2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynen ya normal doğumda zormuş ama bende 11 kg almıştım, 6 sı hastanede gitti, 10 gün içinde de 4 kilo verdim, pek bişey kalmadı, ama karnım hala düz değil...

Evet benimde karnim var deri o kadar genisledi kendini toparlamasi biraz zaman alir herhalde korse kullaniyorum ben gunduz surekli takiyorum eskisi gibi olmaz biliyorum ama en azindan az zararla kurtaririz

Bizde de dün olduk canım ağrı ateş yapmadı bizde biraz derin büyüdü geldi bana ama banyoda yaptırmıştık aşıdan önce onun etkisidir belki
Bizede banyo yaptırın öyle getirin dedi hemşire iki gün banyo yapilmayacakmis

İyi akşamlar kızım öğlen 3'den bu saate kadar emiyo hala arada sadece 45 dk.lık uyku ve ufak molalar oldu. İlk annelik deneyimim olduğu için bilmiyorum bu durum normal mi? Memede uyuyo 10 dk sonra tekrar emmeye başlıyo

Canım biz kullanıyoruz gaz ilacını ve bizde çok işe yaradı ilk günler yavrum hiç durmuyordu şimdi şükür kendi çıkarıyor gazını inşallah sizde de işe yarar
canm ilaci iki kere verdik kakasini cok az yapti acaba mi dedim bende bugun kullanmadim eskisi gibi yapmaya basladi bende kullanmamaya karr verdim

canm ilaci iki kere verdik kakasini cok az yapti acaba mi dedim bende bugun kullanmadim eskisi gibi yapmaya basladi bende kullanmamaya karr verdim
Canım ben günde 3 defa veriyorum bizde bi ara bıraktık bir iki gün sonra yine gaz olmaya başlayınca devam ettik kullanmaya

biz de bugün doktora götürdük doktor sap simplex verdi az önce içirdim şu an ıkınıyor hala bakalım belki birazdan etkisini gösterir. ben sütümü sağıp içine damlatıp içirdim kaşıkla tükürdüğü için. heralde bir sorun olmaz.

masaj yapıyoru,z egzersiz hareketleri yaptırıyoruz, damla veriyorum elektrikli sürüprgenin sesi rahatlatıyor onu açıyorum odada, kolik müzikleri dinletiyorum ilgisini çekecek şeyler yapıyoruz şebek olduk iyice evin içinde :) masaj falan anlık etki ediyor sonra yine aynı şekilde ıkınmaya devam. yüzüstü yatmayı çok seviyor bizimki de ama gece uykusundayken yatırmak sakıncalı olduğundan yatırmıyorum.

allah kolaylık versin canım hepimiz aynı şeylerin benzerlerini yaşadık. ama bir haftadan sonra sütün düzene giriyor ben de uçla emziriyorum benimki de söylenip duruyor bunu sana doktor mu söyledi yok bu uç çok büyük bebeğin boğazına kaçıyodur rahat ememiyodur bilmem ne. bugün doktora götürdük allaha şükür kilo almış kızım eve gelince söyledim ağzı açık kaldı ona göre çocuk hiç doymuyor hep aç. anlamıyorum aynı şeyleri onlar da yaşamıştır muhtemelen bu hassas dönemde bizleri böyle sinir etmekten zevk mi alıyolar ki.

kızlar bugün doktor bir de fitil verdi ama çok sık kullanmayın dedi aranızda gaz için fitil kullanan var mı işe yarıyor mu

Cnm bebeğin göbeğine deliğin üstune saat yonund az bastrarak masaj yap ,charfi ciz yani el sallar gibi gobegi ustunde ,bu bizde ise yariyor ..bu masJ sonrasi patuir kutur kakasini gasini yapiyor
bunu yapıyorum canım bizde her zaman işe yaramıyor bir de bacaklarını karnına bastırıp çekiyorum bu iyi geliyor. bir de zeytinyağ ile poposuna masaj yapınca rahat yapıyor anca.

canm bebek kac gunluk benim ki 24 oldu gecen haftalarda cok yapıyordu siimdide yapiyor ama.biraz daha buyumeleri lazım. buyudukce kuvvetli emecekler ins. benm sutu bitiremiyor sagmayinca sancidan ölüyorum öyle böyle buyucekler ins.bir 40 ciksaydi bebisimn hayurlisiyla

Ah ah.. Şükredin kızlar.. Rabbim onlar dert değil,al sana dert dedi ve hastalığımı (romatoid artrit) azdırdı.. Şu anda bebeğimi tutamıyorum bile (( dualarınızı bekliyorum.. Nolur şükredin..

Ah ah.. Şükredin kızlar.. Rabbim onlar dert değil,al sana dert dedi ve hastalığımı (romatoid artrit) azdırdı.. Şu anda bebeğimi tutamıyorum bile (( dualarınızı bekliyorum.. Nolur şükredin..

Gecmis olsun

cok gecmis olsun Allah sifa versin

Canim bebeginin kilo alimi nasil? Cok kustugu icin soruyorum. Benim bugun sabah ilk emzirmeden sonra agzindan birden baya cikardi. Ikinci emzirmeden sonra da burnu tikandi, baktim sut dolmus kendim mendille burnunu sikip temizledim. Sutum senin gibi cok da degil ama neden oldu anlamadim

Geçmiş olsun. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…