teşekkür ederım canım sagolsun forumdakı tüm arkadaslar hepınzı öpüyorum moral verdınız bende ek gıdaya karşıyım şuan zaten sütüm var içse onu içsin dimi ek gıdaya başlayınca onlara alışır sütümü bırakırsaya? mamada vermiyorum şuan zorla saat başı emzırıcem alışması için inşallah sonuç iyi olur bır hafta sonra saglık ocagına gıdıp tartmayı düşünüyorum inşallah senın bebişininde kilo alımı iyidir canım allah hepımıze kolaylık versınCanim bence sutun cok iyi maasallah
Bebisinin az kilo almasinin sebebi az emmesidir, hatirliyorum konusmustuk, az emiyor hemen birakiyor diye. Benim de oyle cunku. Sonucta sutum var, sagiyorum cikiyor ama oglum emmiyor fazla, bu durumda ek gida pek mantikli degil, sutu icirebilsek keske.
Biz de cumartesi gidecegiz doktora bakalim durumlar ne.
Sikma canini, saglikli olmasi onemli olan
Canım mama similac kullanıyoruz. Biberon da Dr Browns kullanıyorum kolik önleyici bi de anne sütü başlığı olduğu için memeyi unutmuyor 3 aydan sonra başlık değişiyor ama ben değiştirmicem hızlı akış olup da beni unutmayın diye
Uyusun da unutsun acisini yavrum ya bizim de 25inde bakalim. Cani aciyacagini bile bile götürmek deli ediyo insani.ayy inşallah geçer içimi rahatlattın canım şimdi uyudu şükür. fitilin etkisi galiba ilk koyduğumda da çok uyutmuştu hatta gece emmemişti bile bakalım bu gece nasıl olacak.
tatlım yaa yerim ben onları hepsi birbirinden tontiş :) ben de 2. dönem başlayacağım inşallah sorunsuz bir başlangıç olurHayir canim unutmamis ve kizmamis, anlamiyor sanki. Babanesini de hic uzmemis.
Aslinda biraz bozuldum kendisineama aglasa beni arasa cok uzulurdum tabii.
Daha cok kucuk oldugundan kizginlik kusme terkedilme hislerini yasamiyorlar. Minnoslar yaa
Neden az emiyor acaba ya onu bi çözmek lazim. Benimki de bu ara az emiyor gibi kontrole kaldi 19 gün bakalim biz nolmusuzcanım kilo almadıkı 10 gunde 80 gr içmiyor zorla verıyorum o zamanda ıırıyor mememi az önce öyle bır ısırdıki cok canım acıdımama vermek istemiyorum zaten biberonu tutamıyor ögürüyor dilini dışarıı çıkarıyor ne yapıcaz bilmiyorum
içmedi canım 135 cc süt çöpe gıttı içemıyor bıberonla hıc alışmadıgı için birtürlü emme moduna geçemedı hep diliyle ittirdi ögürdü saatide geçti döktüm of çok üzgünüm çok
Olculerinide yazarmisin canim bende anason rezene ve kimyon iciyorum iki bardak olmak uzereIyi aksamlar herkeze bnde takip ediyorm ama yazmaya vaktim olmuyor pek 2 cocukla
Bnm bebegimde 3 ay 3 haftalik 7200 kg
3 aylikken 6600 62.5 boyu vardi
Emziriyorum sadece suanda
Size sut yapici icecek soylim
Mukemmel geliyo
Anason rezene isirgan
Gunde 3 bardak iciyorm
Ohh mis gibi sut oluyorr
Bizim de oluyor çoğunlukla balgamdir korkma balgam atmayi bilmedikleri icin kaka yoluyla atiyorlarmis.kizlar bebegim hala huzursuz 20.00 den beri yatmadi kakasi ilk defa boyleydi basina böyle bir sey gelen oldu mu sizinkilerdr grip acaba balgam mi atıyor
Fena degil canim yaa. Ben zaten ise baslamadan bunalimimi yasamis, bolca aglamistim. Is yerinde aglamadim sukur ki. Uzuntumu atip gitmis oldum, daha cabuk kabullendim.
Pazartesi sali gittim. Bugun evden calistim, bebegimle yalnizdim, kimseyi de istemedim.
tavsiye ederim sanki baslamani, eninde sonunda calisacaksan. Hem bebis anlamiyor,tabii sen uzuleceksin :) tum gun gozumun onune geldi, resimlerine videolarina baktim sapsal sapsal guluyorum gorunce :)
ogretmenlerin is saatleri daha uygun, ogretmen olsam hic dusunmezdim bile.
Is yerindeki cocuklu kadinlar da destek oldu saolsunlar.kafamda devamli o var dedim, ne kadar buyurse buyusun hep o olacak ama tek farki bununla yasamayi ogreneceksin dedi birisi. Cok dogru, hosuma gitti.
Simdilik boyle canimm
Bnde anlamadim canım habire isirip duruyor damagindan disler gorunuyor ama patlamasina var dedi dr bir haftalik kampa sokuyorum oglani o kilo alinacak valla yoksa iki yasina degil bir yaşına kadar zor emer bu cocukNeden az emiyor acaba ya onu bi çözmek lazim. Benimki de bu ara az emiyor gibi kontrole kaldi 19 gün bakalim biz nolmusuz
Tamam canım sagol ben kimyon atıyorum ısırgan otunuda denerimBen buyuk kupaya hepsinden 1 er tatli kasigi koyuyirum
Gunde 3 4 bardak.iciyorm
sana da ve bebisine de canimmÎyi geceler herkese :) iki gündür kayınvalidemler var giremedim sayfalar coşmuş maşallah. Yorgunluktan bitmiş durumdayım. Kızım dönmeye başladı dün maşallahBugün hacıyatmaz gibiydi. Bu arada kızım kayınvalidemleri görünce başladı ağlamaya onlar gel kızım die ellerini açıolar hemen bana dönüo. Ve kucaklarına aldıklarında da başlıo ağlamaya hemen bana geri veriolar Gayet hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim. Ben de Şubat'ta başlıcam çalışmaya. Bakalım nasıl olucaz. Hepinize iyi ve deliksiz uykular :)
hiç sorma canım yaa ellerimizle götürüp canını acıtıyoruz yavrucukların. inşallah ağrısız acısız geçip gider sizinki.Uyusun da unutsun acisini yavrum ya bizim de 25inde bakalim. Cani aciyacagini bile bile götürmek deli ediyo insani.
Gecici birseydir insallah ya. Anne sutunden yogurt yapma meselesine takildim ek gida derse yapacagim. O süt olduğu surece bir sekilde yenecek.Bnde anlamadim canım habire isirip duruyor damagindan disler gorunuyor ama patlamasina var dedi dr bir haftalik kampa sokuyorum oglani o kilo alinacak valla yoksa iki yasina degil bir yaşına kadar zor emer bu cocuk
Tamam canım sagol ben kimyon atıyorum ısırgan otunuda denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?