Bize de yaz mutlaka Can'ım, inş sonuç alırsın.
Iyi o zaman bari durmuyor anacim virt virt cok hareketli kucakta oturtunca bari etrafa bakiyor oyalaniyor. Ondan da sıkılıyor ya gerci :) bebegin nasil iyilesme var mi?Canım ben dün dr.sordum bu oturma olayını 7 8 aylıkken tam oturur dedi ama kucağında oturur gibi duruyorsa bişe olmaz dedi
Prolac mış Can'ım. Ben baktım 25₺ fiyatı ben de düşündüm acaba alsam mı?
bnde yarın alıcam of yarın oglumun kılosunada baktırıcam ınsallh ıyı almıştr
bızımkıde kucakta ıkı dk oturayım sıze cevap yazayım dıyorum ona bıle ızın vermıyor paşa
Valla canım hala hırıltı var ötüyor resmen yavrum burnu tıkanıyor hele öksürük mahvediyor boğulacak gibi oluyo ama keyfi yerinde kuzumun dünden biraz iyiIyi o zaman bari durmuyor anacim virt virt cok hareketli kucakta oturtunca bari etrafa bakiyor oyalaniyor. Ondan da sıkılıyor ya gerci :) bebegin nasil iyilesme var mi?
Bizimkide dışarı dönük ve dik olacak başını göğsüme yasladigim an basiyor çığlığı hep öyle durmak istiyorbızımkıde kucakta ıkı dk oturayım sıze cevap yazayım dıyorum ona bıle ızın vermıyor paşa
Geçmiş olsun canımkizlar janjnda biraz gribal virus varmış disten dir dedi dr burin spreyi ve pepitus verdi .bizim.minnak 150 gr zayiflamis birde ustune ustluk bende aldi zannediyordum yuzu yuvarlak demek bize öyle geldi. ayagimda duruyor uyumuyor cadi wampir gibi yav uyumadi gitti. bubarada hamile degilim cok şükür .gecmis olsun dileklerinicin sagolun
Aslında çok değil cnm bebeğin kaç aylık tam bilmiyorum da 3-4 aylık bebekler için 14-16 saat arası uyuması. Gerekiyor diye biliyorum normal olanı o. Keşke benimkide o kadar uyusa. Beni bugün tüketti hep kucakta devamlı ağladı ben de ağlıcam birazdan. Öğlen 11'den bu saate kadar toplamda 2 saat anca uyumuştur. Bütün vücudum tutuldu çok yorgunum inşllh gece uyur. Benimkinin gece uykusu en erken saat 1:00'de sabahta 7:30 gibi uyanır sonrada dört defa ortalama birer saat uyur gün içinde tekrar yatana kadar . Sadece sabah ilk mamasından sonra iki saate yakın uyuyor yani toplamda 12 saat bile uyumuyor . Bugün zaten bambaşkaKizlar merhaba
Bugun resmen kafayi yemek uzereyim. Kizim o kadar huysuzki surekli kucak istiyor 5 dk duruyor kucaktada agliyor sonra meme veeiyorum oda 5 dk sonra birakiyor delirecegim surekli aglayip bagiriyor. Altini acinca gulup sesler cikariyor sadece. 2 gundur boyle umarim bu sekilde devam etmez. Kizim aksam 8 bucukta uyuyor tabi ya memede ya kucakta dolasip emzirirken yada ayagimda sallayarak uyuyor. Dogdugundan beri asla kendi kendine uyumadi. Gece uyanmaz ama cok kipirdanir 11 de 3 de 6 da emziririm uyanmadan ama saat 7 oldumu uyanir 8 bucukta tekrar uyur 9 bucukta kalkar 12 de ayagimda sallayarak uyuturum 2 ye kadar uyur tabi ayagimda yayiyor 2 saat boyunca sonra 4 te tekrar ayagimda sallayarak yatiriyorum 5 bucuk 6 gibi uyaniyor 7 bucukta banyo yaptirip 8 de uyutmak icin odaya geciyorum 9 olmadan uyumus oluyor. Acaba cokmu fazla uyutuyorum sizinkiler nasil?
anne olmayınca memeyi kendisi mi verecekmiş töbe yarabbim bu kvler iyice sapıttı. gerçi kendi memesini veren bi kv vardı dimi yaparlar yani beklerimGri86
Cok sükür benim kaynana persembe gidiyor, bugun meme olmassa olmaz anne olmasa da olur gibi bi laf etti kendi annemde vardi yanii densizlik kralicesi :)
4 ay 11 günlük sacimi tutuyor parmagimi tutuyor başka birseyi tutmuyorchiLL canım kaç aylik bebegin
Kizlar sunnet yaptiranlar vardi sanirim. Genel anesteziyle mi yaptilar? Biz bugun dr la gorustuk 4 ay olmus genel anestezi yapcaz dedibana biraz sacma geldi kucucuk bebege genel anestezi agir olmaz mi? Zaten genel olcaksa sonra yaptiririm
Bizimkide ayni canim o dogruluyor biz yatiriyoruz hani oturmak pozisyonu olmasın diye ama aglamaya basliyor hemenBizimkide dışarı dönük ve dik olacak başını göğsüme yasladigim an basiyor çığlığı hep öyle durmak istiyor
Local oldu canim Bizimkide baska drlarada sorsanKizlar sunnet yaptiranlar vardi sanirim. Genel anesteziyle mi yaptilar? Biz bugun dr la gorustuk 4 ay olmus genel anestezi yapcaz dedibana biraz sacma geldi kucucuk bebege genel anestezi agir olmaz mi? Zaten genel olcaksa sonra yaptiririm
Bizimkide telefona elini atiyor ekrana dokunuyor hep klavyenin ustunde yazarken kelimelerin tamami cikiyorya degisik degisik nasil denk geliyorsa onlara basiyor zor yazıyorumkızlar siz yine telden yazıyomuşsunuz ne güzel, ben laptoptan giriyorum şifremi unuttum burda kayıtlıydı o şekilde giriyorum. inanın laptop daha zor, ben elimi tuşlarda gezdirdikçe elimi tutmaya çalışıyor kaç kez yanlış yazıp sildiğim oluyor
Kizlar sunnet yaptiranlar vardi sanirim. Genel anesteziyle mi yaptilar? Biz bugun dr la gorustuk 4 ay olmus genel anestezi yapcaz dedibana biraz sacma geldi kucucuk bebege genel anestezi agir olmaz mi? Zaten genel olcaksa sonra yaptiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?