2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

teşekkür ederım canım sagolsun forumdakı tüm arkadaslar hepınzı öpüyorum moral verdınız bende ek gıdaya karşıyım şuan zaten sütüm var içse onu içsin dimi ek gıdaya başlayınca onlara alışır sütümü bırakırsaya? mamada vermiyorum şuan zorla saat başı emzırıcem alışması için inşallah sonuç iyi olur bır hafta sonra saglık ocagına gıdıp tartmayı düşünüyorum inşallah senın bebişininde kilo alımı iyidir canım allah hepımıze kolaylık versın

Hangisincanim o dr.brownsun? Bende de var ama kullanmadim, avent natural kullaniyorum anne memesine yakin diye.
Senin dediginin modelini yollar misin aynisiysa ben de kullanayim bari

ayy inşallah geçer içimi rahatlattın canım şimdi uyudu şükür. fitilin etkisi galiba ilk koyduğumda da çok uyutmuştu hatta gece emmemişti bile bakalım bu gece nasıl olacak.
Uyusun da unutsun acisini yavrum ya bizim de 25inde bakalim. Cani aciyacagini bile bile götürmek deli ediyo insani.

Iyi aksamlar herkeze bnde takip ediyorm ama yazmaya vaktim olmuyor pek 2 cocukla
Bnm bebegimde 3 ay 3 haftalik 7200 kg
3 aylikken 6600 62.5 boyu vardi
Emziriyorum sadece suanda
Size sut yapici icecek soylim
Mukemmel geliyo
Anason rezene isirgan
Gunde 3 bardak iciyorm
Ohh mis gibi sut oluyorr

Hayir canim unutmamis ve kizmamis, anlamiyor sanki. Babanesini de hic uzmemis.
Aslinda biraz bozuldum kendisine ama aglasa beni arasa cok uzulurdum tabii.

Daha cok kucuk oldugundan kizginlik kusme terkedilme hislerini yasamiyorlar. Minnoslar yaa
tatlım yaa yerim ben onları hepsi birbirinden tontiş :) ben de 2. dönem başlayacağım inşallah sorunsuz bir başlangıç olur aslında artık işe başlamak istiyorum yaa evde oturmaktan sıkıldım çalışmaya alışık bünyeye zor geliyor ev :)

Neden az emiyor acaba ya onu bi çözmek lazim. Benimki de bu ara az emiyor gibi kontrole kaldi 19 gün bakalim biz nolmusuz

Olculerinide yazarmisin canim bende anason rezene ve kimyon iciyorum iki bardak olmak uzere

kizlar bebegim hala huzursuz 20.00 den beri yatmadi kakasi ilk defa boyleydi basina böyle bir sey gelen oldu mu sizinkilerdr grip acaba balgam mi atıyor

Eklentiler

• 20160106_232050-1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 93
kizlar bebegim hala huzursuz 20.00 den beri yatmadi kakasi ilk defa boyleydi basina böyle bir sey gelen oldu mu sizinkilerdr grip acaba balgam mi atıyor
Bizim de oluyor çoğunlukla balgamdir korkma balgam atmayi bilmedikleri icin kaka yoluyla atiyorlarmis.

ay cok motive edici oldu bu yaa sagol:)) ben de müdür yardimcimla konustum bi basla da zorlanirsan ayrilirsin dedi:) galiba ben de baslicam ikinci donem:))

Son düzenleme:
Îyi geceler herkese :) iki gündür kayınvalidemler var giremedim sayfalar coşmuş maşallah. Yorgunluktan bitmiş durumdayım. Kızım dönmeye başladı dün maşallah Bugün hacıyatmaz gibiydi. Bu arada kızım kayınvalidemleri görünce başladı ağlamaya onlar gel kızım die ellerini açıolar hemen bana dönüo. Ve kucaklarına aldıklarında da başlıo ağlamaya hemen bana geri veriolar Gayet hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim. Ben de Şubat'ta başlıcam çalışmaya. Bakalım nasıl olucaz. Hepinize iyi ve deliksiz uykular :)

Neden az emiyor acaba ya onu bi çözmek lazim. Benimki de bu ara az emiyor gibi kontrole kaldi 19 gün bakalim biz nolmusuz
Bnde anlamadim canım habire isirip duruyor damagindan disler gorunuyor ama patlamasina var dedi dr bir haftalik kampa sokuyorum oglani o kilo alinacak valla yoksa iki yasina degil bir yaşına kadar zor emer bu cocuk
Ben buyuk kupaya hepsinden 1 er tatli kasigi koyuyirum
Gunde 3 4 bardak.iciyorm
Tamam canım sagol ben kimyon atıyorum ısırgan otunuda denerim

sana da ve bebisine de canimmbu arada kizina da masallah darisi basimiza insallah

Uyusun da unutsun acisini yavrum ya bizim de 25inde bakalim. Cani aciyacagini bile bile götürmek deli ediyo insani.
hiç sorma canım yaa ellerimizle götürüp canını acıtıyoruz yavrucukların. inşallah ağrısız acısız geçip gider sizinki.

yaa bu donemsel bir sey mi acaba? bizimki de hayatta kalmaya yetecek kadar emiyor sonrasi oyunn. ha zorlarsam da aglama ve itme ki zorlama hic tarzim degil, sadece bizde de kilo alimi az olmus bu ay, doktor 10 gun sonra cagirdi tekrar ölçmeye. ondan az biraz daha falan diyom ana nafile yaniii

Gecici birseydir insallah ya. Anne sutunden yogurt yapma meselesine takildim ek gida derse yapacagim. O süt olduğu surece bir sekilde yenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…