2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bebekler buyudugu için sagmaya gerek duymuyorum artık iki saatte bir ikisinide veriyorum

Ah ahhh herkesin derdi başka bnmki de hiç emmiyor her beslenmemiz kavgayla geçiyor ortalığı yıkıyor emmiyeceğim diye mama istiyor sürekli keşke bnmki de hiç ayrılmasa gögsümden

Bende başta 1 hafta silikon gogus ucu ile emzirdim sonra göğsünü verdim rahat emdi

Benimde bebegim de var sut yarayinca olur dedi tecrübeli anneler özellikle aslında ve burun üstünde dediler hatta daha sivilce yokken gorumcem böyle olur korkma demisti

sab simplex kullanan var mi arkadaslar ? memnun musunuz ? yan etkisi oldu mu ??

Ben de bŞladım bakalm az önce sağmaya, dediğin gibi gece sağmam lazım asıl çünkü saolsun uyuyup duruyor ve doğru düzgün emmiyor! İnşallah hepimizin bol sütleri olur cnm :)

Bende yarın oglumu birakip gunu birlik van a gidip gelicem sutumu sagip duruyorum ama az çıkıyor emzirdikten sonra sagdm 60 cc zor cikiyor bes kap yapabildim smdiye kadar bugün iki gogsumde de sut bitti birikene kadar oglan acikti mama vermek zorunda kaldm 15 cc ancak icti begenmedi galiba mamayi yada doydu heralde ay ne zor sagmak

Aynen cnm sarılık yuzunden mamaya dadandık yoksa tek meme verırdık

Çok şükür henüz mamaya ihtiyaç duymadık, gidişatı iyi. Ama her an sütüm azaldı azalacak endişesi duyuyorum. Bir de sağma işini merak ediyordum işte.. Mesela bugün başladım, 18-18:30 arası emzirdim, 19:00 a kadar da sağdım ( şok oldum çünkü 40 ml süt çıktı ki bu bence harika birşey) bebiş te uyudu, şimdi sütüm kalmamış gibi geliyo, heran uyanabilir ve emince doymazsa diye endişe ediyorum! Kısaca 2 saate sütüm dolar mı? Bebişi doyuracak kdr gelir mi? Eğer öyleyse ben sıkıntılansam da sağmaya razıyım... Ne dersiniz?

Bir de ilk kez süt saklama poşeti kullandım ve 40 ml sütümü buzluğa koydum! Çok mutluyum, tarihi bir olay benm için çünkü ilk bebeğim %80 mamayla büyümüştü.. Nerdeee süt saklamak..

Ay Allahom ne zor bebek büyütmek! Geçecek dimi kızlar bu günler? Uykusuzluk, süt derdi, gaz derdi, lohusalık duygusallığı, anne-kv savaşları, bendeki aşırı sabırsızlık ve sinir, bir de yeni favorim: doğumda almadığım kiloları damızlık inek gibi beslenmek yüzünden alıyor olmam! Bu da fena sinirimi bozmaya başladı..
Nolacak bu halimiz kızlaaar???

Kizlar sizin bebisleriniz gunde kac saat uyuyo? Benim kucuk adam sabah bi kalkiyo 7 gibi 12-1e kadar ayakta.. O saatlerde uyuyo 5-6ya kadar sonra yine 10-11e kadar ayakta.. Gece bazen emip uyuyo bazen de yatiyo kalkiyo surekli.. Ilk 1 ay 16-18 saat uyumasi lazim yaziyo heryerde

Normalde 2 saatte dolar diyolar ama benim bazen dolmuyo

Off off sorma. Aciyan ve sizlayan meme uclari da var
Ben de devamli yiyorum istahim cok fazlaa

Benimki oyleden beri ayakta aç mi diyorum yok mama verdm bugün sutumu sagdigim için 15 cc anca içti tam uyudu derken yatağına koyunca yine kalkti bizimki galiba gazdan uyumuyor

Benimki oyleden beri ayakta aç mi diyorum yok mama verdm bugün sutumu sagdigim için 15 cc anca içti tam uyudu derken yatağına koyunca yine kalkti bizimki galiba gazdan uyumuyor

Ya hani 40i cikana kadar surekli uyuyacakti bu bebekler buyume hormonu da uyutken salgilaniyomus.. Off anlamadim walla sut derdi bitse gaz derdi bitmiyo, o bitse uyku derdi basliyo.. Amaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…