- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
yemek yapan kv öpüp başa koyulur benimki ben doğum yapınca geldi de annem yaptı o yedi daha sipariş verdi üstüne şunu yap bunu yap diye. kendi evinde yeni evliyken ramazanda oruçlu halimle pilav yaptım kendi oruç tutmaz aa tuzsuz olmuş begenmedim dedi yemedi, yemesin bi daha da zor bulur. bir daha mutfağına girmedim gittiğimde ne yaparsa getirir ortaya yeriz toplarız ama yemek yapmam. allahtan orda eşim yanımdaydı allah razı olsun. sen oruçsuzsun yapsaydın da biz yeseydik dedi kızın ağzı kapalı ne bilsin tadını tuzunu dedi ver hayatım ben yerim dedi yedi hepsini :) bu da ona kapak olduCan'ım ben memnunum şükürler olsun, 5 senelik evliyim eşimle de öncesinde 5 sene de konuşmuşluğumuz var, hemen hemen kv mi de 10 senedir tanırım , onun bana benim de ona bi lafımız olmadı şükür. Benim kv min de eşi yok ama geldi öyle uzun kalmaz, 3-4 gün kalır gider. Bilir misafirliği yani. Sağolsun. Hatta geçen hafta çok hastalandım, annem de gripti öyle olunca kv mi çağırdık geldi 4 gün bana da kızıma da baktı , hatta yemekleri de yaptı Sağolsun.
sağol canım yaptım bakalım sabahtan beri keyfi yok ya, ateşi yok ama ağrısı var galiba mızıldanıp duruyor. az önce calpol verdim şimdi uyudu.Canım biz yaptirinca sağlık ocağı hemşire si şişer se kolan yalı pamukla ov demisti
4 aylık bebek için 37 ateş değil canım stres yapma
canım sen bilirsin ama zencefil bebeklere zararlı diye biliyorum istersen yine bi sor soruştur ona göre ver.Annem grip icin aktardan bitkisel karışım almış zencefil ihlamur tarçın karanfil karışık oğlumada versem bişe olurmu acaba bir kaç kaşık
selam tatlım hoşgeldin. çalışmak nasıl tavsiye eder misin? zorlukları var mı mutlaka vardır da.Kizlar selam, giremedim bir suredir. Cok ozledim burayi ve sizi
Calismaya basladim pazartesi.
üzülme canım sağlığı iyi olsun da varsın kilo almasın, bi çözüm yolu bulunur.Oglum 10 gunde sadece 80 gr almis kizlar 6800 du 6880 olmus idrar tahlili icin bekliyoruz simdi eger normal cikar bir hafta sonra yine kilo alimi az olursa ek gidaya gecicez cok moralim bozuldu ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi
Bir de emzirip de aynı zamanda mama takviyesi yapanlar nasıl bir beslenme düzeniniz var?Emziren anneler ne kadar zamanda bir emziriyorsunuz,? Benimki emmek istemiyor. Uyku arasında emiyor. Biberona mi alıştı yoksa dedim o da degil. Biberonla mama veriyorum almiyor. Sağıp süt veriyorum almıyor. Iyice acikacak ve uykulu olacak oyle aliyor.
Canım benimde oğlum şuan hasta olduğu için oda öyle uyku arasında yada uyusukken emiyor yoksa emmiyor kıyameti kopariyorBir de emzirip de aynı zamanda mama takviyesi yapanlar nasıl bir beslenme düzeniniz var?
Ay yok ben benimkine zor bakiyorum evladım olmasa benim kıza ayda 5 bin verseler bakmam koyar kaçarım valla
Emziren anneler ne kadar zamanda bir emziriyorsunuz,? Benimki emmek istemiyor. Uyku arasında emiyor. Biberona mi alıştı yoksa dedim o da degil. Biberonla mama veriyorum almiyor. Sağıp süt veriyorum almıyor. Iyice acikacak ve uykulu olacak oyle aliyor.
Ay yok ben benimkine zor bakiyorum evladım olmasa benim kıza ayda 5 bin verseler bakmam koyar kaçarım valla
Emziren anneler ne kadar zamanda bir emziriyorsunuz,? Benimki emmek istemiyor. Uyku arasında emiyor. Biberona mi alıştı yoksa dedim o da degil. Biberonla mama veriyorum almiyor. Sağıp süt veriyorum almıyor. Iyice acikacak ve uykulu olacak oyle aliyor.
Bizdede aynı durum var 15 saat ders istedim olmuyor dediler başkasından zorla alıp ben istemediğim halde bana verecekler dersi
Foto paylaşmayı bilsem foto atardım tam bi yaygaracı bnm kız:)Cok guldum canim bu yorumunasenin kizi cok merak ediyorum ben
Geçmiş olsun cnm. Bbmkinde çatlak olmuştu yaklaşık 1 aylıkken. Geçtiğini düşünüyorum ama sıvı kakayı bile tutuyo. Bn de dün acaba darlık mı var diye düşündüm. Yaparken çok ıkınıyo. Darlık nasıl anlaşılıyomuş cnm??
Benimki mama aliyo. Kaynanam artik sut vermiyosun ben bakarim bana birakin gidin diyo. Olur mu birakir miyim ben yavrumu dedim.
Birakip nereye gidecekmissin pardon
kızlar doktordan geldık okadar uzun kaldııkkı ögle yemegı yıyemedım sımdı sıze anlatayım dr ek gıdaya başlattı elma püresi ve muhallebı her emzırmeden sonra gögsunu sag kalanı biberonla ver ve 120 cc lık mama ver dedı her ögun ıcın bende gögsumde sut fazla kalmıssa yınede verıcekmıyım dedım okadar cıkmaz dedı yanı 120 cclık çıkmıcagını dusunuyor eve geldım oglum hastanede emmişti zaten şimdi hemen gelır gelmez sagdm ıkı gögsümden toplam 135 cc süt çıktı kızlar ama oglum bıberonu almadı yanı sagdıgımm sütüde içmedi öyle dolaba koydum sızce nasıl kızlar çıkan sütüm azmı?
canm yılmaz bey degılmıs ya adını yıne unutumMasallah bence sutun cok iyi cikmis. Bende bu hafta mana disinda pureye gectim. Hippin kavanoz mamasini verdim. Doktor yogurt yapip ondanda verebilirisn dedim bide milipanin su ile karisan kasik mamasi varmis onuda alabilirsin dedi. Yilmaz beye gidiyodun galiba. Hastaneden tarif kitabi seklinde bisey verdiler bu hafta onlari yapicam kendim evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?