2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hehe he bizim 3. Mamamız tadını mı begenmedi diye değistirdik. Yok o da değil. Maymun etti sıpa beni

Kızlar bügün tiny lobe güneşli günler aldık kızıma kullanan varmı iyi ettik mi acaba

Biz ucuncu ayimizdan beri dinazorlarla oynuyoruz senin dedigin oyuncagin dinazorlusu pek iyi oluyor o orda elini kolunu guclendiriyor hareketler yapiyor bende islerimi yapabiliyorum biraz biraz :) bence kizin da sevecek.

Günde bir iki kez beş dk falan. O doktor gelsin de oturtmadan idare etsin benimkini de görelim. Uzun zamandır hafif meyil vererek oturtuyorum kucakta. Yatmaktan nefret ediyor yapabileceğim bişey yok ne yazık ki
Bence de oturmak istedi mi oturacak baska secenegimiz yok durmuyor ki. Kucagimda uzun oturtturuyorum bende napim tirstim. Hem bu bayda orumcege oturtturan var yahu.

Her gün bu saate kadar genelde 3 yada 4 kez mama içerdi. Sabah 7 de mutlaka mama içerdi. Bugünün ilk mamasını 10 da ikinci Mamasını saat 3 de içti. Meme de ağlamasaydı mamayı vermeyecektim. Onun dışında uyudu ve emdi. Sütüm arttsın diye Dün bir içeceğe başladım o etkili mi oldu birkaç gün deneyip göreceğim.

Anne sütü yanında mama verenler kaç saatte bir kaç cc mama içiyor?

Ne makarnası ya kafayı mı yemiş bu kadın Nasıl çiğneyip yutabilir ki makarnayı o kadarcık cocuk Boğaz'ında takılıp kalır Allah korusun

bizim bebe de biz yemek yerken cok fena bakiyor yaa sanki hani bana der gibi ilk 6 ay sadece anne sutu ya da formul mama diyoruz ama galiba bizimki versen yiyecek:))

Benim bebegimde bana oyle acikli bakiyor ki o yemegi niye yiyorsun niye yanima gelmiyorsun diye acik mutfak salonum dayanamiyorum lokmalar diziliyor bogazima :)

Babamiz mavi yesil gözlü ama bana benzedi :) oturuyor ama pek oturtturmuyorum deli oluyor oturup bakinacam diye. Bizim saglam cikti şükür ama degistiriyorlar sorun olursa. Gelir gelmez hemen oturdum kurdum zaten esime bile birakmadim ama cok hafif kullanışlı. Yazin balkon sefasi yapariz artik :) bayan34

İyi sonuçlar alırsınız inş canim

Gri86

Cok sükür benim kaynana persembe gidiyor, bugun meme olmassa olmaz anne olmasa da olur gibi bi laf etti kendi annemde vardi yanii densizlik kralicesi :)

Bence de oturmak istedi mi oturacak baska secenegimiz yok durmuyor ki. Kucagimda uzun oturtturuyorum bende napim tirstim. Hem bu bayda orumcege oturtturan var yahu.
Canım ben dün dr.sordum bu oturma olayını 7 8 aylıkken tam oturur dedi ama kucağında oturur gibi duruyorsa bişe olmaz dedi

Can'ım anne sütü mü alıyor bebeğin? Bi de mama yiyince akşam daha iyi uyurlar diyorlar, doğru mu? Benim kızım da 5 aylık, gece çok sık uyanıyor.

Kizlar merhaba
Bugun resmen kafayi yemek uzereyim. Kizim o kadar huysuzki surekli kucak istiyor 5 dk duruyor kucaktada agliyor sonra meme veeiyorum oda 5 dk sonra birakiyor delirecegim surekli aglayip bagiriyor. Altini acinca gulup sesler cikariyor sadece. 2 gundur boyle umarim bu sekilde devam etmez. Kizim aksam 8 bucukta uyuyor tabi ya memede ya kucakta dolasip emzirirken yada ayagimda sallayarak uyuyor. Dogdugundan beri asla kendi kendine uyumadi. Gece uyanmaz ama cok kipirdanir 11 de 3 de 6 da emziririm uyanmadan ama saat 7 oldumu uyanir 8 bucukta tekrar uyur 9 bucukta kalkar 12 de ayagimda sallayarak uyuturum 2 ye kadar uyur tabi ayagimda yayiyor 2 saat boyunca sonra 4 te tekrar ayagimda sallayarak yatiriyorum 5 bucuk 6 gibi uyaniyor 7 bucukta banyo yaptirip 8 de uyutmak icin odaya geciyorum 9 olmadan uyumus oluyor. Acaba cokmu fazla uyutuyorum sizinkiler nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…