2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

günaydın kızlar geceniz nasıl geçti uykulu mu uykusuz mu?

Günaydın canım dün gündüz çok uyudu akşam uyumak bilmedi 11 de uyudu 2 de uyandı ama nasıl keyifli enerjik benim gözümden uyku akıyo tabi. emzirdim 1 saatte anca uyudu. 6 ya kadar uyudu sonra 7 ve 8 de emdi uyudu şimdi mama yedi bakınıyor bakalım :)

Cok haklisin canm sutum varken ek gıdaya gecmicem bende sagip kasikla veririm biberonu almazsa dun o güzelim süt cope gtti icemedi biberonla gecede doldu goguslerim hemen bebislerin iştahsızigindan dolayı tamamen yoksa niye almasn kilo
günaydın kızlar geceniz nasıl geçti uykulu mu uykusuz mu?
Uykulu gecti canm bzmki dörtte kalkip emiyor kaka yapiyor geri uyuyor sekizbckta kalkti yine emzirdim uyuyor cok sukur

İki gündur 2 saat ancak uyumusumdur o da sırtın yatak görmedi hiç bebek kucagimda uyuyom birazdan doktora gitcez dua edin bize bnolur bizde bi çare bulalım
F fulya01 canim bebegin nasıl oldu

İki gündur 2 saat ancak uyumusumdur o da sırtın yatak görmedi hiç bebek kucagimda uyuyom birazdan doktora gitcez dua edin bize bnolur bizde bi çare bulalım
Insallah saglik sorunu yoktur canim hayirli haberle dön inşallah

günaydın canım maşallah en başından beri uykuluyuz siz nasılsınızz gün aydı mı :)
aymasa da aydı canım :) kızım gece 2 saatte bir uyandı emdi geri uyudu.10da da full enerji uyandı şimdi oynuyoruz

masallah canım man saglıkları iyi olsun da biz uykuluuyanık durmaya alıştık :)

size kocaman nazar boncuğu o zaman

umarım kötü bir şey yoktur canım dualarım seninle

@whis-hope-love sagol canim benim

Kizlar boyle bir yanim cok işe baslamak istiyor bir yanimda oglum diyor çalışan anneler nasil gidiyor korktuğunuz gibimi zormu yoksa rahatmi geçiyor benim iznim oğlum 14 aylikken biticek

Canim
Canım çok geçmiş olsun inş. Önemli bişe cikmaz canım biz daha iyiyiz çok şükür nefesi açıldı biraz hırıltısı var buhar veriyorum hala çocuğun rengi yerine geldi valla keyfide yerinde çok şükür emmiyo ama sıpa uyuyunca emziriyorum bende...şu kışı bir atlatsaydik canım allahın izniyle

Ek gıdaya başlayan anneler acil tarif atarmisiniz bana bende basliyom Rabbim yardımcımız olsun

Benimkide grup gibi doktor ciğeri boğazı temiz dedi bende veriyom buharı gece çok zorlandım su kış bi bitseydi kense güney yarım kürede yaşasaydık Allah günah yazmasin hiç sevmiyom su kisi gozumuzu kapatıp acsak mayısta olsak

Ender Saracoglu tavsiyesi bu uclu anason rezene ve isirgan karisimi her sabah iciyorum bende bazen aksamlari da yinede arada azaliyor sutum dr larin care bulamadigi her seye psikolojik demesinden nefret ederim ama sut gelmesi gelmemesi vucut direnci ve huzurla dogru orantida gidiyor :)

Kızlar gunaydin diye başladım sabah yazmaya öğlen oldu ancak devam edebiliyorum :) Insallah bebislerimiz ve bizim icin huzurlu bi gun olsun bugun. Bizimde tek iyi olan gece uykumuzda sapitti 3 gündür 12-1 gibi uyuyo saat bası Uyanıyo emmek icin ve en son 6-6.30 gibi Uyanıyo sonrası kabus. Aksama kadar uyutmak icin uğraşıyorum meme alırken bile ağliyo,sakinlestirip tekrar veriyorum yine kızılca kıyamet ağliyo emzirene kadar sırtımdan terler bosaliyo. Gündüz uykusu zaten azdı iyice bitti bide hoppidik hoppidik kucakta gezecek illa. Oyleyken bile ağliyo cogu zaman. Memede zor bela uyuyo yatağa koyar koymaz uyaniyo. Sabahtan beri pestilim cikti o Kucağımdayken ayakta bişeyler atıştırdım löp löp gitti mideye o beni yedi ben mi yemeği anlamadım. Ama bizimki disten oluyo sanırım. Ellerini hic cekmiyo artık ağzından, nasıl sinirleniyo görseniz sonra ağliyo sinirinden yaslar bosaliyo gözlerinden kuzumun dayanamıyorum o haline bende ağladım bugun onunla Insallah patlar su dişde kurtulur yavrum. Uzun zaman girmeyince uzun oldu kızlar kusura bakmayın hasta olan bebislere ve annelere cok cok gecmis olsun Rabbim şifa versin. Hepimizin yavrusu bol bol anne sutu alsın derin huzurlu uykuları olsun Allah'ım sıkıntılarını gidersin insallah.

F fulya01 4 ay 3 günlük 6 kilo 100 gram burun temizlemek bizdede çok zor ayyy bi baslasayd. Kendi temizlemeye yYoruldum yaaa senin bebeğinde çabucak iyilesson inşallah benimkide grip olcak anliyom ben yoksa niye burnunu yolmaya çalışsın

carnat o karışımdan alcaktim daha bi suru şey sağ olsun babamız biz dışarı ciktikmi acele et çabuk ol nerde kaldin .... Hayattan soğutur insanı 4 ay oldu hastane dışında cikmadik evden. Komşular KV vs de bi tuhaf insan sorar markete gidiyoz bi ihtiyacın varmi

H
Hayatım bizimkihasta olmadanda her zaman tikanirdi ilk emerken biraz sabırsız davranıp genzine kaciyordu oda burnunda birikiyordu canım dr.normal demişti..bizim sıpa da 4.5 aylık 24 ağustosta 36 haftalık erken doğdu sıpa kilo az diyemi erken baslican canım..bizim kilo alımı iyi maşallah o yüzden dr.acele etme dedi..bende çok korkuyorum bu ek gıdadan en rahat donemdeyiz sanırım emzir yatir

Boyle durumlar icin insanin tek ihtiyaci dostlari gelin gorun ki hayat herkezi bir yere savuruyor.Eski dostlar hep baska illerde..Oglumla yalnizim simdi kv gitti cok sukur tv sesi kisik oglum kucagimda uyuyor demin uyku oncesi ortaligi yikti bagirtisiyla ama olsun :) evde yemek yok pisircek hal yok olsun.Annem ugrayacak onunda kv den kalir yani yok tv konusunda abuk subuk evlilik prog. aciyor. :) napalim kamyon arkasi yazisi gibiyim ......kaderimse cekerim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…