyor deli oluyorum böyle olmasina goguslerim boynum ter icinde kaliyor hergun duş almak zorundayim ama ne mumkun tahlil verdim bakalim birsey cikicakmi doguma 71 le girdim 54.3 oldum hicbirsey yapmadan sürekli yemek yiyorum bu aşırı kilo kaybi beni korkutuyor acikcasiBende sadece emziriyorum adet olmadım canım hala. Bide surekli bi ter gına geldi. Bi is yapsam kan ter icinde kalıyorum gece uyurken sirilsiklam oluyorum. Bi gram gittiği de yok ustune iki kilo almışim hatta
Ayyy bende valla kar yağsada bi görse ne yapacak acaba :))oy kuzum yaa çok masumlar çok :) biz nerdeyse her gün çıkarıyoruz canım ne zaman çıksak gece uykusu daha erken saatte oluor yoruluyor demek ki :) şimdi de kar yağmasını bekliyoruz karla ilk tanışması olacak kızımın babasıyla ben ondan daha heyecanlıyız
Benimde aynı acaba psikolojikmi bilemedim.İştahım hiç yok sadece zoraki süt için yiyorum.Dün tartıldım aynı ne olacak böyle .Şunu biliyorum psikoloji herşeyi etkiliyor.Zayıflamak isteyen zayıflayamaz ,almak isteyen alamaz garip bişey adet oldum geçen ay buna rağmen veremedimTartilmadim ben son bir kilo vermistim sozde. 66kiloyum bi 7-8 kilom var hala. Adet olsak baya rahatlariz da iste...
Korkma canım icini ferah tut bisey çıkmaz insallah. Bünyeden bünyeye degisiyo demekki bu süreçte iyi çalıştı senin metebolizmaCanm bende sadece emziriyorum adet oldum 4 ayligiz 3. Gunumdeyim
Canm ayni sorun bende de var cok terliyorum hala yatak gece hep nemleniyor deli oluyorum böyle olmasina goguslerim boynum ter icinde kaliyor hergun duş almak zorundayim ama ne mumkun tahlil verdim bakalim birsey cikicakmi doguma 71 le girdim 54.3 oldum hicbirsey yapmadan sürekli yemek yiyorum bu aşırı kilo kaybi beni korkutuyor acikcasi
İnşallah canm hamileyken gunde iki kere tiroid hapi kullanıyordum doğumdan snra hic kullanmadim büyük ihtimal tiroid yuzunden gidiyorKorkma canım icini ferah tut bisey çıkmaz insallah. Bünyeden bünyeye degisiyo demekki bu süreçte iyi çalıştı senin metebolizma
Gecmis olsun canmSalakligima doymayim benaksam plan yaptim bu gece emzirmeyim gogsum iyice dolsun diye zaten 3 te yattim kv ler bendeydi esimde 12 de gelince ancak yetistirdim neyse sabah 6da bi uyandim tir tir titriyom gaz bitti sandim cocuga dokundum sicak sut dolmus akmis giysiler islak esimi kaldirdim donuyom bisey yap dedim kv cagirdi biraz emzirdim biraz sagdim bi dus aldim tekrar emzirip sagdim normale dondum ne kotu biseymis bende keske sut sitmasi olsam derdim
günaydın hanımlar:) gece terleme olayı bende de var yahu ne gıcık bişey. gece kalkıp üstümü degiştiriyorum her emzirmede.neyse o geçer inşallah. yukarıda okudum kendini kötü hisseden bir annemiz vardı hepimiz asagı yukarı aynı durumdayız benim kendimce bu duruma bulduğum çözüm bol bol dışarı çıkmak bebeğimle. haavada yagış olmadıkça nerdeyse her gün çıkarıyorum hem bana iyi geliyor hem ona. üşür hastalanır diye düşünmeyin havaya göre giydirince bişeycik olmaz çıkarın.evde ağlayan çocuk dışarı çıkınca bakınmaktan keşfetmekten aklına aglamak gelmiyor, hem hava alınca daha rahat uyuyor.ddeneyin, korkmayın. saglıkla ve bol moralle kalın. benim bugün misafirim var gideyim hazırlık yapayım :)
Kolay gelsin canimgünaydın hanımlar:) gece terleme olayı bende de var yahu ne gıcık bişey. gece kalkıp üstümü degiştiriyorum her emzirmede.neyse o geçer inşallah. yukarıda okudum kendini kötü hisseden bir annemiz vardı hepimiz asagı yukarı aynı durumdayız benim kendimce bu duruma bulduğum çözüm bol bol dışarı çıkmak bebeğimle. haavada yagış olmadıkça nerdeyse her gün çıkarıyorum hem bana iyi geliyor hem ona. üşür hastalanır diye düşünmeyin havaya göre giydirince bişeycik olmaz çıkarın.evde ağlayan çocuk dışarı çıkınca bakınmaktan keşfetmekten aklına aglamak gelmiyor, hem hava alınca daha rahat uyuyor.ddeneyin, korkmayın. saglıkla ve bol moralle kalın. benim bugün misafirim var gideyim hazırlık yapayım :)
Ankaranin ayazindan kendim cikamiyorum sabahlari ise cikiyorum donuyorum birde salgin var herkes hasta kar yagip hava temizlenen e kadar bende cikarmayi düşünmüyorumm dün cikardimda 2 adım zsonra donup kalacam sandım ankara bildiğin buz tutmuş cikilmiyor
Bnmki dışardaysa agliyor gittiniz yerden apar topar dönüyoruz bizim kız farklı modelgünaydın hanımlar:) gece terleme olayı bende de var yahu ne gıcık bişey. gece kalkıp üstümü degiştiriyorum her emzirmede.neyse o geçer inşallah. yukarıda okudum kendini kötü hisseden bir annemiz vardı hepimiz asagı yukarı aynı durumdayız benim kendimce bu duruma bulduğum çözüm bol bol dışarı çıkmak bebeğimle. haavada yagış olmadıkça nerdeyse her gün çıkarıyorum hem bana iyi geliyor hem ona. üşür hastalanır diye düşünmeyin havaya göre giydirince bişeycik olmaz çıkarın.evde ağlayan çocuk dışarı çıkınca bakınmaktan keşfetmekten aklına aglamak gelmiyor, hem hava alınca daha rahat uyuyor.ddeneyin, korkmayın. saglıkla ve bol moralle kalın. benim bugün misafirim var gideyim hazırlık yapayım :)
Kolay gelsin canım. Ben hergün çıkarmak istiyom yanlız hiç halim olmuyor yıkanmadan çıkmak istemiyom e birde evi süpürüp silmeden çıkamıyom derken hava sertleşip kararıyor her gün böyle iptalim. Aslında ne kadar çok istiyorum çocuk her gün çıksın hava alsın diye birde her yer tanıdık maşallah kimseyi görmek de istemiyom derken takıntılar içinde boğuluyom sonrada her akşam yarın çıkartıcam deyip suçluluk duygumu telafi etmeye çalışıyom :)) ama nafilegünaydın hanımlar:) gece terleme olayı bende de var yahu ne gıcık bişey. gece kalkıp üstümü degiştiriyorum her emzirmede.neyse o geçer inşallah. yukarıda okudum kendini kötü hisseden bir annemiz vardı hepimiz asagı yukarı aynı durumdayız benim kendimce bu duruma bulduğum çözüm bol bol dışarı çıkmak bebeğimle. haavada yagış olmadıkça nerdeyse her gün çıkarıyorum hem bana iyi geliyor hem ona. üşür hastalanır diye düşünmeyin havaya göre giydirince bişeycik olmaz çıkarın.evde ağlayan çocuk dışarı çıkınca bakınmaktan keşfetmekten aklına aglamak gelmiyor, hem hava alınca daha rahat uyuyor.ddeneyin, korkmayın. saglıkla ve bol moralle kalın. benim bugün misafirim var gideyim hazırlık yapayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?