Şimdi gördüm canım 300 gr 15 lira iki günde bitti bende parasından değilimde gıcık oldum ben belki şekere gıcık kapmışımdır :)) öyle garip takıntılarım varNe kadar canim eşim alalım dedide fiyati coksa almam ogluma kiyafet alirim
o zamn hıc almıyayım ıncır kuru yapıyorum zaten fayda ettı gıbıŞimdi gördüm canım 300 gr 15 lira iki günde bitti bende parasından değilimde gıcık oldum ben belki şekere gıcık kapmışımdır :)) öyle garip takıntılarım var
Benim herşeyim salaş da millet yinede farkediyor gıcık oluyorum artık kimseyi görmek istemiyorumDogrudur ya sinir bozucu bi durum. Aserdim fazla yemedim 17 kilo aldimbi spora baslasak iyi olacak. Kisliklar salas da yazliklar degil
ay ben bir türlü şu incire, duta , kayısıya pas vermiyorum ya neyine diretiyorsam her sokağa çıktığımda alim diyorum önüne gelince vaz geçiyorum görüntüsünü mü sevmiyorum anlamadım nedir bu bendeki inat. Onlara karşı pek kibirliyimo zamn hıc almıyayım ıncır kuru yapıyorum zaten fayda ettı gıbı
ben kullandım canım ama 3 tane gönderdiler bişey anlamadım :) iyi mi kötü mi bişi diyemicem ama ıslak mendilini kullanıyorum gayet memnunum.Kizlar sleepyde numune istedim ben kullanan var mi?
tadı çok güzel canım dene biay ben bir türlü şu incire, duta , kayısıya pas vermiyorum ya neyine diretiyorsam her sokağa çıktığımda alim diyorum önüne gelince vaz geçiyorum görüntüsünü mü sevmiyorum anlamadım nedir bu bendeki inat. Onlara karşı pek kibirliyim
Ben bugun ne cay icebildim nede kahve. 10:30 dan beri bu 6. Uyutusum her seferinde 10 dk ya uyudu ya uyumadı. Çayı demledim uyuttum yine bakalım 2 bardak icebilecek miyim :)
Oglum diyorum insan hic bunun icin uyanir mi sal gitsin ama yok bazen benimki de uyaniyor :) bazen oraya buraya kivrilip bir iki pirt sonra devam. Bazen dinliyor lafimi :)
Ben aldım canım içtim sanki biraz etikili oldu yanlız çok pahalı geldi 300 gr e günde 1 ila 3 kez için diyor ikinci günü bitti şimdi birde onu başıma dert etmek istemedim toplu alıcan ki ay bitti şimdi nasıl gidip alım demiyecen bunlar bende hep stres yapıyor yahu yok rezenem bitti yok şuyum bitti filan birde içinde şeker var fazla miktarda zaten yeteri kadar kilom var birde ondan almıyayımçok öyle bu işe yaradı diyeceğim bişey değil.Bu arada canım bizim güvenilir bir aktarımız var eşimlede onu konuştuk az önce satmak için ürün vermez. bana dediği bu anne çayını al başka bir şeye gerek yok.Ve onun etkisini gördüm burdan da yazdım gerçi anason, kimyon,rezene,ısırgan tohumu şimdi çocuğa da içiriyorum çünkü ısırgan bağışıklığı güçlendiriyormuş.Ne yalan söylim nazar değmesin bebişe daha bir kez hastalanmadı kontrol dışında doktora hiç gitmedik
Evet bebek yadırgamıyor içinde uyuyordu ama ben rahat edemedim :)) Hadi ya fazla hassasmışız biz Türkler demek ki :) Cevabın içimi rahatlattı gibi arkadaşım, o zaman ben kullanmaya devam edeceğim ana kucağını.Bence sana oyle geliyor, biraksan icinde uyur bile, o kadar rahat ediyorlar.biz de ilk basta tedirgindik annem ozellikle muhakkak o derin kisma bir seyler koyardi rahat olsun beli incinmesin diye ama doktor da sasirmisti, bunlar tum dunyada kullaniliyor ama turkler hep bu sekilde yapiyor dedi
Simdi katmanin tekini cikardim sigmiyordu artik, daha da derin oldu.
Benim herşeyim salaş da millet yinede farkediyor gıcık oluyorum artık kimseyi görmek istemiyorum
Ay ben de bebişime öyle sordum dün, bunun için uyanılır mı uykunda yap dedim :)) Ne güzel uyuyor diye sevinirken gaz geliyor kasılmaya başlıyor sonra uyanıp ağlıyor hanım :)Oglum diyorum insan hic bunun icin uyanir mi sal gitsin ama yok bazen benimki de uyaniyor :) bazen oraya buraya kivrilip bir iki pirt sonra devam. Bazen dinliyor lafimi :)
Bizimki 3 aylık, geçen k.validemgil geldi, kucağına oturttu bir şey diyemedim. Geçen akşam annemgile gittik annem de kucağına oturttu, "daha oturamaz oturtma kalçası için zararlı değil mi" dedim, kaldırdı sonra.Bugun doktora gittik ister oturmak ama oturtma dedi ayak üstü de tutma omurilige zararli dedi. Ama biz hep hoppidi yapiyoduk :-/
Evet bebek yadırgamıyor içinde uyuyordu ama ben rahat edemedim :)) Hadi ya fazla hassasmışız biz Türkler demek ki :) Cevabın içimi rahatlattı gibi arkadaşım, o zaman ben kullanmaya devam edeceğim ana kucağını.
Fotoğrafı da şu bak turuncu olan http://urun.n11.com/ev-tipi-ana-kucagi/angel-baby-lux-tasima-puset-ana-kucagi-P51002233
Ben 6 ay diye biliyorum ama emin değilim, siz tecrübeli annelerin yanında yanlış yorum yapmak istemem :)Bugun doktora gittik ister oturmak ama oturtma dedi ayak üstü de tutma omurilige zararli dedi. Ama biz hep hoppidi yapiyoduk :-/
Bak benimki de bu, gri kismi cikarinca daha derin oluyor seninkinden
http://www.e-bebek.com/nuna-pipa-0-13-kg-oto-koltugu_NUN-CS01001E
Kakasini da illa bunda yapartuvalet saniyor heralde
Memnun kalırsanız bana da haber verin. Molfix'e üye olmuştum numune göndereceklerdi, göndermediler. Ama ben yine de alıp kullanmaya başladım Molfix'i. Sleepy fiyat olarak daha uygunsa ondan alırım diyecektim ama Molfix uygun gibi.Kizlar sleepyde numune istedim ben kullanan var mi?
Aman salas kislik da noluyo? Esimin teyzesi tutmus belimi senin buralarin var diyo sinir oldum sanki ben bilmiyorumBenim herşeyim salaş da millet yinede farkediyor gıcık oluyorum artık kimseyi görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?