2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

cogu bakici oyle insallah gonlune gore bulursun sade kahve
kizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz ? oksuruyir benimki acaba yarin mi yikasam 2 gundr bir yikiyorum ben normalde yarı n 3.gun olcak

Umarım canım, onun stresi sardı şimdiden. Biz de gün aşırı yaptırıyoruz banyosunu. Ama hastaysa nasıl olur bilmem
kizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz ? oksuruyir benimki acaba yarin mi yikasam 2 gundr bir yikiyorum ben normalde yarı n 3.gun olcak

2 güne 1 yıkıyoruz çok rahatlıyor banyodan yarım saat sonra küt gidiyor banyo günlerini cok seviyorum

Meslegi birakip bebek bakicisi olasi geliyo insanin vay be....

iki gün arayla yikiyorum ben. Bugun yikadim bir daha carsamba yikarim artik. Kis tarifesi malum. Su an banyo sonrasi bayginliklarda :)

Hepinize selam kızlar ben de Eylül annesiyim kızım 22 eylülde doğdu. Hamileliğimin üçüncü ayından beri tek bir Msj bile atlamadan okuyorum hepsini ama üye olup yazmak bugüne kısmetmiş. Kızım büyüdükçe sanki birilerine bişey danışma ihtiyacım daha çok arttı be bence en güzeli sizlerden yardım almak neticede hepimiz az çok ortak bişeyle uğraşıyoruz dillerimizden en iyi biz anlarız. HepiniZi öpüyorum be minikleri kokluyorum. Ayyyy çok Mutlu oldum şimdi buraya yazarken yuppiiii

Hosgeldin canim :)

Hosgeldin canım :)

hosgeldinnnn

Hosgeldin Sefa getirdin :)

Ay yok ben benimkine zor bakiyorum evladım olmasa benim kıza ayda 5 bin verseler bakmam koyar kaçarım valla

Garip bir sekilde ayni hisssediyorum kaynana simdi uyutuyor oglumu az bi kiskandirmaya ugrasiyor sanki ben uyuturum benim oglum annem .vb ... Oysa bazen istemeden bana iyilik yapiyor cocuk hic sevmedim bu yâsima kadar kendi cocugum hicbir yere kacamam ama kacmak cok isterdim.,

Bana da geçen bi kadın geldi temizliğe. Bakıcı muhabbeti açıldı benim bi tanıdığım var senelerdir gidio bakıcılığa dedi. Fiyatı ne dedim.1300+ sigorta dedi. Öyle kalakalmışım şok geçirdim resmen. Çalışmasam daha iyi.

Bu arada geçmiş olsun hasta olanlar çok galiba. Allah şifa versin hem bebişlere hem sizlere. Bizim bıdık da çok huysuz. Bu damak kaşınmaları deli edio bizi. Mahvoluyorum akşama kadar

Doğduğunda hergün yıkıoduk biz de. Şimdi haftada 2 kere. Doktor bu soğuklarda hasta etmeyin haftada bir bîle olur dedi hatta. Pazar ve çarşamba günleri banyo günümüz

Galiba yanlış anlaşıldı Bn kızımı cok seviyorum onsuz asla hayat düşünemem bnm anlatmak istediğim Bebek bakmak cok zor sevgisiz bi şekilde sırf para icin yapılacak bir is degil

Ekstra ne yapıyomuş acaba da 1300+sigortaymış? Ya da çalıştığı yer boğazda bi yalı sahibi filan olsa gerek.. Ay çok ilginç

Doğduğunda hergün yıkıoduk biz de. Şimdi haftada 2 kere. Doktor bu soğuklarda hasta etmeyin haftada bir bîle olur dedi hatta. Pazar ve çarşamba günleri banyo günümüz

Ben her gün yıkıyorum. Hastayken de yıkadım. Allah allah yanlış mı yaptım acaba ???

Ama bebislerin kakalari cisleri bazen taşıyor. Benimkinin günde en az bir kere tasiyor yani... ee surekli salyası akıyor. Bazen terliyorlar. Bir hafta banyo tapmassm cok sikintiya düşerim hen. Bebegim de rahatlasin istiyorum hergun yapririyorum. Hastaysa daha kusa kediyirum. Iyiyse daha uzun banyo yaptiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…