Bende iki kutu bitirdimBen iki kere aldim ictim tadi guzel ama yararini bilmiyorum ki
Benimki 20 günlükken başladı ısırmaya asılmaya bağırınca da korkuyo garibim :) dis cikinca napcaz bilmiyorumOglum göğsümu isiriyor kızlar çığlık atincada gülüyor
beklerim diyet programını:))Kızlar doğumdan sonra kilo vericem diye beklerken üstüne 3 kilo daha aldım, fazlalık oldu mu sana 9 kilo.
Baktım olacak gibi değil, üzerime göre bi kaç gömlek bir iki de pantolon aldım.
Uzun zamandır ertelediğim kuaför ziyaretini geçen hafta hallettim, saçımı hem kestirdim hem de üzerine ombre yaptırdım
Bu değişiklik çok iyi geldi bana.
Bitti mi bitmedipazartesi için diyetisyenden randevu aldım, en azından daha fazla kilo almayalım bi düzene girelim isterseniz sizle de paylaşırım vereceği listeyi.
Cig kofte durum ve kurabiye yilbasi gecse de esim gec gelmese :-/dikkat ediyo halim bi paket cikolata ve tuzlu kurabiyenasi verilicek bu kilolar ya
yok canım tekli de satılıyor. ama setli hali daha uyguna geliyor tabi. ama senin yerinde olsam önce tekli alıp denerim. sonra begenirsen set halinde alırsın.Bi de hep setli olarak mi satiliyor biliyir musun? Yani hep dortlu besli paket gördüm ama.
uf ya yemeden de olmuyokiii .. nasi olcak bilmem. aman bebisler saglikli olsun daCig kofte durum ve kurabiye yilbasi gecse de esim gec gelmese :-/
Kızlar doğumdan sonra kilo vericem diye beklerken üstüne 3 kilo daha aldım, fazlalık oldu mu sana 9 kilo.
Baktım olacak gibi değil, üzerime göre bi kaç gömlek bir iki de pantolon aldım.
Uzun zamandır ertelediğim kuaför ziyaretini geçen hafta hallettim, saçımı hem kestirdim hem de üzerine ombre yaptırdım
Bu değişiklik çok iyi geldi bana.
Bitti mi bitmedipazartesi için diyetisyenden randevu aldım, en azından daha fazla kilo almayalım bi düzene girelim isterseniz sizle de paylaşırım vereceği listeyi.
Zaten buyuktu hala buyuk. Nadide sultan halt yemis...Kizlar kilolar gobekler dedik, peki gogusler eski haline gelir mi dersiniz o kadar emzirme ve sagim isleminden sonra?
Koca bir gun bir tek corba icmistim ama :-/ subata kadar izin verdim kendime sonra spor.uf ya yemeden de olmuyokiii .. nasi olcak bilmem. aman bebisler saglikli olsun da
arkadasin komsusu kullaniyormus cok memnunmus bende ondan bulastim zaten :) aslinda marketlerde de var dedi ama ben gormedim :-/yok canım tekli de satılıyor. ama setli hali daha uyguna geliyor tabi. ama senin yerinde olsam önce tekli alıp denerim. sonra begenirsen set halinde alırsın.
gunaydin kizlarr :) 8 defa kalktim gene gece yaa off hasta hasta 30 cc icio yati bir saate bir daha geceleri mama veren var mj ? galiba mama vercem artik olcem yoksa . sutten vazger mi diye de dusunuyorm gerci .kilolara gelince ac karnina 63. hala elbiseleri cikart 62.5 hala 6 kg var
Mama vermedim ben ama açsa uyumuosa vermen iyi olur tabi dr un da oneriosa cnm mamaya da başlayınca hep istiyor bebekler hasta olduğu için az emio olabilir burnunu açık tut otri bebe çok iyi fizyolojik damla damlat ters çevir bebeği sonra çek burnunu süper oluo böylece rahat uyur..kg verirsin cnm zaman lazım biraz ekmeği kes ben yemiom ama misafire gidince börek varsa dayanamıom arada kaçıo bole. Hareket etmek baya kg verdirio.bol su iç hem sut yapıo hem de bol bol wc çıkarıo
Ooo baya yol almissin canim.
Listeyi paylasirsan cok sevinirim,uygulayamam belki ama :)
gunaydin kizlarr :) 8 defa kalktim gene gece yaa off hasta hasta 30 cc icio yati bir saate bir daha geceleri mama veren var mj ? galiba mama vercem artik olcem yoksa . sutten vazger mi diye de dusunuyorm gerci .kilolara gelince ac karnina 63. hala elbiseleri cikart 62.5 hala 6 kg var ; (
Bnm kızımda sürekli ağlıyordu mama vereyim dedim ama içmiyor bizimkinin plastiğe alerjisi var galiba ne emzik alıyor ne biberon biberonu bile ağzına alınca oguruyor ise başlayınca ne olacak Nasıl doyuracaklar bu kızı bilmiyorumgunaydin kizlarr :) 8 defa kalktim gene gece yaa off hasta hasta 30 cc icio yati bir saate bir daha geceleri mama veren var mj ? galiba mama vercem artik olcem yoksa . sutten vazger mi diye de dusunuyorm gerci .kilolara gelince ac karnina 63. hala elbiseleri cikart 62.5 hala 6 kg var ; (
Biz tam 120 günlükken gittiğimizde kızım 6200 gr 62 cm geldi. 90 günlükken 5600 dük. Senin kızından daha küçüğüz yani biz. Bu kayınvalideler herşeyi çok bilio zaten !! Allah'tan benimki iyidir. Ben de etraftakilerle kıyaslayınca psikolojim bozulmuştu. Sütüm yetmio sandım ama sütüm gayet de var. Beni annem, kayınvalidem ve doktorum ikna etti. Gelişimi iyi her çocuk kilolu olacak die bi şart yok, bazen kilo da problem oluo unutma dediler. Ben ek gıdaya başlayayım bari dedim doktoruma. Hayır gerek yok sütün var kilosuna bakma iyi bu bebek dedi. Ne mama verdim ne de ek gıdaya başladım. Sadece anne sütüne devam. Sıkma canını, o etrafındakilere de obez olsa rahatlcaknmısınız de sinir şeylerKızlar günaydın bebeğim 90 günlükken kontrole gittik 6 kg 60 cm idi biraz ufak görünüyor bnm kizim ama ger kayınvalidelere gittiğimde diyor ki karşı komşu bizim kızı camdan görmüş de hic gelişmemiş demiş diyor yine baska bigün akrabaları geldi yine gittik biz kadının çocuğu görür görmez ilk söylediği gelişmemiş ya gelişmediyse gelişmedi bi anneye cocugun gelişmemiş denir mi napayim gelişmediyse sütümü mu esirgiyorum çocuktan bi de kaynanam anlatıyor üst katta 2 aylık Bebek varmış onun bebeği daha kiloluymuş onlara gezmeye gitmiş cocugun varlığıyla yokluğu birmiş annesi koymuş yerine Bebek hic ağlamamış bnm kizim sürekli agliyor da sürekli bunları duymaktan artık gına geldi sırf bunun yüzünden mama vermeye kalktım bence sutum var cunku geceleri atletim ıslanmış oluyor ve göğsümü sıktığımda süt geliyor bebeğimden yutkunma sesi geliyor 90 günlük 6 kilo bi kız Bebek küçük mu gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?