- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
Dogrudur ya sinir bozucu bi durum. Aserdim fazla yemedim 17 kilo aldimBenimde aynı acaba psikolojikmi bilemedim.İştahım hiç yok sadece zoraki süt için yiyorum.Dün tartıldım aynı ne olacak böyle .Şunu biliyorum psikoloji herşeyi etkiliyor.Zayıflamak isteyen zayıflayamaz ,almak isteyen alamaz garip bişey adet oldum geçen ay buna rağmen veremedim
Düzce de öyle ama napalim haftada bir çıkıyoruzankara cidden buzz. ama bi cesaret cikicam ben bugün eheh havasizliktan hasta olacak yoksa
Bende kucakta oturtuyorum zaten ben oturtmasam da o zorlayıp iki buklum olup oturuyo :))ayrica ben oturtuyorum artik. 3.5 ayligiz oturmazsa agliyor. yatirsam dogrulmaya calisiyor bas bas bagiriyor. kizim da 4 aylikken oturmustu.
Canım ben daha baslamadim oturtmaya 6 aylik olsun oyke baslicam erken oturtmak bebeklerde bel açıklığı yaparmış diye duydum ne kadar doğru bilmem ama.büyüklerde hep 6.aydan önce oturtmak diyolar bazende büyükleri dinlemek gerekben de basladim ya otururken cok seviyo etrafa bakiyo aglamiyo hakli da kim ister surekli yatmayi
Yok canım hiç kullanmadım hiç bir fikrim yok hep unibaby kullanıyorum.Kizlar sleepyde numune istedim ben kullanan var mi?
o da dogru olabilir ama oturtmayinca sanki gelisimini engelliyomusum gibi gelio. yattigi yerden iiih diye dogrulmaya calisiyo bidikCanım ben daha baslamadim oturtmaya 6 aylik olsun oyke baslicam erken oturtmak bebeklerde bel açıklığı yaparmış diye duydum ne kadar doğru bilmem ama.büyüklerde hep 6.aydan önce oturtmak diyolar bazende büyükleri dinlemek gerek
Bn içine 2 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi koyuyorum öyle yiyo cnmSelam kızlar hepimizin aynı dertten muzdaribiz anlaşılan ama sabır hepsi geçecek inşallah.Bugün yoğurt verdim ilk defa bugünden itibaren başladık yemek istemedi yüzünü buluşturdu bende ci e bir çay kaşığı kadar kendi yaptığım çilek recelinden koydum verdim severek yedi bu arada 4.ayimiz bitti 5.aydayiz ve ek olrak aptamilin sütlü pirincli kaşık muhallebisini var 4.aydan itibaren onuda çok severek yiyor onada elma puresi yapıp koyuyorum içine çok güzel oluyor.beni emiyor zaten sütümun yetmediği zamanlarda da mama veriyorum.
ben kullaniyorum canim cok da memnunum. her bezle islak mendil de geliyor iyi oluyor :)Kizlar sleepyde numune istedim ben kullanan var mi?
canim doktorlar bebek kendini belli eder diyorlar yani bebek hazirsa destekli oturtulabilir 4 aydan sonra. zaten kendini dogrultamiyorsa yikiliyorsa zorla oturtmamak lazim. ama ben yastiga yatirsamda dogrulup oturuyor .Canım ben daha baslamadim oturtmaya 6 aylik olsun oyke baslicam erken oturtmak bebeklerde bel açıklığı yaparmış diye duydum ne kadar doğru bilmem ama.büyüklerde hep 6.aydan önce oturtmak diyolar bazende büyükleri dinlemek gerek
Olabilir canım ben hiç doktora sormadım belki hiç bir sakıncası yoktur cevremdekiler hep öyle söylüyor.benimkide çok hevesli oturmaya başına kaldırıyor hemen oturtmuyorum ama daha.biraz daha sabredecek bicirikcanim doktorlar bebek kendini belli eder diyorlar yani bebek hazirsa destekli oturtulabilir 4 aydan sonra. zaten kendini dogrultamiyorsa yikiliyorsa zorla oturtmamak lazim. ama ben yastiga yatirsamda dogrulup oturuyor .
Yogurdami koyuyosun canım?Bn içine 2 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi koyuyorum öyle yiyo cnm
Bidiklar hiç kucugum demiyolar zaten benimide öyle kafasını kaldırıyor dogrulmaya çalışıyor :)o da dogru olabilir ama oturtmayinca sanki gelisimini engelliyomusum gibi gelio. yattigi yerden iiih diye dogrulmaya calisiyo bidik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?