2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Dogrudur ya sinir bozucu bi durum. Aserdim fazla yemedim 17 kilo aldim bi spora baslasak iyi olacak. Kisliklar salas da yazliklar degil

oyyyy kizlar hic moral bozmayin her anne bizim suan yasadigimizi muhakkak yasiyor. bikac uslu emip uyuyan cocuk vardir elbet ama napalim cogunluk aglayan durmayan bebeler.hepsinin gececegine emin olun. kizim okadar hayattan bezdirmisti ki beni emmez uyumaz durmaz o bile 1.5 yasinda yoluna girdi de ben ikinciyi dusunduysem hepsi duzelir.rabbim saglik versin yeter ki. suan oglumla tek sorunum gece uykulari. varsin gunduz uyumasin, durmasin kucakta gezdireyim ama gece bi 3 4 saat uyusa da kendime gelsem. butun gece 45 dk uyuyor 30 dk uyutmakla geciyor.sabaha kadr boyle

ayrica ben oturtuyorum artik. 3.5 ayligiz oturmazsa agliyor. yatirsam dogrulmaya calisiyor bas bas bagiriyor. kizim da 4 aylikken oturmustu.

Selam kızlar hepimizin aynı dertten muzdaribiz anlaşılan ama sabır hepsi geçecek inşallah.Bugün yoğurt verdim ilk defa bugünden itibaren başladık yemek istemedi yüzünü buluşturdu bende ci e bir çay kaşığı kadar kendi yaptığım çilek recelinden koydum verdim severek yedi bu arada 4.ayimiz bitti 5.aydayiz ve ek olrak aptamilin sütlü pirincli kaşık muhallebisini var 4.aydan itibaren onuda çok severek yiyor onada elma puresi yapıp koyuyorum içine çok güzel oluyor.beni emiyor zaten sütümun yetmediği zamanlarda da mama veriyorum.

ben de basladim ya otururken cok seviyo etrafa bakiyo aglamiyo hakli da kim ister surekli yatmayi
Canım ben daha baslamadim oturtmaya 6 aylik olsun oyke baslicam erken oturtmak bebeklerde bel açıklığı yaparmış diye duydum ne kadar doğru bilmem ama.büyüklerde hep 6.aydan önce oturtmak diyolar bazende büyükleri dinlemek gerek

o da dogru olabilir ama oturtmayinca sanki gelisimini engelliyomusum gibi gelio. yattigi yerden iiih diye dogrulmaya calisiyo bidik

Bn içine 2 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi koyuyorum öyle yiyo cnm

canim doktorlar bebek kendini belli eder diyorlar yani bebek hazirsa destekli oturtulabilir 4 aydan sonra. zaten kendini dogrultamiyorsa yikiliyorsa zorla oturtmamak lazim. ama ben yastiga yatirsamda dogrulup oturuyor .

canim doktorlar bebek kendini belli eder diyorlar yani bebek hazirsa destekli oturtulabilir 4 aydan sonra. zaten kendini dogrultamiyorsa yikiliyorsa zorla oturtmamak lazim. ama ben yastiga yatirsamda dogrulup oturuyor .
Olabilir canım ben hiç doktora sormadım belki hiç bir sakıncası yoktur cevremdekiler hep öyle söylüyor.benimkide çok hevesli oturmaya başına kaldırıyor hemen oturtmuyorum ama daha.biraz daha sabredecek bicirik

Maşallah kızlar bebislere bizimkide kucakta öyle bir dogruluyorki asagiya kadar egiliyor bezini değiştirirken poposunu kaldiriyor
Bisküvi yerken ona uzatiyorum aciyor ağzını elini atiyor masada yemek yerken elini tabagimin içine sokuyor masaya sap sap vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…