- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
belki büyük marketlerde vardır ama canım ben de görmedim. şokta ıslak mendili satılıyor onu biliyorum sadece.arkadasin komsusu kullaniyormus cok memnunmus bende ondan bulastim zaten :) aslinda marketlerde de var dedi ama ben gormedim :-/
canım kiloyu hiç takma kafana. hem kilolu olmadığı için sevinmen lazım napacakmış sumo güreşçisi gibi çocuğu, çok mu sağlıklı öyle yani.bence bebeğin hiç de gelişmemiş ve küçük değil. biz de 3 aylıkken 5900dük, boyu da 58cmdi. dr gayet normal gelişimi demişti kimseyi dinleme sütün de varsa sakın mama verme ne gerek var duyma kimseyi bu günlerin tadını çıkar boşver.Kızlar günaydın bebeğim 90 günlükken kontrole gittik 6 kg 60 cm idi biraz ufak görünüyor bnm kizim ama ger kayınvalidelere gittiğimde diyor ki karşı komşu bizim kızı camdan görmüş de hic gelişmemiş demiş diyor yine baska bigün akrabaları geldi yine gittik biz kadının çocuğu görür görmez ilk söylediği gelişmemiş ya gelişmediyse gelişmedi bi anneye cocugun gelişmemiş denir mi napayim gelişmediyse sütümü mu esirgiyorum çocuktan bi de kaynanam anlatıyor üst katta 2 aylık Bebek varmış onun bebeği daha kiloluymuş onlara gezmeye gitmiş cocugun varlığıyla yokluğu birmiş annesi koymuş yerine Bebek hic ağlamamış bnm kizim sürekli agliyor da sürekli bunları duymaktan artık gına geldi sırf bunun yüzünden mama vermeye kalktım bence sutum var cunku geceleri atletim ıslanmış oluyor ve göğsümü sıktığımda süt geliyor bebeğimden yutkunma sesi geliyor 90 günlük 6 kilo bi kız Bebek küçük mu gercekten
Kızlar günaydın bebeğim 90 günlükken kontrole gittik 6 kg 60 cm idi biraz ufak görünüyor bnm kizim ama ger kayınvalidelere gittiğimde diyor ki karşı komşu bizim kızı camdan görmüş de hic gelişmemiş demiş diyor yine baska bigün akrabaları geldi yine gittik biz kadının çocuğu görür görmez ilk söylediği gelişmemiş ya gelişmediyse gelişmedi bi anneye cocugun gelişmemiş denir mi napayim gelişmediyse sütümü mu esirgiyorum çocuktan bi de kaynanam anlatıyor üst katta 2 aylık Bebek varmış onun bebeği daha kiloluymuş onlara gezmeye gitmiş cocugun varlığıyla yokluğu birmiş annesi koymuş yerine Bebek hic ağlamamış bnm kizim sürekli agliyor da sürekli bunları duymaktan artık gına geldi sırf bunun yüzünden mama vermeye kalktım bence sutum var cunku geceleri atletim ıslanmış oluyor ve göğsümü sıktığımda süt geliyor bebeğimden yutkunma sesi geliyor 90 günlük 6 kilo bi kız Bebek küçük mu gercekten
Kızlar günaydın bebeğim 90 günlükken kontrole gittik 6 kg 60 cm idi biraz ufak görünüyor bnm kizim ama ger kayınvalidelere gittiğimde diyor ki karşı komşu bizim kızı camdan görmüş de hic gelişmemiş demiş diyor yine baska bigün akrabaları geldi yine gittik biz kadının çocuğu görür görmez ilk söylediği gelişmemiş ya gelişmediyse gelişmedi bi anneye cocugun gelişmemiş denir mi napayim gelişmediyse sütümü mu esirgiyorum çocuktan bi de kaynanam anlatıyor üst katta 2 aylık Bebek varmış onun bebeği daha kiloluymuş onlara gezmeye gitmiş cocugun varlığıyla yokluğu birmiş annesi koymuş yerine Bebek hic ağlamamış bnm kizim sürekli agliyor da sürekli bunları duymaktan artık gına geldi sırf bunun yüzünden mama vermeye kalktım bence sutum var cunku geceleri atletim ıslanmış oluyor ve göğsümü sıktığımda süt geliyor bebeğimden yutkunma sesi geliyor 90 günlük 6 kilo bi kız Bebek küçük mu gercekten
Ya aslında Bncede normal bebeğim cok kilolu Bebek bende istemiyorum da sürekli söylüyor bunu hayır başkası demiş olabilir de bunu bana aksettirmenin ne anlamı var bunu anlamıyorum aslında kendileri de anne buna bnm uzulecegimi bilmeleri gerekiyor ama anlamiyorum insanlariBenimki 100 günlük yeni 6 kilo oldu benimkide sürekli kucak ister ebemiz ben böyle hareketli bebek görmedim dedi ayrıca kaynanam 5 kilo doğurmuş hep fazla kiloluymus şimdi 8 yasında çocuk obez yemekleri sakliyolar ondan yanı çocuk kiloluysa iyidir diye bisey yok haa her kilolu bebekte obez olcak bisey yok her çocuk özeldir kalıtımsal özelliği farklıdır bi büyüme atağı gelir AA bu zıbın buna dar olmaya kısa geete başladı dersinbak gor senin cocuk ondan daha zeki olacak insallah
Bn bi tek mamayı ilk kez 15 gun verdim oda bebeğim emmiyordu o yüzden su an maşallah memekoligiz zaten benim akıllı kızımda yemedi mamayibayan34 canım benim oğlan da ince uzun bi çocuk. Öyle tombul tombul yanakları falan yok. Ama ne yapacaksın ki kiloyu. Bak biz vermek için ne kadar uğraşıyoruz (=
Ben mamayı bebeğim yanımda yoksa, annem bakarken acıkır ağlarsa, ben de hemen eve gidemeyeceksem,öyle veriyoruz idare edecek kadar. Çünkü süt stoğum yok. Sağlıklı olsunlar da, boşver. Sütün varken bol bol emzir, anne sütü gibisi var mı.
Aynen boyle devam insscanım kiloyu hiç takma kafana. hem kilolu olmadığı için sevinmen lazım napacakmış sumo güreşçisi gibi çocuğu, çok mu sağlıklı öyle yani.bence bebeğin hiç de gelişmemiş ve küçük değil. biz de 3 aylıkken 5900dük, boyu da 58cmdi. dr gayet normal gelişimi demişti kimseyi dinleme sütün de varsa sakın mama verme ne gerek var duyma kimseyi bu günlerin tadını çıkar boşver.
Biz gitmesek onlar geliyor yanı kaçışım yok iki güne bi mutlaka gelirler Bebek sevmeyeBenim oglum da 3 aylik kontrolde 62 cm 6200 kg di ve dr bana senin bebegin gelisimi cok iyi falan dedi.. Nasil gelisememis oluyo seninki anlamadim. Sutun yetiyosa, bebegin acliktan aglamiyosa sakin mama falan vereyim deme. Bn o mamayi birakana kadar ne cektim canimher bebek agliyo. Benim oglum en ufak seyde yirtinircasina agliyo. Yan komsum bile ne kadar cok agliyo dedi. Her bebek yattigi yerde uyuyacak diye bisi yok. Canini sikiyolarsa gitme bidaha.. Daha az gorus.. Zaten cok zor bi durumdayiz bibde diger insanlarin moralini bozmasina izin verme
Biz gitmesek onlar geliyor yanı kaçışım yok iki güne bi mutlaka gelirler Bebek sevmeye
doktorunun soyledigi haric fahri doktorlari salla canim onlar cok bildigini sanar da konusur. anca moral bozma. sen kendine guven. sutun varsa sakin mama verme sutun azalir. bol bol emzir daha ne:)) ha bi deee bebektir aglar ya bu kadar. onlarin kendini anlatma bicimi aglamak birak millet konussun bir kulağından girsin otekinden ciksin. o cok guzel bakanlari da goruyoz emzigi sussun diye sokanlar tum gun tv izletenler... once sen kendine guvenicen bebeginin en cok ihtiyac duydugu sey kendine guvenen istikrarli kararli bi anne baba isiginda buyumek. onlar her seyi hissediyor bence acabamilari salla bosuna bebegini de etkilemesin.Kızlar günaydın bebeğim 90 günlükken kontrole gittik 6 kg 60 cm idi biraz ufak görünüyor bnm kizim ama ger kayınvalidelere gittiğimde diyor ki karşı komşu bizim kızı camdan görmüş de hic gelişmemiş demiş diyor yine baska bigün akrabaları geldi yine gittik biz kadının çocuğu görür görmez ilk söylediği gelişmemiş ya gelişmediyse gelişmedi bi anneye cocugun gelişmemiş denir mi napayim gelişmediyse sütümü mu esirgiyorum çocuktan bi de kaynanam anlatıyor üst katta 2 aylık Bebek varmış onun bebeği daha kiloluymuş onlara gezmeye gitmiş cocugun varlığıyla yokluğu birmiş annesi koymuş yerine Bebek hic ağlamamış bnm kizim sürekli agliyor da sürekli bunları duymaktan artık gına geldi sırf bunun yüzünden mama vermeye kalktım bence sutum var cunku geceleri atletim ıslanmış oluyor ve göğsümü sıktığımda süt geliyor bebeğimden yutkunma sesi geliyor 90 günlük 6 kilo bi kız Bebek küçük mu gercekten
canim ne alakasi var sen takma sacmaliyorlar .masallahi var bebeginin benimki de minnos olsun hasta olmasinlar iyi olsunlar kilolu bebek saglikli bebek demek degil illaki.benimki 4 aylik 6200 napim emmio icmio takmiyor muyum takiyorum ama buyuyecekler bir sekilde kilolu olup yerinden kalkamasa daha mi iyi di mi ama :)Kızlar günaydın bebeğim 90 günlükken kontrole gittik 6 kg 60 cm idi biraz ufak görünüyor bnm kizim ama ger kayınvalidelere gittiğimde diyor ki karşı komşu bizim kızı camdan görmüş de hic gelişmemiş demiş diyor yine baska bigün akrabaları geldi yine gittik biz kadının çocuğu görür görmez ilk söylediği gelişmemiş ya gelişmediyse gelişmedi bi anneye cocugun gelişmemiş denir mi napayim gelişmediyse sütümü mu esirgiyorum çocuktan bi de kaynanam anlatıyor üst katta 2 aylık Bebek varmış onun bebeği daha kiloluymuş onlara gezmeye gitmiş cocugun varlığıyla yokluğu birmiş annesi koymuş yerine Bebek hic ağlamamış bnm kizim sürekli agliyor da sürekli bunları duymaktan artık gına geldi sırf bunun yüzünden mama vermeye kalktım bence sutum var cunku geceleri atletim ıslanmış oluyor ve göğsümü sıktığımda süt geliyor bebeğimden yutkunma sesi geliyor 90 günlük 6 kilo bi kız Bebek küçük mu gercekten
ne guzell anlatmis. cogu seye katiliyorum. baba denen kavramin anlamsizca sinir bozucu seyler soyleyerek ortada gezen erkek anlamina geldigi aileler cok maalesef. biz mi medya mi ataerkillik mi buna sebep bilmiyorum ama bunu asmanin tek yolu bilincli ebeveynler olup bilincli cocuklar yetistirmek diye dusunuyorum. paylasim icin sagol:)
canim zencefilli bal icine limon cok iyi oluyor. caya tarcin karanfil .birde mavi olips faranjitim vardi iyi geldi. oksurige de elma kabuklu bir tarif vardi nette bak icinde ihkamur karanfil tarcin zencefil yesil elma kabugu vardi bu icerikle ulaşılabilir. cok gecmis olsunKızlar bana bi çare bulun bogazim ve tüm kemiklerim agriyo oksururken çokkkötü oluyom ne yapsam ebegimde çok huysuz bu aralar günlerdir 3 saati gecemoyom uykuda perişanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?