Maşallah valla. Çok iyi vermişsin. İnşallah veririz yoksa psikolojim bozulur benim kesin :) eşim de göbeğimle dalga geçip duruo zaten Gıcık edio beni. Keşke sen doğursaydın diorum :)Bende 20 kilo aldm 16.7 kilo verdim nasil gitti bilmiyorum inşallah hepiniz eski kilolariniza donerisiniz kizlar cok olmadi dogum yapali
Masallah canm bizimki 4 aylik 6800 64 cmKizlar merak ediorm cevaplrnizi.bnm kizm premature 36 haftalik. Suan 3ay 5gunluk. Profosrr gifioz kontrollermzde. Dogdugunda kizm 2.800 - 44cm di. Suan Kizim suan 7kg. 61cm.sizlerjn ne kdar ogreneblrym
Ayy maşallah söze canim bizde kızımla oturuyoruz Babamız çalışıyor kısmet artık ne zaman gelir herkes eğlenir böyle günlerde benim gibi polis eşleri de yol gözler işteYeni yil yeni yil yeni yil
Ayyy canim benim esimde polis calisiyor :) zaten yilbaslarinda hep calisti alistik artik :)Ayy maşallah söze canim bizde kızımla oturuyoruz Babamız çalışıyor kısmet artık ne zaman gelir herkes eğlenir böyle günlerde benim gibi polis eşleri de yol gözler işte
Ay bende duraklamadayim lale devrine gecmek istiyorumKızlar bende 65 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim şimdi 73 kiloyum 2 aydır hep yerimde sayıyorum emziriyorum ama yine de veremiyorum duraklama dönemine mi girdim acaba ☺☺
Canim masallah biz 62cm 6 kiloyuz 3 ay 12 gunluguz :)Kizlar merak ediorm cevaplrnizi.bnm kizm premature 36 haftalik. Suan 3ay 5gunluk. Profosrr gifioz kontrollermzde. Dogdugunda kizm 2.800 - 44cm di. Suan Kizim suan 7kg. 61cm.sizlerjn ne kdar ogreneblrym
Masallah masallah masallah cok guzel olmussunuzYeni yil yeni yil yeni yil
Vays vays vaysmasallah
ayhkdry canım maşallah bebeğine Rabbim hep guldursun inşallah sizi
Cok tesekkur ederim kizlarMasallah masallah masallah cok guzel olmussunuz
Maşallah size süpersiniz :))Yeni yil yeni yil yeni yil
Benim 6 aylık kadar duruo sanırsam :) inadına da eşim uzun ve zayıf :) noktayla virgül gibi duruoz yan yanaCanim benimde gobegim 4 aylık hamilr gibi duruyor@ervas
Maşallah bebişine. Benim kızım 4 aylık 6200-62 cm. Üstelik 3.5 kg doğmuştu karnımdayken daha iyi besleniyordu :))Kizlar merak ediorm cevaplrnizi.bnm kizm premature 36 haftalik. Suan 3ay 5gunluk. Profosrr gifioz kontrollermzde. Dogdugunda kizm 2.800 - 44cm di. Suan Kizim suan 7kg. 61cm.sizlerjn ne kdar ogreneblrym
haklısın canım bir yanıneksik oluyor öyle olunca bilirim. inşallah yarın siz de çıkarsınız mutlu mutluCanim kar varda babamiz yok onsuz çıkmak istemiyorum oglumun ilk kar ile tanismasinda babamizda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?