2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım ben dün dr.sordum bu oturma olayını 7 8 aylıkken tam oturur dedi ama kucağında oturur gibi duruyorsa bişe olmaz dedi
Iyi o zaman bari durmuyor anacim virt virt cok hareketli kucakta oturtunca bari etrafa bakiyor oyalaniyor. Ondan da sıkılıyor ya gerci :) bebegin nasil iyilesme var mi?

bızımkıde kucakta ıkı dk oturayım sıze cevap yazayım dıyorum ona bıle ızın vermıyor paşa

Ya benim ki oyuncaklari ağzına götürmuyor geri mi kaldık ne

Iyi o zaman bari durmuyor anacim virt virt cok hareketli kucakta oturtunca bari etrafa bakiyor oyalaniyor. Ondan da sıkılıyor ya gerci :) bebegin nasil iyilesme var mi?
Valla canım hala hırıltı var ötüyor resmen yavrum burnu tıkanıyor hele öksürük mahvediyor boğulacak gibi oluyo ama keyfi yerinde kuzumun dünden biraz iyi

kizlar janjnda biraz gribal virus varmış disten dir dedi dr burin spreyi ve pepitus verdi .bizim.minnak 150 gr zayiflamis birde ustune ustluk bende aldi zannediyordum yuzu yuvarlak demek bize öyle geldi. ayagimda duruyor uyumuyor cadi wampir gibi yav uyumadi gitti. bubarada hamile degilim cok şükür .gecmis olsun dileklerinicin sagolun

G
Geçmiş olsun canım

Kizlar sunnet yaptiranlar vardi sanirim. Genel anesteziyle mi yaptilar? Biz bugun dr la gorustuk 4 ay olmus genel anestezi yapcaz dedi bana biraz sacma geldi kucucuk bebege genel anestezi agir olmaz mi? Zaten genel olcaksa sonra yaptiririm

Aslında çok değil cnm bebeğin kaç aylık tam bilmiyorum da 3-4 aylık bebekler için 14-16 saat arası uyuması. Gerekiyor diye biliyorum normal olanı o. Keşke benimkide o kadar uyusa. Beni bugün tüketti hep kucakta devamlı ağladı ben de ağlıcam birazdan. Öğlen 11'den bu saate kadar toplamda 2 saat anca uyumuştur. Bütün vücudum tutuldu çok yorgunum inşllh gece uyur. Benimkinin gece uykusu en erken saat 1:00'de sabahta 7:30 gibi uyanır sonrada dört defa ortalama birer saat uyur gün içinde tekrar yatana kadar . Sadece sabah ilk mamasından sonra iki saate yakın uyuyor yani toplamda 12 saat bile uyumuyor . Bugün zaten bambaşka

Gri86

Cok sükür benim kaynana persembe gidiyor, bugun meme olmassa olmaz anne olmasa da olur gibi bi laf etti kendi annemde vardi yanii densizlik kralicesi :)
anne olmayınca memeyi kendisi mi verecekmiş töbe yarabbim bu kvler iyice sapıttı. gerçi kendi memesini veren bi kv vardı dimi yaparlar yani beklerim

Kizlar sunnet yaptiranlar vardi sanirim. Genel anesteziyle mi yaptilar? Biz bugun dr la gorustuk 4 ay olmus genel anestezi yapcaz dedi bana biraz sacma geldi kucucuk bebege genel anestezi agir olmaz mi? Zaten genel olcaksa sonra yaptiririm

Biz 2 aylıkken yaptırdık. Lokal yapıldı. Biz sünnet sırası beklerken 6,7,9 aylık bebekler sünnet olup çıktılar. Lokal anestezi olmuşlar.

Bizimkide dışarı dönük ve dik olacak başını göğsüme yasladigim an basiyor çığlığı hep öyle durmak istiyor
Bizimkide ayni canim o dogruluyor biz yatiriyoruz hani oturmak pozisyonu olmasın diye ama aglamaya basliyor hemen

Local oldu canim Bizimkide baska drlarada sorsan

Bizimkide telefona elini atiyor ekrana dokunuyor hep klavyenin ustunde yazarken kelimelerin tamami cikiyorya degisik degisik nasil denk geliyorsa onlara basiyor zor yazıyorum

6 aydan sonra genel diye biliyorum ama araştır bi netten. Biz 2,5 aylıkken lokal yaptırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…