Benimki cok hareketli doner gider mi acaba diye düşünüyorum ama ilgisininde ceker aslinda . Bakalim dusuncelerdeyiz :)bende cicco nukini aldım.Bakalım nasıl olacak,
Aynı şekilde emmiyor cnm. Dr um anlattı tam hatırlamıyorum ama memeyi emerken dili önde daha kuvvetli çekiyor biberonu emerken dili arkada kuvvet harcamadan çekiyormuş. Zaten o yüzden biberonu emmeyi öğrenince memeyi bırakıyor çünkü kolayı var benimki öyle bıraktı ağzına almıyor memeyi aslaBiberon kullanan annelere bişey sorucam saçma mı bilmiyorum ama bebeğiniz biberonla içerken sizi emer gibi mi içiyor yani diliyle? Bütün bebekler mi böyle içer?
Allah kolaylık versin canım SABIRbenimki uyurken icio biberonuda.napio bilmiyor m zaten sinir etti artik 5 bucujtsn beri uyumadi icmedi bir sey uyuz ediyir artık 28 saat oldu uyumaya li yaa .tam dalıyor dum esim sutu mayalamadin dedi sutune de sana da . hadi sütünü verelim icer belki ağzını kitlemis resmen almio yok dene aglio simdi ciglik cigligaaa gidesim yok valla yaa allah affetsin sinjr oldum tivbe tovbe hasta diye mi böyle oldu bubkiz anlamadım gitti
Bn de uyanıkken yüzüstü koyuyorum zaten kasları gelişsin diye cnm da uyurken koymadım benimki yan yatarken bile yüzünü yatağa gömüyo arada bilerek pancar gibi oluyo o yüzden korkuyorum. Hem yastığın varmış senin :)Benim oglum yuzustu yatmayi seviyor yani bilmiyorum belki de bn alistirdim. Gazi kolay cikar demislerdi gun icinde 10-15 dk yuzustu yatiriodum bastan beri. Sonra bi gun oyle uyudu ve rahat gorunuyodu. Kafasini cok rahat kaldirip cevirebildigi icin gece de o sekilde yatiriyorum. Bogulma onleyici yastikla tabii ki.. Onceleri korkuyodum ama artik nefes alamayinca kendini cekmeyi biliyo. Memede uyutup yuzustu yatiriyorum..
merhaba ben kızımı altını değiştiriyorum karnını doyuruyorum 20:30 da beşiğine alıyorum işikları kapatıyorum çok sıkmadan kundak yapıyorum onunla sohbet etmeye başlıyorum sakinleşiyo sonra pişşpişş dıyerejk uyutuyorum bir saat sonra ağlayarak uyanıyo altı temiz karnı tok o yüzden ışığı acmadan tekrar uyuman gerek kızım diye sakin bir ses tonuyla konusuyorum aglamasını kesiyo yuzunu oksuyorum başını oksuyorum tekrar uyuyo bu şekilde derin uykuya dalıyo maşallah sonra 04:30 a kadar ağlamıyo ben arada yatmadan emziriyorum uyku arasında bu arada ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum kış üşümesin hemde gazını rahat çıkarsın diyeGece uykuda kaka yapmamışsa en son ne zaman ve sabah ne zaman bezinı değiştiriyorsunuz?
Diyelim akşam 10 da uyuttunuz ama 1 saat sonra uyandı, tekrar uyutamadınız çok ağlıyor o zaman ışıkları açıp mı müdahale ediyorsunuz?
bebegin sakin bi Bebek mimerhaba ben kızımı altını değiştiriyorum karnını doyuruyorum 20:30 da beşiğine alıyorum işikları kapatıyorum çok sıkmadan kundak yapıyorum onunla sohbet etmeye başlıyorum sakinleşiyo sonra pişşpişş dıyerejk uyutuyorum bir saat sonra ağlayarak uyanıyo altı temiz karnı tok o yüzden ışığı acmadan tekrar uyuman gerek kızım diye sakin bir ses tonuyla konusuyorum aglamasını kesiyo yuzunu oksuyorum başını oksuyorum tekrar uyuyo bu şekilde derin uykuya dalıyo maşallah sonra 04:30 a kadar ağlamıyo ben arada yatmadan emziriyorum uyku arasında bu arada ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum kış üşümesin hemde gazını rahat çıkarsın diye
günaydın tatlım. benimki canı isterse dönüyor tembel birazKızlar bebekleriniz kahkaha atıyor mu bi de donmeye başlayan var mı ne Zaman döner cok merak ediyorum
Aynı şekilde emmiyor cnm. Dr um anlattı tam hatırlamıyorum ama memeyi emerken dili önde daha kuvvetli çekiyor biberonu emerken dili arkada kuvvet harcamadan çekiyormuş. Zaten o yüzden biberonu emmeyi öğrenince memeyi bırakıyor çünkü kolayı var benimki öyle bıraktı ağzına almıyor memeyi asla
Bnm ki dönmüyor kahkaha da nadir günde 1-2 kez atıyor 3.5 aylık bnm kız daha erken sanırım donmesi icin 6. Ayda bile dönenler varmisgünaydın tatlım. benimki canı isterse dönüyor tembel birazbanya yaparken de kahkaha atıyor su nasıl kızım diyorum katılıyor gülmekten
ılk ıkı ay gaz sancısından sorunluyduk azalmaya başlayınca rahatladık ama ben sakinim ağladığında sallamadım hiç hep konusarak susturmaya çalıştım birde hep aynı saatte salondan yatagına götürdüm anlıyo artıkBe
bebegin sakin bi Bebek mi
canm bızımkını karnından gıdıklıyorum kahkaha atıyor bıraz dönmeeyede başladı ama bızımkı erken dönmeeye baslamıstı 3 aylıkken snra dönmedı dr a sordum dönuyorud dönmuyor sımdı dıyen dr da dedıkı zaten 5 aylıkken dönmeeye baslar kilo aldıgı ıcın dönemıyordur dedıKızlar bebekleriniz kahkaha atıyor mu bi de donmeye başlayan var mı ne Zaman döner cok merak ediyorum
Canım aksam huzursuz olursa hiç bekle hemen bir çay kaşığı calpol vs ver çok aglamisti benim oğlum akşamında hiç o kadar aglamamistiayy bugün aşımız var kızlar valla ben kızdan heyecanlıyım karnıma agrılar giriyorinşallh çok ağlamaz elim ayagıma dolaşıyor o zaman.ateş de 2. ayda yapmadı inş yine yapmaz.
3,5 aylık cnm bnmki. Diliyle içiyosa seni de emiyodur herhaldeAnladım canım bebeğin kaç aylık oldu? Benimki hala diliyle içiyor
3,5 aylık cnm bnmki. Diliyle içiyosa seni de emiyodur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?