ayy cokk sagol canim yaa kesin dis cikaracak bu cocuk yüzü bile bir sis sanki.Bizim de oluyor çoğunlukla balgamdir korkma balgam atmayi bilmedikleri icin kaka yoluyla atiyorlarmis.
yaa bu donemsel bir sey mi acaba? bizimki de hayatta kalmaya yetecek kadar emiyor sonrasi oyunn. ha zorlarsam da aglama ve itme ki zorlama hic tarzim degil, sadece bizde de kilo alimi az olmus bu ay, doktor 10 gun sonra cagirdi tekrar ölçmeye. ondan az biraz daha falan diyom ana nafile yaniii
sağol canım uykusuzluk değil de ağrısı vardı sanırım şimdi iyi şükür.wish-hope-love gecmis olsun canim, acaba uykusuzluktan mi agladi o kadar
Insallah canim olmadi dayayacam calpolu :-/hiç sorma canım yaa ellerimizle götürüp canını acıtıyoruz yavrucukların. inşallah ağrısız acısız geçip gider sizinki.
Hastanede bi kadin ilk disini 1 yasinda cikardi dedi darisi basimiza... insallah yanlis alarmdir.ayy cokk sagol canim yaa kesin dis cikaracak bu cocuk yüzü bile bir sis sanki.
bize o da kar etmedi en son çare fitil koydum artık umarım size gerek kalmaz.Insallah canim olmadi dayayacam calpolu :-/
Sabah okula gideceğim bakalim. Müdür kac saat ders vermeyi düşünüyor.Keşke bazi ulkelerdeki gibi 3 yasina kadar anne bakma zorunlulugu ve bakarkende bir miktar icret verme olsa.Yarı zamanlı calisip tam ücret alma yasası cok yakında çıkıyormuş.İns hepimizin faydasina olur.Bence basla derim 2.donem. Zaten ogretmensin,is saatlerin daha uygun olur,bir de seni taniyinca birakmak daha zor olacak.
Pazartesi ise baslamadan once bir hayli bunalimdaydim.fakat su an sana bu tavsiyede bulunabilirim :)
Gecenki asida verdim hemen bu sefer de danisir veririm olmadi. Bir daha 6.ayda sonra te 1.yasta asi.bize o da kar etmedi en son çare fitil koydum artık umarım size gerek kalmaz.
Bizim de sık sık oluyo cnm böyle. Balgam ve sanırım bağırsaklardaki iltihap olabilir. Çok önemli değil sanırımkizlar bebegim hala huzursuz 20.00 den beri yatmadi kakasi ilk defa boyleydi basina böyle bir sey gelen oldu mu sizinkilerdr grip acaba balgam mi atıyor
20 gunde 380 gram almis. doktor az dedi oranlarsak 1 ayda 560 yapar bu da yeterli degil dediNe kadar almis ki?
Sagina solun ahic belli olmuyor bu tontiklerin ya. Cok hareketlendiler ondan mi acaba.20 gunde 380 gram almis. doktor az dedi oranlarsak 1 ayda 560 yapar bu da yeterli degil dedi
teşekkür ederım canım sagolsun forumdakı tüm arkadaslar hepınzı öpüyorum moral verdınız bende ek gıdaya karşıyım şuan zaten sütüm var içse onu içsin dimi ek gıdaya başlayınca onlara alışır sütümü bırakırsaya? mamada vermiyorum şuan zorla saat başı emzırıcem alışması için inşallah sonuç iyi olur bır hafta sonra saglık ocagına gıdıp tartmayı düşünüyorum inşallah senın bebişininde kilo alımı iyidir canım allah hepımıze kolaylık versın
bence de onun da etkisi var.kuzucuklar durmuyoki yerinde eskisi gibi mi koy git:)Sagina solun ahic belli olmuyor bu tontiklerin ya. Cok hareketlendiler ondan mi acaba.
Ben de aynı durumdayım ya çok bunaldım, benim neyimeymis çocuk yapmak dedim birkaç kere kendi kendime. Ağlama krizleri tutuyor bizim bebeğin de. Doktora goturecem haftaya, dayanamıyorum. Varsa bir hastalığı tedavi etsin yoksa bir rahatsızlığı kolik desin böyle devam edip bir süre sonra geçecek desin.Off allahım affetsin oğlumu çok seviyorum, onsuzluğu aklıma bile getirmek istemiyorum ama çok bunalttı artık ya.. Bazen annelik bana göre değil miydi acaba diye sorguluyorum kendimi. Elbette bunu sorgulamak için çok geç ve elimden gelen her şeyi yapıyorum onu mutlu etmek için ama ne bileyim işte. Sol kolumu kullanamaz hale geldim onu taşımaktan. Eşim her konuda elinden geldiğince yardımcı ama oğlumun huysuzluğuna sebepsiz ağlamalarına sinir dayanmıyor resmen
Aynen ya çok tukendik yemek yapmak yemek yemek tuvalete gitmek bile zor hale geldi. Ben de annemi cagiramiyorum artik hem yaşı var yorulmasini istemiyorum hem yeni ameliyatli. Kv dedigin gibi artik sadece bebek sevmeye geliyordu gerçi simdi onu da yapmiyorlar tavır koymus gibi bana, evime gelir yüzüme bakmaz kafasini cevirip konusur sanku hatali olan benim, kendi kizi oglu mukemmel insanlar... Esim sonuna kadar yardimci, yemek de yapar disardan da soyler kahvaltilik da yeriz aksam, bebegi de uyutur altini da degistirir, sussun diye gezdirir ama ona da kiyamiyorum bazen bebege sinirleniveriyor yorgunluktan. Herkes mesgul 10 dakika bi telefon acip konusamiyorum ablamla abimle yengemle, arkadas desen onlar da öyle. Çok bunaldım.@sade kahve bnm oğlum da ayyynnııı. Tam olarak anlattığın gibi.
Ben 3,5 aydır yemek yapamadım hiç çok üzülüyorum annem gelince anca haftada bir süpürge toz. Bulaşık makinesini bile boşaltamıyorum. Oğlumun çamaşırlarını ütülüyodum artık ona da fırsat yok 2 makine oldu ütüleyemedim mecbur giydirdim. Çünkü çok kusuyo.kıyafet dayanmıyo.Ama tükendim yani. Allah eksikliklerini göstermesin tabiki seviyoruz da uyku zaten az uyuyo uyanıkken hep kucakta odadan odaya camdan dışarı bakma falan... Hele bugün kakasını yapamadı diye sanırım öğlen 11 de bi kalktı gec 2,30 a kadar 2 saat anca uyudu hep ağladı kucakta da... En son şişkinlikten bir kustu ki bilmiyorum neresinden çıktı o kadar mama. Arkasından da altına yaptı 2:30 da falan anca uyudu. Sonuç olarak beli, sırtı, kolu, bacakları tutmayan; başı çatlayacak gibi olan; acaba ne sıkıntısı var diye stres yapan;önce oğluna niye böylesin deyip sonra bebek o deyip kendini sakinleştirip tekrar aynı döngüyü yaşayan, keşke çok geç kalksa temennilerinde bulunan bir anne, aynı şekilde işten eve geldikten sonra dinlenmek isteyen fakat koltuğa bile oturmaya, yemek yemeye fırsat bulamayıp daha da yorgun düşen bir baba, toz, yayıntı ve kuruyacak çamaşırlar içinde olan bir ev... Allah ım yardımcımız olsun hepimizin ama bnde ne hal ne derman kalmadı. Yorgunluktan kafam çalışmıyo artık, bedenim de berbat, psikolojim de hiç iyi değil. Annem çalıştığı için gelemiyo. İçten içe ona bile kızıyorum kimseye demeden. Biliyorumki elinden geleni yapıyo bizim için. Eşim desen oda elinden gelenin fazlasını yapıyo ben ona da kıyamıyorum hiç. 3,5 aydır 1 gün bile dinlenemedi... Kv den iyice nefret ettim bn de aynı yerde oturuyoruz yrm saat bebek sevmeye gelir arada yemek verir( onu da ben almıyorum artık inadımdan, arada eşim hazırlar genelde hazır yiyoruz bundan da bıktım ama napayım) yemek verince bize çok faydadı oluyo havasında takılıyo, gereksiz akıl verir lafı yiyince arkamdan dangalak der , dedikodumu yapar ben de duyarım daha neler neler... Ne kadar zor durumda olduğumu görüp bilerek yardımcı olmuyo, yaralı parmağa işemez cinsten yani. Ama millet sorunca torun nasıl diye cevap şu: bütün gün oğlanla uğraşıyoruz... Allah tan dileğim önce beni kimseye muhtaç etmesin anladım ki kimseden fayda yok sonra da kv yi benim elime düşürmesin çünkü yapacaklarımdan korkuyorum kızı yok şimdilik tek gelin bnm. Allah beni şaşırtmasın.
Öyle yani bugün depresyondayım :s
Ben o cayla uyur kalirim butun gun anason ve rezene :) rezeneye hic dayanamiyorun zaten gozlerim kapanip gidiyor :)Iyi aksamlar herkeze bnde takip ediyorm ama yazmaya vaktim olmuyor pek 2 cocukla
Bnm bebegimde 3 ay 3 haftalik 7200 kg
3 aylikken 6600 62.5 boyu vardi
Emziriyorum sadece suanda
Size sut yapici icecek soylim
Mukemmel geliyo
Anason rezene isirgan
Gunde 3 bardak iciyorm
Ohh mis gibi sut oluyorr
Bizimkide oyle az emip bırakıyoryaa bu donemsel bir sey mi acaba? bizimki de hayatta kalmaya yetecek kadar emiyor sonrasi oyunn. ha zorlarsam da aglama ve itme ki zorlama hic tarzim degil, sadece bizde de kilo alimi az olmus bu ay, doktor 10 gun sonra cagirdi tekrar ölçmeye. ondan az biraz daha falan diyom ana nafile yaniii
Bende oyle dedm dr yogurt verme dedi reflu yapar kusturur dedi sutumden dedim sutun yetmez dedi drumumu degissem acabaGecici birseydir insallah ya. Anne sutunden yogurt yapma meselesine takildim ek gida derse yapacagim. O süt olduğu surece bir sekilde yenecek.
Hangisincanim o dr.brownsun? Bende de var ama kullanmadim, avent natural kullaniyorum anne memesine yakin diye.
Senin dediginin modelini yollar misin aynisiysa ben de kullanayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?