2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Oyle yardim olmaz olsun ya Allah askina. Sünnet isini erteleyebilirsen gonderin bir sekilde erteleyemezsen de baska bi bahane bulun ne bileyim.Bebisi hunharca yikama meselesine de kizdim zaten. Günah ya.

dogru aslinda ama ana kucagina da sigmayacak ya acaba kullanisli olur mu kucak tarzi olanlarayyy hic ek gidaya gecsin istemiyorum ya simdi ne rahat ya emzir ya mama ver. gida hazirlarken yok organigi haslamasi puresi..

Seni çok iyi anliyorum benim kV de şap şap öper. Kayınpeder de bi kere sevmiş değil huyu öyleymiş.

Kızım doğdu 3. Gün emziğini reçele ve Bala batırdı. Daha hamileyken 3. Ayda çorbalara başlatırız dedi tabi ki ben galip çıktım buna izin vermem. Yılbaşında 2 gece kaldı 2 Asır gibi geldi karışmadığı şey kalmadı. Çocuğu oturttu kızdım tarhana çorbası ver dedi kızdım. Arkamdan ne konuşmuştur... say say bitmez.. kızın bezini değiştiririm ne çok bez değişiriyorsun der, kusar üstü IslanIR günde 1 kez değiştirsen yeter der.. neler neler.. Allahtan burda değil kış çıkana kadar da gelemez

dogru aslinda ama ana kucagina da sigmayacak ya acaba kullanisli olur mu kucak tarzi olanlarayyy hic ek gidaya gecsin istemiyorum ya simdi ne rahat ya emzir ya mama ver. gida hazirlarken yok organigi haslamasi puresi..
Canim tahmini 2-3 yasina kadar oturur onda yani bizim aldigimizda. Ek gidaya gecince de gece uyanmayacaklar pek ise olumlu yonunden bak :)

Oyle yardim olmaz olsun ya Allah askina. Sünnet isini erteleyebilirsen gonderin bir sekilde erteleyemezsen de baska bi bahane bulun ne bileyim.Bebisi hunharca yikama meselesine de kizdim zaten. Günah ya.
Zaten yardım isteyen kim arkadaşım Annemin evi bana yüz metre, yardımlık bi şey olduğunda o ediyor. Onları evimde istemeyen gelinmişim diye veryansın ediyor kaynana, yalandan iki göz yaşı döküyor tamam. İki üç gün kal git, ne zaman gidelim diye bana soruyorlar bi de.

annen yakinmis ne guzel canim, ozendim

Istemedigine eminim tatlim zaten istesen yardim gelmezler. Siz bilirsiniz anne de ama ben islerimi halledebiliyorum de. Ya da kalin yapamiyorum de ters tepiyo gidiyolar bazen. Ben bobreklerini sürdüm öne bir bobregi büyüktü hamileyken o yuzden benden habersiz birsey vermeyin dedim yoksa 40 gunlukken kp peynir mi recel mi birsey tattiracakti ben denk geldim. Vermeyin dedim zararliymis dedim bobregi falan dedim o zaman biz veriyorduk birsey olmuyordu diyemiyorlar. Bir de birakmiyorum pek onlara bi sevdirmeye kalani bende.

Tatlılığa bak maşallah bendeki de aynısı sandalyenin, öndeki oyuncakların olduğu yere bi de çıngırak taktık arada şap şap vuruyo ses çıkarsın diye
Oturtturuyor musun doktor oturtturmayin dedi ya :-/ ne hayallerim vardi tamam tek hayalim vardi biz sofradayken yanimiza otursun da onu da yapamadim yahu. Cingirak fikri iyiymis bak :)

bugun hastaneye gittik bebis ten iki tup kan aldılar idrarda vericez yine ama hic bisiy icmediymgi icin olmadi gene. gece artik .dr hamike olabilir misin emmemesi cok uzun surmus dedi trilyon da bir ihtimal dedim esin kan tahlil sonucunu alirken test alcak ayy ins yoktr öyle bir sey imkansiz gibi bir sey zaten ama Allahın isi .bebegim küçücük dikislerimde patlar zaten .oksuruk hapsuruk sumuk için tahlil sonucunu bekleyelim dedi son 26 saatte 5 saat ya uyudu ya uyumadi cok keyifsiz bir saat yayim diyorim yapabilir sem kizlar dua edin de bir sey cikmasin bebisimde .Öpüyorum sizi

Canım aksam huzursuz olursa hiç bekle hemen bir çay kaşığı calpol vs ver çok aglamisti benim oğlum akşamında hiç o kadar aglamamisti
gelir gelmez verdim canım azıcık çıkar gibi oldu önlem amaçlı verdim uyuyor şimdi iyi bakalım.

sütünü arttırdımı canım nasıl kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…