evet gece uykusu olmayan daha da zordur eminim bizim yaramazlar elbet uslanacaktır ama umarım cok uzun surmezoyyyy kizlar hic moral bozmayin her anne bizim suan yasadigimizi muhakkak yasiyor. bikac uslu emip uyuyan cocuk vardir elbet ama napalim cogunluk aglayan durmayan bebeler.hepsinin gececegine emin olun. kizim okadar hayattan bezdirmisti ki beni emmez uyumaz durmaz o bile 1.5 yasinda yoluna girdi de ben ikinciyi dusunduysem hepsi duzelir.rabbim saglik versin yeter ki. suan oglumla tek sorunum gece uykulari. varsin gunduz uyumasin, durmasin kucakta gezdireyim ama gece bi 3 4 saat uyusa da kendime gelsem. butun gece 45 dk uyuyor 30 dk uyutmakla geciyor.sabaha kadr boyle
Evet cnm dr umuz önerdiYogurdami koyuyosun canım?
Şu reklamlardaki aptamili kullanan varmi kızlar
Oyy yerim ben onun minnak elleriniMaşallah kızlar bebislere bizimkide kucakta öyle bir dogruluyorki asagiya kadar egiliyor bezini değiştirirken poposunu kaldiriyor
Bisküvi yerken ona uzatiyorum aciyor ağzını elini atiyor masada yemek yerken elini tabagimin içine sokuyor masaya sap sap vuruyor
Evet canimEmziren anneler icin lactamil mi?
Yok canm gayet yerinde benim oglumda hepsini yapıyor maşallahBenim kizimda 4.5 aylik poposunu atarak sağına dönüyor etrafında.elimdeki nesnelerle uzanıp alıp ağzına götürüyor, kahkaha atıyor ama sırtüstü yatarken kendi kendine başını kaldırmıyor sadece yan yatarken kafa kaldırma hareketi yapıyor. Acaba sırtüstü yatarken kafasını kaldırmakta gecikti mi?? Gerçi erken doğum oldu, belki ondan birazcık geriyiz
Evet canim
Yok canm gayet yerinde benim oglumda hepsini yapıyor maşallah
Ne kadar canim eşim alalım dedide fiyati coksa almam ogluma kiyafet alirimBen iki kere aldim ictim tadi guzel ama yararini bilmiyorum ki
Evet canim
Yok canm gayet yerinde benim oglumda hepsini yapıyor maşallah
Ne kadar canim eşim alalım dedide fiyati coksa almam ogluma kiyafet alirim
Ben bugun ne cay icebildim nede kahve. 10:30 dan beri bu 6. Uyutusum her seferinde 10 dk ya uyudu ya uyumadı. Çayı demledim uyuttum yine bakalım 2 bardak icebilecek miyim :)Tam uyudu diye yatirdim kahvemi cikolatami hazirladim ki kalkip patir patir gaz cikarmaya basladi
Bez için dedim bende islak mendil uni ve huggies kullaniyorum da onu da ovuyorlar bi deneyeyim dedimYok canım hiç kullanmadım hiç bir fikrim yok hep unibaby kullanıyorum.
Yarin elimde olur sanirim dün uye oldum bugun hemen mesan geldi numune icin saglikli bir bezmis anladigim kadariyla bi deneyelim bizde olmadi prima sizdiriyor cok kiziyorumben kullaniyorum canim cok da memnunum. her bezle islak mendil de geliyor iyi oluyor :)
Bugun doktora gittik ister oturmak ama oturtma dedi ayak üstü de tutma omurilige zararli dedi. Ama biz hep hoppidi yapiyoduk :-/canim doktorlar bebek kendini belli eder diyorlar yani bebek hazirsa destekli oturtulabilir 4 aydan sonra. zaten kendini dogrultamiyorsa yikiliyorsa zorla oturtmamak lazim. ama ben yastiga yatirsamda dogrulup oturuyor .
Oglum diyorum insan hic bunun icin uyanir mi sal gitsin ama yok bazen benimki de uyaniyor :) bazen oraya buraya kivrilip bir iki pirt sonra devam. Bazen dinliyor lafimi :)Tam uyudu diye yatirdim kahvemi cikolatami hazirladim ki kalkip patir patir gaz cikarmaya basladi
Ben aldım canım içtim sanki biraz etikili oldu yanlız çok pahalı geldi 300 gr e günde 1 ila 3 kez için diyor ikinci günü bitti şimdi birde onu başıma dert etmek istemedim toplu alıcan ki ay bitti şimdi nasıl gidip alım demiyecen bunlar bende hep stres yapıyor yahu yok rezenem bitti yok şuyum bitti filan birde içinde şeker var fazla miktarda zaten yeteri kadar kilom var birde ondan almıyayımBen iki kere aldim ictim tadi guzel ama yararini bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?