canimm nasi gidiyor is? neler hissettin? baslamayi tavsiye eder misinKizlar selam, giremedim bir suredir. Cok ozledim burayi ve sizi
Calismaya basladim pazartesi.
Geçmiş olsun cnm. Bbmkinde çatlak olmuştu yaklaşık 1 aylıkken. Geçtiğini düşünüyorum ama sıvı kakayı bile tutuyo. Bn de dün acaba darlık mı var diye düşündüm. Yaparken çok ıkınıyo. Darlık nasıl anlaşılıyomuş cnm??Merhaba arkadaşlar
Bebeğin dd makat darlığı olan var mı
Bi arkadaş im yeni doğan bebeğin de var ve bikaç ay bekleyelim duzelmezse operasyon geçirir dedi dr
Kakasını zor yapıyor bebek
Bizdede aynı durum var 15 saat ders istedim olmuyor dediler başkasından zorla alıp ben istemediğim halde bana verecekler dersiBen de 2. dönem işe başlıyorum. Burada okula haftada 2 gün 3 gün gidenleri okuyorum ne güzel. Bizim okul haftada 5 gün okulda olmamızı istiyor. Bir günümü bosaltsalar razıyım. Bir de 16 saat derse girmek istiyorum kosullar uygun ama idare kabul etmiyor. Dersi çok olan arkadaştan alıp ki kendisi vermek istemiyo bana verecekler. Ins insafa gelir idare
bozma canim benimkide ayni 200 gr aldi diyr üzülüyor dm 150 gr zayiflams totalde 50 almis yani gulermisin aglarmisin ilk iki ay 3kg yakin almisti almasa nolacakmis cocuk emiyordu o zamanlar.allah yardimcimiz olsun. az az da olsa anne sutu alsinlar yavrular imiz ins sağlıklı bir şekilde kilo alirlar ben hala biberonla vermeye çabalıyor m azcik icio sevmedi galiba ek gıdayi sever insOglum 10 gunde sadece 80 gr almis kizlar 6800 du 6880 olmus idrar tahlili icin bekliyoruz simdi eger normal cikar bir hafta sonra yine kilo alimi az olursa ek gidaya gecicez cok moralim bozuldu ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi
Bizimkide öyleydi canim saglik ocagndaki hemşire nazar degdirdi heralde of ya bir hafta snra yine az alirsa ek gıdaya gecicez dedi dr şu idrar testi sonucunu bekliyoruzbozma canim benimkide ayni 200 gr aldi diyr üzülüyor dm 150 gr zayiflams totalde 50 almis yani gulermisin aglarmisin ilk iki ay 3kg yakin almisti almasa nolacakmis cocuk emiyordu o zamanlar.allah yardimcimiz olsun. az az da olsa anne sutu alsinlar yavrular imiz ins sağlıklı bir şekilde kilo alirlar ben hala biberonla vermeye çabalıyor m azcik icio sevmedi galiba ek gıdayi sever ins
Can'ım ben memnunum şükürler olsun, 5 senelik evliyim eşimle de öncesinde 5 sene de konuşmuşluğumuz var, hemen hemen kv mi de 10 senedir tanırım , onun bana benim de ona bi lafımız olmadı şükür. Benim kv min de eşi yok ama geldi öyle uzun kalmaz, 3-4 gün kalır gider. Bilir misafirliği yani. Sağolsun. Hatta geçen hafta çok hastalandım, annem de gripti öyle olunca kv mi çağırdık geldi 4 gün bana da kızıma da baktı , hatta yemekleri de yaptı Sağolsun.Kayınvalidesinden memnun olan var mı kızlar ya ben resmen nefret ediyorum hayatımda nefret duygusunu bana ilk o tattırdı sağolsun bi insan Nasıl her konu hakkında bilgi sahibi olur konuşur sanki dünyada ondan başka bişey bilen yokmuş gibi davranıyo ama ben tavrımı çok iyi koyduğum için bana karışmaya çekiniyo içi gidiyo tabi karışabilmek için ağzını açtığı an bütün tüylerim ayağa kalkıyo doğru bişey söylese bile sırf onun dediği olmasın diye yapmıyorum vaktinde bana çok çektirdi Ada'm yerine koymadı nişanlılığımı burnumdan getirdi azıcık bile özenmedi benim için şimdi bende ona hakettiği gibi davranıyorum ama işte eşim tek çocuk babası öldü o yüzden Kaynanam gelince gitmek bilmiyo bir ay kalıyo hatta daha çok kalır da ben istemiyorum farkediyo o da gidiyo bir ay bana zaten bir yıl gibi geliyo
Bizimkide öyleydi canim saglik ocagndaki hemşire nazar degdirdi heralde of ya bir hafta snra yine az alirsa ek gıdaya gecicez dedi dr şu idrar testi sonucunu bekliyoruz
Evet canım cok şükür genel muayenesi gayet iyi birde on gun once boyu 64 cm di simdi 66 cm geldiGecmis olsun tatlim. Sikma canini sagligi yerinde olsun.
Canım imkanın varsa kesinlikle ücretsiz izin al, ben kasımın başından haziranın sonuna kadar aldım ücretsiz izni. Araya da yaz tatili girince kızım 14 aylık olacak ve ben vicdanen çok rahat edeceğim.Bayanlar cok kararsızım.İkinci donem çalışmaya başlayıp baslama konusunda..Kızım 5 buçuk aylık olacak.Annem 1 ay bakacak.Maddi olarak calismasam da olur fakat müdürum bugun aradi ve ogretmen ihtiyacım var dedi.Sosyal hayatı cok olan biriyim normalde.Calismak psikolojik olarak rahatlatacak beni .Kızımada kiyamiyorum vicdanım cok rahatsız oluyor Siz calisan anneler neye karar verdiniz?
Can'ım benim kızımda 4 . Ay bitmek üzereyken birden uyku düzeni bozuldu. Gece 12 gibi yatar sabah 6 ya kadar uyurdu, şimdi 2 saate varmadan kalkıyor. Doktora sordum normal dedi. Napalım, biraz da böyle çekeceğizYa kizlar bebeğim 3 gündür iki saate bir uyaniyor eskiden 6-7 saat uyuyan çocuk şimdi niye böyle bilmiyorum sütüm eskisi gibi yok doymuyor diye düşünüyorum mama vermek istemiyorum çok kilo yapıyor bebegime 5. Aya girdik günde bir öğün ek gıdaya mi başlasam diye düşünüyorum
Bizimkinin var bir tane uyku arkadaşı.Müziğide var Çekiyorum ipini bırakıyorum.Onunla yatmayı çok seviyor zaten oyuncaklar arasında ilk onu tuttu ona tepki verdi :)).Zaten oldum olası bir çocuğun sürekli elinde bir oyuncağıyla dolaşmasına bayılıyorum.Buda kulaklarından tutacak tavşanını yerlere süre süre dolaşacak.Çok sevimliler :))
Evet canım cok şükür genel muayenesi gayet iyi birde on gun once boyu 64 cm di simdi 66 cm geldi
O icecekler cok pahalı ya kutu kola sisesinde ve 1 tanesi 5 lira ve hergün içmek lazım ama Bn ilk Zaman'larda sutum yoktu promalt diye bi içecek içmiştim ebebekten almıştım ise yaramıştı biraz cunku ilk bi hafta hic sutum yoktu bilmiyorum o icecektenmidir yoksa Zamani geldiginden midir sutum gelmisti
Ama kız çocukları erkeklere gore kısa oluyor 3. Ay kontrolünde bizimki de 59 cm idi bnmki de minnak ama Bn ara ara ölçüyorum ölçümlerime gore 61 oldu 3,5 aylık olduk dunMasallah uzun boylu olucak. Bizim kiz benim gibi minnak kalicak galiba. 61 cm :))
Evet tadı güzel ama bi kerede içince cok şekerli geliyordu bölerek içmek mantikliPromalt bende kullandim 1 kutuyu ikiye bolerek sabah yarisi aksam diger yarisini ictim ama onunda kutusu 5 tl ben ara ara alip kullanmaya devam ediyorum.Hem tadi hosuma gitti hemde sutume etkili olduguna inandim.
Bir yeri agrimasin da razıyım canim sütüm azaldı gibi sanki eşime arkadaşların bahsettigi damladan aldirdim bakalım etkili olacak mı. Ben doymuyor o yüzden kalkıyor diye düşünuyorumCan'ım benim kızımda 4 . Ay bitmek üzereyken birden uyku düzeni bozuldu. Gece 12 gibi yatar sabah 6 ya kadar uyurdu, şimdi 2 saate varmadan kalkıyor. Doktora sordum normal dedi. Napalım, biraz da böyle çekeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?