Rica ederim İnşallah sizler de faydasını görürsünüz...öncelikle 3 saat çok uzun bi süre değil mi en fazla 2 saat Olmalı arası. Emzirdin en fazla 15 dk iki göğüsünü de verdikten sonra baktın doymadı mama takviyesi yap korkma sadece mana ile büyüyen çocuklar bile var kafan rahat olsun endişendikçe azalır sütün. Süt Prolaktin hormonuyla hipofiz bezinde salgılanan bi hormon benim sütüm var yetiyor dedikçe artacaktır. Emzirme bittikten sonra sağ göğüslerin tamamen boşalacak birkaç damla çeksen dahi kârdır.Değerli deneyimin için ben de teşekkür ederim, izninle bişey sormak istiyorum, yardımcı olursan sevinirim.. Ben bebeğimi yaklaşık 3 saatte bir emiziriyorum, 15 dk civarı süt gelmeyene kdr emziriyorum. Sonuç olarak süt kalmıyor. Peki ben ne zaman sağacağım? Herkes sağ mutlaka artması için diyor ama ne ara sağayım? Emzirdikten 1 saat sonra sağsam bebek emince süt bulamayacak memede diye sağmıyorum. Nasıl ve ne zaman sağacağım artırmak için? Gerçekten çok sevineceğim yardımcı olabilirsen!
Ama bebekler sagma makinelerinde n daha guclu cekıyor dıye duydum amaaaannnnnn annelérımızın donemınde sağma makınesı mı varmış bence işin sırrı sık sık bebeğin emmesı...Arkadaşlar,
Ben bu süt sağma işini anlamıyorum hemşire bana sağarsan azalır dedi onun için ben hiç sağmıyorum ama sizden mutlaka sağ diye okuyunca şaşırıyorum
Canım bendede oldu doğum yaptıgım hastahaneye gittim dr.iyice dağ bosalt defi atesim 39.9 olmuştu iyice bosalttim sütü dokmedim icir dedi sütü bir günde oldu benimki iyice bosalttim rahatladım evede o göğüsümü emzirdim iyice bosalttim masaj yaptım antibiyotik kullandım iki günde gectiSonrasinda emzirebiliyomusun bebegi peki
Bebeğini bişe olmaz dr.git sağlık ocağına bile gidebilirsin uygun antibiyotik verir in lazım canım bide iyice bosalt çok kötü ben ne çektim içinde süt kalınca ateş yapıyorIyi bayramlar kizlar. Dun geceden itibaren sag gogusum sisti ates yapti aglayarak gecirdim. Sut sagiyorum gelmiyo sicak suyla masaj yaptim soguk kompleks yaptim fayda etmiyo. Sut kirilmasi deniyomus galiba bayram sabahi atesler icinde yatiyodum. Doktora gitmeye korkuyorum antibiyotik falan verir bebegime sut verdirmez diye. Aglaya aglaya damla damlada olsa sagip veriyorum. Bu konuda fikri olan var mi?
Bizimkisi mama ver diye diretti ilk doğduğu günden beri. Kayınım ziyarete geldi hastaneye eltimle onun yanında diyor ki sütü daha gelmedi.. Çok sinirleniyorum gerizekalı eşim dersen ailesine daha bi düşkün oldu çocuk doğdu doğalı..kızlar yaa bu gaz sorunu beni çok yıprattı gece bebeğim hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor ıkınıyor kızarıyor sürekli kucağımda durduğundan dikişlerim acıyor sol uçta da anlam veremediğim bi kızarıklık ve acı var sanki iğne batıyor gibi. hala dikişleri acıyan sezeryanlı anneler var mı dikişim attı diye çok korkuyorum. bir de kv de geldi şimdiye kadar sadece annem vardı şimdi ikisi bir beni çok bunaltıyor. bebeğim emzik almıyor kv alsın diye bala batırıp verecekmiş sabah sabah sinir etti beni bal bir yasından önce cok zararlı diyorum anlamıyor bi daha bu konuyu açarsan kalbini kırarım onun annesi benim ben ne istersem onu yiyebilir benim çocuğum dedim sesini kesti. bunu yapmak istemiyorum ama her defasında istiyor ya sizinkiler de böyle mi
Canım benim oğlumun yüzünden çıktı sivilce gibi beyaz geliştiği buyudugu için diyo anneler dr.soylrmisti ilk başa olur korkmayin diyeHerkese merhaba, bebegimin suratinda, koltuk altinda ve kol icind kirmizi noktaciklar cikmisti. Whatsapptan fotolari cekip doktorumuza gonderdim, bebeklik egzamasi oldugunu ve bol bol nemlendirici surmemizi soyledi. Ben de 2 gun boyunca oyle yaptim ama daha cok artinca yakin bir doktora gittim. Oysa ki egzama degil sivilceymis,akne neonatal. Anne sutunden hormonlarla geciyormus, yapabilecegimiz bir sey yokmus. Tabii ben nemlendirici surerek artmasini sagladimkirmizi, ici beyaz dolu sivilcecikler var alninda ve yanaklarinda, ergenlik sivilcesi gibi. Doktora kanli canli gostermeden bir sey yapmamak gerekiyor. Var mi bu sorunu yasayan aranizda?
Aynı dert bendede var canım iyice bunalıma girdim eşimin tayini şehir dışına çıktı 3 haftadır gidiyor hafta sonları geliyor kaynanamlara altli üstlü oturuyoruz uyuyan cocugu uyandırmak istiyorlar çocuk daha yeni doğmuş bide benimki 36haftalik oldu birini yüzünü oksuyorlar biri saçlarını bide yigeni var öpmek istiyor bende daha çok küçük canım kokla dedim saçından caktirmadan öpmeye çalışıyor hele kaynanam çocuk sürekli uyuyor bir acikinca uyaniyor emzirme biraz sevelim diyor çocuğu kucağına alıyorlar çocuk aranıyor ağzını açıyor en son basiyor çığlığı bende cildiriyorum içim içimi yiyor yazık diyorum nasıl bir vicdan ya daha 1aylik çocuktan ne sevmesi bekliyorlar ya kucaklarina bile vermek istemiyorum çünkü haketmiyorlar hiç yanımda olmadılar şimdiye kadar şimdi torun sahibi oldular ikide bir arıyor kızım yukarı gel diye ya cinnet gecirecem vallaBizimkisi mama ver diye diretti ilk doğduğu günden beri. Kayınım ziyarete geldi hastaneye eltimle onun yanında diyor ki sütü daha gelmedi.. Çok sinirleniyorum gerizekalı eşim dersen ailesine daha bi düşkün oldu çocuk doğdu doğalı..
Uyuyan çocuğu eltimin kızları öpmek istedi uyandırmayın dedim diye kaynana ağlamaya başladı. Zoruna gitmiş torunlarına öyle demişim ne olurmuş severse.. Eşime diyo ki, sen anasıysan onlar da amcasının çocukları tabi sevecekler. İşte gel de deli olma. Eşime bunları anlatınca da anasına hala toz kondurmuyor. Valla bilmiyorum ama ben ayrılmayı bile düşünüyorum. O kadar tedavi gördüm çocuk için ama mutsuzum. Ben banyosu ve emmesi için uyandırmak istediğimde de suratını astı arkamdan bu çocuk büyümez diyor. E torunların severken çocuk bu uyur da uyanır da diyordun ya hani.. Bir de hacı olacak eşimle aramı bozuyor hep beni şikayet ederek. Ama ben anasını şikayet edince kötü gelin oluyorum..
Rica ederim İnşallah sizler de faydasını görürsünüz...öncelikle 3 saat çok uzun bi süre değil mi en fazla 2 saat Olmalı arası. Emzirdin en fazla 15 dk iki göğüsünü de verdikten sonra baktın doymadı mama takviyesi yap korkma sadece mana ile büyüyen çocuklar bile var kafan rahat olsun endişendikçe azalır sütün. Süt Prolaktin hormonuyla hipofiz bezinde salgılanan bi hormon benim sütüm var yetiyor dedikçe artacaktır. Emzirme bittikten sonra sağ göğüslerin tamamen boşalacak birkaç damla çeksen dahi kârdır.
canım böylelerine benim yaptığım gibi konuşacaksın hak ediyorlar. hiç kendini ezdirme lafını ver onu istiyor çünkü. benim eşim benden çok bağırır annesine o yönden sanslıyım biraz. senin durumun biraz daha zormuş ama moralini yüksek tut bebeğini düşün sütün kesilmesin söylenenlere kulak asma hiçsalla gitsin.Bizimkisi mama ver diye diretti ilk doğduğu günden beri. Kayınım ziyarete geldi hastaneye eltimle onun yanında diyor ki sütü daha gelmedi.. Çok sinirleniyorum gerizekalı eşim dersen ailesine daha bi düşkün oldu çocuk doğdu doğalı..
Uyuyan çocuğu eltimin kızları öpmek istedi uyandırmayın dedim diye kaynana ağlamaya başladı. Zoruna gitmiş torunlarına öyle demişim ne olurmuş severse.. Eşime diyo ki, sen anasıysan onlar da amcasının çocukları tabi sevecekler. İşte gel de deli olma. Eşime bunları anlatınca da anasına hala toz kondurmuyor. Valla bilmiyorum ama ben ayrılmayı bile düşünüyorum. O kadar tedavi gördüm çocuk için ama mutsuzum. Ben banyosu ve emmesi için uyandırmak istediğimde de suratını astı arkamdan bu çocuk büyümez diyor. E torunların severken çocuk bu uyur da uyanır da diyordun ya hani.. Bir de hacı olacak eşimle aramı bozuyor hep beni şikayet ederek. Ama ben anasını şikayet edince kötü gelin oluyorum..
Canım benim oğlumun yüzünden çıktı sivilce gibi beyaz geliştiği buyudugu için diyo anneler dr.soylrmisti ilk başa olur korkmayin diye
Ya canım inan çok zor valla. Anlat anlat bitmiyor.. Yok tecrübelilermiş te bana ön ayak olurlarmış. İnan olmasalar daha iyi bakarız biz çocuğa. Varlıkları bir şey kazandırmıyor. Bana diyo ki dua ve adak ile buldunuz o çocuğu aç bırakma mama ver diyo ilk doğduğu gün sütüm gelmeyince.. Böyle strese gire gire sütüm de artmıyor. Annem bana kızıyor sürekli he diyip gülüp geç stres yapma diye. Onlar türkiyede ben Fransa dayım. Çok özlüyorum ailemi ama eşim tehdit ediyor aileni unutacaksın benim soyadımdasın diye. Sırf yeğenlerine sevdirmedim surat astım diye..Aynı dert bendede var canım iyice bunalıma girdim eşimin tayini şehir dışına çıktı 3 haftadır gidiyor hafta sonları geliyor kaynanamlara altli üstlü oturuyoruz uyuyan cocugu uyandırmak istiyorlar çocuk daha yeni doğmuş bide benimki 36haftalik oldu birini yüzünü oksuyorlar biri saçlarını bide yigeni var öpmek istiyor bende daha çok küçük canım kokla dedim saçından caktirmadan öpmeye çalışıyor hele kaynanam çocuk sürekli uyuyor bir acikinca uyaniyor emzirme biraz sevelim diyor çocuğu kucağına alıyorlar çocuk aranıyor ağzını açıyor en son basiyor çığlığı bende cildiriyorum içim içimi yiyor yazık diyorum nasıl bir vicdan ya daha 1aylik çocuktan ne sevmesi bekliyorlar ya kucaklarina bile vermek istemiyorum çünkü haketmiyorlar hiç yanımda olmadılar şimdiye kadar şimdi torun sahibi oldular ikide bir arıyor kızım yukarı gel diye ya cinnet gecirecem valla
kızlar yaa bu gaz sorunu beni çok yıprattı gece bebeğim hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor ıkınıyor kızarıyor sürekli kucağımda durduğundan dikişlerim acıyor sol uçta da anlam veremediğim bi kızarıklık ve acı var sanki iğne batıyor gibi. hala dikişleri acıyan sezeryanlı anneler var mı dikişim attı diye çok korkuyorum. bir de kv de geldi şimdiye kadar sadece annem vardı şimdi ikisi bir beni çok bunaltıyor. bebeğim emzik almıyor kv alsın diye bala batırıp verecekmiş sabah sabah sinir etti beni bal bir yasından önce cok zararlı diyorum anlamıyor bi daha bu konuyu açarsan kalbini kırarım onun annesi benim ben ne istersem onu yiyebilir benim çocuğum dedim sesini kesti. bunu yapmak istemiyorum ama her defasında istiyor ya sizinkiler de böyle mi
hiç sorma canım ben de kasımda baslıcam kara kara düşünüyorumCalisan anneler, biz bu kuzulari birakip nasil gidecegiz ise, ben aralikta basliyorum, ara ara aglama krizine giriyorum, cok uzgunum
kasıkların orası dimi canım orası benim de acıyor iç dikişler oralarda olabilir mi diye düşünüyorum yara olmasa niçin acısın ki dimi. benim de bugün 24 günlükBenim dikislerin sonundaki dikis olmayan bolge aciyor ozellikle yataktan kalkarken, cok yurudugumde, arabaya binerken vs. Daha yeni sayilir 19 gun oldu.
Herseyi kendilerinin bildiklerini saniyorlar maalesef, ben de tartismak istemiyorum, kendi kendimi yiyorum
bende çok dertliyim bu konuda.Oğlum sürekli emmek istiyor.Yalancı meme konumunda öyle uykuya dalıyor.Birde süt içiyor tam uyuyacak gaz sıkıntısı, gazı çıkardıkdan sonra tekrar emmek istiyor ve tekrar gaz bu nasıl bir döngü böyle.Deliricem dün saat altıdan gece 2 ye kadar uyutamadım.Babası da gelip mama ver ara ara sütün gaz yapıyor oda çıkartamayınca böyle ağlıyor dedi.Bana çok dokundu oturup ağladım.Sütümün yettiğini düşünüyorum ve ben nedense mamadan vermek hiç istemiyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bir yandan da çocuk hiç göğsümden ayrılmak istemiyor.Acaba doymuyormu anlayamadım.kızlar yaa bu gaz sorunu beni çok yıprattı gece bebeğim hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor ıkınıyor kızarıyor sürekli kucağımda durduğundan dikişlerim acıyor sol uçta da anlam veremediğim bi kızarıklık ve acı var sanki iğne batıyor gibi. hala dikişleri acıyan sezeryanlı anneler var mı dikişim attı diye çok korkuyorum. bir de kv de geldi şimdiye kadar sadece annem vardı şimdi ikisi bir beni çok bunaltıyor. bebeğim emzik almıyor kv alsın diye bala batırıp verecekmiş sabah sabah sinir etti beni bal bir yasından önce cok zararlı diyorum anlamıyor bi daha bu konuyu açarsan kalbini kırarım onun annesi benim ben ne istersem onu yiyebilir benim çocuğum dedim sesini kesti. bunu yapmak istemiyorum ama her defasında istiyor ya sizinkiler de böyle mi
kasıkların orası dimi canım orası benim de acıyor iç dikişler oralarda olabilir mi diye düşünüyorum yara olmasa niçin acısın ki dimi. benim de bugün 24 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?