2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

arkadasin komsusu kullaniyormus cok memnunmus bende ondan bulastim zaten :) aslinda marketlerde de var dedi ama ben gormedim :-/
belki büyük marketlerde vardır ama canım ben de görmedim. şokta ıslak mendili satılıyor onu biliyorum sadece.

canım kiloyu hiç takma kafana. hem kilolu olmadığı için sevinmen lazım napacakmış sumo güreşçisi gibi çocuğu, çok mu sağlıklı öyle yani.bence bebeğin hiç de gelişmemiş ve küçük değil. biz de 3 aylıkken 5900dük, boyu da 58cmdi. dr gayet normal gelişimi demişti kimseyi dinleme sütün de varsa sakın mama verme ne gerek var duyma kimseyi bu günlerin tadını çıkar boşver.

Gunaydin Kizlarrrr sabah sabah gülme krizine girdik eşimle
Sabah güzel bir koku geliyor şampanya gibi dedim bu nerden geliyor neyse geri uyudum oglumda koynumda uyandi emzirdim geri yatti sonra ikinmaya basladi dedim dur gazını cikartayim kucagima aldim aman allahim bune heryer kaka sirti giysileri yatak heryer hemen yikadik ama nasil durmuyor ki zip zip atliyor yikanirken hem gülüyoruz hem tutmaya calisiyoruz bizden boyle

Benimki 100 günlük yeni 6 kilo oldu benimkide sürekli kucak ister ebemiz ben böyle hareketli bebek görmedim dedi ayrıca kaynanam 5 kilo doğurmuş hep fazla kiloluymus şimdi 8 yasında çocuk obez yemekleri sakliyolar ondan yanı çocuk kiloluysa iyidir diye bisey yok haa her kilolu bebekte obez olcak bisey yok her çocuk özeldir kalıtımsal özelliği farklıdır bi büyüme atağı gelir AA bu zıbın buna dar olmaya kısa geete başladı dersin bak gor senin cocuk ondan daha zeki olacak insallah

Benim oglum da 3 aylik kontrolde 62 cm 6200 kg di ve dr bana senin bebegin gelisimi cok iyi falan dedi.. Nasil gelisememis oluyo seninki anlamadim. Sutun yetiyosa, bebegin acliktan aglamiyosa sakin mama falan vereyim deme. Bn o mamayi birakana kadar ne cektim canim her bebek agliyo. Benim oglum en ufak seyde yirtinircasina agliyo. Yan komsum bile ne kadar cok agliyo dedi. Her bebek yattigi yerde uyuyacak diye bisi yok. Canini sikiyolarsa gitme bidaha.. Daha az gorus.. Zaten cok zor bi durumdayiz bibde diger insanlarin moralini bozmasina izin verme

bayan34 canım benim oğlan da ince uzun bi çocuk. Öyle tombul tombul yanakları falan yok. Ama ne yapacaksın ki kiloyu. Bak biz vermek için ne kadar uğraşıyoruz (=
Ben mamayı bebeğim yanımda yoksa, annem bakarken acıkır ağlarsa, ben de hemen eve gidemeyeceksem,öyle veriyoruz idare edecek kadar. Çünkü süt stoğum yok. Sağlıklı olsunlar da, boşver. Sütün varken bol bol emzir, anne sütü gibisi var mı.

Son düzenleme:
Ya aslında Bncede normal bebeğim cok kilolu Bebek bende istemiyorum da sürekli söylüyor bunu hayır başkası demiş olabilir de bunu bana aksettirmenin ne anlamı var bunu anlamıyorum aslında kendileri de anne buna bnm uzulecegimi bilmeleri gerekiyor ama anlamiyorum insanlari

Bn bi tek mamayı ilk kez 15 gun verdim oda bebeğim emmiyordu o yüzden su an maşallah memekoligiz zaten benim akıllı kızımda yemedi mamayi

Aynen boyle devam inss

Biz gitmesek onlar geliyor yanı kaçışım yok iki güne bi mutlaka gelirler Bebek sevmeye

Biz gitmesek onlar geliyor yanı kaçışım yok iki güne bi mutlaka gelirler Bebek sevmeye

Ya insanlar doktor mu acaba, uzaktan gordukleri bebegin gelismedigini anliyorlar, ayrica gelisim kilo demek degil ki. Onlara takma allaskina herkes bir seyler soyler.
Biri de bana demisti ki 'bana 1 ay birak, onu tosun gibi yapayim'
Bunu diyen kisinin cocugu da 12 13 yaslarindayken asiri kiloluydu, rejim yaptirdilar diyetisyene goturup, o sekilde zayifladi.
Agzi olan konusuyor iste.

1 ay birakacakmisim off sacma sapan seyler. Ayrica benimki zayif sayilmaz yani.Ona bile diyorlar. Cunku kusur aramak istiyorlar, herseyi kendileri iyi yapar biz birsey bilmeyiz.
Mustelanin kremlerini kullaniyorum ben, ona laf edenler de var, ne gerek varmis, bizim oraalrin bir kremi var ondan kullansaymisim, onlarin cocuklari o kremle buyumus.
Bir digeri der falancanin cocuklarini hep devlete goturmusler de nolmus kontrol icin, filanca hic yediklerine dikkat etmezmis ama cocugunun da gazi olmazmis, hic aglamazmis.
Agzinin suyu cok akiyormus, dayisinun topugunu cenesine surersek akmazmis (mantiga bakar misin? Kardesime dedim gel ayagini surelim oglumun agzina suyu dursun, baya gulduk eglendik)
Neyse ki bunlar yakinlarim degil, uzaktan hisim ve komsular, yoksa iyice sinir olurdum.

ay insanoglunun cidden cenesi durmuyor. toplu olur obez yapcan derler, minyon olur gelismemis derler. pembe giydirirsin oglan mi derler. papyon takarsin kiz mi derler. derler de derler. hiiic sallamayin gelisimi iyi oldukca gerisi bos. biz hepimiz burda bir boyda bir kiloda miyiz sanki.
kizim emmemek icin bas bas bagirirdi minicik biseydi oglumu da memeden beri alamiyorum tosuncuk :) e hepsi yapi meselesi iste.

Benimde 4 aylik.kontrolde 6 kg tabi erken doğum etkisi de var ama bana da gelişiminin iyi olduğunu söylüyorlar doğum kilosuna göre, tabi bazı yorumlar sinir bozucu ama hr bebek aynı kiloda olmuyor önemli olan sağlıklı olmaları ben başta çok takmistim çok küçüktü bakımı zordu ama su an çok şükür buyuyoz

Kızlar bana bi çare bulun bogazim ve tüm kemiklerim agriyo oksururken çokkkötü oluyom ne yapsam ebegimde çok huysuz bu aralar günlerdir 3 saati gecemoyom uykuda perişanim

doktorunun soyledigi haric fahri doktorlari salla canim onlar cok bildigini sanar da konusur. anca moral bozma. sen kendine guven. sutun varsa sakin mama verme sutun azalir. bol bol emzir daha ne:)) ha bi deee bebektir aglar ya bu kadar. onlarin kendini anlatma bicimi aglamak birak millet konussun bir kulağından girsin otekinden ciksin. o cok guzel bakanlari da goruyoz emzigi sussun diye sokanlar tum gun tv izletenler... once sen kendine guvenicen bebeginin en cok ihtiyac duydugu sey kendine guvenen istikrarli kararli bi anne baba isiginda buyumek. onlar her seyi hissediyor bence acabamilari salla bosuna bebegini de etkilemesin.

canim ne alakasi var sen takma sacmaliyorlar .masallahi var bebeginin benimki de minnos olsun hasta olmasinlar iyi olsunlar kilolu bebek saglikli bebek demek degil illaki.benimki 4 aylik 6200 napim emmio icmio takmiyor muyum takiyorum ama buyuyecekler bir sekilde kilolu olup yerinden kalkamasa daha mi iyi di mi ama :)

Kızlar bana bi çare bulun bogazim ve tüm kemiklerim agriyo oksururken çokkkötü oluyom ne yapsam ebegimde çok huysuz bu aralar günlerdir 3 saati gecemoyom uykuda perişanim
canim zencefilli bal icine limon cok iyi oluyor. caya tarcin karanfil .birde mavi olips faranjitim vardi iyi geldi. oksurige de elma kabuklu bir tarif vardi nette bak icinde ihkamur karanfil tarcin zencefil yesil elma kabugu vardi bu icerikle ulaşılabilir. cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…