Bizimkide ayni canim o dogruluyor biz yatiriyoruz hani oturmak pozisyonu olmasın diye ama aglamaya basliyor hemen
Local oldu canim Bizimkide baska drlarada sorsan
Bizimkide telefona elini atiyor ekrana dokunuyor hep klavyenin ustunde yazarken kelimelerin tamami cikiyorya degisik degisik nasil denk geliyorsa onlara basiyor zor yazıyorum
Biz 2 aylıkken yaptırdık. Lokal yapıldı. Biz sünnet sırası beklerken 6,7,9 aylık bebekler sünnet olup çıktılar. Lokal anestezi olmuşlar.
6 aydan sonra genel diye biliyorum ama araştır bi netten. Biz 2,5 aylıkken lokal yaptırdık
Maşallah iyi uyuyormus benimki de son döneme kadar uyuyordu gün içinde bugünlerde pek uyuyamiyo bakmak istiyor yorulmuyo acaba ondan mi diyorum, seninki ayakta sallanınca hemen uyuyo mu? bi ara ben de sallıyordum araştırdım orta kulağa zarar verebiliyomus Vazgeçtim o yuzdenKizlar merhaba
Bugun resmen kafayi yemek uzereyim. Kizim o kadar huysuzki surekli kucak istiyor 5 dk duruyor kucaktada agliyor sonra meme veeiyorum oda 5 dk sonra birakiyor delirecegim surekli aglayip bagiriyor. Altini acinca gulup sesler cikariyor sadece. 2 gundur boyle umarim bu sekilde devam etmez. Kizim aksam 8 bucukta uyuyor tabi ya memede ya kucakta dolasip emzirirken yada ayagimda sallayarak uyuyor. Dogdugundan beri asla kendi kendine uyumadi. Gece uyanmaz ama cok kipirdanir 11 de 3 de 6 da emziririm uyanmadan ama saat 7 oldumu uyanir 8 bucukta tekrar uyur 9 bucukta kalkar 12 de ayagimda sallayarak uyuturum 2 ye kadar uyur tabi ayagimda yayiyor 2 saat boyunca sonra 4 te tekrar ayagimda sallayarak yatiriyorum 5 bucuk 6 gibi uyaniyor 7 bucukta banyo yaptirip 8 de uyutmak icin odaya geciyorum 9 olmadan uyumus oluyor. Acaba cokmu fazla uyutuyorum sizinkiler nasil?
Kizlar ist daysaniz hangi hastanede ve kime yaptirdiniz? Cok kafam karisti
Yanlış bilgi vermek de istemem. Biz sıra beklerken çocuklar baygın çıkmadığı için ben lokal anestezi diye düşündüm.Ümraniye erdem hastanesi
Kizlar ist daysaniz hangi hastanede ve kime yaptirdiniz? Cok kafam karisti
Bizde Ümraniye erdem hastanesinde yaptırdık :))Ümraniye erdem hastanesi
sende iyi beslen bu ara gribe oksuruge ne iyi geliyorsa ye ic sütünden ona da gecsin. Onlar bizden guclu cabucak toparlanir insallah kuzucuk :)Valla canım hala hırıltı var ötüyor resmen yavrum burnu tıkanıyor hele öksürük mahvediyor boğulacak gibi oluyo ama keyfi yerinde kuzumun dünden biraz iyi
Ümraniye erdem hastanesi
Bizde Ümraniye erdem hastanesinde yaptırdık :))
Evet anne sütü ile besleniyor, uyku düzeninde değişik lık yok uzun uyumuyor gece gene 3 kere falan uyanıyor, şunu anladım anne sütüyle enerjisi birsaat sürüyor kaşık mamasiyla 3 saat falan sürüyor ama yine emiyor yedikten sonra.Aynı emiş sadece ağlama bitti..Bugün tarhana çorbası içirdim sevdi,kaşık maması da yedi ama emme devam anlamadım bende aman ağlamasında yesin valla kucağımizda zıplatmaktan sussun diye aylardır sırtım kollarım ağrıyordu..Can'ım anne sütü mü alıyor bebeğin? Bi de mama yiyince akşam daha iyi uyurlar diyorlar, doğru mu? Benim kızım da 5 aylık, gece çok sık uyanıyor.
Ne makarnası ya kafayı mı yemiş bu kadın Nasıl çiğneyip yutabilir ki makarnayı o kadarcık cocuk Boğaz'ında takılıp kalır Allah korusun
Doğumu orda yaptım. Genel olarak memnunum. Bebeğimi de kontrollere oraya götürüyorum. 250 tl ye yaptırdıkAyy orasi iyiyse bn de oraya giderim ya nolcak karsiya geceriz.. Kime yaptirdiniz canim? Bi de ne kadara yaptirdiniz
Canm bitane cocuk cerrahi var o yapiyor nekadardi unuttum yaAyy orasi iyiyse bn de oraya giderim ya nolcak karsiya geceriz.. Kime yaptirdiniz canim? Bi de ne kadara yaptirdiniz
Biz çocuk dr una oraya gidiyoruz canm hangi çocuk dr una gidiyorsunuz bizimkinin adini unuttum erkek
Canm ben dogumu Ümraniye afiyette yaptım vefa hanimdi dr um ama çocuk druna erdeme gidiyoruz sünneti de orda yaptikBe
bnde Ümraniye Erdem'de dogum yaptım doktorlarınız kimdi bnm sevil eren Ateş di
Be
bnde Ümraniye Erdem'de dogum yaptım doktorlarınız kimdi bnm sevil eren Ateş di
Canm bitane cocuk cerrahi var o yapiyor nekadardi unuttum ya
Biz çocuk dr una oraya gidiyoruz canm hangi çocuk dr una gidiyorsunuz bizimkinin adini unuttum erkek
Ne unutkanim yaaa
Canm ben dogumu Ümraniye afiyette yaptım vefa hanimdi dr um ama çocuk druna erdeme gidiyoruz sünneti de orda yaptik
Mine hanim dahami iyiymis canm biz iyi anlastik yilmaz beyle iyi ilgileniyor bilgilendiriyor sagolsun yaz sorularını unutma diyor unutkanim ben yaIlk hastaneden cikarken deftere o yilmaz avsari yazmislardi ama biz degistirdik suan mine hanima gidiyoruz
Kaç aylık,anne sütü yle besleniyor da doymuyor olabilir.Kızlar ya nete filan giremez oldum. Bebeğim durmuyor. Gündüz uykusu çok kararsız. Bir düzene oturmadı. Bebeğimin kolik olduğundan endişe ediyorum, ağlama krizlerimiz var. Gaz bitmiyor ve kolay çıkmıyor da. Yapmadığım yöntem kalmadı masajdan çaylara kadar. Çok bunaldım daraldım. Sinirlerim yıprandı.
Mine hanim dahami iyiymis canm biz iyi anlastik yilmaz beyle iyi ilgileniyor bilgilendiriyor sagolsun yaz sorularını unutma diyor unutkanim ben ya
uyanikken emmiyo zorlanıyor yavrum sanırım bende uyurken iyice emziriyorum bol bol emsin ki daha çabuk iyileşsin diye ben evde maskeyle geziyorum dün gece hiç uyuyamadım oksurukten oğlumda uyanmasin diye Petegin üstüne su koydum ılık ılık içtim boguluyorum resmen sonrada tuvalete taşındım ben önemli değilim oğlum iyi olsun yetersende iyi beslen bu ara gribe oksuruge ne iyi geliyorsa ye ic sütünden ona da gecsin. Onlar bizden guclu cabucak toparlanir insallah kuzucuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?