bende merak edıyorum bırde fiyatını?Su süt artıran damlanin adı ney kizlar
Ne güzel size maaşalah. Benimkinin modeli farklı ne yapsam sakinleşmiyor uykudu gelince ortalığı ayağa kaldırıyor. Beşikte salincskta vs de yatmayı gećtik uyku grlince artık kucakta pışpışı bile kabul etmiyor. İlla ki ayakta gezdireceksın pili bitince sızacak.merhaba ben kızımı altını değiştiriyorum karnını doyuruyorum 20:30 da beşiğine alıyorum işikları kapatıyorum çok sıkmadan kundak yapıyorum onunla sohbet etmeye başlıyorum sakinleşiyo sonra pişşpişş dıyerejk uyutuyorum bir saat sonra ağlayarak uyanıyo altı temiz karnı tok o yüzden ışığı acmadan tekrar uyuman gerek kızım diye sakin bir ses tonuyla konusuyorum aglamasını kesiyo yuzunu oksuyorum başını oksuyorum tekrar uyuyo bu şekilde derin uykuya dalıyo maşallah sonra 04:30 a kadar ağlamıyo ben arada yatmadan emziriyorum uyku arasında bu arada ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum kış üşümesin hemde gazını rahat çıkarsın diye
Evet emekleyip kacabilir tospikler belli olmaz onlara :) ama 15-20 dk bile oyalansa en azindan yemegini koyar bir isini görürsün donence cok isime yaramisti benim :)@ranapınar @bebeeem aslında tekmele oyna almak istedim ama bi halı için çok pahalı geldi sonuçta sürününce içinde duracaklarını hiç sanmıyorum şu dönemde motor gelişimi için çok önemli diye aldım bakalım sevecek mi oyuncaklara pek pas vermiyo ama buna tepkisi Nasıl olur görcez
Oglen yemek yerken yüz üstü yatirdim bize bakacak sekilde öyle bakiyordu ki yavrum aldim kucagima hic sesi cikmadi bizi izledi sadece :) buyuduler de sofrada yerimiz var demeye basladilar :)) mama sandalyemizi aldik ama bekleyecek artik 6.aya kadar :)bizim bebe de biz yemek yerken cok fena bakiyor yaa sanki hani bana der gibi ilk 6 ay sadece anne sutu ya da formul mama diyoruz ama galiba bizimki versen yiyecek:))
En keyifli halini bekliyorum. Filenin ustune once sırt üstü yatırıyorum basını sol koluma koyuyorum. Sag elimle de yıkıyorum. Once vücudunu yıkıyorum yavas yavas. Yikarken konuşup rahatlatıyorum. Sonra basını yıkıyorum arkaya dogru döküyorum suyu yüzüne gelmeyecek sekilde. Sonra yüzustu çevirip arkasını yıkıyorum en son bi kere daha basını yıkıyorum basiyla birlikte yüzünü de yıkıyorum ve bitiyo hic aglamiyo
Bunu denedim ama köpüklüyken debelendiği için kucağımdan kayar gibi oldu çok korktum. Biraz daha düzgün oturmaya başladığında tekrar deneyebilirim belkiCan'ım filede yıkaması zor oluyo bence ben artık kucağımda tek başıma yıkıyorum duş başlığıyla suyu tutuyorum çok rahat oluyo sonra havluya sarıp babasına veriyorum bebişte keyifli oluyo nu şekilde filede ağlıyorlar
Göz takibi icin iyiymis ama benimkinin tavana vuran isigi da yok oyle zaten yakalayip agzina götürme telasinda hep :)) bi de cok durmuyo ki bir zaman sonra sıkılıyor :-/Ben dönence almadım aslında çok istedim hem de şu ışıklı tavana yansıtmalı olanlardan ama biraz araştırdım zararlı olduğuna kanaat getirdim televizyon izletmekten pek farklı değil gibi geldi sonuçta dönen bişey var ışık var çocuğa odaklanmaktan başka pek bi seçenek bırakmıyobebeem
mama sandalyesi alirken neye dikkat etmeli? yok yatagi arabasi carti curtu o kadar arastirdikki biktim artik arastirmaktan yaOglen yemek yerken yüz üstü yatirdim bize bakacak sekilde öyle bakiyordu ki yavrum aldim kucagima hic sesi cikmadi bizi izledi sadece :) buyuduler de sofrada yerimiz var demeye basladilar :)) mama sandalyemizi aldik ama bekleyecek artik 6.aya kadar :)
Ben bildigin sandalye tarzi birsey aldim anakucagi carti curtu var da noluyo ya kucakta ya yattigi yerde oynuyor cok ozellikli olsa da nasil olsa bir zaman sonra durmak istemeyecek yemek haricinde. Ama arkasi yatani sallanani falan da varmis.mama sandalyesi alirken neye dikkat etmeli? yok yatagi arabasi carti curtu o kadar arastirdikki biktim artik arastirmaktan ya
mama sandalyesi alirken neye dikkat etmeli? yok yatagi arabasi carti curtu o kadar arastirdikki biktim artik arastirmaktan ya
Ben bildigin sandalye tarzi birsey aldim anakucagi carti curtu var da noluyo ya kucakta ya yattigi yerde oynuyor cok ozellikli olsa da nasil olsa bir zaman sonra durmak istemeyecek yemek haricinde. Ama arkasi yatani sallanani falan da varmis.
Bende ondan aldim hatta sen demistin indirimde diye :) donumuza gulmeyin yelegini cikartmistimValla ben de hiç araştırmadım seveceğinden bile şüpheliydim zaten, e bebekte indirimdeyken en ucuzunu aldım 42 lira falandı sanırım. Nasılsa bütün gün onda oturmayacak devrilmeye karşı güvenlikliyse yeterli bence. 200-300 lira vermek hiç mantıklı gelmedi
Dun eşim bi eczaciya sordu antideprasan o dedigri86
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?