2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ne kadar canim eşim alalım dedide fiyati coksa almam ogluma kiyafet alirim
Şimdi gördüm canım 300 gr 15 lira iki günde bitti bende parasından değilimde gıcık oldum ben belki şekere gıcık kapmışımdır :)) öyle garip takıntılarım var

Şimdi gördüm canım 300 gr 15 lira iki günde bitti bende parasından değilimde gıcık oldum ben belki şekere gıcık kapmışımdır :)) öyle garip takıntılarım var
o zamn hıc almıyayım ıncır kuru yapıyorum zaten fayda ettı gıbı

o zamn hıc almıyayım ıncır kuru yapıyorum zaten fayda ettı gıbı
ay ben bir türlü şu incire, duta , kayısıya pas vermiyorum ya neyine diretiyorsam her sokağa çıktığımda alim diyorum önüne gelince vaz geçiyorum görüntüsünü mü sevmiyorum anlamadım nedir bu bendeki inat. Onlara karşı pek kibirliyim

tadı çok güzel canım dene bi

Ben bugun ne cay icebildim nede kahve. 10:30 dan beri bu 6. Uyutusum her seferinde 10 dk ya uyudu ya uyumadı. Çayı demledim uyuttum yine bakalım 2 bardak icebilecek miyim :)

Oglene kadar kv.m vardi uzun uzun kahvalti bile ettik :) sonrasi hep kucagimdayken birseyler iciyorum.
Gunduz uyumuyor bu bebeler ya

Oglum diyorum insan hic bunun icin uyanir mi sal gitsin ama yok bazen benimki de uyaniyor :) bazen oraya buraya kivrilip bir iki pirt sonra devam. Bazen dinliyor lafimi :)

Uykusunda yapinca cok guzel oluyor yaaa kokulu kokulu birakiyor

Zaten onun etkisi sute olmuyor canim demir vitamin mineral vs acisindan, onu da anlamak zor yani. O da kilo yapar evet protein tozu izlenimi verdi bana.
Ben de akzer baharatin anne cayini iciyorum, tek tek ugrasmiyorum, bunlarin hepsi onda da var.

Evet bebek yadırgamıyor içinde uyuyordu ama ben rahat edemedim :)) Hadi ya fazla hassasmışız biz Türkler demek ki :) Cevabın içimi rahatlattı gibi arkadaşım, o zaman ben kullanmaya devam edeceğim ana kucağını.
Fotoğrafı da şu bak turuncu olan http://urun.n11.com/ev-tipi-ana-kucagi/angel-baby-lux-tasima-puset-ana-kucagi-P51002233

Benim herşeyim salaş da millet yinede farkediyor gıcık oluyorum artık kimseyi görmek istemiyorum

Benim de tum kiyafetlerim dardir, ptesi ise baslicam, kendime gobek belli etmeyen salas bir seyler aldim onlarla takilcam bir sure.eski kiyafetleri denedim gogus ve gobek kismindan kimisi olmadi kimisi beni hamile gibi gosterdi.
YAza kadar eski halime donsem iyi olacak yoksa komplekse girip tatile gidemem.

Oglum diyorum insan hic bunun icin uyanir mi sal gitsin ama yok bazen benimki de uyaniyor :) bazen oraya buraya kivrilip bir iki pirt sonra devam. Bazen dinliyor lafimi :)
Ay ben de bebişime öyle sordum dün, bunun için uyanılır mı uykunda yap dedim :)) Ne güzel uyuyor diye sevinirken gaz geliyor kasılmaya başlıyor sonra uyanıp ağlıyor hanım :)

Bugun doktora gittik ister oturmak ama oturtma dedi ayak üstü de tutma omurilige zararli dedi. Ama biz hep hoppidi yapiyoduk :-/
Bizimki 3 aylık, geçen k.validemgil geldi, kucağına oturttu bir şey diyemedim. Geçen akşam annemgile gittik annem de kucağına oturttu, "daha oturamaz oturtma kalçası için zararlı değil mi" dedim, kaldırdı sonra.

Bak benimki de bu, gri kismi cikarinca daha derin oluyor seninkinden

http://www.e-bebek.com/nuna-pipa-0-13-kg-oto-koltugu_NUN-CS01001E

Kakasini da illa bunda yapar tuvalet saniyor heralde

Bugun doktora gittik ister oturmak ama oturtma dedi ayak üstü de tutma omurilige zararli dedi. Ama biz hep hoppidi yapiyoduk :-/
Ben 6 ay diye biliyorum ama emin değilim, siz tecrübeli annelerin yanında yanlış yorum yapmak istemem :)

Kizlar sleepyde numune istedim ben kullanan var mi?
Memnun kalırsanız bana da haber verin. Molfix'e üye olmuştum numune göndereceklerdi, göndermediler. Ama ben yine de alıp kullanmaya başladım Molfix'i. Sleepy fiyat olarak daha uygunsa ondan alırım diyecektim ama Molfix uygun gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…