2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

dün denedim pek fark yok.Dut daha çok işe yaradı.Birde damlayı alayım bakayım

Bisey sormak istiyoru, 4.ay asisindan sonra hemsire vegaferon 50 mg oral damla verdi oglana aldim ama dr danistim kullanabilirsin kan ilaci dedi hic sevmem kan ilacini kakasi hemen koyulasti icirmesem olmaz mi ki size oyle bisey veren hemsire yada dr var mi kizlar?!!!

Selam annişler :) bazen görüyorum eski arkadaşları merak edenler ve iyi niyetle neredesiniz diye soranlar oluyo. Doğrusu şaşırıyorum buna. Çünkü gelmek yazmak paylaşmak isteyen zaten burada olur. Elbet geçerli sebepleri vardır, bana göre en akla yatkın seçenek istemiyor oluşları. Çünkü yoğunluk- yorgunluksa bizde de var. Ama illa ki fırsatımız oluyor paylaşıma. Kendi adıma konuşacak olursam 2015 eylül anneleri topiğinde yoğun paylaşım yapmasam da arada yazardım ama mutlaka satır satır okurdum. Çok şey öğrendim burda. Damdan düşenin halinden yine düşen anlar demişler. Ki buranın diğer bi güzelliği de sırf hamilelik bebek vs değil her şeyi konuşabiliyor oluşumuz. Herkes doğum yaptı bebeğine kavuştu ama sorular sıkıntılar bitmedi arttı. Bu yüzden hala burdayız ve kimilerine saçma gelecek olsa da açıkçası buraya karşı vefa borcum olduğunu bile düşünüyorum içten içe :) kimbilir yazmadan okuyan birilerine faydamız oluyodur farketmesek de. her an yazmak zaten imkansız ev-bebek-iş derken mümkün olmuyor bu. Ama hep yazmasam da okuyorum. Hamilelikte yazıp da şu an aktif olmayanlara da sözüm yok, bunun bir tercih olduğunu düşünüyorum dediğim gb. O yüzden kimseyi merak etmeyin anacım. Öperim gözlerinizden

Ay bu arada bigün ortadan uzuuuun süre kaybolursam beni de merak etmeyin

Son düzenleme:
Ay bende oyleyim gece bile bakıyorum yaziyorum cok sevdim hepinizi ya sanki evde benimle birlikteymissiniz gibi sabah mutfaga giderken hemen bakıyorum neler yazdınız diye gun icinde oglum durmadimi aklim burda kaliyor

4. Ayda kan ilacina baslaniyomus bizede doktor verdi. Burda okudugum kadariyla damaga degmemesi gerekiyomus onu sordum doktorumuza. Saglikocaklari 2li olanini veriyolar ben sana 3lu olanini yaziyorum dedim. ( O sira kiz asidan dolayi agliyodu tam anlayamadim.) Ferrum diye bi kan ilaci yazdi sabahlari 6 damla veriyorum ac karnina. Kakasini boyar ve kabizlik yapabilecegini soyledi. Eger cok sikistirirsa bikac gun ara vermemi soyledi kan ilacina. Kakasi koyu yesil ve koyu olmaya basladi zaten artik cok yapmiyo.

Kızlar aksama misafirim var ve ben hic bisey yapamadım odalar savaş alanı gibi çamaşırlar makinada lavabo kirlenmiş bi börek sarayım dedim yarısını sardım yarısı duruyor ve bnm kız kucağımda sözde emiyor iki cekiyor bi agliyor sonra bi daha cekiyor guluyor oyun oynuyor Bnmle zaten bi kurabiye yaptım o da yandı offfffff evim pislenince birisinin gelmesini hic sevmiyorum ama öyle olacak sanirim

Canım bende hic sevmem ama bebis doğduktan sonra defalarca basıma geldi malesef hatta cat kapı gelenler oldu onlara iyice rezil olduk ev dağınık mutfak berbat tuvalet banyo kirli ama ne yapalım anlayış göstersin birazda gelenler sonucta bebekli ev. Ben cogu zaman kuru pastayla geçiştirdim bir iki kere de dışardan bişeyler söyledik. Gelenler de bizi tanıyan insanlar normal zamanda boyle yapmayacağımızı bilirler sıkma canını

Evet katiliyorum oglum gunduz yarim saat yarim saat ufak uykularda o arada okuyup yaziyorum bazende gece..
Cunku okurkende yazarkende kendimi iyi hissediyorum. :)

Üstelikte pazartesi haber verdiler ama yok zamanım yok yanı bnm kız gündüz uykularını kucağımda uyuyor yatırınca direk uyaniyor zaten uyanınca hep agliyor sürekli onunlayım uyuyuncaya kucağımda elimi kolumu bagladi cadi

Gelen kabul etsin kardesim cocuklu eviz bizler hicbirsey 4'4luk olmaz olamaz ve daginiklik asla bitmez bana bunu bilen geliyor. :)

Seni cok iyi anlıyorum canım benim oğlumda oyle hatta simdi kucağımda uyuyo yatırsam uyanacak aksama yemek yok çamaşırlar iki gündür serili ev dağınık ama napim kac kere yatırdıysam uyandı sabahtan beri en azından kucağımda bari uyusun uyuyabildigi kadar

Yerine yatirinca bizimkide uyaniyor o yuzden gunduzleri kucakta sallayip hafif dalinca koltuga aliyorum ufakligi azicik orda uyusa uyaniyor yinede olsun uykusunu almis oluyor uyaninca guluyor oyuncak oynuyor yanii kendini iyi hissediyor oglum.

Benim hassas terazim gece de kendi yerinde yatmiyo ki zaten :) birlikte uyuyoruz. Gündüzde salonda ana kucağına yatırıyodum az da olsa uyuyodu orda ama 3 gündür ne ana kucağı ne koltuk nede kendi yatağımız nereye yatırsam uyandı iyice kucakci oldu sipa hem uyurken hem de uyanikken

Hiç sıkma canını. Bişeyler hazırlıycam diye de strese girme eşin dışardan bir iki bişey alsın yeter. O da olmuyosa bi çay verirsin kusura bakmayın dersin. Elalem ne düşünür diye diye erkenden yıpratıyoruz kendimizi. İnan değmez. İnsan bir iki bişey yapar diye ayıplayanı zaten ne yapsan memnun edemezsin. Anlayışlı kesim de zaten o gözle bakmaz

İnsan çocuk olunca sosyallik sıfır oluyo arkadaş görüşmeleri gezmeler ana buradaki herkes benim arkadaşım gibi yeni üye oldum yeni yazıyorum ama hepinizi burda paşlaştıkşarınız kadarıyla tanıyorum çünkü her paylaşımı satır satır okuyorum sizleri seviyorum

ah kızlar ahh ne güzel yazmışsınız valla ben de buraya yazmazsam eksiik hissediyorum her gün girmeye, yazamasam da okumaya çalışıyorum.dediğiniz gibi sanki evimde bir sürü arkadasım oldu sizleri çok sevdim gerçek hayattaki arkadasların da gerçek yüzünü görmüş olduk bebekli olunca arayan soran evine davet eden kalmadı. hatta biri geçen geldi kendisi yeni evli,kızım yanında kustu, giderken bizim eve de gelin ama yeni koltuklara kusulmaz bak ona göre dedi. şimdi ben buna nasıl giderim. onun da çocuğu olsun görücem ben onu.kısacası kızlar yaşamayan bilmiyor bize bizden başka dost kalmamış anacım gelin kız öpücem hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…