2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Oglum 10 gunde sadece 80 gr almis kizlar 6800 du 6880 olmus idrar tahlili icin bekliyoruz simdi eger normal cikar bir hafta sonra yine kilo alimi az olursa ek gidaya gecicez cok moralim bozuldu ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi

Merhaba arkadaşlar
Bebeğin dd makat darlığı olan var mı
Bi arkadaş im yeni doğan bebeğin de var ve bikaç ay bekleyelim duzelmezse operasyon geçirir dedi dr
Kakasını zor yapıyor bebek

Ben de 2. dönem işe başlıyorum. Burada okula haftada 2 gün 3 gün gidenleri okuyorum ne güzel. Bizim okul haftada 5 gün okulda olmamızı istiyor. Bir günümü bosaltsalar razıyım. Bir de 16 saat derse girmek istiyorum kosullar uygun ama idare kabul etmiyor. Dersi çok olan arkadaştan alıp ki kendisi vermek istemiyo bana verecekler. Ins insafa gelir idare

Merhaba arkadaşlar
Bebeğin dd makat darlığı olan var mı
Bi arkadaş im yeni doğan bebeğin de var ve bikaç ay bekleyelim duzelmezse operasyon geçirir dedi dr
Kakasını zor yapıyor bebek
Geçmiş olsun cnm. Bbmkinde çatlak olmuştu yaklaşık 1 aylıkken. Geçtiğini düşünüyorum ama sıvı kakayı bile tutuyo. Bn de dün acaba darlık mı var diye düşündüm. Yaparken çok ıkınıyo. Darlık nasıl anlaşılıyomuş cnm??

Bizdede aynı durum var 15 saat ders istedim olmuyor dediler başkasından zorla alıp ben istemediğim halde bana verecekler dersi

Oglum 10 gunde sadece 80 gr almis kizlar 6800 du 6880 olmus idrar tahlili icin bekliyoruz simdi eger normal cikar bir hafta sonra yine kilo alimi az olursa ek gidaya gecicez cok moralim bozuldu ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi
bozma canim benimkide ayni 200 gr aldi diyr üzülüyor dm 150 gr zayiflams totalde 50 almis yani gulermisin aglarmisin ilk iki ay 3kg yakin almisti almasa nolacakmis cocuk emiyordu o zamanlar.allah yardimcimiz olsun. az az da olsa anne sutu alsinlar yavrular imiz ins sağlıklı bir şekilde kilo alirlar ben hala biberonla vermeye çabalıyor m azcik icio sevmedi galiba ek gıdayi sever ins

Bizimkide öyleydi canim saglik ocagndaki hemşire nazar degdirdi heralde of ya bir hafta snra yine az alirsa ek gıdaya gecicez dedi dr şu idrar testi sonucunu bekliyoruz

Can'ım ben memnunum şükürler olsun, 5 senelik evliyim eşimle de öncesinde 5 sene de konuşmuşluğumuz var, hemen hemen kv mi de 10 senedir tanırım , onun bana benim de ona bi lafımız olmadı şükür. Benim kv min de eşi yok ama geldi öyle uzun kalmaz, 3-4 gün kalır gider. Bilir misafirliği yani. Sağolsun. Hatta geçen hafta çok hastalandım, annem de gripti öyle olunca kv mi çağırdık geldi 4 gün bana da kızıma da baktı , hatta yemekleri de yaptı Sağolsun.

Canım imkanın varsa kesinlikle ücretsiz izin al, ben kasımın başından haziranın sonuna kadar aldım ücretsiz izni. Araya da yaz tatili girince kızım 14 aylık olacak ve ben vicdanen çok rahat edeceğim.

Can'ım benim kızımda 4 . Ay bitmek üzereyken birden uyku düzeni bozuldu. Gece 12 gibi yatar sabah 6 ya kadar uyurdu, şimdi 2 saate varmadan kalkıyor. Doktora sordum normal dedi. Napalım, biraz da böyle çekeceğiz

ayhkdry canim sakin uzlme bende kilo alimi az diye uzuluyodum simdi gripoldu nasil moralim bozuk anlatamam Saglikli olsun axar azar kilo alsin nolcakki

Bende ogluma bi oyuncak almak istiyorum uyku arkadasi olarak bu ipli muzikli dedigin oyuncak ilgimi cekti nasil bisey nerden alabilirim ?!

Promalt bende kullandim 1 kutuyu ikiye bolerek sabah yarisi aksam diger yarisini ictim ama onunda kutusu 5 tl ben ara ara alip kullanmaya devam ediyorum.Hem tadi hosuma gitti hemde sutume etkili olduguna inandim.

Masallah uzun boylu olucak. Bizim kiz benim gibi minnak kalicak galiba. 61 cm :))
Ama kız çocukları erkeklere gore kısa oluyor 3. Ay kontrolünde bizimki de 59 cm idi bnmki de minnak ama Bn ara ara ölçüyorum ölçümlerime gore 61 oldu 3,5 aylık olduk dun

Promalt bende kullandim 1 kutuyu ikiye bolerek sabah yarisi aksam diger yarisini ictim ama onunda kutusu 5 tl ben ara ara alip kullanmaya devam ediyorum.Hem tadi hosuma gitti hemde sutume etkili olduguna inandim.
Evet tadı güzel ama bi kerede içince cok şekerli geliyordu bölerek içmek mantikli

Can'ım benim kızımda 4 . Ay bitmek üzereyken birden uyku düzeni bozuldu. Gece 12 gibi yatar sabah 6 ya kadar uyurdu, şimdi 2 saate varmadan kalkıyor. Doktora sordum normal dedi. Napalım, biraz da böyle çekeceğiz
Bir yeri agrimasin da razıyım canim sütüm azaldı gibi sanki eşime arkadaşların bahsettigi damladan aldirdim bakalım etkili olacak mı. Ben doymuyor o yüzden kalkıyor diye düşünuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…