- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Hehe he bizim 3. Mamamız tadını mı begenmedi diye değistirdik. Yok o da değil. Maymun etti sıpa beniOlabilir belki. Benim kızda iki yumruğunu birden alıyor ağzına. Mamayı ve biberonu reddedince araştırdım ya diş çıkarırlarmış ya da maManın tadından bıkarlarmış. Gerçi bizimki emiyordu sadece mama içmek istemedi
Kızlar bügün tiny lobe güneşli günler aldık kızıma kullanan varmı iyi ettik mi acaba
Bence de oturmak istedi mi oturacak baska secenegimiz yok durmuyor ki. Kucagimda uzun oturtturuyorum bende napim tirstim. Hem bu bayda orumcege oturtturan var yahu.Günde bir iki kez beş dk falan. O doktor gelsin de oturtmadan idare etsin benimkini de görelim. Uzun zamandır hafif meyil vererek oturtuyorum kucakta. Yatmaktan nefret ediyor yapabileceğim bişey yok ne yazık ki
canım bunun markası 'dolu mama sandalyesi' miEvet canim kargoyla 47ye geldi. E bebek yakinsa kargosuz 56 lira mi ne bi bakiver sende vardir mutlakaarkadaki lacivert seyi ben koydum ama kemeri var normalde.
malesef ebebek magazasına uzagız canım anca nete falan düşünce alabiliyorum.hala devam ediyor mu acaba?
Hicte geveze degilizdir aslindaBicir Bicir konusmussunuz valla zor bitirdim sayfalari
Evet canim garanti belgesine baktim simdicanım bunun markası 'dolu mama sandalyesi' mi
Ne makarnası ya kafayı mı yemiş bu kadın Nasıl çiğneyip yutabilir ki makarnayı o kadarcık cocuk Boğaz'ında takılıp kalır Allah korusunKızlar ben bugün biraz dertliyim. Eşim aralığın 21 inde burun ameliyatı oldu, kaynanam iki üç öncesinden geldi, hala gitmedi. Eşim ameliyattan sonra üç günde toparladı zaten, çocuğumun da allaha şükür bana fazla bi eziyeti yok. Evimde sürekli bi insan olmasına ihtiyacım yok. Kayınpeder arada geliyor, çocuğu şap şup yalayıp duruyor, kaynana ver ben uyutuyum ver ben altını değiştireyim emzirmesem hiç kucağıma vermeyecek çocuğu. Geçen o kadar huylandım ki adamın çocuğu öpüp durmasından, bebeğimi lifle köpükleye köpükleye yıkayasım geldi.
Bi de diyorlar ki ne zaman gidelim. Bi keresinde ihtiyacım yok gidebilirsiniz sağolun dedim diye onları evimde istemeyen gelin oldum. Bi sürü tantana çıktı. Gidin diyemedim kayınpeder de kaynanayı bırakıp gitti. Hafta sonu görümce de gelecekmiş, darlanıyorum vallaha.
En son bugün dayanamayıp eşime söyledim. Keşke daha önce söyleseydin ben usulünce onları gönderirdim dedi. Perşembe günü bebiş sünnet olacak, ondan sonra gönderelim dedi.
Kaynana kişisi çocuğuma makarna yedirmeye çalışıyor, ben görmeden burnuna süt damlatmış evde serum fizyolojik olduğu halde. Üç buçuk ayda hiç pişik olmayan çocuğum kaynananın elinde bi günde pişik olmuş, kaka yapınca değiştirmemiş. Hangi birini anlatsam, of ki ne of
Oğlunu bnm kıza benzettim onun gibi kara gozluBende ondan aldim hatta sen demistin indirimde diye :) donumuza gulmeyin yelegini cikartmistimEki Görüntüle 1736178
bizim bebe de biz yemek yerken cok fena bakiyor yaa sanki hani bana der gibi ilk 6 ay sadece anne sutu ya da formul mama diyoruz ama galiba bizimki versen yiyecek:))
İyi sonuçlar alırsınız inş canimbugun hastaneye gittik bebis ten iki tup kan aldılar idrarda vericez yine ama hic bisiy icmediymgi icin olmadi gene. gece artik .dr hamike olabilir misin emmemesi cok uzun surmus dedi trilyon da bir ihtimal dedim esin kan tahlil sonucunu alirken test alcak ayy ins yoktr öyle bir sey imkansiz gibi bir sey zaten ama Allahın isi .bebegim küçücük dikislerimde patlar zaten .oksuruk hapsuruk sumuk için tahlil sonucunu bekleyelim dedi son 26 saatte 5 saat ya uyudu ya uyumadi cok keyifsiz bir saat yayim diyorim yapabilir sem kizlar dua edin de bir sey cikmasin bebisimde .Öpüyorum sizi
Kızlar ben bugün biraz dertliyim. Eşim aralığın 21 inde burun ameliyatı oldu, kaynanam iki üç öncesinden geldi, hala gitmedi. Eşim ameliyattan sonra üç günde toparladı zaten, çocuğumun da allaha şükür bana fazla bi eziyeti yok. Evimde sürekli bi insan olmasına ihtiyacım yok. Kayınpeder arada geliyor, çocuğu şap şup yalayıp duruyor, kaynana ver ben uyutuyum ver ben altını değiştireyim emzirmesem hiç kucağıma vermeyecek çocuğu. Geçen o kadar huylandım ki adamın çocuğu öpüp durmasından, bebeğimi lifle köpükleye köpükleye yıkayasım geldi.
Bi de diyorlar ki ne zaman gidelim. Bi keresinde ihtiyacım yok gidebilirsiniz sağolun dedim diye onları evimde istemeyen gelin oldum. Bi sürü tantana çıktı. Gidin diyemedim kayınpeder de kaynanayı bırakıp gitti. Hafta sonu görümce de gelecekmiş, darlanıyorum vallaha.
En son bugün dayanamayıp eşime söyledim. Keşke daha önce söyleseydin ben usulünce onları gönderirdim dedi. Perşembe günü bebiş sünnet olacak, ondan sonra gönderelim dedi.
Kaynana kişisi çocuğuma makarna yedirmeye çalışıyor, ben görmeden burnuna süt damlatmış evde serum fizyolojik olduğu halde. Üç buçuk ayda hiç pişik olmayan çocuğum kaynananın elinde bi günde pişik olmuş, kaka yapınca değiştirmemiş. Hangi birini anlatsam, of ki ne of
Canım ben dün dr.sordum bu oturma olayını 7 8 aylıkken tam oturur dedi ama kucağında oturur gibi duruyorsa bişe olmaz dediBence de oturmak istedi mi oturacak baska secenegimiz yok durmuyor ki. Kucagimda uzun oturtturuyorum bende napim tirstim. Hem bu bayda orumcege oturtturan var yahu.
Can'ım anne sütü mü alıyor bebeğin? Bi de mama yiyince akşam daha iyi uyurlar diyorlar, doğru mu? Benim kızım da 5 aylık, gece çok sık uyanıyor.İnyw
Milupanin sütlü pirinç li manasını aldım ben,ilk gün bir bal kaşığı kadar yedirdim sonra arttirdim şimdi yarım çay bardağı yiyor benimkide çok gazlıydi , ama gaz yapmadı azar azar baslarsaniz bisey olmaz ben ilk kavanoz maması vermiştim organik sütlaç çok sevmişti.Ben ilk denemede farkı farkettim gündüz verin olmazsa sıkıntı olursa uykusuz kalmassiniz..
Prolac mış Can'ım. Ben baktım 25₺ fiyatı ben de düşündüm acaba alsam mı?bende merak edıyorum bırde fiyatını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?