2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ayy su düşüncesiz eslere cok sinir oluyorum anaları ayrı kendileri ayrı dert. en ufak bir şeyde hemen süte bahane buluyorlar mama gazın alasını yapar hem bir de kabız olursa o zaman gör. anne sütü kabız olmasını engelliyor hiç değilse.

Emzik vermeyi denedin mi canim?

Cok sukur gecti simdide sarilik derdi sardi bizi. 26 gunluk olduk ama sarilik hala 13lerde. Anne ile bebegin kan grubu uyusmayinca gec bitiyomus. Cok fazla mama vermiyorum annesutunden de gecmeye bilir dedi domtor kafam iyice karisti. Sariligi cok gec biten var mi?

hepimiz aynı kısır döngünün tam ortasındayız canım şu an bile emziriyorum kolum uyuştu artık.

indi sayılır canım çok az bi göbek var o da karnım kendini toplayamadığından. hala jöle kıvamında göbeğim

Ozel bir sey yaptin mi inmesi icin? Benim de indi gibi ama eski halinden eser yok, bingil bingil yandan bakinca gogus altimdan itibaren hala bir sislik var.

nasıl bir eş bu ya Canım kusura bakma haddim değil ama gerçekten sinir oldum ya.Hele ki böyle bir zamanda senin yanında olması lazım sonuçta siz evlisiniz ve o çocuk ikinizin.Kaynana yapar adıüstünde kaynanadır ama eş korumalı kollamalı çok üzüldüm gerçekten.

Ozel bir sey yaptin mi inmesi icin? Benim de indi gibi ama eski halinden eser yok, bingil bingil yandan bakinca gogus altimdan itibaren hala bir sislik var.
hiçbir şey yapmadım canım bünyeyle alakalı galiba kilolarım da çok çabuk gitti ilk bir haftada 9 kilo verdim. galiba sinir stres uykusuzlukla birleşince daha çabuk veriliyor :)

hepimiz aynı kısır döngünün tam ortasındayız canım şu an bile emziriyorum kolum uyuştu artık.
ay ben uyuttum şükür.Sabahtan beri onunla uğraşıyordum vaalla uykum vardı ama uymak istemiyorum şöyle rahat rahat oturmak keyif yapmak istiyorum.Tabi ev işleri de bana bakıyor ne kadar rahat oturabilirsem artık.Bazen kendimi çkm yanlız hissediyorum.Biri olsa bana yardım etse diyorum en azından bir süre çocukla ilgilenebilse ama nerde.Gelen daha çok yorup gidiyo yine herşey bana kalıyor.

canım inanır mısın ben de şu an o dinginliğe sakinliğe hasretim bende hem anne hem kv var ikisi de zıtlaşıyo birbiriyle inanki yalnız olmayı çok istiyorum şu an.

canım inanır mısın ben de şu an o dinginliğe sakinliğe hasretim bende hem anne hem kv var ikisi de zıtlaşıyo birbiriyle inanki yalnız olmayı çok istiyorum şu an.
Ayyy evet yanlızlık güzel valla ne yalan söylim karışan eden olmaması çok güzel.Sadece ara ara biri olsa diyorum ama olsa başka bir dert olurdu kesinlikle halimize şükredelim.Nankörlük yapmayayım halime demi :))

Canım bebekelrimizin doğum tarihi aynı maşallah deyim sütün için canim bol bol stok yap bence bende neler yapıyorum süt olsun diye

Canim benimde oglum cok gazli gunduz 2saat uyuyor toplamda ve surekli agliyo aksam 7den10kadar agliyo meme veriyorum durmuyo dus aldiriyorum disarda gezdiriyorum durmuyo 10bucuk gibi uyuyor .gece 1-2gisadarnmakdanlar aldiriyorumsi aglamiyor ama ikinmaktan ses cikarmaktan ayak atmaktan uyuyamuyor saat 6-7gibi sesleri kesiliyor bu seferde uyumuyor agliyor.denemedigim yapmadigim seyler yok.kimyon rezene iviyom bebegede icirdim zeytin yagi ile masaj yaptim ayak altina vikics surdum fon sesi dinlettim yuz ustu yatirna masaj yapma bide gsz surubu nurse harveys kullandim fayda etnedi simdi bifiform kullaniyorum 1haftadir oda fayda etmedi bi kacgun sonra metsil varmis ona gecicem.gercekteb cok zor bebegime uxuyorum kipkirmizi oluyir ikinmaktan yediklerime dikkat ediyorum ama hic bisey fayda etmiyor hergeceb gun daha kotuye gidiyor gazi artiyor uyuma suresi kisaldi napcam bilmiyorum Allah yardincimiz olsun bebeklerimize saglikli olsun

Canim benim bebiste cok gazli gece hic uyumuyor gunduzde uyumuyor.anneme sabah 6gibi veriyorum kendim uyuyorum 2 saat .ben uyurken bebek durmuyor diye emzigibe pekmez ve bal surup veriyor vermdiyorm ben sizi boyle yetistirdim bisey olmadi korkma diyo bende bisey demiyorum artik bebek hic durmuyo elim ayagim dolasiyor annem olmasa bakamicam uyku yok uyuyamayinca cok sinirli oluyorum beni dinlendiriyor annem o yuzden bisey demiyorum canim

canim cisini kakasini yapıyorsa doyuyordr. ac kalsa avazi ciktigi kadar ağlıyorlat. bizimki cenesini titretio ben ordan anliyorum.. bende gaz cok oluo bebekte ole ama yapacak bir sey yok sabir

Bende kuru Dutu yapıyorum guzel sut yapiyor pekmez koymuyordum onuda koyim sütün içine mi kuru incirmi koyup kaynatacaz

Canım bebekelrimizin doğum tarihi aynı maşallah deyim sütün için canim bol bol stok yap bence bende neler yapıyorum süt olsun diye
Dolabım süt dolu zaten. Stok yapıorum ama derdimiz bebeğimin kusarken tıkanması. Her emzirme vakti gelince bir korku başlıo yine. Bîkaç gündür çok az sağıyorum biraz daha rhat emio gibi. Sağmak sütü gerçekten çoğaltıo. İnşallah çoğalır sütün. Allah hepimizin yardımcısı olsun

İşte benim zoruma giden de bu bişey desem bütün iyiliklerim yok olup unutulur ve ben kötü gelin olurum.. Allah var onlardan büyük ona sığındım canım. O görüyor herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…