Idrar tahlilimiz iyi cikti canm dr emzirdikten snra sag ver snrada mama ver dedi ama emzirdikten snra sagdigimi bile zor iciyor mama vermiyorum şimdilik zorla vermeye çalışıyorum sagdigimi bir hafta snra yine tarticam inşallah alir kilo yaCanım sıkma canını. Her şeyin bir çözümü var. Nedeni belli olunca ona göre çözüm uygulanır.Üzülme hiç.Annelik iç güdüsüyle çok fazla kendimize yüklenip haksızlık yapıyoruz. Evet çocuklarımızın her şeyini düşünüyoruz ama elimizden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
20 gunde 380 gram almis. doktor az dedi oranlarsak 1 ayda 560 yapar bu da yeterli degil dedi
Bizimkide oyle az emip bırakıyor
Bende oyle dedm dr yogurt verme dedi reflu yapar kusturur dedi sutumden dedim sutun yetmez dedi drumumu degissem acaba
@whis-hope-love sagol canim benim
Kizlar boyle bir yanim cok işe baslamak istiyor bir yanimda oglum diyor çalışan anneler nasil gidiyor korktuğunuz gibimi zormu yoksa rahatmi geçiyor benim iznim oğlum 14 aylikken biticek
Cok guzel yaaaa cok begendim maşallah kuzuyaaaCanım onlar uyku arkadaşı olarak geçiyor.Benimkini ablam yurt dışından getirmişti. Burada da olması lazım ama.Eki Görüntüle 1738226 Eki Görüntüle 1738227
Canım onlar uyku arkadaşı olarak geçiyor.Benimkini ablam yurt dışından getirmişti. Burada da olması lazım ama.Eki Görüntüle 1738226 Eki Görüntüle 1738227
Boyle durumlar icin insanin tek ihtiyaci dostlari gelin gorun ki hayat herkezi bir yere savuruyor.Eski dostlar hep baska illerde..Oglumla yalnizim simdi kv gitti cok sukur tv sesi kisik oglum kucagimda uyuyor demin uyku oncesi ortaligi yikti bagirtisiyla ama olsun :) evde yemek yok pisircek hal yok olsun.Annem ugrayacak onunda kv den kalir yani yok tv konusunda abuk subuk evlilik prog. aciyor. :) napalim kamyon arkasi yazisi gibiyim ......kaderimse cekerim. :)
Yok canım benim baslamam icin zaten istanbuldan van a tasinmamiz gerek o yuzden istemiyorum smdilik canm ama evde cok bunaldim yaCanim daha cok var baslamana, simdiden dusunme bence
Bende degistirmek istiyorum canim arastitmaya basladimO nasil negatif bir dr.mus oyle, ben olsam sinirlenirim
Aynisi bendr var canim ilk okul 1 den beri arkadaşım hala gelicek bende tamam diyip geciyorumDostlar mi? 10 yillik dostum daha bebegi gormeye gelmedi, nafiren resim ister, yakinda gelcem der.
Bekar oldugundan halden anlamayan dostlarim cok benim
di mi yaa bence de. zaten basindan beri bi doktor tutturamadik biz. buna da ilk kez gitmistik. pek sicak gelmediCanim her doktor farkli soyluyor. 3 aylik kontrolunde bizim dr.umuz bu ay 400 500 almasi yeterli demisti. Cumartesi kontrol var 4 ayi doldurcaz.
Bence yeterli, cogu kiside boyle soyluyor
Bizimkide oyle az emip bırakıyor
Bende oyle dedm dr yogurt verme dedi reflu yapar kusturur dedi sutumden dedim sutun yetmez dedi drumumu degissem acaba
Uykusuz. 3de yattim 9.30da kalktimgünaydın kızlar geceniz nasıl geçti uykulu mu uykusuz mu?
Bisey sormak istiyoru, 4.ay asisindan sonra hemsire vegaferon 50 mg oral damla verdi oglana aldim ama dr danistim kullanabilirsin kan ilaci dedi hic sevmem kan ilacini kakasi hemen koyulasti icirmesem olmaz mi ki size oyle bisey veren hemsire yada dr var mi kizlar?!!!
Yarin arayip soylesemmi diyorum bakalim o zaman ne dicek yinede mama ver ek gida ver derse baska bir dr a daha danışicamDegistir bence ya ya da emzirdim doydu 135ml sut sagdim de. Bakalim ne diyecek o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?