2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ben kullandım canım ama 3 tane gönderdiler bişey anlamadım :) iyi mi kötü mi bişi diyemicem ama ıslak mendilini kullanıyorum gayet memnunum.
Sadece net uzerinden mi yapiyorlar satisi? Ben birini gece birini gündüz kullanayim bakalim anladigim kadar artik :))

Yarın gelir sanirim haber veririm. Molfix bacaklarini kesti yavrumun ya :-/

Ay ben de bebişime öyle sordum dün, bunun için uyanılır mı uykunda yap dedim :)) Ne güzel uyuyor diye sevinirken gaz geliyor kasılmaya başlıyor sonra uyanıp ağlıyor hanım :)
Kimyon cayi yaptim aksam uyumadan pirtlatti baya hatta uyurken de :)

kizlar oturtma konusunda ben de ilk cocugumda cok arastirmistim ama eskilerde d vitamini eksikligi nedeniyle kemik rahatsizliklari cok oldugundan buyukken oturttuklari kanisina vardim. tabi herkesin kendi tercihidir. insan ikinci de daha rahat oluyor hatta ilk cocugumda ne kadar abartmisim diyosunuz :)

canim tepki vermemeye calis oyuna cevirip daha cok isirir. benimki de uzatip etrafa bakiniyo. nargile misali kullaniyor beni kerata :)
Çevirdi bile canım ya gulup gulup isiriyor böyle ısırıp kafasını ceviriyor cok canım yaniyor bide ona bakmadgm zaman yapiyor bianda ciglik atıyorum hemen gülüyor doydugu zaman oynamaya basliyor

Ben kucagmda uzanir gibi oturtturuyorum zaten devamli yatmasi da uyu degil su an ikimiz de uzandik yüzüstü takiliyoz :)

Zaten onun etkisi sute olmuyor canim demir vitamin mineral vs acisindan, onu da anlamak zor yani. O da kilo yapar evet protein tozu izlenimi verdi bana.
Ben de akzer baharatin anne cayini iciyorum, tek tek ugrasmiyorum, bunlarin hepsi onda da var.
benimde aktar ayarlayıp karıştırıp veriyor. Uğraştırmıyor beni sağolsun

Bende bebege bagli diye biliyorum ama belki doktor genelleme yapti bilmiyorum. Alsin da oturtmasin cocugumu simdi boyundan utanmasa kalkip gidecek sanki :))

Al benden de o kadar sadece tatili düşünüyom ben o fit kızın yerine tombik ben herkese malzeme ahhh ahh. Geçen yaz o yüzden gitmedim bu senede gidemezsem ölürüm ben yahu.Geçen gün bir kafeye gittim arkamdan bu kilomu almış diyen hatunu dönüp gebertmek istedim. Zaten oldum olası sevmezdim yine beni malzeme yaptı masaya delirdim. Ayy hiç beni tanımayan bir yeremi taşınsam yahu. Sokağa çıkmak istemiyom. Zaten kulaklar annelik hormonuyla radar olmuş nerdeyse 3 sokak ötesini duyucam kedi gibi

bız bırkere dr a gttık oto koltuguyla cıkartmadık.İçi derın dıye ek battanıye koymustum altına dr çok kızdı çıkart onun ıcındekını emnıyet kemerı sureklı takılı olucak bebek bunun ıcındeyken dedı.Çogu bebek bu sekılde düşüp beyn kanamasından ölüyor dedi, bende dedım omurılıgı düz olsun dıye koydum dııye oda anne karnında ne şekilde duruyorlar bundan hıcbırsey olmaz onlar onun ıcınde çok rahat dedı.Bızde kaldırdık ıcındekılerı kemerını hep takıyoruz sımdı.

Kızlar doğumdan sonra kilo vericem diye beklerken üstüne 3 kilo daha aldım, fazlalık oldu mu sana 9 kilo.
Baktım olacak gibi değil, üzerime göre bi kaç gömlek bir iki de pantolon aldım.
Uzun zamandır ertelediğim kuaför ziyaretini geçen hafta hallettim, saçımı hem kestirdim hem de üzerine ombre yaptırdım
Bu değişiklik çok iyi geldi bana.
Bitti mi bitmedi pazartesi için diyetisyenden randevu aldım, en azından daha fazla kilo almayalım bi düzene girelim isterseniz sizle de paylaşırım vereceği listeyi.

Ay ben de o yuzden gecen sene tatile gitmedim, havuza fln da girmedim. Onun icin 2016 ya boo bol plan yapmistim.ya onu diyen kisi cocuk dogurmamistir eminim, boyle halden anlamayanlara da kilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…