Bn de sallamayı bırakmak istiyorum ama sallarken bile zor uyuyo diye bırakamıyorum :)B
Bebeğim uyuyacaği zamsn çok huzursuz oluyor. Kucağıma alıp sallamaya baslaýinca uyuyacağını anliyor basıyor aglamayı. Uyumak da istiyor esniyor yüzünü gözünü ovusturuyor. Kucağıma alip gezdirince susuyor. Taa ki iyice yorgun düsene kadar kucakta geziyoruz öyle uyuyor. Beşige koy salla,kucakta pışpışla ile uyumuyor.
keşke mamayı alsa yada sağılmış sütü biberonla alsa onu da zorla içiyor. 100 cc zorla içiyor. Uyku arası yada çok açsa uyanıkken güzel iyir. Ne yapacağımî şaşırdım. Cevap yazdığınız için teşekkür ederimY yesil zeytin keşke sütünü artırabilsen tabiki ama yetmiyosa da takviye gerekiyo. Bi de bşberona alışmış da olabilir bnm öyle oldu 5 dk emiyodu 3 dk 1 dk derken ağzına almadı sağınca da pek çıkmadı psikolojik zaten çok ağlayan bi bebekti lohusa sendromu yaşadım çok ağladım falan şimdi süt yok. Seninki de illaki 200 cc içecek değil ama en azından 150 içmeli 3,5 aylık bile olsa. Biraz memeden de alır yine. Ya da sütünü artırabilirsen kaşıkla ver mamayı bence canım
Yüzüstü yatmayı sevmiyor. Uyanikken bile 10 dak zor duruyor. Uyuttuktan sonra mı yüzüstü yatırıyorsunuz onu denemedim.
Bn yan yatırıyorum yüzüstü çok tehlikeli diye biliyorum tavsiye etmem. Kusabilir vs.. Allah korusun
B
Bebeğim uyuyacaği zamsn çok huzursuz oluyor. Kucağıma alıp sallamaya baslaýinca uyuyacağını anliyor basıyor aglamayı. Uyumak da istiyor esniyor yüzünü gözünü ovusturuyor. Kucağıma alip gezdirince susuyor. Taa ki iyice yorgun düsene kadar kucakta geziyoruz öyle uyuyor. Beşige koy salla,kucakta pışpışla ile uyumuyor.
Biliyorum canım bir yasına kadar direk bal yasak zaten ama bir cay kasığının onda biri bile gitmiyo ki ona o da bir gram bal bile yapmiyo bir kesme seker at diyen Dr lar var şekerdense bal daha iyidir
Ben de mama aldım iste almiyor biberon kasıkla da yemiyor püskürtüp duruyor mamayi düşündüm bnde milupanın mamasından alsam mı bizimki cok gazlı iyice mahvedermiyiz mideyi bağırsaği diye korkuyorum bizimkinin de kilo Alimi normal bnmki tam 3.5 aylık sence kasik maması icin erken niBenimkide biberon almıyor Denedim aldım mama icmedi,gunduzleride ağlıyordu akşam üzerleri cildiriyodu kolik sanıyordum Meğer açmış çocuk..Şimdi aglamalari durdu her ay bir kilo aldı oğlum 7 kiloydu sadece anne sütüyle..Kilo alımı iyiyse ilaveten gerek yok dediler ama öyle değil mis şimdi sadece uyku ve kucak için ağlıyor Allahın izniyle..Birde bağımsız oturabilse sıkıntı kalmiycak..
Hayatım oğlum bronşit başlangıcı olmuş anamizi ağlattı bugün çok yordu hirliyordu resmen çok kötüydü dr.buhar verdi günde 4defa yapacak ilaç verdi işte antibiyotik falan salı günü kontrole gidecez korkma dedi daha başlangıcı geçer dedi çok canımız sıkıldı ama salgın Hastane tıklım tıklımdı herkes hasta dr.hastaydi bende gittim dr.ilaç verdi bol bol sıvı al dedi öyle geldik işte anam kaç gündür emmek istemiyor beni burnu dolu sanırım uykusunda veriyorum cildiracam ya kıyameti koparıyor memeyi verince hastalıktan sanırım...Canım bebisin hastaysa hemen götür bekleme canım
Hayatım oğlum bronşit başlangıcı olmuş anamizi ağlattı bugün çok yordu hirliyordu resmen çok kötüydü dr.buhar verdi günde 4defa yapacak ilaç verdi işte antibiyotik falan salı günü kontrole gidecez korkma dedi daha başlangıcı geçer dedi çok canımız sıkıldı ama salgın Hastane tıklım tıklımdı herkes hasta dr.hastaydi bende gittim dr.ilaç verdi bol bol sıvı al dedi öyle geldik işte anam kaç gündür emmek istemiyor beni burnu dolu sanırım uykusunda veriyorum cildiracam ya kıyameti koparıyor memeyi verince hastalıktan sanırım...Canım bebisin hastaysa hemen götür bekleme canım
Teşekkürler canım dikkat et sende canım herkes hastaİnşallah hemen iyileşir sabaha biseyi kalmaz benimkininde oksurugu hapsurugu var alerjiden gibi geliyo bana ateşi çıkıp duruyodu bi gaz ilacindanmis vermiyom onu artik
Aman canım erkenden önlemini al hastanede bir iğne yaptılar evdede antibiyotik içince sızdı oğlum beni emmedi mama yaptım biraz sonra uykusunda emzırdım şimdi kalktı yine emmiyo hırıltısı var yavrumun ötüyor resmen allahım yavrularimizi korusunCok gecmis olsun canim. Benim kizda gecen ay bronsit baslangiciydi antibiyotik ve ilac kullandik gecmisti. 4. Ay asisina gittik hapsurup oksurmuyodu o gece tikandi resmen korkuyorum bende ama haftaici doktora gitcez belkide yarin gideriz.
bence bir şey olmaz o kadardan benşmki de vuruyor bazen bana, oyuncaklarına falan. kafaya alınan darbelerde birkaç saat uyutmamak gerek diye biliyorum canım için rahat edecekse doktorunu ara bence. çok geçmş olsun.Bütün hasta yavrulara ve annelere çok geçmiş olsun çabucak iyileşirsiniz inşallah..
Yaklaşık 2,5 saat önce kızım kucağımdaydı kafasını yanağıma kemiğe vurdu çok aplanı yavrum. Kafasında vurduğu yer kızardı şimdi kızarıklık geçti ama bi sıkıntı olmuş mudur endişeliyim. Bişey olsa ne gibi belirtiler olur?
Milupanin sütlü pirinç li manasını aldım ben,ilk gün bir bal kaşığı kadar yedirdim sonra arttirdim şimdi yarım çay bardağı yiyor benimkide çok gazlıydi , ama gaz yapmadı azar azar baslarsaniz bisey olmaz ben ilk kavanoz maması vermiştim organik sütlaç çok sevmişti.Ben ilk denemede farkı farkettim gündüz verin olmazsa sıkıntı olursa uykusuz kalmassiniz..Ben de mama aldım iste almiyor biberon kasıkla da yemiyor püskürtüp duruyor mamayi düşündüm bnde milupanın mamasından alsam mı bizimki cok gazlı iyice mahvedermiyiz mideyi bağırsaği diye korkuyorum bizimkinin de kilo Alimi normal bnmki tam 3.5 aylık sence kasik maması icin erken ni
bence bir şey olmaz o kadardan benşmki de vuruyor bazen bana, oyuncaklarına falan. kafaya alınan darbelerde birkaç saat uyutmamak gerek diye biliyorum canım için rahat edecekse doktorunu ara bence. çok geçmş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?