2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biberon kullanan annelere bişey sorucam saçma mı bilmiyorum ama bebeğiniz biberonla içerken sizi emer gibi mi içiyor yani diliyle? Bütün bebekler mi böyle içer?

benimki uyurken icio biberonuda.napio bilmiyor m zaten sinir etti artik 5 bucujtsn beri uyumadi icmedi bir sey uyuz ediyir artık 28 saat oldu uyumaya li yaa .tam dalıyor dum esim sutu mayalamadin dedi sutune de sana da . hadi sütünü verelim icer belki ağzını kitlemis resmen almio yok dene aglio simdi ciglik cigligaaa gidesim yok valla yaa allah affetsin sinjr oldum tivbe tovbe hasta diye mi böyle oldu bubkiz anlamadım gitti

Biberon kullanan annelere bişey sorucam saçma mı bilmiyorum ama bebeğiniz biberonla içerken sizi emer gibi mi içiyor yani diliyle? Bütün bebekler mi böyle içer?
Aynı şekilde emmiyor cnm. Dr um anlattı tam hatırlamıyorum ama memeyi emerken dili önde daha kuvvetli çekiyor biberonu emerken dili arkada kuvvet harcamadan çekiyormuş. Zaten o yüzden biberonu emmeyi öğrenince memeyi bırakıyor çünkü kolayı var benimki öyle bıraktı ağzına almıyor memeyi asla

Allah kolaylık versin canım SABIR

Bn de uyanıkken yüzüstü koyuyorum zaten kasları gelişsin diye cnm da uyurken koymadım benimki yan yatarken bile yüzünü yatağa gömüyo arada bilerek pancar gibi oluyo o yüzden korkuyorum. Hem yastığın varmış senin :)

@ranapınar B bebeeem aslında tekmele oyna almak istedim ama bi halı için çok pahalı geldi sonuçta sürününce içinde duracaklarını hiç sanmıyorum şu dönemde motor gelişimi için çok önemli diye aldım bakalım sevecek mi oyuncaklara pek pas vermiyo ama buna tepkisi Nasıl olur görcez

merhaba ben kızımı altını değiştiriyorum karnını doyuruyorum 20:30 da beşiğine alıyorum işikları kapatıyorum çok sıkmadan kundak yapıyorum onunla sohbet etmeye başlıyorum sakinleşiyo sonra pişşpişş dıyerejk uyutuyorum bir saat sonra ağlayarak uyanıyo altı temiz karnı tok o yüzden ışığı acmadan tekrar uyuman gerek kızım diye sakin bir ses tonuyla konusuyorum aglamasını kesiyo yuzunu oksuyorum başını oksuyorum tekrar uyuyo bu şekilde derin uykuya dalıyo maşallah sonra 04:30 a kadar ağlamıyo ben arada yatmadan emziriyorum uyku arasında bu arada ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum kış üşümesin hemde gazını rahat çıkarsın diye

Be
bebegin sakin bi Bebek mi

Kızlar bebekleriniz kahkaha atıyor mu bi de donmeye başlayan var mı ne Zaman döner cok merak ediyorum
günaydın tatlım. benimki canı isterse dönüyor tembel biraz banya yaparken de kahkaha atıyor su nasıl kızım diyorum katılıyor gülmekten

Anladım canım bebeğin kaç aylık oldu? Benimki hala diliyle içiyor

günaydın tatlım. benimki canı isterse dönüyor tembel biraz banya yaparken de kahkaha atıyor su nasıl kızım diyorum katılıyor gülmekten
Bnm ki dönmüyor kahkaha da nadir günde 1-2 kez atıyor 3.5 aylık bnm kız daha erken sanırım donmesi icin 6. Ayda bile dönenler varmis

ayy bugün aşımız var kızlar valla ben kızdan heyecanlıyım karnıma agrılar giriyor inşallh çok ağlamaz elim ayagıma dolaşıyor o zaman.ateş de 2. ayda yapmadı inş yine yapmaz.

Be

bebegin sakin bi Bebek mi
ılk ıkı ay gaz sancısından sorunluyduk azalmaya başlayınca rahatladık ama ben sakinim ağladığında sallamadım hiç hep konusarak susturmaya çalıştım birde hep aynı saatte salondan yatagına götürdüm anlıyo artık

Kızlar bebekleriniz kahkaha atıyor mu bi de donmeye başlayan var mı ne Zaman döner cok merak ediyorum
canm bızımkını karnından gıdıklıyorum kahkaha atıyor bıraz dönmeeyede başladı ama bızımkı erken dönmeeye baslamıstı 3 aylıkken snra dönmedı dr a sordum dönuyorud dönmuyor sımdı dıyen dr da dedıkı zaten 5 aylıkken dönmeeye baslar kilo aldıgı ıcın dönemıyordur dedı

ayy bugün aşımız var kızlar valla ben kızdan heyecanlıyım karnıma agrılar giriyor inşallh çok ağlamaz elim ayagıma dolaşıyor o zaman.ateş de 2. ayda yapmadı inş yine yapmaz.
Canım aksam huzursuz olursa hiç bekle hemen bir çay kaşığı calpol vs ver çok aglamisti benim oğlum akşamında hiç o kadar aglamamisti

Kızlar dün kuru kayısı yiyordum acaba bebis de sever mi dedim ağzına verdim emzik emer gibi emdi cok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…