Bizde önümüzdeki ayda yaptirmayi düşünüyoruz kaç günde iyileşiyor canım ogluşun nasıldıBizimkide ayni canim o dogruluyor biz yatiriyoruz hani oturmak pozisyonu olmasın diye ama aglamaya basliyor hemen
Local oldu canim Bizimkide baska drlarada sorsan
Bizimkide telefona elini atiyor ekrana dokunuyor hep klavyenin ustunde yazarken kelimelerin tamami cikiyorya degisik degisik nasil denk geliyorsa onlara basiyor zor yazıyorum
Kizlar sunnet yaptiranlar vardi sanirim. Genel anesteziyle mi yaptilar? Biz bugun dr la gorustuk 4 ay olmus genel anestezi yapcaz dedibana biraz sacma geldi kucucuk bebege genel anestezi agir olmaz mi? Zaten genel olcaksa sonra yaptiririm [/QUOTE
Su anda bebegi 9 aylik olan bir arkadasim ogluna sunneti 4 aylikken lokal anestezi ile yaptirdi memnun b.esirde ozel bir hast.de yaptirdi genel anestezi agir gelebilir. Benim dr erken dedi 1 yasina kadar yaptirin ama diye de ekledi.
Ilk gun kötüydü canm agri kesici fitili saati gelmeden yarim saat önce vericeksn zaten fitili aldimi rahaat oluyor uyuyor iki üç gune rahatladik kurtulduk olduda bitti maşallah dedik :))Bizde
Bizde önümüzdeki ayda yaptirmayi düşünüyoruz kaç günde iyileşiyor canım ogluşun nasıldı
3,5 aylık. Süt var da doğru düzgün emmiyor. Öyle ağlıyor debeleniyor. 3 gündür bütün emdiğini kustu.Kaç aylık,anne sütü yle besleniyor da doymuyor olabilir.
Canm korkulacak birsey yok ilk gun illaki bir aglama krizi oluyor sende panik oluyorsun pişman oluyorsun filan ama ikinci gün diyorsun ki iyiki yaptirmisimIlk gun kötüydü canm agri kesici fitili saati gelmeden yarim saat önce vericeksn zaten fitili aldimi rahaat oluyor uyuyor iki üç gune rahatladik kurtulduk olduda bitti maşallah dedik :))
Bizim oğlandada hafif darlık var,goturdum urologa yönlendirdi.. Araştırdım anadolu yakasındaki en iyi urologu buldum adam en az 20 yıllık doktor dur.2 saniyede çocuk bile farketmeden siyirdi pipisini her banyoda bunu yapacaksınız dedi.Sünnet istedik 10 kilo 10 aydan önce yapmam dedi.Dikiş li yapıyormuş ,başka hiç bir yöntemi tavsiye etmedi.Çok haraketli olursa genel, değilse lokal yaparız dedi. Ona yaptiricaz on aylık olmasını bekliyoruz bizde..Korkuyorum ya çok kötü olurmu diye canım sonrami yaptırsam bilmiyorum ya Dr.önerdi sünneti
Ahh canim ahh ayni duygulari paylasiyoruz banada dogumda cok cektirdi simdi cok şükür konusmuyoruz e haliyle akıl veremiyor zaten bn ist o ankarada inşallah hiiic gormeyiz birbirimizi diyorum ama gelmek istiyorlar heralde bnde eşimle konustum gelmek isterlerse havalar ısıninca gelin dicek cok israr ederlerse gelin bir hafta kalin dönün dicek ah inşallah gelmezler fenalık gecircem birgun şu kadini görünceKayınvalidesinden memnun olan var mı kızlar ya ben resmen nefret ediyorum hayatımda nefret duygusunu bana ilk o tattırdı sağolsun bi insan Nasıl her konu hakkında bilgi sahibi olur konuşur sanki dünyada ondan başka bişey bilen yokmuş gibi davranıyo ama ben tavrımı çok iyi koyduğum için bana karışmaya çekiniyo içi gidiyo tabi karışabilmek için ağzını açtığı an bütün tüylerim ayağa kalkıyo doğru bişey söylese bile sırf onun dediği olmasın diye yapmıyorum vaktinde bana çok çektirdi Ada'm yerine koymadı nişanlılığımı burnumdan getirdi azıcık bile özenmedi benim için şimdi bende ona hakettiği gibi davranıyorum ama işte eşim tek çocuk babası öldü o yüzden Kaynanam gelince gitmek bilmiyo bir ay kalıyo hatta daha çok kalır da ben istemiyorum farkediyo o da gidiyo bir ay bana zaten bir yıl gibi geliyo
Onceden aman ona bise olmasin ona olacagina bana olsun derdim şimdi ne ona ne bana olsun diyorum. Eli ayagiyiz biz onlarin. Insallah sabaha daha uyanirsiniz :)Hiç s
uyanikken emmiyo zorlanıyor yavrum sanırım bende uyurken iyice emziriyorum bol bol emsin ki daha çabuk iyileşsin diye ben evde maskeyle geziyorum dün gece hiç uyuyamadım oksurukten oğlumda uyanmasin diye Petegin üstüne su koydum ılık ılık içtim boguluyorum resmen sonrada tuvalete taşındım ben önemli değilim oğlum iyi olsun yeter
Off allahım affetsin oğlumu çok seviyorum, onsuzluğu aklıma bile getirmek istemiyorum ama çok bunalttı artık ya.. Bazen annelik bana göre değil miydi acaba diye sorguluyorum kendimi. Elbette bunu sorgulamak için çok geç ve elimden gelen her şeyi yapıyorum onu mutlu etmek için ama ne bileyim işte. Sol kolumu kullanamaz hale geldim onu taşımaktan. Eşim her konuda elinden geldiğince yardımcı ama oğlumun huysuzluğuna sebepsiz ağlamalarına sinir dayanmıyor resmen
"gececek yaaa o zaman tadini cikararak yasayacaksiniz bebeğinizle "diyo doktor bize deee:))he bi de unutuluyomusss. insalllahhhh:)Off allahım affetsin oğlumu çok seviyorum, onsuzluğu aklıma bile getirmek istemiyorum ama çok bunalttı artık ya.. Bazen annelik bana göre değil miydi acaba diye sorguluyorum kendimi. Elbette bunu sorgulamak için çok geç ve elimden gelen her şeyi yapıyorum onu mutlu etmek için ama ne bileyim işte. Sol kolumu kullanamaz hale geldim onu taşımaktan. Eşim her konuda elinden geldiğince yardımcı ama oğlumun huysuzluğuna sebepsiz ağlamalarına sinir dayanmıyor resmen
anne olmayınca memeyi kendisi mi verecekmiş töbe yarabbim bu kvler iyice sapıttı. gerçi kendi memesini veren bi kv vardı dimi yaparlar yani beklerim
Hic sorma canım halim yokki oglusumla ilgilenim anneme geldim bi nebzede olsa annem bakıyor ama bütün yük bende..inş canim biran önce geçer yaOnceden aman ona bise olmasin ona olacagina bana olsun derdim şimdi ne ona ne bana olsun diyorum. Eli ayagiyiz biz onlarin. Insallah sabaha daha uyanirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?