bende şimdi eczaneye sordum siparişini verdim.O da bana içecek önerdi Mami Power bir kereliğne deniyecem bakalım.Bilginiz varmı merak ettim.B vitamini içerir dedi
canim yaa ben de cok kararsiz kaldimm. ama konustugim herkesten soyle bir izlenim edindim bi yerde baslayacaksan ne kadar erken o kadar iyi alismasi acisindan. hem simdi sut izni de var. ben de kararimi vermeliyim bir an once. 1 yasinda birakmasi zor olur tam baglanma donemi diyorlarBayanlar cok kararsızım.İkinci donem çalışmaya başlayıp baslama konusunda..Kızım 5 buçuk aylık olacak.Annem 1 ay bakacak.Maddi olarak calismasam da olur fakat müdürum bugun aradi ve ogretmen ihtiyacım var dedi.Sosyal hayatı cok olan biriyim normalde.Calismak psikolojik olarak rahatlatacak beni .Kızımada kiyamiyorum vicdanım cok rahatsız oluyor Siz calisan anneler neye karar verdiniz?
canim yaa ben de cok kararsiz kaldimm. ama konustugim herkesten soyle bir izlenim edindim bi yerde baslayacaksan ne kadar erken o kadar iyi alismasi acisindan. hem simdi sut izni de var. ben de kararimi vermeliyim bir an once. 1 yasinda birakmasi zor olur tam baglanma donemi diyorlar
Benimm arkadaslarimda aynısını diyorlar.1 yasindan sonra bebegi birakmak daha zor oluyormuş.En azindan öğlene kadar ders olsa evim okula yakın hemen gelirim diyorum.Mudurle konuşacağım yarın Insallah kabul eder. Haftada 5 gun yarim gün calismayi...canim yaa ben de cok kararsiz kaldimm. ama konustugim herkesten soyle bir izlenim edindim bi yerde baslayacaksan ne kadar erken o kadar iyi alismasi acisindan. hem simdi sut izni de var. ben de kararimi vermeliyim bir an once. 1 yasinda birakmasi zor olur tam baglanma donemi diyorlar
Dün muayenede birşey görülmemiş olabilir eğer başlangıç aşamasındaysa. Hastalık durumlarinda Bitkinlik,beslenememe önemli, ilerlemesin. Bugün tekrar bir doktora olmadı acile götürmenizde fayda var. Böyle durumlarda tablo çok hızlı ilerleyebilir. Allah korusun akciğerlerine inmeden önlem alınır. Geçmiş olsunbenm kiz hala huysuz bogazi gluk gluk yapio sanki balgam var gibi dun dr temiz demisti ciğer i. boğazında bir sey yok dedi bir saat boyunca agladi helak oldu nasil akti yaslar calpol verdim olmadi yarim fitil verdim hala uyumadi gulmuyo hic surekli gulen kizm cok bitkin kanim çekildi resmn ağlarken pepitus tok karnina ac ac duruo yine amn allh sabır sifa versin
Hic sorma canım ya ne zaman iyilesek şurup verince oksurukten boğulacak gibi oluyor balgamı atamıyor buhar veriyorum burnunu açmaya kalkınca kıyameti koparıyor hırıltısı var uyanikken emmiyor offffff offf bende atlatamadim daha adanaliyiz biz domuz gribinden iki kişi ölmüş burda ay sabah nasıl ağladım kendi kendime bana bişe olsa allah korusun oğlumu kime emanet edebilirim diye anneden daha iyi kim bakabilir diye ayy bir ağladım bir ağladım duygular tavan yaptı
Sağlık ocağında yaptırdıysanız hemşirenizi arayıp sorun bencegünaydın anneler dün 4. ay aşımızı olduk demiştim ya sabah bi baktım yeri şiş ve kızarık , sanki ilaç dağılmamış orda kalmış gibi şiş. ateşi de 37 derece. sizce normal mi bu durum, telaş yaptım.
günaydın anneler dün 4. ay aşımızı olduk demiştim ya sabah bi baktım yeri şiş ve kızarık , sanki ilaç dağılmamış orda kalmış gibi şiş. ateşi de 37 derece. sizce normal mi bu durum, telaş yaptım.
Ya bende almistim tavsan ama bir karis küçük :-/ bende istiyorum besinden sürükleyecegi kadar kocaman birsey. Benim kedim halamin oglunun da battaniyesi vardi onlarsiz uyumazdik :) ilk firsatta almam lazim :)Bizimkinin var bir tane uyku arkadaşı.Müziğide var Çekiyorum ipini bırakıyorum.Onunla yatmayı çok seviyor zaten oyuncaklar arasında ilk onu tuttu ona tepki verdi :)).Zaten oldum olası bir çocuğun sürekli elinde bir oyuncağıyla dolaşmasına bayılıyorum.Buda kulaklarından tutacak tavşanını yerlere süre süre dolaşacak.Çok sevimliler :))
Hepimizinkinin masallahi var ya :) can parcasi bunlar :)Ne tatlı bişey bu. Ayyy sağlıcakla büyüsün inşallah.Bakışlarını sevsinler :))
Benimki mama aliyo. Kaynanam artik sut vermiyosun ben bakarim bana birakin gidin diyo. Olur mu birakir miyim ben yavrumu dedim.
Kizlar selam, giremedim bir suredir. Cok ozledim burayi ve sizi
Calismaya basladim pazartesi.
Hic sorma canım ya ne zaman iyilesek şurup verince oksurukten boğulacak gibi oluyor balgamı atamıyor buhar veriyorum burnunu açmaya kalkınca kıyameti koparıyor hırıltısı var uyanikken emmiyor offffff offf bende atlatamadim daha adanaliyiz biz domuz gribinden iki kişi ölmüş burda ay sabah nasıl ağladım kendi kendime bana bişe olsa allah korusun oğlumu kime emanet edebilirim diye anneden daha iyi kim bakabilir diye ayy bir ağladım bir ağladım duygular tavan yaptı
Hepsi ayni desene bugun otobus biletini aldik yarin sabah 10 da cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?