2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim ufaklik emerken az geliyorsa tepiniyor bagiriyor oteki memeye gecoyorum emmeye devam ediyor
Tek memeyi sagiyorum digerini emiyor cogunlukla ama bura kaynana stresinden sutum azaldi sanki.Tek memeden 100 ml 125 ml cikiyordu simdi
50 anca

Benim ufaklik emerken az geliyorsa tepiniyor bagiriyor oteki memeye gecoyorum emmeye devam ediyor
Tek memeyi sagiyorum digerini emiyor cogunlukla ama bura kaynana stresinden sutum azaldi sanki.Tek memeden 100 ml 125 ml cikiyordu simdi
50 anca
ınsallah artar canım sütün boşver kaynanayı zarardan baska bı işe yaradkları yok onların

yarın bakalım nasıl çıkıcak ınsallah az gelmez ya

kızlar bana mama ve biberon tavsıyesı verın bırazdan alışverişe çıkıcaz biberonumuz 1 numara kaç numara almalıyım sizce?

ne kadarlık canım bebişin bıze muhallebı ver yatmadan önce dedi e bızımkı biberondakı sütü içmeden muhallebi verırsem hiç tutmaz memeyı bu sefer ne yapıcagımı şaşırdım

Ben dr brown 1 numarayi kullaniuorum. Hem icinde bi parca var hava yitmamasini sagladigini soylemislerdi.

Valla benim hiç sagmadim şimdiye kadar ama bence iyi bizim bebişler arasında birkaç gün var sanırım canım bizimki acele etme dedi ek gıda için

Canım mama similac kullanıyoruz. Biberon da Dr Browns kullanıyorum kolik önleyici bi de anne sütü başlığı olduğu için memeyi unutmuyor 3 aydan sonra başlık değişiyor ama ben değiştirmicem hızlı akış olup da beni unutmayın diye

Bir de emzirip de aynı zamanda mama takviyesi yapanlar nasıl bir beslenme düzeniniz var?

2 gündür mamayı daha az içiyor sütüm arttı sanırım bi tavsiye üzerine bi içeceğe başladım faydası oldu gibi.

Geceleri hep emer. Önceden sabah 7 de başlayıp 4-4.5 saatte bi 90 cc içerdi. Mamadan 2 saat sonra emerdi.

2 gündür sadece 3 öğün içiyor sabah 9-10 gib öğlen 3 de ve dün akşam 8 de içti. Şu an uyuduğu için henüz içmedi.

Canım ben dr.browns almıştım doğduğunda gecenlerdede başlığını degistirdim 3 6 ayını aldım ben memnunum oğlum hasta olduğu için ara ara biberonla mama veriyorum

arkadaşlar kızım sabahtan beri çok huysuz olur olmaz her şeye ağlıyor napıcamı şaşırdım yaa

Maaşallah Can'ım sütün gayet iyi bence.

Can'ım o tariflerin resmini çekip buraya da atabilİr misin. Biz de faydalansak

Canım doğru
canım doğru
Söylüyorsun ben aldım çok akıyor bu aralar benide zorla alıyor ben hastaligina veriyorum uyurken yada uyucagi zaman emziriyorum bende geri takmayı düşünüyorum ama oda çok yoruluyor diye almistim

Benim kız da yoruluyor çok terliyor. Dr sormadım ama başlığı değiştirmemenin bir sakıncası yoktur sanırım, sonuçta anne memesinden de süt akışı hızlanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…