2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Idrar tahlilimiz iyi cikti canm dr emzirdikten snra sag ver snrada mama ver dedi ama emzirdikten snra sagdigimi bile zor iciyor mama vermiyorum şimdilik zorla vermeye çalışıyorum sagdigimi bir hafta snra yine tarticam inşallah alir kilo ya

@whis-hope-love sagol canim benim

Kizlar boyle bir yanim cok işe baslamak istiyor bir yanimda oglum diyor çalışan anneler nasil gidiyor korktuğunuz gibimi zormu yoksa rahatmi geçiyor benim iznim oğlum 14 aylikken biticek

Canim daha cok var baslamana, simdiden dusunme bence

Dostlar mi? 10 yillik dostum daha bebegi gormeye gelmedi, nafiren resim ister, yakinda gelcem der.
Bekar oldugundan halden anlamayan dostlarim cok benim

O nasil negatif bir dr.mus oyle, ben olsam sinirlenirim
Bende degistirmek istiyorum canim arastitmaya basladim

Dostlar mi? 10 yillik dostum daha bebegi gormeye gelmedi, nafiren resim ister, yakinda gelcem der.
Bekar oldugundan halden anlamayan dostlarim cok benim
Aynisi bendr var canim ilk okul 1 den beri arkadaşım hala gelicek bende tamam diyip geciyorum

İyi akşamlar kızlar bende burayı sizleri çok seviyorum her fırsatta giriyorum her sayfayı okuyorum :) hamileyken çok aktif değildim..

Sabah ilk işim buraya bakmak oluyor açıkçası:) gece de kızım uyumuyorsa bakıyorum.

Sorunlarımıza sorularımıza cevaplar buluyoruz. Dertleşiyoruz.. iyiki varsınız..

Canim her doktor farkli soyluyor. 3 aylik kontrolunde bizim dr.umuz bu ay 400 500 almasi yeterli demisti. Cumartesi kontrol var 4 ayi doldurcaz.

Bence yeterli, cogu kiside boyle soyluyor
di mi yaa bence de. zaten basindan beri bi doktor tutturamadik biz. buna da ilk kez gitmistik. pek sicak gelmedi

Evet kizlar cok sukur oturabildim
Oglum bugün emzirme disinda zorlaaa oda cay kasigiyla sagdigim 90 cc süt içti biberonu Tutamıyor dislerini kasiyor anca ısırıyor yarın söylediğiniz biberonu alicaz onu tutsada rahatlasak ama aç olsa icmek icin tutmazmi biberonu anlamadim

Komsumuzun doktor tanidigi kullanmaniza gerek yok demis. Bi de kansiz mi degil mi bilmeden neden verier onu da anlamadim :-/

Degistir bence ya ya da emzirdim doydu 135ml sut sagdim de. Bakalim ne diyecek o zaman.
Yarin arayip soylesemmi diyorum bakalim o zaman ne dicek yinede mama ver ek gida ver derse baska bir dr a daha danışicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…