2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biz 2 aylıkken yaptırdık. Lokal yapıldı. Biz sünnet sırası beklerken 6,7,9 aylık bebekler sünnet olup çıktılar. Lokal anestezi olmuşlar.

6 aydan sonra genel diye biliyorum ama araştır bi netten. Biz 2,5 aylıkken lokal yaptırdık

Kizlar ist daysaniz hangi hastanede ve kime yaptirdiniz? Cok kafam karisti

Maşallah iyi uyuyormus benimki de son döneme kadar uyuyordu gün içinde bugünlerde pek uyuyamiyo bakmak istiyor yorulmuyo acaba ondan mi diyorum, seninki ayakta sallanınca hemen uyuyo mu? bi ara ben de sallıyordum araştırdım orta kulağa zarar verebiliyomus Vazgeçtim o yuzden

Valla canım hala hırıltı var ötüyor resmen yavrum burnu tıkanıyor hele öksürük mahvediyor boğulacak gibi oluyo ama keyfi yerinde kuzumun dünden biraz iyi
sende iyi beslen bu ara gribe oksuruge ne iyi geliyorsa ye ic sütünden ona da gecsin. Onlar bizden guclu cabucak toparlanir insallah kuzucuk :)

Can'ım anne sütü mü alıyor bebeğin? Bi de mama yiyince akşam daha iyi uyurlar diyorlar, doğru mu? Benim kızım da 5 aylık, gece çok sık uyanıyor.
Evet anne sütü ile besleniyor, uyku düzeninde değişik lık yok uzun uyumuyor gece gene 3 kere falan uyanıyor, şunu anladım anne sütüyle enerjisi birsaat sürüyor kaşık mamasiyla 3 saat falan sürüyor ama yine emiyor yedikten sonra.Aynı emiş sadece ağlama bitti..Bugün tarhana çorbası içirdim sevdi,kaşık maması da yedi ama emme devam anlamadım bende aman ağlamasında yesin valla kucağımizda zıplatmaktan sussun diye aylardır sırtım kollarım ağrıyordu..

Ne makarnası ya kafayı mı yemiş bu kadın Nasıl çiğneyip yutabilir ki makarnayı o kadarcık cocuk Boğaz'ında takılıp kalır Allah korusun

Yemiş galiba canım (=

bisoru ayhkdry phenyl kızlar damlayı sormuşsunuz, içeriği bitkisel bi damla bu, rezene çemen otu falan. Bana faydası oldu ama ben gün içinde 3 lt civarında su tüketmeye de özen gösteriyorum. Sütü en çok etkileyen şey su bana göre. Siz de bi deneyin bakalım.

Bizim oğlan yarın sabah sünnet olacak, uyuyacak kadar bi gaz vericez, sünnet için gene lokal anestezi yapıcaz demiş doktor. Yatırmayacak gün içinde taburcu edecekmiş. Ben hasta olduğumdan yanlarında gidememiştim. Sünneti de çocuk hastanesinde çocuk cerrahına yaptırıyoruz. Adamda kuyruk var zaten, inşallah sorunsuz atlatırız, çok ağlarsa diye hiç kıyamıyorum

Ayy orasi iyiyse bn de oraya giderim ya nolcak karsiya geceriz.. Kime yaptirdiniz canim? Bi de ne kadara yaptirdiniz
Doğumu orda yaptım. Genel olarak memnunum. Bebeğimi de kontrollere oraya götürüyorum. 250 tl ye yaptırdık

Ayy orasi iyiyse bn de oraya giderim ya nolcak karsiya geceriz.. Kime yaptirdiniz canim? Bi de ne kadara yaptirdiniz
Canm bitane cocuk cerrahi var o yapiyor nekadardi unuttum ya

Bende orda dogum yaptim :) hastanenin genel anlamiyla herseyinden memnunum bebegimide oraya goturuyorum.@ayhkdry G gny_ilys
Biz çocuk dr una oraya gidiyoruz canm hangi çocuk dr una gidiyorsunuz bizimkinin adini unuttum erkek

Ne unutkanim yaaa
Be

bnde Ümraniye Erdem'de dogum yaptım doktorlarınız kimdi bnm sevil eren Ateş di
Canm ben dogumu Ümraniye afiyette yaptım vefa hanimdi dr um ama çocuk druna erdeme gidiyoruz sünneti de orda yaptik

Ilk hastaneden cikarken deftere o yilmaz avsari yazmislardi ama biz degistirdik suan mine hanima gidiyoruz

Kızlar ya nete filan giremez oldum. Bebeğim durmuyor. Gündüz uykusu çok kararsız. Bir düzene oturmadı. Bebeğimin kolik olduğundan endişe ediyorum, ağlama krizlerimiz var. Gaz bitmiyor ve kolay çıkmıyor da. Yapmadığım yöntem kalmadı masajdan çaylara kadar. Çok bunaldım daraldım. Sinirlerim yıprandı.

Ilk hastaneden cikarken deftere o yilmaz avsari yazmislardi ama biz degistirdik suan mine hanima gidiyoruz
Mine hanim dahami iyiymis canm biz iyi anlastik yilmaz beyle iyi ilgileniyor bilgilendiriyor sagolsun yaz sorularını unutma diyor unutkanim ben ya

Kaç aylık,anne sütü yle besleniyor da doymuyor olabilir.

Mine hanim dahami iyiymis canm biz iyi anlastik yilmaz beyle iyi ilgileniyor bilgilendiriyor sagolsun yaz sorularını unutma diyor unutkanim ben ya

Canim bende hep unutuyorum. Ilk zamanlar cok zorluk cektik bebegimun sariligi gecmiyodu abi uyumsuzlugu vardi 2 ay surdu. Yilmaz beye pek isinamadik mine hanimi tavsiye etti bi tanidik. Suan memnunuz.

Hiç s
sende iyi beslen bu ara gribe oksuruge ne iyi geliyorsa ye ic sütünden ona da gecsin. Onlar bizden guclu cabucak toparlanir insallah kuzucuk :)
uyanikken emmiyo zorlanıyor yavrum sanırım bende uyurken iyice emziriyorum bol bol emsin ki daha çabuk iyileşsin diye ben evde maskeyle geziyorum dün gece hiç uyuyamadım oksurukten oğlumda uyanmasin diye Petegin üstüne su koydum ılık ılık içtim boguluyorum resmen sonrada tuvalete taşındım ben önemli değilim oğlum iyi olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…