2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Cunku birbirimizi cok iyi anlıyoruz bazen esler bile anlamazken biz burda birbirimizin kalbini aklını okuyoruz destek oluyoruz üzülüyoruz birbirimize. Bi kız kardeşim yok ama hepimiz kardeşim oldunuz iyi ki varsınız sizi seviyorum

Haklısın galiba canım bizde çok yoruluyoruz kosturuyoruz ama ilk fırsatta topige bakıyorum çok alıştım burası çok şey kattı öğretti bana hemen hemen hepimiz aynı zamanlarda aynı şeyleri paylaştık birbirimize destek olduk korkularimiz sikintilarimiz oldu halada oluyor...ben buraya girince kendimi iyi hissediyorum...

Ayyy Allah razı oldun Can'ım valla sen bakmışsın ben uyumuşum kadar oldu çok sağol ayrıca o arkadaşına da gıcık oldum alsın yeni koltuklarını başına çalsın hıhhh
dimi dimi gıcık olunacak kadar var çok kırıldım yaa ama inşallahonun bebekli ve pasaklı halini görürüm. geçenlerde onun evinde toplanıyormuş millet, ağzının ucuyla beni de çağırdı. eşim gitmeme izin vermedi bunu bile bile nasıl gideceksin dedi zaten niyet etmemiştim hiç öyle yani. ben yeni evliyken onu kaç kere evime davet ettim yemeğine ayrı kahvaltısına ayrı, hiç gocunmam yaparım ama karşılığını böyle görünce sinirleniyor insan.

sling ya da kanguru denedin mi canım

bn doğumdan sonra katıldım aranıza. Yazmaya çalışıyorum tam cvp vericem oğlum huysuzluk yapıyo sonra konu değişmiş oluyo kimseyi sıkmamak için dr yazmıyorum.ama okumadan geçmiyorum asla. Gece oğlum 2 gibi uyuyo sonra işlerimi yapıyorum çamaşır bulaşık saat 03:00 ten sonra hepsini okuyorum. Bnm eşim de yat artk dinlen diye kızmaya başladı ama okumadan yatmıyrm. Burası hayatıma çok şey kattı. Çok şey öğrendim. Hepinize tşşkr ederm paylaşım ve tesellileriniz için. Bunun yanında ne akraba ne arkadaş ne komşu vs... hiç kimse rahatlatmıyo. Daha doğrusu önceden bizden çıkmayanlar bile gelmez aramaz oldu. 40 yılda bir gelenleri de ben kabul edemiyorm ev berbat. Arayan soran yok. Çocuklu arkadaşım pek yok. Bebekli hayata alışmaya çalışırken milletin böyle yapmasıyla anne olmak bnm neyime diyorum bn de. 3,5 ay oldu ama insan hala mı ara sıra da olsa alışamadığını düşünür. Oturup ağlıyorum tek başıma akşama keyfimi yerine getirmeye çalışıyorm eşim de sıkılmasın diye Doğumdan beri eşimle yalnız kalıp dertleşmekten sonra ( ki pek fırsat olmuyo bile) beni en çok rahatlatan şey paylaşımlarınızı okumak ve fırsat buldukça yazmak. Sosyal hayat sıfır. Oğlum sağolsun markete bile gidemiyoruz apar topar dön gittiğin yerden. Aslında öğretmenim ama kpss olmadı zaten eşim istemedi. Bebekten sonra zaten zor da çalışacak olanlara o kadar imreniyorum ki bebeklerinizi özlemekten bahsediyosunuz. Bnm özlemek gibi bi şansım yok gün içersinde. Hayatın içine katılacaksınız bn iyice kopuk yaşıyorum hem kış hem oğlum huysuz. Camdan insan yüzü görmeye çalışıyorum. Oğlumdan hiç ayrı hareket edemiyorum... Eşim akşam eve gelince oğlum nasıl gülüyo ona değişik sesler çıkartıyo resmen özlüyo. Keşke beni de özlese. Keşke bn de çalışsam da gündüz uzak kalıp akşam eve koşa koşa gelsem.

Kızlar bnm bi sorum var şimdi benek emzirirken veya kucağımda uyurken benim telefon hep elimde oluyor buraya bakiyorum yaziyorum acaba bu kadar yakınında tutmak bebise zarar verir mi ki ama yoksa cok sıkılıyorum bazen nerdeyse 2 saat yerimden kıpırdayamıyorsunuz emdigiydi uyuduguydu hep kucağımda tek eğlencem telefonum ve burasi

canim yaaa ise baslayanlar da sana ozeniyor inan. hep boyle olmayacak ya merak etme yakinda etrafi izlemekten yeni yerler gormekten coook keyif alacak ve bahar gelecek o zaman hepimiz bebislerini alip sokaklara parklara:))) ha bi de 3.5 ay oldu insan alismaz mi agliyorum demissin ya bu o kadar normalkiii sakin kendini yalniz hissetme. ben de saf saf anne olunca super guclerim olacak saniyordum etrafin konusmasindan. hayir biz de insaniz super kahraman olmak zorunda da degiliz. burda bir arkadas paylasmisti ya insandır anne de diye. yorulucaz uykusuz kalinca huysuz olucaz bu cok normal ve adapte olmasi kolay olmayan bir sey yasiyoruz. bunu herkes yasiyo inan. sadece bazilari soyleyebilecek kadar cesur, senin gibi

Oglum 10 gunde sadece 80 gr almis kizlar 6800 du 6880 olmus idrar tahlili icin bekliyoruz simdi eger normal cikar bir hafta sonra yine kilo alimi az olursa ek gidaya gecicez cok moralim bozuldu ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi
Canım sıkma canını. Her şeyin bir çözümü var. Nedeni belli olunca ona göre çözüm uygulanır.Üzülme hiç.Annelik iç güdüsüyle çok fazla kendimize yüklenip haksızlık yapıyoruz. Evet çocuklarımızın her şeyini düşünüyoruz ama elimizden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Teşekkr ederm cnm. Umarım daha kolay atlatırız hepimiz..Allah yardımcımız olsun. Çocuğu olan hiç bir tanıdığımdan kendi düşündüklerimin, yaşadıklarımın çeyreğini duymadım. O yüzden problem bnde mi diye düşünmedn edemiyrm. Evet o yazı iyi gelmişti bana ama her yeni güne mutsuz başlıyorum bu aralar. Hava kapalı, bebek ağlaması vs.. Umarım daha mutlu günler bizleri bekler...

amin canin ve inan her sey daha guzel olacak sadece biraz zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…