arkadaşlar kızım sabahtan beri çok huysuz olur olmaz her şeye ağlıyor napıcamı şaşırdım yaa
Ama sutun varmis masallah neden ek gida dedi doktor acaba bizimki 6 kilo bize bile demedi ek gida diye :-/Icmedi kizlar biberondaki sütü disari ciktik biberonuda aldık kac saat dışarda durabilir süt keçi sütlü mama aldik ama vermek niyetinde degilim göğsümu bosaltmiyor oglum niye boyle yapiyor anlamıyorum
Biberondaki süt oda ısısinda 2.5 -3 saat durur bozulmaz. Ama dikkat et sadece 1 kez isıtilır. Ikinciye ısınmaz. Benimki de böyle almıyor. Son günlerde uykuya dalmak üzereyken veya uykuya daldıktan 20-30 dak sonra uyanıyor o zaman beslemeye başladım. İşe yaradı gibi.Bizimki zor uyuyan ve kısa uyuyan modelden olunca tek sıkıntı uyutmak oluyorr. Uyusa da beslesem diye bakıyotumIcmedi kizlar biberondaki sütü disari ciktik biberonuda aldık kac saat dışarda durabilir süt keçi sütlü mama aldik ama vermek niyetinde degilim göğsümu bosaltmiyor oglum niye boyle yapiyor anlamıyorum
aşı yeri kızardı şişti kolonyalı pamuk koydum calpol verdim doktoru aradım bi de ağrı kesici fitil koy dedi fitilden sonra iyice ağlamaya başladı şimdi hala ağlıyorBir yeri mi ağrıyor acaba
aşı yeri kızardı şişti kolonyalı pamuk koydum calpol verdim doktoru aradım bi de ağrı kesici fitil koy dedi fitilden sonra iyice ağlamaya başladı şimdi hala ağlıyor
Can'ım o tariflerin resmini çekip buraya da atabilİr misin. Biz de faydalansak
Bayanlar cok kararsızım.İkinci donem çalışmaya başlayıp baslama konusunda..Kızım 5 buçuk aylık olacak.Annem 1 ay bakacak.Maddi olarak calismasam da olur fakat müdürum bugun aradi ve ogretmen ihtiyacım var dedi.Sosyal hayatı cok olan biriyim normalde.Calismak psikolojik olarak rahatlatacak beni .Kızımada kiyamiyorum vicdanım cok rahatsız oluyor Siz calisan anneler neye karar verdiniz?
ayy inşallah geçer içimi rahatlattın canım şimdi uyudu şükür. fitilin etkisi galiba ilk koyduğumda da çok uyutmuştu hatta gece emmemişti bile bakalım bu gece nasıl olacak.Canim arkadasin kizinin oldu asida ertesi gun gecti. Doktora sordum bizim asida enfeksiyon olmustur dedi. Ama korkulacak birsey yok yarina gecer Allah'in izniyle.
Hoşgeldin canım Zor geldimi çalışmak bebişten ayrı kalmak
gazını falan hep çıkardım canım gaz değil de büyük ihtimalle aşı yeri ağrıyordu fitil koydum şimdi uyuyor şükür inşallah uyanmaz.Gazimi var acaba canım
tepkisi nasıl oldu peki sen eve gelince ? ben unutacak ya da kızgın olacak diye çok üzülüyorum.Zor geldi tabii canim. Pazar gunu cok kotuydum ben cumartesi gecesinden itibaren aglamaya baslamistim.
Ama korktugum gibi gecmedi ilk gunler, sabah emzirip oynayip gidiyorum, aksam geldikten sonra da baya zaman var cunku bizimki gec uyuyor :)
Ama coookk ozlediiimm tabiii.
Sen calisiyor musun?
@tatlilavinya canım merak ediyodum seni acaba napti diye
canimm nasi gidiyor is? neler hissettin? baslamayi tavsiye eder misin
tepkisi nasıl oldu peki sen eve gelince ? ben unutacak ya da kızgın olacak diye çok üzülüyorum.
Zor geldi tabii canim. Pazar gunu cok kotuydum ben cumartesi gecesinden itibaren aglamaya baslamistim.
Ama korktugum gibi gecmedi ilk gunler, sabah emzirip oynayip gidiyorum, aksam geldikten sonra da baya zaman var cunku bizimki gec uyuyor :)
Ama coookk ozlediiimm tabiii.
Sen calisiyor musun?
canım kilo almadıkı 10 gunde 80 gr içmiyor zorla verıyorum o zamanda ıırıyor mememi az önce öyle bır ısırdıki cok canım acıdıAma sutun varmis masallah neden ek gida dedi doktor acaba bizimki 6 kilo bize bile demedi ek gida diye :-/
içmedi canım 135 cc süt çöpe gıttı içemıyor bıberonla hıc alışmadıgı için birtürlü emme moduna geçemedı hep diliyle ittirdi ögürdü saatide geçti döktüm of çok üzgünüm çokBiberondaki süt oda ısısinda 2.5 -3 saat durur bozulmaz. Ama dikkat et sadece 1 kez isıtilır. Ikinciye ısınmaz. Benimki de böyle almıyor. Son günlerde uykuya dalmak üzereyken veya uykuya daldıktan 20-30 dak sonra uyanıyor o zaman beslemeye başladım. İşe yaradı gibi.Bizimki zor uyuyan ve kısa uyuyan modelden olunca tek sıkıntı uyutmak oluyorr. Uyusa da beslesem diye bakıyotum
kızlar doktordan geldık okadar uzun kaldııkkı ögle yemegı yıyemedım sımdı sıze anlatayım dr ek gıdaya başlattı elma püresi ve muhallebı her emzırmeden sonra gögsunu sag kalanı biberonla ver ve 120 cc lık mama ver dedı her ögun ıcın bende gögsumde sut fazla kalmıssa yınede verıcekmıyım dedım okadar cıkmaz dedı yanı 120 cclık çıkmıcagını dusunuyor eve geldım oglum hastanede emmişti zaten şimdi hemen gelır gelmez sagdm ıkı gögsümden toplam 135 cc süt çıktı kızlar ama oglum bıberonu almadı yanı sagdıgımm sütüde içmedi öyle dolaba koydum sızce nasıl kızlar çıkan sütüm azmı?
Onlara gittigimizde ona birakip eve gidebilirmisiz. Aslinda zarari yok bize geldiginde yemeklerimi yapti yardim etmeye calisti ama ben hep rahatsiz oldum. Zaten torunu olunca yapmaya basladi. Yoksa hic evime gelmisligi yoktu. O yuzden iyi biseyde dese bana batiyo. Ama cocugumu asla birakamam dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?