2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

E
evet gece uykusu olmayan daha da zordur eminim bizim yaramazlar elbet uslanacaktır ama umarım cok uzun surmez

Şu reklamlardaki aptamili kullanan varmi kızlar

Oyy yerim ben onun minnak ellerini Masallah canım

Benim kizimda 4.5 aylik poposunu atarak sağına dönüyor etrafında.elimdeki nesnelerle uzanıp alıp ağzına götürüyor, kahkaha atıyor ama sırtüstü yatarken kendi kendine başını kaldırmıyor sadece yan yatarken kafa kaldırma hareketi yapıyor. Acaba sırtüstü yatarken kafasını kaldırmakta gecikti mi?? Gerçi erken doğum oldu, belki ondan birazcık geriyiz

Emziren anneler icin lactamil mi?
Evet canim

Yok canm gayet yerinde benim oglumda hepsini yapıyor maşallah

Evet canim

Yok canm gayet yerinde benim oglumda hepsini yapıyor maşallah

Her bebeğin gelişimi farklı kimi geç konuşur kimi erken yürür ne kadar bunun farkında olsakda insan gene de merak ediyor. Bakalım şimdilik tersine dönme hareketimizde yok gerçi yavrum hep kucakta yatmayı hiç sevmiyoruz

Tam uyudu diye yatirdim kahvemi cikolatami hazirladim ki kalkip patir patir gaz cikarmaya basladi
Ben bugun ne cay icebildim nede kahve. 10:30 dan beri bu 6. Uyutusum her seferinde 10 dk ya uyudu ya uyumadı. Çayı demledim uyuttum yine bakalım 2 bardak icebilecek miyim :)

ben kullaniyorum canim cok da memnunum. her bezle islak mendil de geliyor iyi oluyor :)
Yarin elimde olur sanirim dün uye oldum bugun hemen mesan geldi numune icin saglikli bir bezmis anladigim kadariyla bi deneyelim bizde olmadi prima sizdiriyor cok kiziyorum

canim doktorlar bebek kendini belli eder diyorlar yani bebek hazirsa destekli oturtulabilir 4 aydan sonra. zaten kendini dogrultamiyorsa yikiliyorsa zorla oturtmamak lazim. ama ben yastiga yatirsamda dogrulup oturuyor .
Bugun doktora gittik ister oturmak ama oturtma dedi ayak üstü de tutma omurilige zararli dedi. Ama biz hep hoppidi yapiyoduk :-/

Ben iki kere aldim ictim tadi guzel ama yararini bilmiyorum ki
Ben aldım canım içtim sanki biraz etikili oldu yanlız çok pahalı geldi 300 gr e günde 1 ila 3 kez için diyor ikinci günü bitti şimdi birde onu başıma dert etmek istemedim toplu alıcan ki ay bitti şimdi nasıl gidip alım demiyecen bunlar bende hep stres yapıyor yahu yok rezenem bitti yok şuyum bitti filan birde içinde şeker var fazla miktarda zaten yeteri kadar kilom var birde ondan almıyayım çok öyle bu işe yaradı diyeceğim bişey değil.Bu arada canım bizim güvenilir bir aktarımız var eşimlede onu konuştuk az önce satmak için ürün vermez. bana dediği bu anne çayını al başka bir şeye gerek yok.Ve onun etkisini gördüm burdan da yazdım gerçi anason, kimyon,rezene,ısırgan tohumu şimdi çocuğa da içiriyorum çünkü ısırgan bağışıklığı güçlendiriyormuş.Ne yalan söylim nazar değmesin bebişe daha bir kez hastalanmadı kontrol dışında doktora hiç gitmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…