2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

insallah bir sey cikmaz canim Allahim tum evlatlari korusun

Allah sifa versin canim insallah gelip gecici birseydir.

Emziren anneler ne kadar zamanda bir emziriyorsunuz,? Benimki emmek istemiyor. Uyku arasında emiyor. Biberona mi alıştı yoksa dedim o da degil. Biberonla mama veriyorum almiyor. Sağıp süt veriyorum almıyor. Iyice acikacak ve uykulu olacak oyle aliyor.

Günde bir iki kez beş dk falan. O doktor gelsin de oturtmadan idare etsin benimkini de görelim. Uzun zamandır hafif meyil vererek oturtuyorum kucakta. Yatmaktan nefret ediyor yapabileceğim bişey yok ne yazık ki
Oturtturuyor musun doktor oturtturmayin dedi ya :-/ ne hayallerim vardi tamam tek hayalim vardi biz sofradayken yanimiza otursun da onu da yapamadim yahu. Cingirak fikri iyiymis bak :)

benimki de uykuda emiyor genelde 2 saatte bir uyur gündüzleri, uykuda yalanmaya başlıyor hemen dayıyorum memeyi ama yanında olmayıp da uyanma zamanını kaçırırsam bi daha emmiyor o yüzden gündüz hep yanımda uyuyor beşiğine yatıramıyorum tv sesine uyuyor, hem gece gündüz farkını anlamış oluyor böylece.

maalesef canimm yaaa ve annaneme bakiyor oyle cikip da gelemiyor cok özlüyorum hem hem cok ihtiyac hissediyom. bazen anne diye agliyom ya ona soylemesem de
bizim de koydeler ciflik gibi dusun inegi tavugu kedisi derken onlari birakip gelemiyor. otobüsle 3 saat mesafemiz. Nadir gelmesi malesef kizacam kusecem de oyle.

3 gün bu durumu bizde yaşadık şükür geçti. Ne zamandır sürüyor?

bu ne güzelmiş yaa tüh haberimolsaydı ben de alırdım.42 tl dediğiniz mibu yoksa
Evet canim kargoyla 47ye geldi. E bebek yakinsa kargosuz 56 lira mi ne bi bakiver sende vardir mutlaka arkadaki lacivert seyi ben koydum ama kemeri var normalde.

Evet canim kargoyla 47ye geldi. E bebek yakinsa kargosuz 56 lira mi ne bi bakiver sende vardir mutlaka arkadaki lacivert seyi ben koydum ama kemeri var normalde.
malesef ebebek magazasına uzagız canım anca nete falan düşünce alabiliyorum.hala devam ediyor mu acaba?

1 haftadır böyle. Elleri sürekli agzında damağını kaşıyor . Acaba ondan mı ki

Olabilir belki. Benim kızda iki yumruğunu birden alıyor ağzına. Mamayı ve biberonu reddedince araştırdım ya diş çıkarırlarmış ya da maManın tadından bıkarlarmış. Gerçi bizimki emiyordu sadece mama içmek istemedi

bizim de ayni yya kafayi cekip guluyor bana sapsi:) bi turlu devam etmiyor ben de dukkan kapaniyor bak diyorum kapatiyorum. sonra aglayinca veriyom napiim ya:/bu ay kilo alimi da az cikacak kesin
Memeyi de biberonu da itiyor istemiyor. Bir elde biberon öbür elde meme açık sürekli beslemeye çalışıyorum. Telef oldum. Benim yorgunluğum birsey değil cocuk aç o beni üzüyor. Uyumayı da beceremiyoruz. Az bişey uyusa da arada uyanır gibi olsa diye gozune bakıyorum.

Kızlar ben de pahalı bi mama sandalyesi almayı düşünmüyodum ama ebebekte chicco nun indiri başlamış 31 ocak a kadar. Daha önce araştırırken gördüğüm bi model vardı.650 tl lik mama sandlysi 380 e düşmüş. 100 tl indirim kuponumuz da vardı ayrıca 280 e aldık eşim onu alalım dedi bn de sen bilirsin dedim 2 gündür onda mama yediriyorum arada anakucağı yerine ona koyuyorum arkası yatıyo falan özellikleri var. Önemli olan bnm için yatabilmesi ve yükseklik ayarı olması. Yasıkta mama yedirirken hep kayıyodu hareket ederken fln şimdilik iyi benm için o da rahat ama görceZ bakalım ne kadar kullanacak... Bu arada büyük bişey salonumuz büyük Allahtan kapatmıyorum ortada öyle duruyo hamağı desen o da öyle orta yerde bi de oyun halımız ortalıkta. Biz de yer bulursak bi köşede oturuyoruz :)

Mama sandalyesi yerine salincaği koy al sana bizim salon. Adım atacak yer yok. Lunapark gibi.

Valla evin bütün düzeni değişti:)) her yer onun eşyası dolu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…