2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım onlar uyku arkadaşı olarak geçiyor.Benimkini ablam yurt dışından getirmişti. Burada da olması lazım ama.Eki Görüntüle 1738226 Eki Görüntüle 1738227
masallah canm cok seker ikisi de :)

ayhkdry canm kasikla masallah iyi icirmissin benim cadi biberonu bile uykuluyken alio bir kere daha kendiydeyken ictigini görmedim basinda bekliom surekli ins senin yakisikli biberonu sever de tutar ben avent natural kullaniyorum degissem mi acaba belki fr basini sevmio minnos cok degisik bir minoos bu cokkk yikadik uyudu bir saat oldu bakalim bir saat sonra bizim mesai baslar diyorum zencefil li balimi icim dr yatim iyisimi gece görüşürüz yine saniyorum heheh

Canim valla cok zor donemlere girdik sanki simdi boyle zorsa ek gidada ne yapicaz bende avent kullaniyorum canm ama bitane daha biberonumuz var onuda tutmuyor yarin dr brown un biberonunu alicaz bakalim be olacak
Kilo alimi nasıl peki canim bebisinin

canim benim ki 150 gr falan almis bi ayda 6300 kg. icmio yaaa sutleri heba edioo azalacak bu gidi sle zaten..sipa

bu arada huggies 54 *2 108 bez almis esim 53 lira e bebekte 96*2 li 192 bezi 58.00 liraya aldim 6 lirada kargo kullanan varsa kacirmasin.
clara üzülme canim bizimkilerde yapio zombi gibi gezios gunu gunune uymuyor bebeklerin bende yemio icmio zayifladi almak bir yana hastalandi takma kafana sağlıklı olsunda zor oluyor ama atlaticaz buyucek siplarimiz

@tatlilavinya her seyin yolunda gitmesine sevindim canm is icin diyorum kendine de gelmissindr arkadslari görünce

dr browns da alsam mj diyorum ama 3.biberon olacak sen bir kullan ayhkdry olmadi öyle alim

Niye merak etmeyelim:)

Disten supheleniyorum ben
Bakiyorum yerlero beyaz beyaz gozukuyor da esim bastan beri oyle degisiklik yok dedi. Bilmiyorum ya daha once bakmamisim herhalde, ne bicim anneyim:)

tamam canim mesaj atarim kullaninca

Cok guzel yazmissin:) ben de once uye oldugumda arastirmalar yapiyordum, yok ya foruma baglanip kalmam diyordum ama simdi okumazsam rahat edemiyorum :) seviyorum sizi :) sık yazamasam da okuyorum. Bazen de girdigimde kimse online olmuyor mesajima cevap veren olmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…