Bunu bana söyleyen öğretmen olduğumu ve yarım gün çalıştığımı, üstelik haftasonu tatil olduğunu da bilio. Valla insan ne diyeceğini şaşırıo. İnşallah hepimiz iyi insanlarla karşılaşırız bakıcı konusundaEkstra ne yapıyomuş acaba da 1300+sigortaymış? Ya da çalıştığı yer boğazda bi yalı sahibi filan olsa gerek.. Ay çok ilginç
Devlet destek veriyormus artik asgari ücret verilmesi gerekiyormuş yeni ogrendim ne kadar dogru bilmiyorum.Ekstra ne yapıyomuş acaba da 1300+sigortaymış? Ya da çalıştığı yer boğazda bi yalı sahibi filan olsa gerek.. Ay çok ilginç
Yok canım herkesin kendi düzeni var sonuçta. Ne bileyim bizim doktor öyle dedi. Önceden hergün yaptır diodu. Bu ay öyle dedi sadece. Kaka konumuz sıkıntılı bizim zaten 3-4 güne ancak yapıo. O yüzden taşma olayı o günlerde sadece. Salya ve kusma konumuz var bide. Önlüksüz dolaşamıyoruz ve ona rağmen akşama kadar kaç önlük kaç üst değiştiriyorum Allah bilir. Evimizi de 23,5-24 derece de tutuyoruz çok terleyen bi bebek değilBen her gün yıkıyorum. Hastayken de yıkadım. Allah allah yanlış mı yaptım acaba ???
Ama bebislerin kakalari cisleri bazen taşıyor. Benimkinin günde en az bir kere tasiyor yani... ee surekli salyası akıyor. Bazen terliyorlar. Bir hafta banyo tapmassm cok sikintiya düşerim hen. Bebegim de rahatlasin istiyorum hergun yapririyorum. Hastaysa daha kusa kediyirum. Iyiyse daha uzun banyo yaptiriyorum.
Evet duydum onu da ama geçen sene doğum yapan arkadaşım başvurmuştu. Bize vermiolarmış dedi öğretmen olarak. Alamadı yardım. Kime verilio bilmiyorumDevlet destek veriyormus artik asgari ücret verilmesi gerekiyormuş yeni ogrendim ne kadar dogru bilmiyorum.
Bende bugün 4 5 kaşık verdim öksürüyor benim oğlumda yarın dr.götürecemgunaydin kizlar on saat oldu sut sagmadim 40 cc icti ac ac uyudu kahvalti yapmadik daha sabaha kadar uyutmadi sirayla yayagin ucunda yumak gibibyattik elimizle ayagimizla salladik yari uykulu altini actigim bez daha yerde yani göğüsleri m nasi acio ins uyurken sagarim az bisiy denuyanmadan yetistrrim. ay ayy 9 ay olana kadar icse bari valla eziyet resmen ama evlat iste.
zeytinyagi yaptim ama öksürüyor yine ihlamur yapcam netten baktim veriliyormus sabah aksam iki yemek kasigu vercem ise yararsa haber verrim cigerlere inmez ins
Sabahtan bu yana hiç inmedi kucaktan ne kollarımda ne belimde derman kalmadı daha yeni uyuduOf ya bizimkide kucaktan inmiyor bugün
Devlet destek veriyormus artik asgari ücret verilmesi gerekiyormuş yeni ogrendim ne kadar dogru bilmiyorum.
Canım bugün iki hastanenin aciline gittik tıklım tıklım doluydu geri döndük yarın gidecez bizimkide yarım saate bir falan öksürüyor ama 20 defa oksuruyordur ihlamur yaptım 4 5 çay kaşığı verdimbakicilarla ilgili burda bilhi var kizlar proje aşamasında ymis
http://www.devlette.com/calisan-anneye-1000-lira-bakici-parasi-basvuru-sayfasi/
F fulya01 dr donusu beni bilgilendirirsen sevinirim ne sıklıkla oksuriyir bebisin benkmki günde 20 kere öksürüyor
Doğduğunda hergün yıkıoduk biz de. Şimdi haftada 2 kere. Doktor bu soğuklarda hasta etmeyin haftada bir bîle olur dedi hatta. Pazar ve çarşamba günleri banyo günümüz
Canım bugün iki hastanenin aciline gittik tıklım tıklım doluydu geri döndük yarın gidecez bizimkide yarım saate bir falan öksürüyor ama 20 defa oksuruyordur ihlamur yaptım 4 5 çay kaşığı verdim
bakicilarla ilgili burda bilhi var kizlar proje aşamasında ymis
http://www.devlette.com/calisan-anneye-1000-lira-bakici-parasi-basvuru-sayfasi/
F fulya01 dr donusu beni bilgilendirirsen sevinirim ne sıklıkla oksuriyir bebisin benkmki günde 20 kere öksürüyor
En keyifli halini bekliyorum. Filenin ustune once sırt üstü yatırıyorum basını sol koluma koyuyorum. Sag elimle de yıkıyorum. Once vücudunu yıkıyorum yavas yavas. Yikarken konuşup rahatlatıyorum. Sonra basını yıkıyorum arkaya dogru döküyorum suyu yüzüne gelmeyecek sekilde. Sonra yüzustu çevirip arkasını yıkıyorum en son bi kere daha basını yıkıyorum basiyla birlikte yüzünü de yıkıyorum ve bitiyo hic aglamiyoKızlar tek başınıza nasıl yıkıyorsunuz, var mı bunun bi püf noktası? Biz bebişi iki kişi zor hak ediyoruz. Filesinin üzerinde zıplıyor resmen
İyi yapmışsın canım bende normalde öyle yapıyordum bugün kardesimdeyim sallama varmış onu yaptım ama demleme daha iyi brnceIhlamuru nasil hazirladin canim. Benimki oksuruyo malesef. Kaynamis suya ihlamuru koydum bikac dk demledikten sonra biberona koydum 5-10 cc kadar icirdim cok az. Sekersiz koydum pek begenmedi bi kac kere cekti sadece
Canım ben ıhlamura balda koyuyorum 200 cc lik bardağı bir cay kasığı bal koyuyorum bebise 2 yemek kasığı veriyorum gerisin kendim iciyorum icimi daha yumuşak oluyo en azından benim oglum daha severek iciyo diğer bitki çaylarına da koyuyorum bir cay kasığıİyi yapmışsın canım bende normalde öyle yapıyordum bugün kardesimdeyim sallama varmış onu yaptım ama demleme daha iyi brnce
fulyacim senn Adanalı misin ? oyleyse hemseriyizCanım bugün iki hastanenin aciline gittik tıklım tıklım doluydu geri döndük yarın gidecez bizimkide yarım saate bir falan öksürüyor ama 20 defa oksuruyordur ihlamur yaptım 4 5 çay kaşığı verdim
Canim bebeklere bal yasak verme balli allah korusun zarari olabilirCanım ben ıhlamura balda koyuyorum 200 cc lik bardağı bir cay kasığı bal koyuyorum bebise 2 yemek kasığı veriyorum gerisin kendim iciyorum icimi daha yumuşak oluyo en azından benim oglum daha severek iciyo diğer bitki çaylarına da koyuyorum bir cay kasığı
Bende oyle biliyorum agir da gelebilirmis Allah korusun.Canim bebeklere bal yasak verme balli allah korusun zarari olabilir
Aynen cnm bakılacak cinsten değil anlaşılan bizimkilerAy yok ben benimkine zor bakiyorum evladım olmasa benim kıza ayda 5 bin verseler bakmam koyar kaçarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?