- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
masallah ya tatlılığa baaakBende ondan aldim hatta sen demistin indirimde diye :) donumuza gulmeyin yelegini cikartmistimEki Görüntüle 1736178
Oyle yardim olmaz olsun ya Allah askina. Sünnet isini erteleyebilirsen gonderin bir sekilde erteleyemezsen de baska bi bahane bulun ne bileyim.Bebisi hunharca yikama meselesine de kizdim zaten. Günah ya.Kızlar ben bugün biraz dertliyim. Eşim aralığın 21 inde burun ameliyatı oldu, kaynanam iki üç öncesinden geldi, hala gitmedi. Eşim ameliyattan sonra üç günde toparladı zaten, çocuğumun da allaha şükür bana fazla bi eziyeti yok. Evimde sürekli bi insan olmasına ihtiyacım yok. Kayınpeder arada geliyor, çocuğu şap şup yalayıp duruyor, kaynana ver ben uyutuyum ver ben altını değiştireyim emzirmesem hiç kucağıma vermeyecek çocuğu. Geçen o kadar huylandım ki adamın çocuğu öpüp durmasından, bebeğimi lifle köpükleye köpükleye yıkayasım geldi.
Bi de diyorlar ki ne zaman gidelim. Bi keresinde ihtiyacım yok gidebilirsiniz sağolun dedim diye onları evimde istemeyen gelin oldum. Bi sürü tantana çıktı. Gidin diyemedim kayınpeder de kaynanayı bırakıp gitti. Hafta sonu görümce de gelecekmiş, darlanıyorum vallaha.
En son bugün dayanamayıp eşime söyledim. Keşke daha önce söyleseydin ben usulünce onları gönderirdim dedi. Perşembe günü bebiş sünnet olacak, ondan sonra gönderelim dedi.
Kaynana kişisi çocuğuma makarna yedirmeye çalışıyor, ben görmeden burnuna süt damlatmış evde serum fizyolojik olduğu halde. Üç buçuk ayda hiç pişik olmayan çocuğum kaynananın elinde bi günde pişik olmuş, kaka yapınca değiştirmemiş. Hangi birini anlatsam, of ki ne of
Şaşkın ördek :)))masallah ya tatlılığa baaak
dogru aslinda ama ana kucagina da sigmayacak ya acaba kullanisli olur mu kucak tarzi olanlarValla ben de hiç araştırmadım seveceğinden bile şüpheliydim zaten, e bebekte indirimdeyken en ucuzunu aldım 42 lira falandı sanırım. Nasılsa bütün gün onda oturmayacak devrilmeye karşı güvenlikliyse yeterli bence. 200-300 lira vermek hiç mantıklı gelmedi
Kızlar ben bugün biraz dertliyim. Eşim aralığın 21 inde burun ameliyatı oldu, kaynanam iki üç öncesinden geldi, hala gitmedi. Eşim ameliyattan sonra üç günde toparladı zaten, çocuğumun da allaha şükür bana fazla bi eziyeti yok. Evimde sürekli bi insan olmasına ihtiyacım yok. Kayınpeder arada geliyor, çocuğu şap şup yalayıp duruyor, kaynana ver ben uyutuyum ver ben altını değiştireyim emzirmesem hiç kucağıma vermeyecek çocuğu. Geçen o kadar huylandım ki adamın çocuğu öpüp durmasından, bebeğimi lifle köpükleye köpükleye yıkayasım geldi.
Bi de diyorlar ki ne zaman gidelim. Bi keresinde ihtiyacım yok gidebilirsiniz sağolun dedim diye onları evimde istemeyen gelin oldum. Bi sürü tantana çıktı. Gidin diyemedim kayınpeder de kaynanayı bırakıp gitti. Hafta sonu görümce de gelecekmiş, darlanıyorum vallaha.
En son bugün dayanamayıp eşime söyledim. Keşke daha önce söyleseydin ben usulünce onları gönderirdim dedi. Perşembe günü bebiş sünnet olacak, ondan sonra gönderelim dedi.
Kaynana kişisi çocuğuma makarna yedirmeye çalışıyor, ben görmeden burnuna süt damlatmış evde serum fizyolojik olduğu halde. Üç buçuk ayda hiç pişik olmayan çocuğum kaynananın elinde bi günde pişik olmuş, kaka yapınca değiştirmemiş. Hangi birini anlatsam, of ki ne of
Canim tahmini 2-3 yasina kadar oturur onda yani bizim aldigimizda. Ek gidaya gecince de gece uyanmayacaklar pek ise olumlu yonunden bak :)dogru aslinda ama ana kucagina da sigmayacak ya acaba kullanisli olur mu kucak tarzi olanlarayyy hic ek gidaya gecsin istemiyorum ya simdi ne rahat ya emzir ya mama ver. gida hazirlarken yok organigi haslamasi puresi..
Zaten yardım isteyen kim arkadaşımOyle yardim olmaz olsun ya Allah askina. Sünnet isini erteleyebilirsen gonderin bir sekilde erteleyemezsen de baska bi bahane bulun ne bileyim.Bebisi hunharca yikama meselesine de kizdim zaten. Günah ya.
Bende ondan aldim hatta sen demistin indirimde diye :) donumuza gulmeyin yelegini cikartmistimEki Görüntüle 1736178
annen yakinmis ne guzel canim, ozendimZaten yardım isteyen kim arkadaşımAnnemin evi bana yüz metre, yardımlık bi şey olduğunda o ediyor. Onları evimde istemeyen gelinmişim diye veryansın ediyor kaynana, yalandan iki göz yaşı döküyor tamam. İki üç gün kal git, ne zaman gidelim diye bana soruyorlar bi de.
Prozac anlamıştır o, prolac damla olacak, ben de eczacıyım
Istemedigine eminim tatlim zaten istesen yardim gelmezler. Siz bilirsiniz anne de ama ben islerimi halledebiliyorum de. Ya da kalin yapamiyorum de ters tepiyo gidiyolar bazen. Ben bobreklerini sürdüm öne bir bobregi büyüktü hamileyken o yuzden benden habersiz birsey vermeyin dedim yoksa 40 gunlukken kp peynir mi recel mi birsey tattiracakti ben denk geldim. Vermeyin dedim zararliymis dedim bobregi falan dedim o zaman biz veriyorduk birsey olmuyordu diyemiyorlar. Bir de birakmiyorum pek onlara bi sevdirmeye kalani bende.Zaten yardım isteyen kim arkadaşımAnnemin evi bana yüz metre, yardımlık bi şey olduğunda o ediyor. Onları evimde istemeyen gelinmişim diye veryansın ediyor kaynana, yalandan iki göz yaşı döküyor tamam. İki üç gün kal git, ne zaman gidelim diye bana soruyorlar bi de.
Güzel olmasına güzel de bu sefer de kaynana kıskanıyor, onu napıcaz (=annen yakinmis ne guzel canim, ozendim
Senin de mi uzakannen yakinmis ne guzel canim, ozendim
Oturtturuyor musun doktor oturtturmayin dedi ya :-/ ne hayallerim vardiTatlılığa bak maşallahbendeki de aynısı sandalyenin, öndeki oyuncakların olduğu yere bi de çıngırak taktık arada şap şap vuruyo ses çıkarsın diye
Güzel olmasına güzel de bu sefer de kaynana kıskanıyor, onu napıcaz (=
gelir gelmez verdim canım azıcık çıkar gibi oldu önlem amaçlı verdim uyuyor şimdi iyi bakalım.Canım aksam huzursuz olursa hiç bekle hemen bir çay kaşığı calpol vs ver çok aglamisti benim oğlum akşamında hiç o kadar aglamamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?