Yönetmelikte 21 saat derse girmek şartmış yoksa norm fazlası olunuyormuş galibaNeden böyle yapıyorlar... mazeretimiz olmasa istemeyiz. Bu ısrarın mantığı nedir...
ınsallah artar canım sütün boşver kaynanayı zarardan baska bı işe yaradkları yok onlarınBenim ufaklik emerken az geliyorsa tepiniyor bagiriyor oteki memeye gecoyorum emmeye devam ediyor
Tek memeyi sagiyorum digerini emiyor cogunlukla ama bura kaynana stresinden sutum azaldi sanki.Tek memeden 100 ml 125 ml cikiyordu simdi
50 anca
ayhkdry canım sütun var maşallah bende yarın gitcem benide başlatırlar inşallah
sağol canım neye başlamak ıstıyorsun ek gıdayamı?
ne kadarlık canım bebişin bıze muhallebı ver yatmadan önce dedi e bızımkı biberondakı sütü içmeden muhallebi verırsem hiç tutmaz memeyı bu sefer ne yapıcagımı şaşırdım
ınsallah artar canım sütün boşver kaynanayı zarardan baska bı işe yaradkları yok onların
yarın bakalım nasıl çıkıcak ınsallah az gelmez ya
kızlar bana mama ve biberon tavsıyesı verın bırazdan alışverişe çıkıcaz biberonumuz 1 numara kaç numara almalıyım sizce?
bırkaç yerde de bu biberonu duydum canm sanırım bende bundan alıcamBen dr brown 1 numarayi kullaniuorum. Hem icinde bi parca var hava yitmamasini sagladigini soylemislerdi.
Valla benim hiç sagmadim şimdiye kadar ama bence iyi bizim bebişler arasında birkaç gün var sanırım canım bizimki acele etme dedi ek gıda içinkızlar doktordan geldık okadar uzun kaldııkkı ögle yemegı yıyemedım sımdı sıze anlatayım dr ek gıdaya başlattı elma püresi ve muhallebı her emzırmeden sonra gögsunu sag kalanı biberonla ver ve 120 cc lık mama ver dedı her ögun ıcın bende gögsumde sut fazla kalmıssa yınede verıcekmıyım dedım okadar cıkmaz dedı yanı 120 cclık çıkmıcagını dusunuyor eve geldım oglum hastanede emmişti zaten şimdi hemen gelır gelmez sagdm ıkı gögsümden toplam 135 cc süt çıktı kızlar ama oglum bıberonu almadı yanı sagdıgımm sütüde içmedi öyle dolaba koydum sızce nasıl kızlar çıkan sütüm azmı?
Masallah canim emsin bence geliyordurben ıkı gögsumu sagdım paşanın emicegi tuttu öyle emiyor bi ara bıraktı sıktım süt geldi ama geliyormu bılmıyorum gelmese aglarmı acaba
ınsallah artar canım sütün boşver kaynanayı zarardan baska bı işe yaradkları yok onların
kızlar bana mama ve biberon tavsıyesı verın bırazdan alışverişe çıkıcaz biberonumuz 1 numara kaç numara almalıyım sizce?
Bir de emzirip de aynı zamanda mama takviyesi yapanlar nasıl bir beslenme düzeniniz var?
Canım ben dr.browns almıştım doğduğunda gecenlerdede başlığını degistirdim 3 6 ayını aldım ben memnunum oğlum hasta olduğu için ara ara biberonla mama veriyorumınsallah artar canım sütün boşver kaynanayı zarardan baska bı işe yaradkları yok onların
Maaşallah Can'ım sütün gayet iyi bence.kızlar doktordan geldık okadar uzun kaldııkkı ögle yemegı yıyemedım sımdı sıze anlatayım dr ek gıdaya başlattı elma püresi ve muhallebı her emzırmeden sonra gögsunu sag kalanı biberonla ver ve 120 cc lık mama ver dedı her ögun ıcın bende gögsumde sut fazla kalmıssa yınede verıcekmıyım dedım okadar cıkmaz dedı yanı 120 cclık çıkmıcagını dusunuyor eve geldım oglum hastanede emmişti zaten şimdi hemen gelır gelmez sagdm ıkı gögsümden toplam 135 cc süt çıktı kızlar ama oglum bıberonu almadı yanı sagdıgımm sütüde içmedi öyle dolaba koydum sızce nasıl kızlar çıkan sütüm azmı?
Can'ım o tariflerin resmini çekip buraya da atabilİr misin. Biz de faydalansakMasallah bence sutun cok iyi cikmis. Bende bu hafta mana disinda pureye gectim. Hippin kavanoz mamasini verdim. Doktor yogurt yapip ondanda verebilirisn dedim bide milipanin su ile karisan kasik mamasi varmis onuda alabilirsin dedi. Yilmaz beye gidiyodun galiba. Hastaneden tarif kitabi seklinde bisey verdiler bu hafta onlari yapicam kendim evde.
arkadaşlar kızım sabahtan beri çok huysuz olur olmaz her şeye ağlıyor napıcamı şaşırdım yaa
canım doğruCanım mama similac kullanıyoruz. Biberon da Dr Browns kullanıyorum kolik önleyici bi de anne sütü başlığı olduğu için memeyi unutmuyor 3 aydan sonra başlık değişiyor ama ben değiştirmicem hızlı akış olup da beni unutmayın diye
Canım doğru
canım doğru
Söylüyorsun ben aldım çok akıyor bu aralar benide zorla alıyor ben hastaligina veriyorum uyurken yada uyucagi zaman emziriyorum bende geri takmayı düşünüyorum ama oda çok yoruluyor diye almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?