2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

4 aylik bebegimle artik daha rahatim sutumde yetiyor derken kayinvalide yine geldi daha onceden anlasamadigim ama sesimi cikarmadigim cocuk dogurduktan sonra laf sokmaktan vazgecen iyi davranmaya baslayan kaynanam :) aylardir yeten sutum bitti sanki ruhum yoruldu yine tv bangir bangir kafami ..... yapiyor oglumun emerken ilgisi dagiliyor diyordum ama degil sut bitiyor sanki mememi sıkınca incecik fiskiriyor sut , isleri yine ben yapiyorum yemegi o ya tabletindeki oyunlari oynuyor yada agucuk bugucuk yapiyor oglumu uyutuyor.Yorgunluk ve aclik bugun tavan yapti sutum bitmesin Allah im… Kimse gelmese gitmese de oglumu istedigim gibi buyutebilsem :)

beklerim diyet programını:))

Bi de hep setli olarak mi satiliyor biliyir musun? Yani hep dortlu besli paket gördüm ama.
yok canım tekli de satılıyor. ama setli hali daha uyguna geliyor tabi. ama senin yerinde olsam önce tekli alıp denerim. sonra begenirsen set halinde alırsın.

Ooo baya yol almissin canim.
Listeyi paylasirsan cok sevinirim,uygulayamam belki ama :)

Kizlar kilolar gobekler dedik, peki gogusler eski haline gelir mi dersiniz o kadar emzirme ve sagim isleminden sonra?

yok canım tekli de satılıyor. ama setli hali daha uyguna geliyor tabi. ama senin yerinde olsam önce tekli alıp denerim. sonra begenirsen set halinde alırsın.
arkadasin komsusu kullaniyormus cok memnunmus bende ondan bulastim zaten :) aslinda marketlerde de var dedi ama ben gormedim :-/

gunaydin kizlarr :) 8 defa kalktim gene gece yaa off hasta hasta 30 cc icio yati bir saate bir daha geceleri mama veren var mj ? galiba mama vercem artik olcem yoksa . sutten vazger mi diye de dusunuyorm gerci .kilolara gelince ac karnina 63. hala elbiseleri cikart 62.5 hala 6 kg var ; (

Ooo baya yol almissin canim.
Listeyi paylasirsan cok sevinirim,uygulayamam belki ama :)

M merllin @tatlilavinya paylaşırım canlar
Napıyım canım ya, eşime bakıyorum sırım gibi, oğluşuma bakıyorum dünya tatlısı, sonra bi de dönüp kendime bakıyorum

Gögüs meselesine gelince, önceden yok gibi olduklarından yanıma kar kalan tek şey, şu anki halleri (= Tabi içinden süt çekilince biraz daha pörsük duracak ama napalım.

Günaydın (= canım ben bu gece kaç kere kalktım saymadım bile. Oğluş sürekli uyanıp uyanıp emmek istedi. İki saatte bir, saatte bir uyanıp emmek istiyor. Acaba doymuyor mu diye mama da denediğim oldu, yok gene kalkıyor gene kalkıyor.
Senin bebiş bu aralar biraz iştahsız biliyorum. Ben Dr.Browns biberon ve golden goat mama kullanıyorum. Keçi sütü bazlı bi mama, ben en çok bunu beğendim, tadına baktım gayet güzel. Bunu bi dene istersen.

Bnm kızımda sürekli ağlıyordu mama vereyim dedim ama içmiyor bizimkinin plastiğe alerjisi var galiba ne emzik alıyor ne biberon biberonu bile ağzına alınca oguruyor ise başlayınca ne olacak Nasıl doyuracaklar bu kızı bilmiyorum

Kızlar günaydın bebeğim 90 günlükken kontrole gittik 6 kg 60 cm idi biraz ufak görünüyor bnm kizim ama ger kayınvalidelere gittiğimde diyor ki karşı komşu bizim kızı camdan görmüş de hic gelişmemiş demiş diyor yine baska bigün akrabaları geldi yine gittik biz kadının çocuğu görür görmez ilk söylediği gelişmemiş ya gelişmediyse gelişmedi bi anneye cocugun gelişmemiş denir mi napayim gelişmediyse sütümü mu esirgiyorum çocuktan bi de kaynanam anlatıyor üst katta 2 aylık Bebek varmış onun bebeği daha kiloluymuş onlara gezmeye gitmiş cocugun varlığıyla yokluğu birmiş annesi koymuş yerine Bebek hic ağlamamış bnm kizim sürekli agliyor da sürekli bunları duymaktan artık gına geldi sırf bunun yüzünden mama vermeye kalktım bence sutum var cunku geceleri atletim ıslanmış oluyor ve göğsümü sıktığımda süt geliyor bebeğimden yutkunma sesi geliyor 90 günlük 6 kilo bi kız Bebek küçük mu gercekten

Biz tam 120 günlükken gittiğimizde kızım 6200 gr 62 cm geldi. 90 günlükken 5600 dük. Senin kızından daha küçüğüz yani biz. Bu kayınvalideler herşeyi çok bilio zaten !! Allah'tan benimki iyidir. Ben de etraftakilerle kıyaslayınca psikolojim bozulmuştu. Sütüm yetmio sandım ama sütüm gayet de var. Beni annem, kayınvalidem ve doktorum ikna etti. Gelişimi iyi her çocuk kilolu olacak die bi şart yok, bazen kilo da problem oluo unutma dediler. Ben ek gıdaya başlayayım bari dedim doktoruma. Hayır gerek yok sütün var kilosuna bakma iyi bu bebek dedi. Ne mama verdim ne de ek gıdaya başladım. Sadece anne sütüne devam. Sıkma canını, o etrafındakilere de obez olsa rahatlcaknmısınız de sinir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…