günaydın kızlar geceniz nasıl geçti uykulu mu uykusuz mu?
günaydın kızlar geceniz nasıl geçti uykulu mu uykusuz mu?
Cok haklisin canm sutum varken ek gıdaya gecmicem bende sagip kasikla veririm biberonu almazsa dun o güzelim süt cope gtti icemedi biberonla gecede doldu goguslerim hemen bebislerin iştahsızigindan dolayı tamamen yoksa niye almasn kiloCanim bence hic baslama bn oglum emdikten 2 saat sonra sagiyorum 40-50 cc anca cikiyo.. 135cc masallah diyorum.. Butun bebeklerde emme istegi azaldi sanirim.. Bn yarim saatte bi memeye aliyorum, beyaz gurultu aciyorum, sarki soyluyorum.. Oyle oyle emiyo.. Gece cok sik kalkiyo mesela benimki.. Kalkinca uzun emzirmeye calisiyorum.. Bn 6 ay bitene kadar ek gida dusunmuyorum senin o kadar bol sutunle baslaman yazik gunah.. dr halt etmis
Uykulu gecti canm bzmki dörtte kalkip emiyor kaka yapiyor geri uyuyor sekizbckta kalkti yine emzirdim uyuyor cok sukurgünaydın kızlar geceniz nasıl geçti uykulu mu uykusuz mu?
aymasa da aydı canım :) kızım gece 2 saatte bir uyandı emdi geri uyudu.10da da full enerji uyandı şimdi oynuyoruzgünaydın canım maşallah en başından beri uykuluyuz siz nasılsınızz gün aydı mı :)
masallah canım man saglıkları iyi olsun da biz uykuluuyanık durmaya alıştık :)Günaydın canım dün gündüz çok uyudu akşam uyumak bilmedi 11 de uyudu 2 de uyandı ama nasıl keyifli enerjik benim gözümden uyku akıyo tabi. emzirdim 1 saatte anca uyudu. 6 ya kadar uyudu sonra 7 ve 8 de emdi uyudu şimdi mama yedi bakınıyor bakalım :)
size kocaman nazar boncuğu o zamanCok haklisin canm sutum varken ek gıdaya gecmicem bende sagip kasikla veririm biberonu almazsa dun o güzelim süt cope gtti icemedi biberonla gecede doldu goguslerim hemen bebislerin iştahsızigindan dolayı tamamen yoksa niye almasn kilo
Uykulu gecti canm bzmki dörtte kalkip emiyor kaka yapiyor geri uyuyor sekizbckta kalkti yine emzirdim uyuyor cok sukur
umarım kötü bir şey yoktur canım dualarım seninle
Canım çok geçmiş olsun inş. Önemli bişe cikmaz canım biz daha iyiyiz çok şükür nefesi açıldı biraz hırıltısı var buhar veriyorum hala çocuğun rengi yerine geldi valla keyfide yerinde çok şükür emmiyo ama sıpa uyuyunca emziriyorum bende...şu kışı bir atlatsaydik canım allahın izniyle
Çok sevindim canım bizde kavga kıyamet temizliyoruz
Kaç aylık canım bebeğinEk gıdaya başlayan anneler acil tarif atarmisiniz bana bende basliyom Rabbim yardımcımız olsun
Canim
Canım çok geçmiş olsun inş. Önemli bişe cikmaz canım biz daha iyiyiz çok şükür nefesi açıldı biraz hırıltısı var buhar veriyorum hala çocuğun rengi yerine geldi valla keyfide yerinde çok şükür emmiyo ama sıpa uyuyunca emziriyorum bende...şu kışı bir atlatsaydik canım allahın izniyle
20 gunde 380 gram almis. doktor az dedi oranlarsak 1 ayda 560 yapar bu da yeterli degil dedi
Hayatım bizimkihasta olmadanda her zaman tikanirdi ilk emerken biraz sabırsız davranıp genzine kaciyordu oda burnunda birikiyordu canım dr.normal demişti..bizim sıpa da 4.5 aylık 24 ağustosta 36 haftalık erken doğdu sıpa kilo az diyemi erken baslican canım..bizim kilo alımı iyi maşallah o yüzden dr.acele etme dedi..bende çok korkuyorum bu ek gıdadan en rahat donemdeyiz sanırım emzir yatir
carnat o karışımdan alcaktim daha bi suru şey sağ olsun babamız biz dışarı ciktikmi acele et çabuk ol nerde kaldin .... Hayattan soğutur insanı 4 ay oldu hastane dışında cikmadik evden. Komşular KV vs de bi tuhaf insan sorar markete gidiyoz bi ihtiyacın varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?