2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

uyku bizdede karman çorman bugün mesela gece 12 de emzirdim 4.5 a kadar uyanmadı 3 gibi kaldırıp emzirdim ama uykuluydu açmadı bile gözlerini 10 dk emip durdu uyudu.4,5 da can hıraş bağırarak uyandı 25 ml sağılmış anne sütü içti üstüne memeye saldırdı.15 dk emdi uyudu..gündüz uykuları 1,5 saat sürüyor uyanıyor yarı uykulu emiyor yine uyuyor.Sarılık geçirdik 4 günlükken ama yinede mamayı bıraktım şimdi çok uyuyor gibi geliyor.Bilemiyorum.

Cidden zormuş annelik 29 günlük oldu ilk günlerdeki kadar zor gelmiyor ama yinede hep bişeyler yanlışmış gibi ya çok uyuyor yada uyumuyor.ben annemle savaştım bana kendimi o kadar yetersiz hissettirdi ki sinir krizi geçirdim kvalidem bende şimdi daha rahat bir kadın çok şükür ama oda televizyonda ne kadar dedikodu ne kadar abuk subuk evlenme progr. varsa onu seyrediyor kendimi çok aptal hissetmeye başladım beynim patladı.Oğlum ne hissediyor acaba?!!Şimdiden tv manyağı oldu.. :)

Bazen sadece inek gibi hissediyorum kendimi emzirmek yaptığım tek şey..O kadar da iyi hissettirmiyor üstelik emzirmek göğüslerim acıyor sadece..Bilemiyorum annelik şu anda sadece bebeğim can hıraş bağırınca hissettiğim geçici bir duygu gibi öyle ağlayınca dayanamıyorum bende ağlıyorum ver babası bana diye alıyorum kucağıma..

Ya hani 40i cikana kadar surekli uyuyacakti bu bebekler buyume hormonu da uyutken salgilaniyomus.. Off anlamadim walla sut derdi bitse gaz derdi bitmiyo, o bitse uyku derdi basliyo.. Amaann
3. Haftadan itibaren uyanik kalmaya basliyorlarmis. Ben oglumda bunu fark ettim.
Birde buyume hormonu gece uykusunda salgilanir ortamin karanlik olmasi gerekli bu sebepten olabildigince karanlikta uyutun gece lambasini sadece arada kontrol amacli yakip bakin, surekli acik kalmasin.

benim kizda 24 saat memede
oglumda boyleydi.
kizlar ben sagmiyorum.ilk cocukta cok sagdim.az gelince strese girip
surum azaldi diye uzulurdum o da direk sutu etkiliyor.bebek sagma makinelerinden kuvvetli cektigini bilmeme ragmen aglaya aglaya 2 yasina kadar emzirdim.o gunler aklimdan cikmiyor.bu gunler kabus sanki.

günaydın sevgili anneler uykusuz geçen bir geceden sonra sersem bir haldeyim sizler nasılsınız? bugün kızı doktora götürcez gece yine ıkınmaktan pancar gibi oldu uyumadı hiç sürekli ağladı çok üzülüyorum bu haline yaa inşallah doktor bi çözüm yolu gösterir.

Evet ya eşimde niye kullanmıyorsun o kadar parayı boşa mı verdik diyor, denemeden bilemiyorsun işte...
Artar canım stres yapma, Rabbim onların rızıklarını verir mutlaka... Zaten göğüste her daim bebeği doyuracak süt oluyormuş, belki makineye gelmiyor ama
süt olayı psikolojik, bende başlarda doyuyormu, yetiyormu diyordum, sonra bıraktım düşünmeyi, sütümde arttı, arada az da olsa saklama poşetlerine koyup dolaba bile kaldırdım...
Max 3 saatte bir emzir, kalanıda sağ mutlaka, yoksa gelen süt geri gidiyor diyorlar...

Günaydın cnm, dünde ben öyleydim, gaz ve kaka çıkaramıyordu, sürekli emmek istiyor, emdikçede gaz yapıyor, karnı davul gibi olmuştu... dr gaz damlası önermiyoruz, her beslenmeden sonra karnına masaj yapın dedi...
ben karnına havluya sarıp küçük boylarından ılık su torbası koydum, yüzüstü yatırınca da gaz çıkarabiliyor ama benimki o pozisyonu sevmedi... Rabbim yardımcın olsun

Merhaba hanimlar nasilsiniz normal dogumun avantaji galiba bugun 14 gunluk olduk ve ben hamile kalmadan onceki kiloma geri dondum 12 kg almistim 8 i dogumda gitti geriside bu iki haftada hemde tatlinin dibine vurmama ragmen
Aynen ya normal doğumda zormuş ama bende 11 kg almıştım, 6 sı hastanede gitti, 10 gün içinde de 4 kilo verdim, pek bişey kalmadı, ama karnım hala düz değil...

Kızlar bugün biz de bir haftalık olduk. Büyük bi sorunumuz yok çok şükür, kaynananın parazit yapması haricinde. Benim gögüs uçlarım biraz düz, gögüslerim de yuvarlak ve diri. Kaynananın ağzında sürekli bi meme muhabbeti. İşte benim sütüm şöyle çoktu böyle çoktu, senin meme uçların küçük, çocuk rahat ememiyor, ben çocuğu beşiğinden almadan mememi tutardım ağzına öyle bile alırdı. Bu gelin az yiyor böyle süt olmaz. Ben gögüslerime tülbent koyuyorum kızlar kıyafetim batmasın diye, sen tülbent koyuyorsun ya ben havlu koyardım havlu diyor. La havle diyorum, napıyım köprüyü geçene kadar. Çocuk memeyi ilk denemede ağzına alamazsa, ağlarsa hemen kaynana gelip gögsümü sıkıyor, sen dur ben yaparım diye. 'La havle' gerçekten. Ben çocuğu sorunsuz emzirmeye başlayınca neyin lafını edebilecek merak ediyorum.

bizimki de dun aksam 5 ten 1 e kadar yatmadi ikin ikin yavrim yaa perisan oldu o agladi ben agladim.zatennsabah 6 dan gece bire kadar ayaktaydim en son sizmisim esim aldi cikarmis gazini sabah masaj yaptik bebege.uyudu biraz dr sab simplex verdi icirdik ama anlamadm yaradi mi yaramadı mi kullanan var mi acaba?? siz ilac kullaniyor musunz

Gecen gece bizde gaz sancisindan uyuyamadik. Araba gercekten gaza ii geliyo. Arabaniz varsa yavrucak biraz uyur dinlenir. Biz arabayla gezdik uyudu eve geldik yine ayni mecburen doktora gitmek zorunda kaldik. Kipkirmizi oluyo aglamktan yavrum. Hayirlisiyla saglikli buyutmeye yardim etsin hepimize allahim.

Benim oğlumda 1aylik bende emziriyorum çok sukur

Benim dikişlerimin üst kısmı hala uyusuk gibi bir ay oldu sezeryan ile doğum yapalı
Benimde uyusuk ve uzun sure hissedilmezmis sordum bir sene hisstmeyen var ara ara agrimda oluyo kizinbgaz sancisi bizi cok yoruyo

Biz bugün ilk asimizi olduk hepatit b aşısı olan varmı aranızda bu aşı ağrı ateş yaparmı acaba

Biz bugün ilk asimizi olduk hepatit b aşısı olan varmı aranızda bu aşı ağrı ateş yaparmı acaba

Cnm bebeğin göbeğine deliğin üstune saat yonund az bastrarak masaj yap ,charfi ciz yani el sallar gibi gobegi ustunde ,bu bizde ise yariyor ..bu masJ sonrasi patuir kutur kakasini gasini yapiyor

Canım biz kullanıyoruz gaz ilacını ve bizde çok işe yaradı ilk günler yavrum hiç durmuyordu şimdi şükür kendi çıkarıyor gazını inşallah sizde de işe yarar

Calisan anneler drvletin verdigi yardim icin badvuru yaptinizmu nereye yapıcaz

Bizde de dün olduk canım ağrı ateş yapmadı bizde biraz derin büyüdü geldi bana ama banyoda yaptırmıştık aşıdan önce onun etkisidir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…