Kizlar sizin bebisleriniz gunde kac saat uyuyo? Benim kucuk adam sabah bi kalkiyo 7 gibi 12-1e kadar ayakta.. O saatlerde uyuyo 5-6ya kadar sonra yine 10-11e kadar ayakta.. Gece bazen emip uyuyo bazen de yatiyo kalkiyo surekli.. Ilk 1 ay 16-18 saat uyumasi lazim yaziyo heryerde
Ay Allahom ne zor bebek büyütmek! Geçecek dimi kızlar bu günler? Uykusuzluk, süt derdi, gaz derdi, lohusalık duygusallığı, anne-kv savaşları, bendeki aşırı sabırsızlık ve sinir, bir de yeni favorim: doğumda almadığım kiloları damızlık inek gibi beslenmek yüzünden alıyor olmam! Bu da fena sinirimi bozmaya başladı..
Nolacak bu halimiz kızlaaar???
3. Haftadan itibaren uyanik kalmaya basliyorlarmis. Ben oglumda bunu fark ettim.Ya hani 40i cikana kadar surekli uyuyacakti bu bebeklerbuyume hormonu da uyutken salgilaniyomus.. Off anlamadim walla sut derdi bitse gaz derdi bitmiyo, o bitse uyku derdi basliyo.. Amaann
Evet memişlerin ızdırabını unutmuşum :) karar verdm güya, 40 ımız çıkınca insanca yemeye döneceğimOff off sorma. Aciyan ve sizlayan meme uclari da var
Ben de devamli yiyorum istahim cok fazlaa
Bence de dolmuoNormalde 2 saatte dolar diyolar ama benim bazen dolmuyo
Evet ya eşimde niye kullanmıyorsun o kadar parayı boşa mı verdik diyor, denemeden bilemiyorsun işte...Cnm benım evddekı de aventın ıyıdır dıye aldık fıyatı da pahalı 250 lıra ...rabbım her bırımızın gogsune kazan kazan sut versın ınslllhhhhh zamanla artar ınşşşllh tek tesellim artacagına daır ınancım ....
Günaydın cnm, dünde ben öyleydim, gaz ve kaka çıkaramıyordu, sürekli emmek istiyor, emdikçede gaz yapıyor, karnı davul gibi olmuştu... dr gaz damlası önermiyoruz, her beslenmeden sonra karnına masaj yapın dedi...günaydın sevgili anneler uykusuz geçen bir geceden sonra sersem bir haldeyim sizler nasılsınız? bugün kızı doktora götürcez gece yine ıkınmaktan pancar gibi oldu uyumadı hiç sürekli ağladı çok üzülüyorum bu haline yaa inşallah doktor bi çözüm yolu gösterir.
Aynen ya normal doğumda zormuş ama bende 11 kg almıştım, 6 sı hastanede gitti, 10 gün içinde de 4 kilo verdim, pek bişey kalmadı, ama karnım hala düz değil...Merhaba hanimlar nasilsiniz normal dogumun avantaji galiba bugun 14 gunluk olduk ve ben hamile kalmadan onceki kiloma geri dondum 12 kg almistim 8 i dogumda gitti geriside bu iki haftada hemde tatlinin dibine vurmama ragmen
bizimki de dun aksam 5 ten 1 e kadar yatmadi ikin ikin yavrim yaa perisan oldu o agladi ben agladim.zatennsabah 6 dan gece bire kadar ayaktaydim en son sizmisim esim aldi cikarmis gazini sabah masaj yaptik bebege.uyudu biraz dr sab simplex verdi icirdik ama anlamadm yaradi mi yaramadı mi kullanan var mi acaba?? siz ilac kullaniyor musunzgünaydın sevgili anneler uykusuz geçen bir geceden sonra sersem bir haldeyim sizler nasılsınız? bugün kızı doktora götürcez gece yine ıkınmaktan pancar gibi oldu uyumadı hiç sürekli ağladı çok üzülüyorum bu haline yaa inşallah doktor bi çözüm yolu gösterir.
bizimki de dun aksam 5 ten 1 e kadar yatmadi ikin ikin yavrim yaa perisan oldu o agladi ben agladim.zatennsabah 6 dan gece bire kadar ayaktaydim en son sizmisim esim aldi cikarmis gazini sabah masaj yaptik bebege.uyudu biraz dr sab simplex verdi icirdik ama anlamadm yaradi mi yaramadı mi kullanan var mi acaba?? siz ilac kullaniyor musunz
Benimde uyusuk ve uzun sure hissedilmezmis sordum bir sene hisstmeyen var ara ara agrimda oluyo kizinbgaz sancisi bizi cok yoruyoBenim oğlumda 1aylik bende emziriyorum çok sukur
Benim dikişlerimin üst kısmı hala uyusuk gibi bir ay oldu sezeryan ile doğum yapalı
Cnm bebeğin göbeğine deliğin üstune saat yonund az bastrarak masaj yap ,charfi ciz yani el sallar gibi gobegi ustunde ,bu bizde ise yariyor ..bu masJ sonrasi patuir kutur kakasini gasini yapiyorgünaydın sevgili anneler uykusuz geçen bir geceden sonra sersem bir haldeyim sizler nasılsınız? bugün kızı doktora götürcez gece yine ıkınmaktan pancar gibi oldu uyumadı hiç sürekli ağladı çok üzülüyorum bu haline yaa inşallah doktor bi çözüm yolu gösterir.
Canım biz kullanıyoruz gaz ilacını ve bizde çok işe yaradı ilk günler yavrum hiç durmuyordu şimdi şükür kendi çıkarıyor gazını inşallah sizde de işe yararbizimki de dun aksam 5 ten 1 e kadar yatmadi ikin ikin yavrim yaa perisan oldu o agladi ben agladim.zatennsabah 6 dan gece bire kadar ayaktaydim en son sizmisim esim aldi cikarmis gazini sabah masaj yaptik bebege.uyudu biraz dr sab simplex verdi icirdik ama anlamadm yaradi mi yaramadı mi kullanan var mi acaba?? siz ilac kullaniyor musunz
Bizde de dün olduk canım ağrı ateş yapmadı bizde biraz derin büyüdü geldi bana ama banyoda yaptırmıştık aşıdan önce onun etkisidir belkiBiz bugün ilk asimizi olduk hepatit b aşısı olan varmı aranızda bu aşı ağrı ateş yaparmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?