2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bende 20 kilo aldm 16.7 kilo verdim nasil gitti bilmiyorum inşallah hepiniz eski kilolariniza donerisiniz kizlar cok olmadi dogum yapali
Maşallah valla. Çok iyi vermişsin. İnşallah veririz yoksa psikolojim bozulur benim kesin :) eşim de göbeğimle dalga geçip duruo zaten Gıcık edio beni. Keşke sen doğursaydın diorum :)

Kizlar merak ediorm cevaplrnizi.bnm kizm premature 36 haftalik. Suan 3ay 5gunluk. Profosrr gifioz kontrollermzde. Dogdugunda kizm 2.800 - 44cm di. Suan Kizim suan 7kg. 61cm.sizlerjn ne kdar ogreneblrym

Kizlar merak ediorm cevaplrnizi.bnm kizm premature 36 haftalik. Suan 3ay 5gunluk. Profosrr gifioz kontrollermzde. Dogdugunda kizm 2.800 - 44cm di. Suan Kizim suan 7kg. 61cm.sizlerjn ne kdar ogreneblrym
Masallah canm bizimki 4 aylik 6800 64 cm

Canim benimde gobegim 4 aylık hamilr gibi duruyor @ervas

Kızlar bende 65 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim şimdi 73 kiloyum 2 aydır hep yerimde sayıyorum emziriyorum ama yine de veremiyorum duraklama dönemine mi girdim acaba ☺☺

Ayy maşallah söze canim bizde kızımla oturuyoruz Babamız çalışıyor kısmet artık ne zaman gelir herkes eğlenir böyle günlerde benim gibi polis eşleri de yol gözler işte
Ayyy canim benim esimde polis calisiyor :) zaten yilbaslarinda hep calisti alistik artik :)

Canim masallah biz 62cm 6 kiloyuz 3 ay 12 gunluguz :)

dirim canım benimkininde gurul gurul ediyor özellikle içmeye başlarken başka belirtisi varmi Rabbim şifa versin inşallah

Maşallah bebişine. Benim kızım 4 aylık 6200-62 cm. Üstelik 3.5 kg doğmuştu karnımdayken daha iyi besleniyordu :))

2016 hepimize huzur güzellik getirsin... Herkezin ne muradı varsa hayırlısı ile versin.

2016 dan hiçbir şey beklemiyorum. Hayatım çok boktan.

Attan inip eşeğe binmek... Sürekli bu söz aklıma geliyor. Bekarken çok daha kaliteli yaşıyordum. Güzel geniş ferah bir evde yaşıyordum. Esyakarim simdikinden daha güzeldi. Evlendim (nankörlük etmek istemem ama hiç benimseyemedigim hiç tarzım olmayan bir evde yaşıyorum. Kocamın ailesi hiç benim aileme benzemiyor. Şu anda yaşantım benim eski yaşantıma hiç benzemiyor.

Ben gezen tozan kitap okuyan kaliteli bir ses sistemi ile kaliteli müzikler dinleyen tiyatroya sinemaya konserlere giden bir sürü hayali olan ruhu 15 bir bayandım.

Evlendim herşey tepetaklak oldu. Eşimle balayına bile gitmedik. Paramız var zamanımız var ama gitmedik.Balayı izninde eşim beni evde bırakıp işe gitti.

Eşimle hiçbir faaliyetimiz yok. Işten gelir 17 00 18 00 gibi yemeğimizi yeriz ardından hemen uyur. Hiç konuşmak istemez. Ben çocukla ilgilenirim uyuturum sonra mutfağı toplarım tek başıma çay içerim. Sonra banyo yapar yatarım. Ben yatarken eşim kalkar. Ne yapar ne eder hiç bilmem artık umrumda bile değil. Sabah kahvaltı yaparız sonra da işe gider. Konuştuğumuz hiçbir şey yok. Hep tv açıktır. Biraz muhabbet etmek istesem sinirlenir. Çünkü ya tvden bisey izliyordur ya da telefonundan bir haber okuyordur. Ya da anlattığın şey hiç ilgimi cekmiyor der.

Başta baya uğraştım.

Sinema açtım. Benim sevdigim filmlerde o uyudu onun sevdigi filmleri ben sevmesem de sonuna kadar izledim. Şimdi ise sinema izlemek istemiyorum diyor. 2 saatini ona harcayamazmiş.

Akşamları ya da sabahları sen ne zaman istersen yürüyüşe çıkalım dedim. 2 kere geldi artık sen git ben gelmem diyor.

Kitap okuyalim santranc oynayalim bilgisayar oyunu oynayalim mısır patlatalim beraber yemek yapalım.... Herseyi deniyorum. Ama onun istedigi tek sey

koltuğa uzanmak telefonu ile meşgul olmak uyumak

bu üç seyin dışında hiçbir şeye ilgisi yok.

Benim icin dışarı cikmak Boğazda bir çay içmek çok önemli ama ne zaman gezmeye bir yere gitsek burnumdan getirir. Zaten 3 4 ayda bir gidiyoruz o da yeme içme kesinlikle yok. Yani paramız var pulumuz var. Cimrilikten falan da değil. Adam bir an once eve gitme derdinde.

Alisverise cikariz arada daha evde cocugu haxirlarken hemen donelim oyalanmayalim der. Gideriz bir magazaya girerim daha 5 dakuka dolmadan hadi hadi demeye baslar.

Yaşam enerjimi yedi bitirdi.

Hep bir ciddiyet. Hep bir gerginlik...Ama bunlar ailecek böyleler...Kayinvalidem gelir bir otururlar hiç kalkmazlar yerlerinden. Hic gülme espiri rahatlatıcı hiç bir şey yok. Hep böyle hastalıklarından bahsederler. Oram ağrıyor buram ağrıyor.

Mesela çocukla ilgilenirken de öyle ben tüm gün gezdiriyorum bişeyler görsün öğrensin istiyorum. Eşim hep oturur tv izletir. Hep uyutmaya çalışır. O kadar acıyorum ki çocuğuma onunlayken. Hep tv karşısında oturuyorlar. Doğal olarak bir müddet sonra sıkılıyor mızıldamaya basliyor. Eşim ne istiyorsun niye ağlıyorsun deyip duruyor. Müdahale edince de bana kızıyor. Kv de öyle oturdugu yerden covuk seviyor. hep yatsın istiyor.

Arkadaslar kar fotoğrafları paylaşmış. O kadar hosuma gitti ki. Bugün ben de dedim indirelim 5 dakika da olsa kar görsün. Bir sürü kızdı bu sogukta inilir mi bidi bidi bidi ... tamam cocuk uyuyunca ben ineyim yok ayağın kayar kırılır. Ne inecekmisim oturacakmisim evimde vs vs...

2015 bitti. Çok boş bir yıldı. 2015 nasil geçti deseler sadece evde oturarak ömür tükettim derim.

Çok mutsuzum. Esim şu anda uyuyor. Yeni yılla ilgili hiçbir şey demedi.Hediye desen zaten yok. Ne doğum günümde ne de evlilik yildonumumde hatta dogumumda bile hediye almadı. Aklına bile gelmemiştir.

Aşırı kültür yaşam farkımız var.

2016 dan da hiçbir beklentim yok.

Son olarak
Ben bekar mutlu huzurlu bir hayat sürerken her firsatta beni dürtükleyen her firsatta bana niye evlenmiyorsun evlensene cocuk yapsana yaşın geçiyor gibi binlerce söz söyleyen başta annem komsular arkadaslar

Ne oldu şimdi... evlendim de ne oldu...

Annecim kızın evde kalmadı bak cocuk ta yaptı sen çok mutlusun . Elaleme artık rezil olmuyorsun alın açık geziyorsun artık. Ama ben senden nefret etmemek için sürekli kendime telkinde bulunuyorum. Yüzünü bile görmek istemiyorum bazen. Hepiniz bir olup hayatıma s.çtınız.

Bu da benim yeni yıla girerken düşüncelerim.

Hiç kimseye söyleyemiyorum hiç olmazsa internetin dipsiz kuyusuna derdimi fisildamak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…