Canım bal koyma 2yaşına kadar çok sakincaliymisCanım ben ıhlamura balda koyuyorum 200 cc lik bardağı bir cay kasığı bal koyuyorum bebise 2 yemek kasığı veriyorum gerisin kendim iciyorum icimi daha yumuşak oluyo en azından benim oglum daha severek iciyo diğer bitki çaylarına da koyuyorum bir cay kasığı
Evt adanaliyik allahın adamıyıkfulyacim senn Adanalı misin ? oyleyse hemseriyiz
Bnm bebis 2-3 gündür karnı cok ağrıyordu galiba sürekli sesler geliyordu karnından ve geceleri emerken cocugun karnından acayip sesler cikiyordu o sesten sonra çığlık çığlığa uyanıyordu ve gun boyu da ağlıyordu aksam napalim diye düşünürken karnına sıcak su torbası koysak dedik koyduk baya iyi geldi aksam eskisine gore o kadar cok ağlamadı belki sizinkinin de karnı ağrıyordur bi deneseniz yine kucakta gezdik tabl ama cok şiddetli ağlıyordu öyle yapmadı bu aksamAynen cnm bakılacak cinsten değil anlaşılan bizimkiler
Biliyorum canım bir yasına kadar direk bal yasak zaten ama bir cay kasığının onda biri bile gitmiyo ki ona o da bir gram bal bile yapmiyo bir kesme seker at diyen Dr lar var şekerdense bal daha iyidirCanim bebeklere bal yasak verme balli allah korusun zarari olabilir
Canm bir nohut tanesi kadar bal bile bebeği hasta etmeye yeterliymis sen bilirsin tabiBiliyorum canım bir yasına kadar direk bal yasak zaten ama bir cay kasığının onda biri bile gitmiyo ki ona o da bir gram bal bile yapmiyo bir kesme seker at diyen Dr lar var şekerdense bal daha iyidir
Canim fön sesi açUyumuyor saat 04.40 tan beri 1 saattir yatır kaldır sırtimdan ter aktı. Annem de koca kişisi de salonu daha da karanlık yapınca erkenden odalarina tüydüler. Bundan böyle akşam 9 da uyutmaya ve salonu karanlik yapmaya karar verdim ve uygulamaya çalısıyorum. Önceden de gece ışıkları kapatırdim ama salonun kapisindakı camlardan iceriye Koridordan isik sizardı. Iceridi loş olurdu. Artik koridoru da söndürüyorum sadece mutfakta gelen cok az ışık belli belirsiz oluyor. Bakalım neler olacak. Hala uyumadı. Kaçıncı deneme bilmiyorum
Canim bezini artik yattığında uyanana kadar ellemicen( cok uzun sure olduğunda kontrol et tabi) uyudugu zaman kendi kalkicak ellemicen biz yataga gelip ışığı kapatana kadar uyumuyoruz ondan snra bir iki pispis uyumazsa fön seni on dk snra uyuyorGece uykuda kaka yapmamışsa en son ne zaman ve sabah ne zaman bezinı değiştiriyorsunuz?
Diyelim akşam 10 da uyuttunuz ama 1 saat sonra uyandı, tekrar uyutamadınız çok ağlıyor o zaman ışıkları açıp mı müdahale ediyorsunuz?
Ikisini de çok denedim benim sıpada önce işe yarar gibiydi birkaç gün sonra etki etmez oldu,artık fön sesi falan açmıyorum.Y yesil zeytin sesi yuksek olsun canm cok kısık olmasin ellerinide tut canim yada battaniyenin altına koy biraz debeleniyor ama uyuyor fön sesi olunca
Allah kolaylik versin canm o zaman sana baska yöntem yok malesefIkisini de çok denedim benim sıpada önce işe yarar gibiydi birkaç gün sonra etki etmez oldu,artık fön sesi falan açmıyorum.
son zamanlarda bezine dokunmuyorum. Zaten günde 1 veya 2 günde bir kaka yapıyor. Yspınca da hemen anlaşılıyor. Gece 11 den donra altını çok huzursuz olmadıkça acmıyorum.Canim bezini artik yattığında uyanana kadar ellemicen( cok uzun sure olduğunda kontrol et tabi) uyudugu zaman kendi kalkicak ellemicen biz yataga gelip ışığı kapatana kadar uyumuyoruz ondan snra bir iki pispis uyumazsa fön seni on dk snra uyuyor
Teşekkür ederim. Sabahın bu saatinde ilgilenip cevap yazdığınız için.Allah kolaylik versin canm o zaman sana baska yöntem yok malesef
Kızlar tek başınıza nasıl yıkıyorsunuz, var mı bunun bi püf noktası? Biz bebişi iki kişi zor hak ediyoruz. Filesinin üzerinde zıplıyor resmen
son zamanlarda bezine dokunmuyorum. Zaten günde 1 veya 2 günde bir kaka yapıyor. Yspınca da hemen anlaşılıyor. Gece 11 den donra altını çok huzursuz olmadıkça acmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?