Sadece net uzerinden mi yapiyorlar satisi? Ben birini gece birini gündüz kullanayim bakalim anladigim kadar artik :))ben kullandım canım ama 3 tane gönderdiler bişey anlamadım :) iyi mi kötü mi bişi diyemicem ama ıslak mendilini kullanıyorum gayet memnunum.
Uyanmasin da raziyim mis kokusunaUykusunda yapinca cok guzel oluyor yaaa kokulu kokulu birakiyor
Yarın gelir sanirim haber veririm. Molfix bacaklarini kesti yavrumun ya :-/Memnun kalırsanız bana da haber verin. Molfix'e üye olmuştum numune göndereceklerdi, göndermediler. Ama ben yine de alıp kullanmaya başladım Molfix'i. Sleepy fiyat olarak daha uygunsa ondan alırım diyecektim ama Molfix uygun gibi.
Kimyon cayi yaptim aksam uyumadan pirtlatti baya hatta uyurken de :)Ay ben de bebişime öyle sordum dün, bunun için uyanılır mı uykunda yap dedim :)) Ne güzel uyuyor diye sevinirken gaz geliyor kasılmaya başlıyor sonra uyanıp ağlıyor hanım :)
canim tepki vermemeye calis oyuna cevirip daha cok isirir. benimki de uzatip etrafa bakiniyo. nargile misali kullaniyor beni kerata :)Oglum göğsümu isiriyor kızlar çığlık atincada gülüyor
Çevirdi bile canım ya gulup gulup isiriyor böyle ısırıp kafasını ceviriyor cok canım yaniyor bide ona bakmadgm zaman yapiyor bianda ciglik atıyorum hemen gülüyor doydugu zaman oynamaya basliyorcanim tepki vermemeye calis oyuna cevirip daha cok isirir. benimki de uzatip etrafa bakiniyo. nargile misali kullaniyor beni kerata :)
Ben kucagmda uzanir gibi oturtturuyorum zaten devamli yatmasi da uyu degil su an ikimiz de uzandik yüzüstü takiliyoz :)Bizimki 3 aylık, geçen k.validemgil geldi, kucağına oturttu bir şey diyemedim. Geçen akşam annemgile gittik annem de kucağına oturttu, "daha oturamaz oturtma kalçası için zararlı değil mi" dedim, kaldırdı sonra.
valla bu sefer deneyeceğimtadı çok güzel canım dene bi
benimde aktar ayarlayıp karıştırıp veriyor. Uğraştırmıyor beni sağolsunZaten onun etkisi sute olmuyor canim demir vitamin mineral vs acisindan, onu da anlamak zor yani. O da kilo yapar evet protein tozu izlenimi verdi bana.
Ben de akzer baharatin anne cayini iciyorum, tek tek ugrasmiyorum, bunlarin hepsi onda da var.
Bende bebege bagli diye biliyorum ama belki doktor genelleme yapti bilmiyorum. Alsin da oturtmasin cocugumu simdi boyundan utanmasa kalkip gidecek sanki :))kizlar oturtma konusunda ben de ilk cocugumda cok arastirmistim ama eskilerde d vitamini eksikligi nedeniyle kemik rahatsizliklari cok oldugundan buyukken oturttuklari kanisina vardim. tabi herkesin kendi tercihidir. insan ikinci de daha rahat oluyor hatta ilk cocugumda ne kadar abartmisim diyosunuz :)
Al benden de o kadar sadece tatili düşünüyom ben o fit kızın yerine tombik ben herkese malzeme ahhh ahh. Geçen yaz o yüzden gitmedim bu senede gidemezsem ölürüm ben yahu.Geçen gün bir kafeye gittim arkamdan bu kilomu almış diyen hatunu dönüp gebertmek istedimBenim de tum kiyafetlerim dardir, ptesi ise baslicam, kendime gobek belli etmeyen salas bir seyler aldim onlarla takilcam bir sure.eski kiyafetleri denedim gogus ve gobek kismindan kimisi olmadi kimisi beni hamile gibi gosterdi.
YAza kadar eski halime donsem iyi olacak yoksa komplekse girip tatile gidemem.
ayyy yerim ben onu tatlı şey :))Oglum göğsümu isiriyor kızlar çığlık atincada gülüyor
Evet bebek yadırgamıyor içinde uyuyordu ama ben rahat edemedim :)) Hadi ya fazla hassasmışız biz Türkler demek ki :) Cevabın içimi rahatlattı gibi arkadaşım, o zaman ben kullanmaya devam edeceğim ana kucağını.
Fotoğrafı da şu bak turuncu olan http://urun.n11.com/ev-tipi-ana-kucagi/angel-baby-lux-tasima-puset-ana-kucagi-P51002233
evet şimdilik sadece nettenmiş. daha marketlere gelmemiş öyle demişlerdi.Sadece net uzerinden mi yapiyorlar satisi? Ben birini gece birini gündüz kullanayim bakalim anladigim kadar artik :))
Bi de hep setli olarak mi satiliyor biliyir musun? Yani hep dortlu besli paket gördüm ama.evet şimdilik sadece nettenmiş. daha marketlere gelmemiş öyle demişlerdi.
Al benden de o kadar sadece tatili düşünüyom ben o fit kızın yerine tombik ben herkese malzeme ahhh ahh. Geçen yaz o yüzden gitmedim bu senede gidemezsem ölürüm ben yahu.Geçen gün bir kafeye gittim arkamdan bu kilomu almış diyen hatunu dönüp gebertmek istedim. Zaten oldum olası sevmezdim yine beni malzeme yaptı masaya delirdim. Ayy hiç beni tanımayan bir yeremi taşınsam yahu. Sokağa çıkmak istemiyom. Zaten kulaklar annelik hormonuyla radar olmuş nerdeyse 3 sokak ötesini duyucam kedi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?