cogu bakici oyle insallah gonlune gore bulursunsade kahve
kizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz ? oksuruyir benimki acaba yarin mi yikasam 2 gundr bir yikiyorum ben normalde yarı n 3.gun olcak
2 güne 1 yıkıyoruz çok rahatlıyor banyodan yarım saat sonra küt gidiyor banyo günlerini cok seviyorumcogu bakici oyle insallah gonlune gore bulursunsade kahve
kizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz ? oksuruyir benimki acaba yarin mi yikasam 2 gundr bir yikiyorum ben normalde yarı n 3.gun olcak
Meslegi birakip bebek bakicisi olasi geliyo insanin vay be....Hey yavrum hey.. Hatun sabahtan öğlene kadar ev işi yapmaksızın sadece oğluma bakmaya 700 lira istedimamasını verince zaten öğlene kadar yatıyo yavrum. Yani en fazla 2 kez mama vericek ve taş çatlasın 1-1,5 saat uyanık durucak. Oldu olacak arabayı falan da üstüne yapalım diyecekken zor tuttum kendimi
iki gün arayla yikiyorum ben. Bugun yikadim bir daha carsamba yikarim artik. Kis tarifesi malum. Su an banyo sonrasi bayginliklarda :)cogu bakici oyle insallah gonlune gore bulursunsade kahve
Ay yok ben benimkine zor bakiyorum evladım olmasa benim kıza ayda 5 bin verseler bakmam koyar kaçarım vallaMeslegi birakip bebek bakicisi olasi geliyo insanin vay be....
Hosgeldin canim :)Hepinize selam kızlar ben de Eylül annesiyim kızım 22 eylülde doğdu. Hamileliğimin üçüncü ayından beri tek bir Msj bile atlamadan okuyorum hepsini ama üye olup yazmak bugüne kısmetmiş. Kızım büyüdükçe sanki birilerine bişey danışma ihtiyacım daha çok arttı be bence en güzeli sizlerden yardım almak neticede hepimiz az çok ortak bişeyle uğraşıyoruz dillerimizden en iyi biz anlarız. HepiniZi öpüyorum be minikleri kokluyorum. Ayyyy çok Mutlu oldum şimdi buraya yazarken yuppiiii
Allah iyiligini versinAy yok ben benimkine zor bakiyorum evladım olmasa benim kıza ayda 5 bin verseler bakmam koyar kaçarım valla
Hosgeldin canım :)Hepinize selam kızlar ben de Eylül annesiyim kızım 22 eylülde doğdu. Hamileliğimin üçüncü ayından beri tek bir Msj bile atlamadan okuyorum hepsini ama üye olup yazmak bugüne kısmetmiş. Kızım büyüdükçe sanki birilerine bişey danışma ihtiyacım daha çok arttı be bence en güzeli sizlerden yardım almak neticede hepimiz az çok ortak bişeyle uğraşıyoruz dillerimizden en iyi biz anlarız. HepiniZi öpüyorum be minikleri kokluyorum. Ayyyy çok Mutlu oldum şimdi buraya yazarken yuppiiii
hosgeldinnnnHepinize selam kızlar ben de Eylül annesiyim kızım 22 eylülde doğdu. Hamileliğimin üçüncü ayından beri tek bir Msj bile atlamadan okuyorum hepsini ama üye olup yazmak bugüne kısmetmiş. Kızım büyüdükçe sanki birilerine bişey danışma ihtiyacım daha çok arttı be bence en güzeli sizlerden yardım almak neticede hepimiz az çok ortak bişeyle uğraşıyoruz dillerimizden en iyi biz anlarız. HepiniZi öpüyorum be minikleri kokluyorum. Ayyyy çok Mutlu oldum şimdi buraya yazarken yuppiiii
Hosgeldin Sefa getirdin :)Hepinize selam kızlar ben de Eylül annesiyim kızım 22 eylülde doğdu. Hamileliğimin üçüncü ayından beri tek bir Msj bile atlamadan okuyorum hepsini ama üye olup yazmak bugüne kısmetmiş. Kızım büyüdükçe sanki birilerine bişey danışma ihtiyacım daha çok arttı be bence en güzeli sizlerden yardım almak neticede hepimiz az çok ortak bişeyle uğraşıyoruz dillerimizden en iyi biz anlarız. HepiniZi öpüyorum be minikleri kokluyorum. Ayyyy çok Mutlu oldum şimdi buraya yazarken yuppiiii
Ay yok ben benimkine zor bakiyorum evladım olmasa benim kıza ayda 5 bin verseler bakmam koyar kaçarım valla
Bana da geçen bi kadın geldi temizliğe. Bakıcı muhabbeti açıldı benim bi tanıdığım var senelerdir gidio bakıcılığa dedi. Fiyatı ne dedim.1300+ sigorta dedi. Öyle kalakalmışım şok geçirdim resmen. Çalışmasam daha iyi.Hey yavrum hey.. Hatun sabahtan öğlene kadar ev işi yapmaksızın sadece oğluma bakmaya 700 lira istedimamasını verince zaten öğlene kadar yatıyo yavrum. Yani en fazla 2 kez mama vericek ve taş çatlasın 1-1,5 saat uyanık durucak. Oldu olacak arabayı falan da üstüne yapalım diyecekken zor tuttum kendimi
Doğduğunda hergün yıkıoduk biz de. Şimdi haftada 2 kere. Doktor bu soğuklarda hasta etmeyin haftada bir bîle olur dedi hatta. Pazar ve çarşamba günleri banyo günümüzcogu bakici oyle insallah gonlune gore bulursunsade kahve
Galiba yanlış anlaşıldı Bn kızımı cok seviyorum onsuz asla hayat düşünemem bnm anlatmak istediğim Bebek bakmak cok zor sevgisiz bi şekilde sırf para icin yapılacak bir is degilGarip bir sekilde ayni hisssediyorum kaynana simdi uyutuyor oglumu az bi kiskandirmaya ugrasiyor sanki ben uyuturum benim oglum annem .vb ... Oysa bazen istemeden bana iyilik yapiyor cocuk hic sevmedim bu yâsima kadar kendi cocugum hicbir yere kacamam ama kacmak cok isterdim.,
Bana da geçen bi kadın geldi temizliğe. Bakıcı muhabbeti açıldı benim bi tanıdığım var senelerdir gidio bakıcılığa dedi. Fiyatı ne dedim.1300+ sigorta dedi. Öyle kalakalmışım şok geçirdim resmen. Çalışmasam daha iyi.
Benim kiz da yumruğunu sokuyor kaşınıyor galiba. Gece bazen cok cok elini emerken uyanıyorum :))
Bizimki de 2 gündür mamayı çok zor alıyor ağlıyor. Emmede sıkıntı yok şükür ki. Acaba artık mamayı mı sevmiyor? Bi de dün her mamadan sonra fışkırtarak kustu bugün olmadı. Emerken sorun yok
Doğduğunda hergün yıkıoduk biz de. Şimdi haftada 2 kere. Doktor bu soğuklarda hasta etmeyin haftada bir bîle olur dedi hatta. Pazar ve çarşamba günleri banyo günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?