2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ekstra ne yapıyomuş acaba da 1300+sigortaymış? Ya da çalıştığı yer boğazda bi yalı sahibi filan olsa gerek.. Ay çok ilginç
Bunu bana söyleyen öğretmen olduğumu ve yarım gün çalıştığımı, üstelik haftasonu tatil olduğunu da bilio. Valla insan ne diyeceğini şaşırıo. İnşallah hepimiz iyi insanlarla karşılaşırız bakıcı konusunda

Ekstra ne yapıyomuş acaba da 1300+sigortaymış? Ya da çalıştığı yer boğazda bi yalı sahibi filan olsa gerek.. Ay çok ilginç
Devlet destek veriyormus artik asgari ücret verilmesi gerekiyormuş yeni ogrendim ne kadar dogru bilmiyorum.

Yok canım herkesin kendi düzeni var sonuçta. Ne bileyim bizim doktor öyle dedi. Önceden hergün yaptır diodu. Bu ay öyle dedi sadece. Kaka konumuz sıkıntılı bizim zaten 3-4 güne ancak yapıo. O yüzden taşma olayı o günlerde sadece. Salya ve kusma konumuz var bide. Önlüksüz dolaşamıyoruz ve ona rağmen akşama kadar kaç önlük kaç üst değiştiriyorum Allah bilir. Evimizi de 23,5-24 derece de tutuyoruz çok terleyen bi bebek değil

Devlet destek veriyormus artik asgari ücret verilmesi gerekiyormuş yeni ogrendim ne kadar dogru bilmiyorum.
Evet duydum onu da ama geçen sene doğum yapan arkadaşım başvurmuştu. Bize vermiolarmış dedi öğretmen olarak. Alamadı yardım. Kime verilio bilmiyorum

Bende bugün 4 5 kaşık verdim öksürüyor benim oğlumda yarın dr.götürecem

Ben de asgari ücreti değil de sigortayı duymuştum. Eve temizliğe ya da bakıcılığa gelenlere sigorta yapma zorunluluğu diye. Sen benim şartlarımı iyileştirmeden ben nasıl yardıma gelene asgari ücret sigorta yapabilirim ki? Hepsi birbirine bağlı zincirleme.

Canım bugün iki hastanenin aciline gittik tıklım tıklım doluydu geri döndük yarın gidecez bizimkide yarım saate bir falan öksürüyor ama 20 defa oksuruyordur ihlamur yaptım 4 5 çay kaşığı verdim

Doğduğunda hergün yıkıoduk biz de. Şimdi haftada 2 kere. Doktor bu soğuklarda hasta etmeyin haftada bir bîle olur dedi hatta. Pazar ve çarşamba günleri banyo günümüz

Bizde sali cumartesi yikiyoruz hasta etmemek icin , bazen saliyi atliyoruz soguktan cok hafta arasi esim yorgun oluyor yada misafir falan geliyor ama cumartesi fix :)

Canım bugün iki hastanenin aciline gittik tıklım tıklım doluydu geri döndük yarın gidecez bizimkide yarım saate bir falan öksürüyor ama 20 defa oksuruyordur ihlamur yaptım 4 5 çay kaşığı verdim

Ihlamuru nasil hazirladin canim. Benimki oksuruyo malesef. Kaynamis suya ihlamuru koydum bikac dk demledikten sonra biberona koydum 5-10 cc kadar icirdim cok az. Sekersiz koydum pek begenmedi bi kac kere cekti sadece

Kızlar tek başınıza nasıl yıkıyorsunuz, var mı bunun bi püf noktası? Biz bebişi iki kişi zor hak ediyoruz. Filesinin üzerinde zıplıyor resmen

Kızlar tek başınıza nasıl yıkıyorsunuz, var mı bunun bi püf noktası? Biz bebişi iki kişi zor hak ediyoruz. Filesinin üzerinde zıplıyor resmen
En keyifli halini bekliyorum. Filenin ustune once sırt üstü yatırıyorum basını sol koluma koyuyorum. Sag elimle de yıkıyorum. Once vücudunu yıkıyorum yavas yavas. Yikarken konuşup rahatlatıyorum. Sonra basını yıkıyorum arkaya dogru döküyorum suyu yüzüne gelmeyecek sekilde. Sonra yüzustu çevirip arkasını yıkıyorum en son bi kere daha basını yıkıyorum basiyla birlikte yüzünü de yıkıyorum ve bitiyo hic aglamiyo

Ihlamuru nasil hazirladin canim. Benimki oksuruyo malesef. Kaynamis suya ihlamuru koydum bikac dk demledikten sonra biberona koydum 5-10 cc kadar icirdim cok az. Sekersiz koydum pek begenmedi bi kac kere cekti sadece
İyi yapmışsın canım bende normalde öyle yapıyordum bugün kardesimdeyim sallama varmış onu yaptım ama demleme daha iyi brnce

İyi yapmışsın canım bende normalde öyle yapıyordum bugün kardesimdeyim sallama varmış onu yaptım ama demleme daha iyi brnce
Canım ben ıhlamura balda koyuyorum 200 cc lik bardağı bir cay kasığı bal koyuyorum bebise 2 yemek kasığı veriyorum gerisin kendim iciyorum icimi daha yumuşak oluyo en azından benim oglum daha severek iciyo diğer bitki çaylarına da koyuyorum bir cay kasığı

fulyacim senn Adanalı misin ? oyleyse hemseriyiz

Canim bebeklere bal yasak verme balli allah korusun zarari olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…