2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ne kadar almis ki?

Bence basla derim 2.donem. Zaten ogretmensin,is saatlerin daha uygun olur,bir de seni taniyinca birakmak daha zor olacak.
Pazartesi ise baslamadan once bir hayli bunalimdaydim.fakat su an sana bu tavsiyede bulunabilirim :)
Sabah okula gideceğim bakalim. Müdür kac saat ders vermeyi düşünüyor.Keşke bazi ulkelerdeki gibi 3 yasina kadar anne bakma zorunlulugu ve bakarkende bir miktar icret verme olsa.Yarı zamanlı calisip tam ücret alma yasası cok yakında çıkıyormuş.İns hepimizin faydasina olur.

kizlar bebegim hala huzursuz 20.00 den beri yatmadi kakasi ilk defa boyleydi basina böyle bir sey gelen oldu mu sizinkilerdr grip acaba balgam mi atıyor
Bizim de sık sık oluyo cnm böyle. Balgam ve sanırım bağırsaklardaki iltihap olabilir. Çok önemli değil sanırım

Canim bence hic baslama bn oglum emdikten 2 saat sonra sagiyorum 40-50 cc anca cikiyo.. 135cc masallah diyorum.. Butun bebeklerde emme istegi azaldi sanirim.. Bn yarim saatte bi memeye aliyorum, beyaz gurultu aciyorum, sarki soyluyorum.. Oyle oyle emiyo.. Gece cok sik kalkiyo mesela benimki.. Kalkinca uzun emzirmeye calisiyorum.. Bn 6 ay bitene kadar ek gida dusunmuyorum senin o kadar bol sutunle baslaman yazik gunah.. dr halt etmis

Ben de aynı durumdayım ya çok bunaldım, benim neyimeymis çocuk yapmak dedim birkaç kere kendi kendime. Ağlama krizleri tutuyor bizim bebeğin de. Doktora goturecem haftaya, dayanamıyorum. Varsa bir hastalığı tedavi etsin yoksa bir rahatsızlığı kolik desin böyle devam edip bir süre sonra geçecek desin.

Aynen ya çok tukendik yemek yapmak yemek yemek tuvalete gitmek bile zor hale geldi. Ben de annemi cagiramiyorum artik hem yaşı var yorulmasini istemiyorum hem yeni ameliyatli. Kv dedigin gibi artik sadece bebek sevmeye geliyordu gerçi simdi onu da yapmiyorlar tavır koymus gibi bana, evime gelir yüzüme bakmaz kafasini cevirip konusur sanku hatali olan benim, kendi kizi oglu mukemmel insanlar... Esim sonuna kadar yardimci, yemek de yapar disardan da soyler kahvaltilik da yeriz aksam, bebegi de uyutur altini da degistirir, sussun diye gezdirir ama ona da kiyamiyorum bazen bebege sinirleniveriyor yorgunluktan. Herkes mesgul 10 dakika bi telefon acip konusamiyorum ablamla abimle yengemle, arkadas desen onlar da öyle. Çok bunaldım.

Ben o cayla uyur kalirim butun gun anason ve rezene :) rezeneye hic dayanamiyorun zaten gozlerim kapanip gidiyor :)

Bizimkide oyle az emip bırakıyor

Gecici birseydir insallah ya. Anne sutunden yogurt yapma meselesine takildim ek gida derse yapacagim. O süt olduğu surece bir sekilde yenecek.
Bende oyle dedm dr yogurt verme dedi reflu yapar kusturur dedi sutumden dedim sutun yetmez dedi drumumu degissem acaba

Hangisincanim o dr.brownsun? Bende de var ama kullanmadim, avent natural kullaniyorum anne memesine yakin diye.
Senin dediginin modelini yollar misin aynisiysa ben de kullanayim bari

Canım bunu kullanıyorum 120 cc lik Yenidoğan diye almıştık

Eklentiler

• 20160107_085855.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…